Jump to content

Xiaomi Mi A2 Lite

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβγαλες την sd κατά την διάρκεια του hard reset για να σωθούν φώτο βίντεο κλπ ;; σκέφτομαι να κάνω και γω

εδώ και μήνες δεν χρησιμοποιώ, με φτάνει το 64αρι της συσκευής. Μπακαπ παίρνω μηνιαίως οπότε δεν έχω χάσει κάποιο αρχείο και με το αντίγραφο ασφαλείας της google που έκανα επαναφορά μου κατέβασε και τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες. Μόνο το log in έπρεπε να γίνει σε αυτές.

Εντωμεταξύ πολλά απο τα πράγματα έχουν φυγει, πχ ο ενισχυτής ήχου όταν εβαζες ακουστικά του έλεγες τι έχεις και άλλαζε τον ήχο, πλέον δεν υπάρχει.

όταν ανοίγει η συσκευή μου ζητάει μοτίβο γιατί είναι κρυπτογραφημένο, όπως και ήταν και με την 9αρα αλλά δεν μου το έχει βγάλει ποτέ.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενα bckp πρωτα παιδια!!! χαχαχαχα

Ενημέρωση Μαρτίου είναι. Όλα καλά! :lol:

Εμένα μου βγάζει σφάλμα ενημερώσης. 1,08GB

Έχω ήδη τη 10....

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Ήταν απλά security update για εμάς με το 9. Απορώ, ποτέ θα δώσουν το δεκάρι χωρίς προβλήματα;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και με αυτή την βλακειούλα που έκαναν, τώρα στη 10αρα μου λέει οτι έχω ενημέρωση λογισμικού που δεν μπορεί να βάλει και μου βγάζει πάλι μήνυμα να κάνω ενημέρωση.

ΑΨΟΓΑ.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

και με αυτή την βλακειούλα που έκαναν, τώρα στη 10αρα μου λέει οτι έχω ενημέρωση λογισμικού που δεν μπορεί να βάλει και μου βγάζει πάλι μήνυμα να κάνω ενημέρωση.

ΑΨΟΓΑ.

Ακριβώς το ίδιο. Απενεργοποίησα την ειδοποίηση από το μενού ειδοποιήσεων

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Σωστά, αλλά το βγάζει και σε αυτούς που είναι με τη 10αρα. Και επειδή δεν μπορεί να την κάνει, βγάζει οτι υπάρχει σφάλμα και δεν έγινε η ενημέρωση και έχεις πάλι ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικου:dance:

Σωστά, αλλά το βγάζει και σε αυτούς που είναι με τη 10αρα. Και επειδή δεν μπορεί να την κάνει, βγάζει οτι υπάρχει σφάλμα και δεν έγινε η ενημέρωση και έχεις πάλι ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικου:dance:

Α καλά..καταλάβαμε όλοι ότι xiaomi και android one δεν παίζει..

Α καλά..καταλάβαμε όλοι ότι xiaomi και android one δεν παίζει..

πραγματικά αυτό σκεφτόμουν. Αν μπορούσα να βρω μια φυσιολογική συσκευή android one που να αξίζει τα χρήματά της να φύγω απο τούτο αλλά δεν.

πραγματικά αυτό σκεφτόμουν. Αν μπορούσα να βρω μια φυσιολογική συσκευή android one που να αξίζει τα χρήματά της να φύγω απο τούτο αλλά δεν.

Φίλε έχει ο Γερμανός προσφορά το Motorola one vision...πως το βλέπεις?https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/?fname=&fvalue=

Φίλε έχει ο Γερμανός προσφορά το Motorola one vision...πως το βλέπεις?https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983/?fname=&fvalue=
Αν εξαιρέσουμε το Android 10, τραγικό τηλέφωνο, ο exynos και η τραγική μπαταρία το κατέστρεψαν το τηλέφωνο. Μακριά.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

exynos για κανέναν λόγο δυστυχώς, ρουφήχτρες μπαταρίας, θερμάστρες και κακές επιδόσεις.

Άσε που φαντάζομαι με τέτοιες διαστάσεις (160mm) θα είναι μεγάλο στο χέρι.

Το screen mirroring σε smart TV Samsung σας δουλεύει?

Εμένα όχι ενώ με το mia3 ναι

εμενα δεν μου δουλευει αρκετες φορες !! εχω lg τηελοραση. βρισκει του γειτονα καθε φορα που ειναι μεσοτοιχια και μπορει να συνδεθει. για να δουλεψει, και αν, πρεπει να σβησω την τηλεοραση επανεκκινηση στο κινητο και ελπιζουμε... γενικα εχουμε θεματακια οσο κοντευουμε στον χρονο....

εμενα δεν μου δουλευει αρκετες φορες !! εχω lg τηελοραση. βρισκει του γειτονα καθε φορα που ειναι μεσοτοιχια και μπορει να συνδεθει. για να δουλεψει, και αν, πρεπει να σβησω την τηλεοραση επανεκκινηση στο κινητο και ελπιζουμε... γενικα εχουμε θεματακια οσο κοντευουμε στον χρονο....

Σήμερα δουλεύει κατά περίεργο τρόπο

είπα να δοκιμάσω τον edge, για κάποιο περίεργο λόγο δεν τον ανοίγει με τίποτα.

force close κατευθείαν

επίσης μετά την τελευταία ενημέρωση του Viber (χτεσινή), ούτε το Viber το ανοίγει, αναγκάστηκα να κάνω rollback σε παλιότερη

Στα 129€ που το βρίσκω στο Γερμανό θα το προτείνατε εν έτη 2020 για τον πατέρα μου που κάνει σχετικά απλή χρήση αλλά θέλει να το κρατήσει κάνα 4άρι χρόνια μίνιμουμ;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Προσωπικά θα σου έλεγα ναι.

Η μπαταρία δεν ξέρω αν θα αντέξει 4 χρόνια, βέβαια αναλόγως και την χρήση.

Για μένα κράτα το στην 9αρα αν το πάρεις και για ενημερώσεις ΑΝ φτιάξουν την 10αρα το βλέπουμε.

Προσωπικά θα σου έλεγα ναι.

Η μπαταρία δεν ξέρω αν θα αντέξει 4 χρόνια, βέβαια αναλόγως και την χρήση.

Για μένα κράτα το στην 9αρα αν το πάρεις και για ενημερώσεις ΑΝ φτιάξουν την 10αρα το βλέπουμε.

Καλά η μπαταρία άμα τα φτύσει τελείως βλέπουμε τι κάνουμε. Για την ενημέρωση θα το δω λογικά με την 9 θα έρθει. Το παρήγγειλα προ ολίγου, ευελπιστώ Τρίτη να το έχω στα χέρια μου. Πιστεύω θα το ευχαριστηθεί από λούμια έρχεται.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το τηλέφωνο βγαίνει με την 8.1 out of the box εκτός κ αν έχουν βγάλει νεότερες παρτίδες απο τέλος του 19 που βγήκε η 9αρα.

Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος απο σήμερα ενός Mi A2 Lite , το πήρα δώρο στην μητέρα μου (το πρώτο της Smartphone στα ... 68 της !)

Έκανα την αναβάθμιση σε Android 9.0 και έχει κώδικα ασφαλείας 1ης Μαρτίου του 2020.

Όλα καλά με τα μενού, συνήθισα την μικρή δυνατότητα παραμετροποίησης λόγω Android One αλλά δεν περίμενα με τίποτα να ΜΗΝ δουλεύει το ''Do not Disturb''! Τον τρόπο με το Volume Down και κάνοντας Mute το καμπανάκι τον ξέρω, αλλά ήθελα το ''Do not Disturb'' ώστε να της το πραγραμμάτιζα τις ώρες που κοιμάται και μετά να ξε-mute-αριζόταν μόνο του...

Έφαγα πάνω από 4 ώρες να προσπαθώ να το ρυθμίσω αλλά τίποτα! Δεν έκανε Mute τις κλήσεις με καμία Παναγία. Oύτε και το Viber ή τα SMS.

Μόνο τα Πολυμέσα Mu-tάριζε!

Τελικά το έψαξα και βρήκα κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα: Λένε πως φταίει η έκδοση Pie...Στην 8 δεν είχε θέμα...(Link 1 + Link 2).

Καλά, τέτοιο Software Fail πως και δεν το έχουν δει να το διορθώσουν?

Η μόνη μου ελπίδα ... η αναβάθμιση σε Android 10 μπας και λυθεί! Μήπως βρε παιδιά ξέρετε κάποια λύση στο θέμα?? :worry::worry::worry:

Edited by IBAGASA