adams Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 24/7/365 τα τελευταια 2 χρονια (το 1 με adsl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 24/7/365 τα τελευταια 2 χρονια (το 1 με adsl) Αυτός είσαι. :rolleyes: Ούτε στις διακοπές ρε θηρίο εσύ δε το κλείνεις όμως; :confused: Και δε μου λες, για να παίρνουμε γνώμες παλιών... Καμιά βλάβη παρουσίασε; Καμιά αλλαγή τροφοδοτικού ίσως; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 24 ωρες ειδικά οταν το βράδυ το αφήνω για download. Οσο για τον θόρυβο.... με τα 6 ανεμιστηράκια χρειάζομαι και ωτοασπίδες. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 10-12 ώρες το λάπτοπ :rolleyes: ούτε ζεσταίνεται :rolleyes: ούτε θόρυβος :rolleyes: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 18 wres thn hmera ....... 6 wres kleisto pou koimame..........o spastikos thoribos poy kanei parolo poy einai mikros to bradu poy exei apolith ysixia me trelenei:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Εδω και 1 χρονο σχεδον που εχω την ADSL στα χερια μου :p δεν το κλεινω ΚΑΘΟΛΟΥ :!: :!: :!: Καμμια επαννεκινησουλα μονο που και που καθε 3-4 μερουλες...:cool: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Εδω και 1 χρονο σχεδον που εχω την ADSL στα χερια μου :p δεν το κλεινω ΚΑΘΟΛΟΥ :!: :!: :!: Καμμια επαννεκινησουλα μονο που και που καθε 3-4 μερουλες...:cool: Μια απο τα ιδια και εγω... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 To αφήνω σχεδόν όλη μέρα ανοιχτό λόγω download. Το κλείνω μόνο καμιά ώρα την μέρα και αν το κλείσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 2 χρονια συνεχομενης λειτουργιας κλεινω το μαϊο. Δεν εχει κλεισει ουτε τα καλοκαιρια τις μερες των διακοπων μονο επειδη ειναι εκτος σπιτιου (στη βεραντα) μαζι με το εβδομαδιαιο reset θελει και το μηνιαιο ξεσκονισμα του με αερα.. 8-) Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 2 χρονια δεν εχει σβησει ποτε. Μονο με καμια μεγαλη διακοπη ρευματος που το ups τα φτηνει:) Αλλα σε λιγες μερες θα σβησει για παντα λογο καινουργιου συστηματος:p Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Όλοι έτσι έχουμε καταντήσει πλέον με τις DSL συνδέσεις. Κι εγω μια απ' τα ίδια.. 2 χρόνια τώρα δεν κλείνει το pc, ή upload θα κάνει ή download... Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μια απο τα ιδια το desktop δεν κλεινει ποτε μονο τα κλασσικα restart που και που!! Το laptop παιζει απο το πρωι στις 10 μεχρι το βραδυ δηλαδη κατα τις 4 με 5 το ξημερωμα και μετα παλι απο την αρχη!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 24/7/365 Θόρυβος?? Τί ειναι αυτό?? :D :p Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 24/7/365 Θόρυβος?? Τί ειναι αυτό?? :D :p Υπάρχουν υπολογιστές που κάνουν θόρυβο;:confused: :confused: Εγώ ψήφισα 5 - 10 ώρες, αλλά ίσως είναι και λίγο πιο πάνω από το 10ωρο ανοιχτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Του κάνω restart μόνο αν το απαιτεί η εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής... :happy: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Τα ιδια και εγω πηρα και ups γι αυτον το λογο,να μην κλεινει ποτε!Ρε παιδια ξερετε κανενα προγγραμμα που να βλεπω τι θερμοκρασια εχει ο σκληρος-σκληροι και η cpu?Να μην χρειαζεται να κανω restart και να μπαινω στη μητρικη για να δω αυτο θελω Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 χμμμ εγω εχω ενα λαπτοπ για να κανω καμια βλακεια ενα media/server pc που μενει συνεχεια ανοιχτο καθως εχει επανω adsl και τηλεοραση και ενα αλλο τερματικο που το εχω για τα υπολοιπα που κανω μονο το μιντια μενει ανοιχτο ολη την ωρα τα αλλα κλεινουν για μια ωριτσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Το laptop μου λειτουργεί γύρω στις 12 με 14 ώρες τη μέρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 3 εώς 5 συνήθως το δικό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Ανα βδομαδα ας πουμε, κλεινει μονο μερικες ωρες ;-) Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μια φορα την βδομαδα το πολυ να κλεινει κανα βραδυ. Κατα τα αλλα μονο κανα restart αμα τρωει κολληματα...:happy: και κανει και θορυβο το ατιμο.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 και το δικό μου ρε guys τα ίδια:D δεν κλείνει σχεδόν ποτε...:p Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftscreator Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δουλεύει σχεδόν 24 ώρες το 24ώρο και λέω σχεδόν καθώς του κάνω και κανά restart όταν δεν κάνω τίποτα για να μην κολήσει καμμία ώρα και μου τα πρ'ηξει... Παράθεση Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα. Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους. Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εγω αυτο που ψηφισα 5 με 10 ωρες αν ειχα σταθερο μαλον θα εμενε σηνεχια ανηκτος :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 και το δικό μου ρε guys τα ίδια:D δεν κλείνει σχεδόν ποτε...:p Μια απο τα ίδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts