ippossss Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Γνωρίζει κανείς οι καινούριες συσκευές που πωλούνται τώρα απ'τις μεγάλες αλυσιδες τι μνήμη emmc έχουν; Μήπως οι καινούριες δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα της χαμηλής ταχύτητας εγγραφής και του clear cache; αν αγοράσεις από τις αλυσίδες απλά το πας πίσω και παίρνεις κάτι άλλο. δε θυμάμαι ακριβώς πόσο καιρό σου δίνουν . 20 μέρες? κάτι τέτοιο . μετά σε στέλνουν αντιπροσωπία . οπότε ειναι ασφαλής αγορά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παίδες. Καταευχαριστημενος με το κινητό με εξαίρεση την μπαταρία αλλά αυτό δεν διορθώνεται. Από τότε που έκανα το update στο android 9 παρατήρησα ότι ο chrome freezαρει το κινητό αρκετά συχνά. Παγώνει όλο το κινητό δηλαδή δεν κάνει τίποτα για κάποια δευτερόλεπτα και αυτό γίνεται συχνά. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό η με μια εργοστασιακή επαναφορά θα λυθεί? Μετά το update από 8 σε 9 δεν έκανα επαναφορά ίσως φταίει αυτό. Επίσης προσπάθησα να κάνω clear cache πατώντας pwr button +volume up αλλά στο μενού που υποτίθεται θα με έβγαζε για να το κάνω αυτό δεν μου βγάζει επιλογές και πρέπει να κάνω reboot το τηλέφωνο... η recovery του τηλ δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα . τα clear cache που γραφουμε εδω , εννοουμε της εφαρμογης την cache . για να λες οτι ο chrome σου κανει περιεργα παθόν και εσυ . προσωπικα slow emmc και cache bug μου εφηγαν μονο με custom rom . Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran91 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω αν είμαι οι εγώ παθών? Τα κολλήματα μου τα εμφάνισε με το που έγινε η αναβάθμιση, πριν ήμουν κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω αν είμαι οι εγώ παθών? Τα κολλήματα μου τα εμφάνισε με το που έγινε η αναβάθμιση, πριν ήμουν κομπλέ. *#*#6484#*#* και βλέπεις τι μνήμη φοράει,τι οθόνη φοράς,κλπ κλπ... Edited March 17, 2019 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω αν είμαι οι εγώ παθών? Τα κολλήματα μου τα εμφάνισε με το που έγινε η αναβάθμιση, πριν ήμουν κομπλέ. -γραψε στον dialer *#*#6484#*#* για να ανοιξει το service menu . στην καρτελα του software , κατω - κατω ειναι ο τυπος την μνημης . αυτες που συνηθως εχουν χαμηλες ταχυτητες ειναι οι μicron -κανε ενα τεστ στη μνημη με μια εφαρμογη τυπου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromeda.androbench2 ή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench -κανε εκαθαριση της cache καποιας εφαρμογης με μεγαλη cache >500mb απο εφαρμογες>ολες>chrome πχ>αποθηκευτικος χωρος>εκαθαριση cache Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran91 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Έκανα ήδη επαναφορά εργοστασιακών μιας που έχω λίγο χρόνο τώρα. Η μνήμη σύμφωνα με τις οδηγίες που μου δώσατε είναι HYNIX. Άρα είμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Έκανα ήδη επαναφορά εργοστασιακών μιας που έχω λίγο χρόνο τώρα. Η μνήμη σύμφωνα με τις οδηγίες που μου δώσατε είναι HYNIX. Άρα είμαι οκ? αν σου κολλήσει η χειρότερα σου κάνει καμιά επανεκκίνηση οταν καθαρίσεις την καχε του chrome σημαίνει οτι η μνήμη ζορίζετε να διαχειριστεί μεγάλα αρχεία . δες στα τεστ τι ταχυτητες αναγνωσης / εγγραφης σου δινει. για hynix δεν εχει γραψει κανεις οτι εχει προβλημα νομιζω Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran91 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Το androbench μου έδωσε τις παρακάτω μετρήσεις. Πώς είναι? http://http//i67.tinypic.com/15p5rnr.png http://i67.tinypic.com/15p5rnr.png Edited March 17, 2019 by Petran91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Έκανα ήδη επαναφορά εργοστασιακών μιας που έχω λίγο χρόνο τώρα. Η μνήμη σύμφωνα με τις οδηγίες που μου δώσατε είναι HYNIX. Άρα είμαι οκ? 4/32 έκδοση έχεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran91 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 4/32 έκδοση έχεις;; Ναι την 4/32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superdarth Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Έχω το κινητό περίπου 1 μήνα. Έχω την έκδοση 6/128. Σε γενικά πλαίσια είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Απλά χθες ανακάλυψα πως κατά την εγγραφή video (σε dj με ηλεκτρονική μουσική), στην αναπαραγωγή, ο ήχος είναι λες κ θα βγάλει μπουρμπουλήθρες το κινητό. Ξέρετε μήπως αν διορθώνεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS511 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Καλημέρα. Μια φίλη μου έχει αγοράσει το xiaomi mi a2, αλλά δεν της έχει γίνει αναβάθμιση σε 9 (που επιτρέπει και τη λειτουργία ραδιοφώνου). Έχει μείνει κολλημένη σε Android 8.1 και μάλιστα όταν πατάω να δω αν υπάρχουν ενημερώσεις, το κινητό λέει ότι δεν υπάρχουν. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 (edited) Καλημέρα. Μια φίλη μου έχει αγοράσει το xiaomi mi a2, αλλά δεν της έχει γίνει αναβάθμιση σε 9 (που επιτρέπει και τη λειτουργία ραδιοφώνου). Έχει μείνει κολλημένη σε Android 8.1 και μάλιστα όταν πατάω να δω αν υπάρχουν ενημερώσεις, το κινητό λέει ότι δεν υπάρχουν. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ψάξε μερικές σελίδες πιο πίσω. Υπάρχουν οδηγίες τι να κάνεις για να σου έρχονται οι αναβαθμίσεις. Δες το μήνυμα 1113 Edited March 19, 2019 by spiros787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Σε κινητό φίλου έβγαλε αυτό. Να την κάνω την αναβάθμιση γιατί είχα δει ότι είχε θέματα με τις αναβαθμίσεις πριν κάποιο καιρό. Το έφτιαξαν τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Καλημέρα. Μια φίλη μου έχει αγοράσει το xiaomi mi a2, αλλά δεν της έχει γίνει αναβάθμιση σε 9 (που επιτρέπει και τη λειτουργία ραδιοφώνου). Έχει μείνει κολλημένη σε Android 8.1 και μάλιστα όταν πατάω να δω αν υπάρχουν ενημερώσεις, το κινητό λέει ότι δεν υπάρχουν. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ραδιόφωνο προστέθηκε στο mi a1 με την pie, όχι στο mi a2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Σε κινητό φίλου έβγαλε αυτό. Να την κάνω την αναβάθμιση γιατί είχα δει ότι είχε θέματα με τις αναβαθμίσεις πριν κάποιο καιρό. Το έφτιαξαν τελικά? Κανείς? Έφτιαξαν την pie τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Κανείς? Έφτιαξαν την pie τελικά? Η μπαταρία έχει καλύτερη διαχείριση. Νομίζω και ο ήχος με ακουστικά. Το μόνο πρόβλημα με του Μαρτίου είναι ότι χάθηκε η επιλογή του 4g. Δουλεύει όμως σε 4g απλά δεν βλέπεις την επιλογή. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα με την pie για εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superdarth Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Παίδες, με τον ήχο στην εγγραφή video, κανείς καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Παίδες, με τον ήχο στην εγγραφή video, κανείς καμιά βοήθεια? Τι πρόβλημα υπάρχει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superdarth Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Δες σε παρακαλώ στο post 1278. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Δες σε παρακαλώ στο post 1278. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... δοκιμασες να το περασεις και σε υπολογιστη; σε αλλο player δοκιμασες; μηπως ειναι στο ηχειο της συσκευης το προβλημα; τωρα βιντεο με δυνατο ηχο (πχ συναυλια η καποιο νυχτερινο μαγαζι δεν εχω βγαλει) η κοπελα μου που εβγαλε κατι χαζοστορι τις προαλλες σε νυχτερινο κλαμπ απο το κινητο μου επαιζε αψογα. οταν λες μπουρμπουληθρες; αν δε σου κανει κοπο στειλε μου inbox να καταλαβω ενα μικρο sample. ανεβασε το zipyshare για ευκολια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superdarth Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Οκ Μαριε, ευχαριστω. Ειμαι δουλεια τωρα θα στο στειλω το απογευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά! έχω ένα πρόβλημα μετά από προσπάθεια να περάσω κοστομ ρομ (δεν κατάφερα να την περάσω), όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μου λέει τοποθέτηστε κάρτα cd πριν την χρήση , έκανα φορμάτ πέρασα με το miflash ξανά όλη την οφισιαλ ρομ και πάλι το ίδιο , ξέρετε πως μπορώ να το λύσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά! έχω ένα πρόβλημα μετά από προσπάθεια να περάσω κοστομ ρομ (δεν κατάφερα να την περάσω), όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μου λέει τοποθέτηστε κάρτα cd πριν την χρήση , έκανα φορμάτ πέρασα με το miflash ξανά όλη την οφισιαλ ρομ και πάλι το ίδιο , ξέρετε πως μπορώ να το λύσω ? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι παράδοξος για κάποιο λόγο η εφαρμογή δεν μπορεί να διαβάσει την μνήμη. Μήπως είναι θέμα δικαιωμάτων? Τσεκαρε ότι η εφαρμογή έχει όλα τα δικαιώματα. Custom rom τι δε πήγε καλά? Διάβασε στο εδώ https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/guide-how-to-flash-custom-roms-stuff-t3876375 Επιγραμματικά: Ξεκλειδώνεις bootloader Ξεκλειδώνεις critical Πριν ξεκινήσεις βάζεις την τελευταία official oreo με miflashγια να μην έχεις θέματα με dt2w (κοίτα μην επιλέξεις lock και ξαναξεκλειδωνεις μετά) μπουταρεις την official twrp που είναι υπόψιν για codename roms jasmine_sprout μόνο Boot twrp Κανείς format data Περνάς τα αρχεία ρομ κτλ στο τηλ Set active A reboot bootloader Boot twrp Wipe system, dalvic cache, data όχι internal Set active B reboot bootloader Boot twrp Wipe system, dalvic cache, data όχι internal Flash rom Set active A reboot bootloader Boot twrp Flash gapps Μπουταρεις τη ρομ και αφού τη ρυθμίσεις ξαναμπουταρεις twrp \A για να φλασαρεις magisk Edited March 25, 2019 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Θα τα δοκιμάσω όλα , κάτι λάθος έκανα με τα slot , και δεν πέρναγε και με το mtp τα αρχεία για την ρομ , το περίεργο είναι ότι φλασαρα με miflash την οφισιαλ πέρασε κανονικά αλλά πάλι έχει θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλημέρα σε όλους, έκανα χθες την αναβάθμιση Φεβρουαρίου και ενώ έπαιζε κανονικά σήμερα το πρωί δεν ξεκίναγε και έχει μείνει στην οθόνη Android One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts