Jump to content

Xiaomi Mi Max 3

ioannina20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερες. Εγώ που το πήρα από Ελλάδα έχω την miui global 9.6 σταθερή

9.6.6.0. (OEDMIFD) και δεν έχω κανένα θέμα με ασθενές σήμα. Φοράω μια θήκη απλή διαφανή και τεμπερ γκλας. (δεν μου έχει βγει να κάνω αναβάθμιση)

g_angelo01 said:
Μολις διαπιστωσα οτι το ιδιο συμβαινει και στο wifi του γυμναστηριου μου. Αδυναμο σημα και αποσυνδεσεις. Μολις επιστεψω θα το τρεξω διπλα διπλα με το note 5 να δω τι φταει... και μετα παμε για επαναφορα (ποσο βαριεμαι να το ξαναστηνω απο την αρχη....)

Πολύ σωστή η σκέψη σου. Δες το δίπλα δίπλα με το note 5 και την εφαρμογή για το wifi. Αν διαπιστώσεις τρομερές διάφορες κάνε επαναφορά και χωρίς κάποια άλλη εγκατάσταση ξανακανε τον ίδιο έλεγχο. Σίγουρα θα βάλεις αποτέλεσμα.

Αναρωτιέμαι και λέω...... Μήπως είναι καλύτερα να πάρει κάποιος την official China rom, να δουλεύει την συσκευή στα αγγλικά από το να ψαχνόμαστε με το αν έχουμε global ή fake; έτσι και αλλιώς και αναβαθμίσεις κάνει πιο γρήγορα η κινεζική έκδοση και Google apps μπορείς να βάλεις πολύ άνετα. Συν της άλλης όλες οι κινεζικές εφαρμογές μπορούν άνετα να γίνουν απεγκατασταση.

Μου το εφερε φιλος σημερα το ειδα και απογοητευτηκα.

Οταν το γυρισεις στο πλαϊ η οθονη του ειναι σχεδον 6.3

Τι κολλημα εχουν φαει με αυτη την χαζη αναλογια 18:9 δεν μπορω να καταλαβω κινητα αγοραζουμε η τηλεκοντρολ;

PALALOS said:
Αναρωτιέμαι και λέω...... Μήπως είναι καλύτερα να πάρει κάποιος την official China rom, να δουλεύει την συσκευή στα αγγλικά από το να ψαχνόμαστε με το αν έχουμε global ή fake; έτσι και αλλιώς και αναβαθμίσεις κάνει πιο γρήγορα η κινεζική έκδοση και Google apps μπορείς να βάλεις πολύ άνετα. Συν της άλλης όλες οι κινεζικές εφαρμογές μπορούν άνετα να γίνουν απεγκατασταση.

Αυτό έκανα ακριβως(έβαλα την official China rom) από την πρώτη μέρα που το πήρα από δω Ελλάδα δηλαδή και είχε τη fake rom και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα τώρα και έχει πάρει 2-3 μικρά update.

lostre12 said:
Καλημέρα! Γιώργο μήπως μπορείς να μας στείλεις ένα σκρινσοτ της ρομ που φοράς?
Αυτή μετά από 2 updates νομίζω. abe2939b990ab51820ba6eb230a86632.jpg

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

george_xp_pro said:
Αυτή μετά από 2 updates νομίζω. abe2939b990ab51820ba6eb230a86632.jpg

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τα κινέζικα έχεις κανένα θέμα; έχεις πουθενά κινέζικα που εμφανίζονται; λογικά έχεις μόνο αγγλικά ε;play store όλα εντάξει;

Edited by PALALOS

PALALOS said:
Με τα κινέζικα έχεις κανένα θέμα; έχεις πουθενά κινέζικα που εμφανίζονται; λογικά έχεις μόνο αγγλικά ε;play store όλα εντάξει;

Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόνο αγγλικά βγάζει παντού. Όλα καλά με play store. Εχει κάποιες κινεζικές εφαρμογές οι οποίες απενεργοποιουνται η καταργούνται.

george_xp_pro said:
Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόνο αγγλικά βγάζει παντού. Όλα καλά με play store. Εχει κάποιες κινεζικές εφαρμογές οι οποίες απενεργοποιουνται η καταργούνται.

Γιώργο από σήμα πως τα πας; σε ποια εταιρία είσαι; λένε ότι η κινεζική έκδοση έχει κάποιες διαφορές από την Global στα δίκτυα.

Ευχαριστώ για το σκρινσοτ Γιώργο. Καί κάτι ακόμα. Λογικά εσύ με την κινεζική ρομ έχεις και face unlock έτσι? Νομίζω προς το παρών έχουν μόνο οι κινεζικές τέτοιο ξεκλείδωμα. Ας με διορθώσει καποιος αν κάνω λάθος.

PALALOS said:
Γιώργο από σήμα πως τα πας; σε ποια εταιρία είσαι; λένε ότι η κινεζική έκδοση έχει κάποιες διαφορές από την Global στα δίκτυα.
Μια χαρά τα πάει με το σήμα. Έχω wind και cosmote και τώρα το έχω δώσει στη γυναίκα μου που έχει vodafone και cosmote. Όπως καταλαβαίνεις και με τους τρεις παρόχους δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

lostre12 said:
Ευχαριστώ για το σκρινσοτ Γιώργο. Καί κάτι ακόμα. Λογικά εσύ με την κινεζική ρομ έχεις και face unlock έτσι? Νομίζω προς το παρών έχουν μόνο οι κινεζικές τέτοιο ξεκλείδωμα. Ας με διορθώσει καποιος αν κάνω λάθος.
Ναι εχει αλλά δεν το εχω δοκιμάσει.

Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

LLLEFTERIS said:
Μου το εφερε φιλος σημερα το ειδα και απογοητευτηκα.

Οταν το γυρισεις στο πλαϊ η οθονη του ειναι σχεδον 6.3

Τι κολλημα εχουν φαει με αυτη την χαζη αναλογια 18:9 δεν μπορω να καταλαβω κινητα αγοραζουμε η τηλεκοντρολ;

κάπως έτσι μάλλον θα νιώσω και εγώ..

PALALOS said:
Πολύ σωστή η σκέψη σου. Δες το δίπλα δίπλα με το note 5 και την εφαρμογή για το wifi. Αν διαπιστώσεις τρομερές διάφορες κάνε επαναφορά και χωρίς κάποια άλλη εγκατάσταση ξανακανε τον ίδιο έλεγχο. Σίγουρα θα βάλεις αποτέλεσμα.

Εκανα δοκιμες με προγραμμα αναλυσης εντασης σηματος σε σχεση με το note 5. Το προβλημα παρατηρειται σε συνδεση μεσω wifi οταν εισαι σχετικα μακρια απο το router και το σημα δεν ειναι και τοσο καλο. Πχ στο σπιτι μου, οχι κοντα στο router, το note 5 ειχε 40% σημα και το max 3 10%, για αυτο και οι αποσυνδεσεις. Το ιδιο και στο γυμναστηριο.

Καλου κακου προχωρησα σε factory reset.

Τα αποτελεσματα ηταν παρομοια.

Αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ειτε εχει πιο ασθενες δεκτη wifi σε σχεση με το note 5, ή υπαρχει καποιο θεμα software που θα λυθει (ελπιζω) μελλοντικα.

PALALOS said:
Αναρωτιέμαι και λέω...... Μήπως είναι καλύτερα να πάρει κάποιος την official China rom, να δουλεύει την συσκευή στα αγγλικά από το να ψαχνόμαστε με το αν έχουμε global ή fake;

Παιδιά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με την Official Stable Global Rom. H εν λόγω Rom δουλεύει απροβλημάτιστα σε όλα της.

Οσον αφορά στη wifi λήψη επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα και συγκεκριμένα με την έκδοση Stable 9.6.7.0 (OEDMIFD) τουλάχιστον που έχει η συσκευή μου. Την έχω ελέγξει ενδελεχώς σε 4 διαφορετικά wifi δίκτυα, με SIM Cosmote και SIM Wind και με το Red Mi Νote 4, Red Mi Note 5 και ΜΑΧ2 ως μέτρο σύγκρισης.

Όπως λόκαρε το σήμα με τα προηγούμενα μου κινητά (Galaxy Note 1 -2 -3 -4 και ΜΑΧ1 - ΜΑΧ2 με τη σειρά που τα αναφέρω) το ίδιο σταθερό σήμα έχει και το ΜΑΧ3 στα παραπάνω δίκτυα, που κινούμαι καθημερινά τα 10 τελευταία χρόνια και για τα οποία έχω άριστη εικόνα.

Αρκεί μια μικρή έρευνα αγοράς για να επιβεβαιώσετε οτι η συσκευή από το μαγαζί που θα επιλέξετε θα φοράει την official Stable Global Rom και όλα θα λειτουργούν απροβλημάτιστα. Υπάρχουν πλέον τόσα εκει έξω που το επιβεβαιώνουν.

Konstantine73 said:
Η διαφορά είναι μικρή, μικρότερη από όσο υπολόγιζα αφού πλέον έχει αλλάξει η αναλογία της οθόνης.... Κανείς πλέον δεν βγάζει 16/9. Το θέμα είναι ότι θεωρώ θαύμα ότι είναι ελάχιστα στενότερη του Μάξ1, έκανε φοβερή δουλειά ή σιαομι και μπράβο της

Δες στο δίπλα στο s9+ και σκέψου τι δουλειά έκανε η σιαομι...

Πράγματι δεν τη βρίσκω καθόλου ενοχλητική, αν και εγω σιχαίνομαι την αναλογία σοκοφρέτας, αλλά στο ΜΑΧ3 έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο σχεδιασμό της.

Επίσης το handling της συσκευής γίνεται πολύ πιο ασφαλές και όσοι είχαν κάποιο από τη σειρά ΜΑΧ και πλέον το 3 στην κατοχή τους, αντιλαμβάνονται τι εννοώ. ;)

Xiaomi Mi Max3 4/64

Τμήμα από την νέα ανακοίνωση της xiaomi. Αναρτήθηκε στο xiaomi-miui. gr.

Γεια σας Mi Fans,

Πρόσφατα βρήκαμε πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως ότι έχει μπλοκάρει το τηλέφωνό τους κατά την διάρκεια που έκαναν Flash ή προσπάθησαν να ενημερώσουν την Global ROM στο τηλέφωνό τους.

Έχουμε κάνει την έρευνα σχετικά με αυτό το πρόβλημα.

Η MIUI άλλαξε την πολιτική του flash μίας MIUI ROM.

Τώρα όλα τα τηλέφωνα της Xiaomi που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Κίνας / China Hardware, δεν μπορούν να τρέξουν μία MIUI Global ROM με κλειδωμένο Bootloader.

Εάν οποιοσδήποτε χρήστης προσπαθήσει να εγκαταστήσει την Global ROM ενώ η συσκευή του είναι με China Hardware, το τηλέφωνό του θα κάνει Boot στη λειτουργία Recovery και δεν θα μπορεί να τρέξει την Global MIUI ROM (Δηλαδή θα κάνει Boot μόνο σε Recovery).

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν ώστε να μην μπλοκάρει η συσκευή σας όταν προσπαθείτε να κάνετε Flash ή να ενημερώσετε την ROM.

1. Βεβαιωθείτε για την ROM που έχει η συσκευή σας, και αν αυτή είναι CHINA ή Global ROM. Ελέγξτε την εκτύπωση στο κουτί συσκευασίας. Εάν η εκτύπωση είναι στα κινεζικά, τότε η συσκευή σας είναι για την κινεζική αγορά με China MIUI ROM. Θα είναι πολύ επικίνδυνο να κάνετε Flash μία Global ROM

2. Επαληθεύστε την έκδοση την έκδοση της ROM που έχετε : Αν έχετε την V9.6.1.0.ODMMIFD, δεν είναι μία επίσημη έκδοση της Global ROM, και δεν υποστηρίζει ενημερώσεις. Αν οποιοσδήποτε από εσάς που κρατάτε αυτή την έκδοση, κάνετε ενημέρωση της ROM και η συσκευή σας εισέρχεται μετά μόνο στο Recovery, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να ζητήσετε βοήθεια από τον πωλητή της συσκευής σας. Σας συνιστούμε να αγοράσετε από επίσημα ή εξουσιοδοτημένα κανάλια πωλήσεων.

3. Εάν έχετε αγοράσει ένα τηλέφωνο που έχει την V9.6.1.0.ODMMIFD ROM και είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader, τότε μπορείτε να κάνετε Flash με Fastboot την Global ROM V9.6.4.0 και κρατήσετε ξεκλείδωτο τον Bootloader (Θα έχετε Brick της συσκευής αν κλειδωθεί ο Bootloader), ή μπορείτε να κάνετε Flash την CHINA ROM (επιτρέπεται να κλειδωθεί ο Bootloader).

Edited by PALALOS

PALALOS said:
Τμήμα από την νέα ανακοίνωση της xiaomi. Αναρτήθηκε στο xiaomi-miui. gr.

Γεια σας Mi Fans,

Πρόσφατα βρήκαμε πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως ότι έχει μπλοκάρει το τηλέφωνό τους κατά την διάρκεια που έκαναν Flash ή προσπάθησαν να ενημερώσουν την Global ROM στο τηλέφωνό τους.

Έχουμε κάνει την έρευνα σχετικά με αυτό το πρόβλημα.

Η MIUI άλλαξε την πολιτική του flash μίας MIUI ROM.

Τώρα όλα τα τηλέφωνα της Xiaomi που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Κίνας / China Hardware, δεν μπορούν να τρέξουν μία MIUI Global ROM με κλειδωμένο Bootloader.

Εάν οποιοσδήποτε χρήστης προσπαθήσει να εγκαταστήσει την Global ROM ενώ η συσκευή του είναι με China Hardware, το τηλέφωνό του θα κάνει Boot στη λειτουργία Recovery και δεν θα μπορεί να τρέξει την Global MIUI ROM (Δηλαδή θα κάνει Boot μόνο σε Recovery).

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν ώστε να μην μπλοκάρει η συσκευή σας όταν προσπαθείτε να κάνετε Flash ή να ενημερώσετε την ROM.

1. Βεβαιωθείτε για την ROM που έχει η συσκευή σας, και αν αυτή είναι CHINA ή Global ROM. Ελέγξτε την εκτύπωση στο κουτί συσκευασίας. Εάν η εκτύπωση είναι στα κινεζικά, τότε η συσκευή σας είναι για την κινεζική αγορά με China MIUI ROM. Θα είναι πολύ επικίνδυνο να κάνετε Flash μία Global ROM

2. Επαληθεύστε την έκδοση την έκδοση της ROM που έχετε : Αν έχετε την V9.6.1.0.ODMMIFD, δεν είναι μία επίσημη έκδοση της Global ROM, και δεν υποστηρίζει ενημερώσεις. Αν οποιοσδήποτε από εσάς που κρατάτε αυτή την έκδοση, κάνετε ενημέρωση της ROM και η συσκευή σας εισέρχεται μετά μόνο στο Recovery, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να ζητήσετε βοήθεια από τον πωλητή της συσκευής σας. Σας συνιστούμε να αγοράσετε από επίσημα ή εξουσιοδοτημένα κανάλια πωλήσεων.

3. Εάν έχετε αγοράσει ένα τηλέφωνο που έχει την V9.6.1.0.ODMMIFD ROM και είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader, τότε μπορείτε να κάνετε Flash με Fastboot την Global ROM V9.6.4.0 και κρατήσετε ξεκλείδωτο τον Bootloader (Θα έχετε Brick της συσκευής αν κλειδωθεί ο Bootloader), ή μπορείτε να κάνετε Flash την CHINA ROM (επιτρέπεται να κλειδωθεί ο Bootloader).

Να ένας λόγος να ΜΗΝ πάρεις ΧΙΑΟΜΙ.....

ΠΟΡΦΑΝΩς ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ. και δικαίως οι τοπικοί προμηθευτές

In the down down of the writing we became robes...

Καλησπερες. Ρώτησα στο ευρωπαϊκό φόρουμ αν έχουν ξεκλείδωμα με το πρόσωπο γιατί είχα ακούσει ότι το είχε η συσκευή αλλά δεν το έβρισκα πουθενά . Απάντησε ένας που είχε κινεζική ρομ και μου είπε ότι είναι στο μενού δαχτυλικο αποτύπωμα και ασφάλεια. Εγώ δεν το είχα πουθενά και μου είπε ότι το έχουν μόνο οι κινεζικές ρομ τελικά. Πριν λίγο έγραψε ένας σχόλιο να αλλάξω το region της συσκευής και να βάλω Χονγκ Κονγκ. Το έκανα και εμφανίστηκε αυτόματα το ξεκλείδωμα με το προσώπο στο μενού. Επίσης εμφανίστηκαν κι άλλα θέματα να διαλέξεις από εκεί που το κινητό είχε μόνο δύο.

ξεκλείδωμα κινητού με Πρόσωπο στην Κίνα δεν θα κλειδώνει το κινητό ποτέ :lol::lol::lol::lol:
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Εγώ από όλη την ανακοίνωση μένω σε μια μόνο φράση. Εκεί που λέει :δεν μπορείς να έχεις official global version με κλειδωμένο τον Bootloader. Άρα μπορείς με ξεκλείδωτο......

PALALOS said:
Εγώ από όλη την ανακοίνωση μένω σε μια μόνο φράση. Εκεί που λέει :δεν μπορείς να έχεις official global version με κλειδωμένο τον Bootloader. Άρα μπορείς με ξεκλείδωτο......
Ναι μπορείς, αλλά αν σε κάποια μελλοντική ενημέρωση κλειδώσει ο bootloader τότε το κινητό θα brick-αρει...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

vkostas said:
Ναι μπορείς, αλλά αν σε κάποια μελλοντική ενημέρωση κλειδώσει ο bootloader τότε το κινητό θα brick-αρει... Sent from my MI MAX using Tapatalk
Δεν είναι hard brick, απλώς αντί να φορτώσει το λειτουργικό μπαίνει στο recovery και σου βγάζει μήνυμα ότι αυτή η έκδοση MIUI δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Το fastboot mode επίσης είναι προσβάσιμο. Εάν είχες ξεκλειδώσει το κινητό σου επίσημα με τον δικό σου λογαριασμό, απλώς το βάζεις σε fastboot και ξεκλειδώνεις με το Mi Unlock Tool. Πρόβλημα έχουν αυτοί που το παρέλαβαν με ήδη ξεκλείδωτο bootloader, σε περίπτωση που κλειδώσει με την global μετά δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν με το Mi Unlock Tool.

panospc said:
Δεν είναι hard brick, απλώς αντί να φορτώσει το λειτουργικό μπαίνει στο recovery και σου βγάζει μήνυμα ότι αυτή η έκδοση MIUI δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Το fastboot mode επίσης είναι προσβάσιμο. Εάν είχες ξεκλειδώσει το κινητό σου επίσημα με τον δικό σου λογαριασμό, απλώς το βάζεις σε fastboot και ξεκλειδώνεις με το Mi Unlock Tool. Πρόβλημα έχουν αυτοί που το παρέλαβαν με ήδη ξεκλείδωτο bootloader, σε περίπτωση που κλειδώσει με την global μετά δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν με το Mi Unlock Tool.
Ακριβώς αυτό είναι το θέμα, όποιος έχει πάρει κινέζικη έκδοση δεν μπορεί να βάλει την global και το αντίστροφο, γιατί αν κλειδώσει ο bootloader μετά από κάποιο update, πάει το κινητό.... Νομίζω πως αυτό εννοούσε ο φίλος παραπάνω.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

αρα τελος οι αγορες για τους αμυητους με flashing tools, bootloader κτλ, απο Gearbest, Banggood ακομα και αν αναφερουν οτι ειναι Global Version?