Jump to content

ippossss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    360
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ippossss

  1. chrooted ubuntnu/xfce4 σε xwayland window in action https://t.me/hellasmobiles/226719
  2. ubuntu με xfce4 μεσα απο sailfish os το οποιο τρεχει σε dual boot με lineage os στο mi a2 https://t.me/hellasmobiles/226719
  3. https://github.com/elros34/sailfish_linux_chroot chroot για sailfish os δοκιμασα ubuntu 19 με xfce4 εχει τα θεματα του αλλα αφου ελισα το προβλημα με onboard τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα. το εντυποσιακο ειναι οτι εχεισυντομευση τον chromium στο sailfish app drawer οπου ανοιγει σε full screen σαν native app . το κακο ειναι θελει hardware keyboard. αν το ανοιξεις μεσα απο xfce ολα καλα
  4. σε καμια περιππτωση ουτε καν πλησιαζει στο να σταθει διπλα σε android ios . ΟΜΩΣ πληρει καποιες πολυ βασικες πππρουποθεσεις . πρωτον σε επιπεδω as is με ορτι ερχετε προεγκατεστημενο παει μπαλα ειναι smooth και πανεμορφο . δεν εχει bugw οι εφαρμογες του δεν κρασαρουν κτλ αυτο ειναι βασικο απο κει και περα σε επιπεδο εφαρμογων ειδα clients για αρκετες βασικες εφαρμογες που χρησιμοποιω αλλα και καποιες εναλακτικες. πολες δεν υπαρχουν καν πχ viber αλλα τελικα για αυτο δεν ευθηνετε ρε συ το λειτουργικο . οι ιδιοι οι app dev ειναι που θα πρεπει να κανουν τις εφαρμογες τους διαθεσιμες για αυτο. και στο κομματι αυτο ισως υπαρχουν και εξελειξεις λογω Flutter Googles mobile platform sdk που ισως και να φερει πραγματικά cross platform apps στο δια ταυτα στο storeman βριηκα telegram clients που ειναι το βασικο μου messaging app (depecher αλλα και αλλα) αλλα και teleram desktom μεσω flatpak messenger/facebook pure maps angelfish nanofiles cutespot sailfish connct okboard not mutch αλλα την δουλεια την κανει . οχι για την χρηση μου εγω για παιχνιδι το εχω αλλα για καποιον ηλικηομενο η καποιν που θελει τα βασικα(μειλ,φουμπου .....) ξαναλεω εγω παιχνιδι κανω δεν το εχω daily driver σε dual boot με android ειμαι. αλλα μονο πεθαμενο δεν ειναι σκευτομε δηλαδη το potential που εχει αν ηταν στα χερια μιας huawai πχ (που ειχε ακουστει)
  5. ok η δικη μου προσεγγιση ειναι διαφορετικη .το λατρευω το android αλλα ειμαι και αρρωστος φλασακιας .οτιδήποτε μπορω να δοκιμασω το δοκιμαζω . στο κομματι 'παρομοιες εφαρμογες' παντως με εκπληξη διαπιστωσα οτι στο storeman υπαρχει μια αρκετα καλη ποικιλια που καλυπτει και περαν απο τα στοιχειωδη .
  6. xrησημοποιω την εκδοση 3.3 σε comunity ported device (mi a2) σε dual boot με android (εχει 2 σλοτ το α2 και το sfos χρησημοποιει dedicated data ) και η εμπειρια χρησης ειναι τοσο αναζωογονητικη οσο ηταν τα πρωτα φλασαρισματα custom roms . τα mtp , bt , fp δεν δουλευαν out of the box ομως για το bt k mtp υπαρχει workaround . εντυπωσιακη η συμβατοτητα hardware wise για ported device με ουτε μια βδομαδα κυκλοφοριας του πορτ . ενθουσιασμενος ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λιστα με comunity devices (τα οποια δεν εχουν android apps btw) οχι πολυ εννημερωμενη. https://wiki.merproject.org/wiki/Adaptations/libhybris comunity group που ισως αν ρωτησεις βρεις νεωτερες πορτ συσκευες https://t.me/joinchat/AWx9iUE-U9pZ_NeJlxXs0w προσφατα προστεθηκε και το α2 που χρησιμοποω το οποιο ειναι σχετικα δυνατο midrange (για το sfos ειδικα δε το συζηταω , μπαλα παει)
  7. για να μπουταρεις twrp fastboot boot twrp.img για απεγκατασταση magisk μοντ δες εδω https://t.me/hellasmobiles/160730
  8. Η τάση στην διεθνή κοινότητα σε ότι αφορά την δικτύωση στο χώρο του android customisation είναι τα chat room στα messaging apps .Το telegram κρατάει τα ινία με διαφορά σε αριθμό γκρουπ και καναλιών με το discord να έπεται . Το Gr mobiles ειναι ένα Ελληνικό telegram group για ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Λίγο τεχνολογία και λίγο off topic . Χαλαρή κουβέντα χωρίς κομπασμούς και ξερολισμους. Τα chat room πλεονεκτούν σε αμεσότητα και συνεχή ροή . Ενώ το telegram ιδικά διαθέτει και τα εργαλεία να αποθηκεύσεις χρήσιμες πληροφορίες και αρχεία. Το GR mobiles διαθέτει μια πλούσια βιβλιοθήκη δημιουργημένη από τα μέλη του .
  9. Klwp quick how to https://t.me/hellasmobiles/150726 :p
  10. δεν εχει θεμα roll back πρεπει να ξεκλειδωσει ομως για να περασει fastboot rom
  11. ε και ? android one δε σημαινει οτι θα παρεις γρηγορα upadate απλα οτι θα τα παρεις σιγουρα
  12. η συσκευη ειναι η πιο vfm του 2019 αρχικη τιμη και εκει που πηγε (οπως πανε ολες τις ιδιας εταιριας) μετα απο καποιους μηνες. το οτι εδωσε 3 update που τα πηρε πισω (επειδη μια μεριδα χρηστων ανεφεραν προβληματα και οχι ολοι) μπορεις να το δεις κ θετικο. δεν εδωσε ας πουμε επομενο πδατε με fix , τα σταματησε πριν δωσει .αρα ακουει ας πουμε τη γκρινια. στην τελικη αυτη εηταν απο παντα η τακτικη της εταιριας . κ στο miui χαμος beta κοντρα beta , dev πριν βγει η stable . 500 εκδοσεις πριν δωσουν update. anyway εγω των custom rom ειμαι day one στα @@ η στοκ αλλα δεν καταλαβαινω την γκρινια . ε περιμενε ρε φιλε ιδικα αφου ειναι απροβλματιστη η 9 μην βαλεις κατευθειαν 10 . οταν δεις οτι ολα καλα περνα τη .
  13. Μα δεν τρέχει τίποτα. Αν έχει ουρανό το θέμα σου δεν βάζεις hdr+ ή βγάζεις με raw ή βγάζεις με στοκ.
  14. Η gcam αποδίδει καλύτερα από την στοκ σε αυτό το τηλέφωνο. Δεν καταστρέφει τις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα software. Τόσο απλά. Focus dots έχει μόνο ο ουρανός (που είναι γαλάζιο ενιαίο χρώμα) και μόνο σε hdr+ . Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
  15. Λάθος είσαι. Focus dots έχει στον ουρανό είπα όχι ότι είναι σάπιες οι φώτο. Ανώτερη είναι η gcam .
  16. focus dots . ολες οι gcam πασχουν στο α2 . στα φωτινα γαλαζια κ κιτρινα οταν ειναι συμπαγή κ ενιαία . λογω διαφορετικου τροπου που μετατρεπει η gcam το raw αρχειο σε jpg κ του driver της xiaomi . πολες συσκευες το εχουν . σε καποιες gcamm δεν ειναι τοσο εντονο ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- xacam , onfire , parrot τα πανε πολυ καλα επισης , ισως κ καλυτερα . κ γω αμπαλος απο φωτο
  17. Android one = εγγυημένη αναβάθμιση όχι γρήγορη.
  18. pixel exclusive . παιζει magisk module ομως .
  19. Edit: ευχάριστα νέα! Κατάφερα να ενεργοποιήσω το WiFi Calling! ωραίος . μακάρι να έμπαινε πινέζα αυτο να το βλέπουν τα παιδια .
  20. Derpfest που είναι aosip με extra πολύ καλή και συχνά update σχεδόν ανά εβδομάδα. Evox πιο σταθερή νομίζω κ παίζει nova απροβληματιστα που είχα θέματα στην derp. Οι ρομ σε 10 έχουν όλες το ίδιο device tree (όχι όπως σε pie που η aosip είχε διαφορετικό και ξεχώρισε) οπότε θα δεις κοινές επιδόσεις\στατιστικά σε όλες.o maintainer κάνει τη διαφορά. Btw όποιος θέλει έχουμε ωραίο παρεάκι και τα συζητάμε για ρομς gcam ux κτλ στο τελε εδω http://t.me/hellasmobiles όποιος θέλει ας έρθει
  21. εχει χάσει την επικοινωνία με το τηλ . βγάλε βάλε καλώδιο ή power + vol up να ξαναμπεί recovery .νομίζω η ρομ ειχε permament twrp απο ενα σημείο κ μετά οπότε δεν χρειάζεται να δώσεις εντολές απο adb απλά reboot to recovery επίσης αν θες ελα εδω https://t.me/hellasmobiles να τα λεμε πιο αμεσα . η bootleggers ειναι pie και outdated . εχουν βγει android 10 roms πολυ σταθερές θα σου πρότεινα να πας εκει.για τον updater της bootleggers νομίζω κι αλλο παιδί ειχε πρόβλημα εδω .εγω παντως 2-3 μηνες που έμεινα με αυτη δεν ειχα θεμα
  22. Dark mode στις εφαρμογές της Google του play store συμπεριλαμβανομένου και σε όλο το σύστημα θα πάρεις στο Android 10 . Κατά τα άλλα η Google στέλνει τυχαίες αναβαθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές (store) κατά λάθος ή εσκεμμένα τις οποίες μπορεί να πάρεις ενώ είσαι pie.
  23. Κρίμα. Από κάθε άποψη. Για την στοκ Ρομ που όντως είναι χάλια. Γιατί η εμπειρία χρήσης σε αυτό είναι hit or miss και σε άλλες δουλεύει καλά σε άλλες όχι. Γιατί το hardware που θα σου κάτσει είναι επίσης θέμα τύχης.Για τα λεφτά που έχασες αν το πουλούσες. Γιατί δεν έβαλες μια custom γιατί το τηλ πραγματικά αξίζει και αυτό φαίνεται στις custom rom ακόμα και με το κακο hardware. Anyway τουλάχιστον το ευχαριστήθηκες.
  24. [ υποψιν η 6.2 6.3 κ 7 δεν υποστηριζουν config
  25. Βγήκε και η πρώτη Android 10 . Lineage .
×
×
  • Create New...