toxotis70 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Πρέπει να κανείς unlock τον bootloader πρώτα και μετά root. Θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου... Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Ένα περίεργο bug κάποιες φορές όταν βγάζω φωτογραφία HDR μου βγαίνει πράσινη το έχει παρατηρήσει κανείς Το έχουν αναφέρει και άλλοι, είναι bug μετά την τελευταία αναβάθμιση. https://forum.xda-developers.com/mi-a2/help/frequency-sd660-stuck-maximum-t3832366 Σε τι συχνότητα δουλεύουν τα Core Clock ? Idle σε εμένα έδειχνε max τιμές. Clock 1-4 1843 Mhz Clock 5-8 2208 Mhz Αν σου δουλεύουν στις max τιμές συνεχώς, είναι bug που εμφανίζεται σε ορισμένες συσκευές. Άγνωστο γιατί συμβαίνει μέχρι στιγμής. Οριστική λύση μέχρι τώρα είναι να αλλάξεις governor σε ondeman, αλλά αυτό προϋποθέτει root. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λύνει το θέμα μόνο προσωρινά. Οπότε ας ελπίσουμε θα το λύσει άμεσα η Xiaomi με κάποιο update. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το έχουν αναφέρει και άλλοι, είναι bug μετά την τελευταία αναβάθμιση. Αν σου δουλεύουν στις max τιμές συνεχώς, είναι bug που εμφανίζεται σε ορισμένες συσκευές. Άγνωστο γιατί συμβαίνει μέχρι στιγμής. Οριστική λύση μέχρι τώρα είναι να αλλάξεις governor σε ondeman, αλλά αυτό προϋποθέτει root. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λύνει το θέμα μόνο προσωρινά. Οπότε ας ελπίσουμε θα το λύσει άμεσα η Xiaomi με κάποιο update. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΑ μάλιστα ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Πρέπει να κανείς unlock τον bootloader πρώτα και μετά root. Θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου... Sent from my iPad using Tapatalk Pro Γενικά θα υπάρξει κάποια βελτίωση η να το αποφύγω; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stisilaos01 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Βάλε κάποιον file manager από το play store (πχ ES File Explorer, solid explorer) και όταν ξαναπατήσεις στην επιλογή ήχου λογικά θα σου εμφανίσει να επιλέξεις με ποια εφαρμογή θες να εκτελέσεις την εργασία. Επίλεξε τον file manager που έβαλες και θα σε αφήσει να επιλέξεις τα δικά σου αρχεία ήχου Έφτιαξε, ευχαριστώ, κατέβασα τον ES file explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Λέγεται ότι η Xiaomi απέσυρε το update του Σεπτεμβρίου λόγω αρκετών bugs που δημιούργησε και θα δώσει νέο update. Από τα πιο αναλυτικά reviews για το τηλέφωνο από το xda https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-a2-review/ Edited September 9, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 πάντως εμένα μου το είχε εμφανίσει και τώρα δεν το βγάζει καν. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Εγώ την έκανα δεν είδα κανένα bug.ως τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μια ερώτηση. Αν ενεργοποιήσουμε το camera2api πρέπει να εγκαταστήσουμε κάποια άλλη εφαρμογή για να έχουμε αποτέλεσμα ή αρκεί η βασική εφαρμογή που έχει η συσκευή; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μια ερώτηση. Αν ενεργοποιήσουμε το camera2api πρέπει να εγκαταστήσουμε κάποια άλλη εφαρμογή για να έχουμε αποτέλεσμα ή αρκεί η βασική εφαρμογή που έχει η συσκευή;Τη Google camera (gcam) Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μια ερώτηση. Αν ενεργοποιήσουμε το camera2api πρέπει να εγκαταστήσουμε κάποια άλλη εφαρμογή για να έχουμε αποτέλεσμα ή αρκεί η βασική εφαρμογή που έχει η συσκευή;https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 https://forum.xda-developers.com/mi-a2/help/september-update-t3838695/page11 For everyone who have issues with cpu cores stuck at max, try flashing the latest available fastboot rom in EDL mode. It fixed the issue for me and now I get pretty a decent SoT. Sure it could be better but atleast it's not draining anymore. Βιαστήκαμε με το septeber update. Βλέπω μέσω MiFlash να ξαναβάζω την τελευταία του Αυγούστου. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 https://forum.xda-developers.com/mi-a2/help/september-update-t3838695/page11 For everyone who have issues with cpu cores stuck at max, try flashing the latest available fastboot rom in EDL mode. It fixed the issue for me and now I get pretty a decent SoT. Sure it could be better but atleast it's not draining anymore. Βιαστήκαμε με το septeber update. Βλέπω μέσω MiFlash να ξαναβάζω την τελευταία του Αυγούστου.Λογικά δεν θα αργήσει το διορθωτικό update. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ'ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει. Κλείνει συνεχώς η εφαρμογή. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Σ'ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει. Κλείνει συνεχώς η εφαρμογή.Ε ναι αφού θέλει root απλά εδώ έχει όλες τις εκδόσεις μαζί. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Σκέφτομαι να δώσω το LG G6 για να πάρω το Α2. Έχει κάνει κάποιος την συγκεκριμένη μετάβαση; Εντυπώσεις; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOStradame Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλημέρα παιδιά. Κάποιος φίλος που το έχει μπορεί να δει αν η συσκευή υποστηρίζει κανονικά 4g+ από Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλημέρα παιδιά. Κάποιος φίλος που το έχει μπορεί να δει αν η συσκευή υποστηρίζει κανονικά 4g+ από Cosmote;Όχι φίλε μου, σκέτο 4g. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Σχετικά με το ζήτημα των πυρήνων και τη συνεχή λειτουργία στο maximum των συχνοτήτων, αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα (χρησιμοποιώ το AIDA64), αλλά με ένα restart επιλύθηκε. Του restart προηγήθηκε η απενεργοποίηση του pin της κάρτας sim, αλλά χωρίς να σχετίζεται με το πρόβλημα (ήθελα απλά να καταργήσω το pin). Εδώ και δύο μέρες λειτουργεί κανονικά, ανεξάρτητα πόσες και ποιες εφαρμογές τρέχω στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Πήρα την θήκη της spigen λίγο ακριβή αλλά τελικά εφαρμογή, αίσθηση και προστασία, έχω πάρει και σε άλλα κινητά την αντίστοιχη αλλά εδώ μου φαίνεται ότι του ταιριάζει απόλυτα. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Eπιβεβαίωσε σε παρακαλώ αν το τζαμάκι της πίσω κάμερας κάθεται έστω και ελάχιστα ΠΙΟ ΜΕΣΑ από το χείλος του περιβάλει το άνοιγμα για την κάμερα.Εννοείται είναι υπερυψωμένο και στην κάμερα περιμετρικά. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Τρεχααατε. Το έβγαλε η ινφο στο πλαίσιο. 329€ ΜΟΝΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Πολύ ακριβό 329 το 4/64, στο Σκρουτζ έχει 279 το 6/128 και το αντίστοιχο 4/64 έχει 219. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Καλημέρα σας Θέλω το mi a2 λόγω ( καλύτερης ? ) κάμερας από το nubia z17 lite που έχω τώρα το οποίο είναι πολύ καλό και απροβλημάτιστο . Στα 200-240 ευρώ διαβάζω ότι είναι η καλύτερη κάμερα . H χρήση που κάνω είναι φωτογραφίες σε social media , facebook , email , gps , παιχνίδια καθόλου . Το 4/64gb θα με καλύψει η να πάρω το 6/128gb , δεδομένου επίσης ότι ίσως αλλάξω τηλέφωνο σε 2-3 χρόνια ? ( κολλήματα κλπ ) Επίσης η μπαταρία με 2-3 ώρες χρήση την ημέρα ανοιχτή οθόνη και wi-fi ( την υπόλοιπη ημέρα όλα είναι κλειστά ) θα είναι εντάξει για 1-2 ημέρες ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ΚΑΛΗΜΕΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Καλημέρα σας Θέλω το mi a2 λόγω ( καλύτερης ? ) κάμερας από το nubia z17 lite που έχω τώρα το οποίο είναι πολύ καλό και απροβλημάτιστο . Στα 200-240 ευρώ διαβάζω ότι είναι η καλύτερη κάμερα . H χρήση που κάνω είναι φωτογραφίες σε social media , facebook , email , gps , παιχνίδια καθόλου . Το 4/64gb θα με καλύψει η να πάρω το 6/128gb , δεδομένου επίσης ότι ίσως αλλάξω τηλέφωνο σε 2-3 χρόνια ? ( κολλήματα κλπ ) Επίσης η μπαταρία με 2-3 ώρες χρήση την ημέρα ανοιχτή οθόνη και wi-fi ( την υπόλοιπη ημέρα όλα είναι κλειστά ) θα είναι εντάξει για 1-2 ημέρες ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ΚΑΛΗΜΕΡΑΒασικά είσαι σε λάθος νήμα... επιλογή συσκευής έπρεπε να πάς. Η μπαταρία του Mi A2 κρατάει μία μέρα το πολύ με νορμάλ χρήση... Για την χρήση που κάνεις μια χαρά είναι και το 4/64... Αγόρασε το άφοβα...για τα λεφτά του είναι πολύ καλό... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts