zurabi_97 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Τελικά είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρουμε το 10? Θα πάρει κανονικά το 10. Απλά δεν είναι να εμπιστεύεσαι πλήρως την εξυπηρέτηση της Xiaomi, μπορεί να λένε πολλά, πχ το Α1 έλεγαν ότι θα έπραιρνε το 10 αλλά δεν ξέρουν πότε, το Α2 μέσα Νοέμβρη, κουφές φήμες που δεν ισχύουν. Μπορεί να βοηθάνε σε κάποιο βαθμό αυτοί, αλλά δεν έχουν πληροφορίες για το πότε μια ενημέρωση θα έρθει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Θα πάρει κανονικά το 10. Απλά δεν είναι να εμπιστεύεσαι πλήρως την εξυπηρέτηση της Xiaomi, μπορεί να λένε πολλά, πχ το Α1 έλεγαν ότι θα έπραιρνε το 10 αλλά δεν ξέρουν πότε, το Α2 μέσα Νοέμβρη, κουφές φήμες που δεν ισχύουν. Μπορεί να βοηθάνε σε κάποιο βαθμό αυτοί, αλλά δεν έχουν πληροφορίες για το πότε μια ενημέρωση θα έρθει. https://news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-mi-a2-lite-android-10-update-officially-confirmed/ Από ότι φαίνεται, έχεις δίκιο. Ετοιμάζουν, λέει το άρθρο, την αναβάθμιση... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Θα πάρει κανονικά το 10. Απλά δεν είναι να εμπιστεύεσαι πλήρως την εξυπηρέτηση της Xiaomi, μπορεί να λένε πολλά, πχ το Α1 έλεγαν ότι θα έπραιρνε το 10 αλλά δεν ξέρουν πότε, το Α2 μέσα Νοέμβρη, κουφές φήμες που δεν ισχύουν. Μπορεί να βοηθάνε σε κάποιο βαθμό αυτοί, αλλά δεν έχουν πληροφορίες για το πότε μια ενημέρωση θα έρθει. To A1 δεν θα μπορούσε να την πάρει είχε πάρει ήδη δύο updates οπότε τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 To A1 δεν θα μπορούσε να την πάρει είχε πάρει ήδη δύο updates οπότε τέλος Το νόημα ποιο είναι, ότι μερικές φορές λεν' πολλά τα οποία δεν έχουν βάση, όπως με το Α1, που όπως λες, έφαγε τα ψωμιά του στο θέμα των αναβαθμίσεων. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω αν ενεργοποιείται και πως το WiFi calling σε αυτή τη συσκευή με πάροχο την cosmote. Έχω ψάξει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω αν ενεργοποιείται και πως το WiFi calling σε αυτή τη συσκευή με πάροχο την cosmote. Έχω ψάξει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αρχή, πρέπει να είναι ενεργή η υπηρεσία στη γραμμή σου. Άμα ναι, τότε στο dialer γράψε *#*#86583#*#* για το Volte. Και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, στο "Λογαριασμοί Κλήσης" και στη SIM που έχεις, θα έχει την επιλογή των κλήσεων μέσω WiFi Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Για αρχή, πρέπει να είναι ενεργή η υπηρεσία στη γραμμή σου. Άμα ναι, τότε στο dialer γράψε *#*#86583#*#* για το Volte. Και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, στο "Λογαριασμοί Κλήσης" και στη SIM που έχεις, θα έχει την επιλογή των κλήσεων μέσω WiFi Sent from my Mi A1 using Tapatalk σε απάντηση του σχετικού, ειχα βάλει και εγω την σιμ κοσμοτε μου σε ενα σ8 για να ενεργοποιήσω αυτή τη ρύθμιση, volte εχω κανονικά vowifi όχι. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 VoWiFi ούτε εγώ κατάφερα να ενεργοποιήσω σε συσκευή γνωστού μου (με Cosmote SIM, αν και νομίζω δεν παίζει ρόλο, γενικώς δεν ενεργοποιείται η επιλογή). VoLTE έχει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Τα ίδια και γω με Cosmote. Με Vodafone μόλις στείλεις SMS για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, ενεργοποιούνται και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Τα ίδια και γω με Cosmote. Με Vodafone μόλις στείλεις SMS για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, ενεργοποιούνται και τα δύο. Ισχύει και για το Α1, με Cosmote, το VoWiFi δεν παίζει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Τα ίδια και γω με Cosmote. Με Vodafone μόλις στείλεις SMS για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, ενεργοποιούνται και τα δύο. μαλιστα σε προηγουμενες σελίδες είχα δείξει και αντίστοιχο screenshot Με την επιλογή που μου εμφάνισε, δυστυχώς δεν έχω μονάδες στην cu για να δοκιμάσω, υπάρχει φραγή εξερχομένων - φοιτητικό γαρ - μόνο για ίντερνετ το έχω. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Για αρχή, πρέπει να είναι ενεργή η υπηρεσία στη γραμμή σου. Άμα ναι, τότε στο dialer γράψε *#*#86583#*#* για το Volte. Και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, στο "Λογαριασμοί Κλήσης" και στη SIM που έχεις, θα έχει την επιλογή των κλήσεων μέσω WiFi Sent from my Mi A1 using TapatalkΤο VoLTE ενεργοποιήθηκε σε ευχαριστώ πολύ το VoWifi δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Ίσως να μην γίνεται... Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω.... Υπάρχει κάποιος που μετά από την αναβάθμιση λογισμικού που έγινε την τελευταία να μην του αναγνωρίζει την κάρτα SD;;; Εδώ και κάνα μήνα σίγουρα σταμάτησε να μου διαβάζει την κάρτα sd και δεν μπορώ ούτε format να της κάνω Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Χθες έφαγε το κινητό επική σαβούρα 4 μέτρων σε τσιμέντο και δεν έπαθε τίποτα!!! Και με θηκη μια κλασσική, απλή Nillkin. Δε το περίμενα από τη Xiaomi. Well done...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Το VoLTE ενεργοποιήθηκε σε ευχαριστώ πολύ το VoWifi δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Ίσως να μην γίνεται... Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω.... Υπάρχει κάποιος που μετά από την αναβάθμιση λογισμικού που έγινε την τελευταία να μην του αναγνωρίζει την κάρτα SD;;; Εδώ και κάνα μήνα σίγουρα σταμάτησε να μου διαβάζει την κάρτα sd και δεν μπορώ ούτε format να της κάνω Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασα μόλις μια 23αρα samsung evo plus που έχω και παίζει κανονικά. Δεν φταίει κάποια αναβάθμιση λογικά η κάρτα μνήμης σου ψόφησε. Αφού τη βλέπει και δε σε αφήνει ούτε διαμόρφωση να κάνεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΛΟΙΠΟΝ, εβαλα στην βονταφον κάρτα να δοκιμάσω κάτι ιδου Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και όταν επανέλθει να κατεβάσει αυτόματα όλα τα apps ; χαζή ερώτηση αλλά κολλάει λίγο το κινητό και σκέφτομαι μήπως με επαναφορά στρώσει κάπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Δεν είναι καθόλου χαζή ερώτηση. Κι εγώ έχω την ίδια απορία γιατί το κινητό με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές σέρνεται... Συνεχώς περιμένω 1 λεπτό μέχρι να είμαι σε θέση να τις χρησιμοποιήσω. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Δεν είναι καθόλου χαζή ερώτηση. Κι εγώ έχω την ίδια απορία γιατί το κινητό με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές σέρνεται... Συνεχώς περιμένω 1 λεπτό μέχρι να είμαι σε θέση να τις χρησιμοποιήσω. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και όταν επανέλθει να κατεβάσει αυτόματα όλα τα apps ; χαζή ερώτηση αλλά κολλάει λίγο το κινητό και σκέφτομαι μήπως με επαναφορά στρώσει κάπως Καλύτερα να κάνεις επαναφορά χωρίς να έχεις backup των εφαρμογών, εκτός αυτών που έχουν μηνύματα πχ Viber, που μπορείς να κάνεις αντίγραφο εντός της εφαρμογής. Γιατί με την επαναφορά των backup των εφαρμογών, μπορεί να σου ξανά ανοίγουν οι εφαρμογές με καθυστέρηση. Άμα θες να κάνεις ούτως ή άλλως backup, χρησιμοποίησε το Google Backup στις ρυθμίσεις. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και όταν επανέλθει να κατεβάσει αυτόματα όλα τα apps ; χαζή ερώτηση αλλά κολλάει λίγο το κινητό και σκέφτομαι μήπως με επαναφορά στρώσει κάπως Πρέπει να κάνεις πρώτα δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας στο google drive και μετά επαναφορά από κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 έχει κανείς άποψη για αγορά ΓΝΗΣΙΑΣ μπαταρίας για το κινητό; Βλέπω διάφορα στο Σκρούτζ και δεν εχω εχω διάθεση να κυνηγάω ενα - ενα τα μαγαζιά η Info μου έκλεισε την πόρτα για ΠΩΛΗΣΗ μπαταρίας, δεν πουλάνε μεμονωμένα ανταλλακτικά. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Καλησπερα. Χθεε αγορασα μια microsd 128gb. Αφου αντεγραψα σε αυτη οτι περιειχε η 64αρα που ειχα στο κινητο (η αντιγραφη εγινε σε pc με windows 10), την τοποθετησα στο κινητο. Το κινητο δεν την ειδε ποτε, ετσι αποφασισα να επανελθω στην 64αρα αλλα στον αποθηκευτικο χωρο πλεον εμφανιζεται η παρακατω κατασταση. Για ποιο λογο εχει γινει αυτο;. Γιατι δεν ειδε ποτε την 128αρα; Πριν χρησιμοποιησω τη μεγαλη της εκανα διαμορφωση. Το ιδιο και την 64αρα πριν της ξαναφορτωσω τα αρχεια που ειχε πριν κ τα ειχα αποθηκευσει στο pc μου. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Τι περίεργο βλέπεις; την έχει αναγνώριση κανονικά, τα αρχεία σου τα βλέπεις; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Αν προσέξεις, εχει δυο SD card (ενω εχω μονο μια) Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 κάτι με το φορμάτ πρέπει να παίζει, άδειασε τη μεγάλη τελείως, και κάντης διαμόρφωση μέσα απο το κινητό. Δεν ξέρω τι έχει γίνει πρέπει να στην έχει χωρίσει σε 2 τμηματα (2 επι 64) λογικά θα πρέπει να γίνει διαμόρφωση σε eXfat μιας και το fat32 εχει περιορισμούς. Δεν διαβάζει ntfs η κάποιο άλλο φορμάτ το κινητό, δεν πληρώνει η ΧΙΟΜΑΡΑ τις άδειες για να μπορούμε να δούμε κ άλλα file systems. (όπως και για το fast charge) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Έχει καταφέρει κανείς να πιάσει ταχύτητες 4G πάνω από 100Mbps; Ενώ υποτίθεται το κινητό σηκώνει Cat6 300/50 Mbps, στην πράξη δεν έχω δει 100+ ταχύτητα ενώ διπλανός με άλλος κινητό έπιανε πάνω από 100 Mbps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τελικα δεν καταφερα να κανω την 128αρα να τη δει το κινητο. Χωριστηκε σε 2 μερη οντως και τελικα την γεμισα ταινιες για την τηλεοραση και τελος με δαυτη. Για να ερθει στα ισα του το κινητο, το επανεφερα σε εργοστασια κες ρυθμισεις και το σεταρισα απο την αρχη ξανα. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts