kmpatra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εγω το ρώτησα απο συνήθεια καθως σε παλιότερα μοντέλα που έψαχνα (π.χ. 4x) υπηρχαν θέματα. Ψαχνοντας περισσότερο για το lite βλέπω οτι σε κινεζικα αναφερεται η 800 αλλά και στο σκρουτζ αναφέρεται (στα περισσότερα καταστήματα) η global,οποτε η απορία λύθηκε. Η αμφίβολία δηλαδή ηταν μηπως εφερναν κινεζικη χωρίς 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έτσι όπως το έγραψες πάλι αφήνονται περιθώρια παρερμηνείας οπότε επέτρεψέ μου να κάνω μία επανάληψη: Υπάρχει μόνο μία έκδοση του Mi A2 lite, που είναι global και έχει όλες τις μπάντες που μας ενδιαφέρουν. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις Mi A2 lite από οπουδήποτε (ακόμα και μέσα στη κίνα) και να μην είναι η global έκδοση. Το μόνο που διαφέρει είναι η μνήμη/εσωτερικός χώρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Οκ κατανοητό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ακόμα και την ώρα που το αγόραζα, δεν ξέρω αν έκανα καλά και δεν πήρα το redmi 5 plus το οποίο το είχα αγοράσει για λογαριασμό άλλου, όπως και αυτό Το κινητό θα πάει σε κοπέλα που δεν θέλει πολλά πολλά, για αυτό και δεν πήρα το note 5, παρότι τα βρήκα όλα στα 151€ Στην αρχή ξενέρωσα λίγο με το λιτό android one, όπως είπα, για κοπέλα.... Επίσης δεν μου άρεσε η selfie cam γιατί δεν είναι ευρυγώνια Εκεί όμως σταματούν τα αρνητικά Το κινητό είναι αισθητά μικρότερο, έχει το ίδιο μέγεθος με το mi5s μου, με πολύ μεγαλύτερη οθόνη από αυτό Το μόνο ότι είναι παχύτερο από το redmi 5 plus, από βάρος τα ίδια Εκεί όμως που με έκανε να σκεφτώ ότι μάλλον έκανα καλά και επέλεξα αυτό, είναι ότι πάει σφαίρα, αισθητά πιο γρήγορο από το redmi 5 plus, και αυτό στην πορεία όταν θα δουλεύει Fb και browsing, θα φανεί ακόμα περισσότερο Για το γραφικό περιβάλλον, ένας poco Launcher ίσως επιλεχτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Μήπως κάποιος ξέρει αν υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιείς το δαχτυλικό αποτύπωμα στην φωτογραφική για να βγάζεις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Μήπως κάποιος ξέρει αν υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιείς το δαχτυλικό αποτύπωμα στην φωτογραφική για να βγάζεις φωτογραφίες;Νομίζω σε όλα τα xiaomi γίνεται αυτό. Υπάρχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Διόρθωση Και το 5plus ίδια είναι η μπροστινή σε mm, είναι το mi5s το δικό μου που έχει ευρυγώνια shelfie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Νομίζω σε όλα τα xiaomi γίνεται αυτό. Υπάρχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας Sent from my C106 using Tapatalk Και γω έτσι ήξερα και τσέκαρα το redmi note 5 που έχει οικείο μου πρόσωπο. Ενώ στο redmi note 5 έχει επιλογή στις πρόσθετες ρυθμίσεις κάμερας να βάλεις κλείστρο με δαχτυλικό , στο a2 lite δεν έχει. Εκτός αν κάνω κάτι λάθος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 (edited) Καλησπερα παιδια το εχω αγορασει σημερα και ειναι φοβερο με καθαρο android οτι πρεπει και 4000 μπαταρια με αυτονομια για δυο μερες οτι πρεπει ειναι φοβερος συνδιασμος το stock android με την μπαταρια που εχει. Αν θελουμε να περασουμε την MUI ROM την αυθεντικη της xiaomi μπορουμε ή οχι ; Edited September 20, 2018 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλοδουλευτο, όχι δεν γίνεται να βάλεις miui. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλοδουλευτο, όχι δεν γίνεται να βάλεις miui. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα Οκ τοτε το radio fm γνωριζουμε πως ενεργοποιηται ειτε με ροοτ και πως γινεται ροοτ ειτε χωρις ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Δες δύο σελίδες πίσω ποστ #67. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.sets&rdid=com.ceyhan.sets ANDROID 8 QMMI-51.FM RADIO για να έχετε ραδιο Να σαι καλα φιλε μ δουλευει θαυμασια. Εικονιδειο στο dekstop πως το βγαζουμε ή δεν γινεται ακομη ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Η συσκευή ποιοτικά είναι πολύ καλή , αυτονομία πραγματικά 2 μέρες με βαριά χρήση, οθόνη της προκοπής ,μπάντες σχεδόν αν όχι όλες , κάμερα είναι καλή η εφαρμογή που έχει δεν είναι για πλήρες αξιοποίηση της κάμερας ήχος δυνατός και με καλή ποιότητα, από τιμή θα μπορούσε άνετα να κοστίζει τα διπλά όπως κάνουν άλλες εταιρίες,στα θετικά θα βάλω ότι παίρνει και κάρτα αποθήκευσης συν της δύο σιμ, επίσης αν πάτε στις ρυθμίσεις-λογαριασμοι-χρηστες μέσα εκεί έχει για να προσθέσετε πληροφορίες που είναι χρήσιμες σε περίπτωση ανάγκης , ομάδα αίματος άτομα για να ειδοποιήσει αν υπάρχει πρόβλημα με κλείδωμρνη οθόνη κλείνοντας έρχεται σε λίγο και το Android P Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 επειδή έχω μπαρδευτεί λίγο, όλες οι εκδόσεις έχουν κρυμμένο το fm radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Όλες η εκδόσεις πού είναι μόνο μια, Android one program, που σημαίνει καθαρό λειτουργικό όπως το δείνει η Google χωρίς καμία απολύτως προσθήκη από τον κατασκευαστή το Oreo δεν έχει εφαρμογή για ραδιόφωνο το Ρ έχει . Δηλαδή στην επόμενη αναβάθμιση θα έχει και την εφαρμογή για ραδιόφωνο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα και εγώ. το led notification σε ποιο σημείο είναι? γιατί βγάζει ένα άσπρο σαν led αριστερά κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα και εγώ. το led notification σε ποιο σημείο είναι? γιατί βγάζει ένα άσπρο σαν led αριστερά κάτω Αυτό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) Αυτό είναι! οκ, όλα τα περίμενα αλλά σε τέτοιο σημείο να είναι το led notification, πρώτη φορά :lol: το επίπεδο μπαταρίας από που ενεργοποιείτε? Ευχαριστώ Edited September 22, 2018 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Καλημέρα ήχους κλήσης που έχει το τηλέφωνο γιατί μου εμφανίζει μόνο τα mp3 που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) οκ, όλα τα περίμενα αλλά σε τέτοιο σημείο να είναι το led notification, πρώτη φορά :lol: το επίπεδο μπαταρίας από που ενεργοποιείτε? Ευχαριστώ Το ποσοστό της μπαταρίας δεν το δείχνει στην μπάρα ειδοποιήσεων! Αν θες να φαίνεται βαλε εφαρμογή απο το play store. Edited September 23, 2018 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cmast Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Να σαι καλα φιλε μ δουλευει θαυμασια. Εικονιδειο στο dekstop πως το βγαζουμε ή δεν γινεται ακομη ; Καλησπέρα πως το έκανες να δουλέψει πήγα και εγώ στην σειρά 51 είδα που λέει FM αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω... Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του MI A2 LITE σε έκδοση 4g 32G γαλάζιο χρώμα... Νομίζω ένα από τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ. Έχει βάλει κανείς κάρτα μνήμης sd ; Έχετε να προτείνετε κάποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Καλησπέρα πως το έκανες να δουλέψει πήγα και εγώ στην σειρά 51 είδα που λέει FM αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω... Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του MI A2 LITE σε έκδοση 4g 32G γαλάζιο χρώμα... Νομίζω ένα από τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ. Έχει βάλει κανείς κάρτα μνήμης sd ; Έχετε να προτείνετε κάποια? έχεις συνδεδεμένα ακουστικά? γιατί αλλιώς δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Καλησπέρα πως το έκανες να δουλέψει πήγα και εγώ στην σειρά 51 είδα που λέει FM αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω... Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του MI A2 LITE σε έκδοση 4g 32G γαλάζιο χρώμα... Νομίζω ένα από τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ. Έχει βάλει κανείς κάρτα μνήμης sd ; Έχετε να προτείνετε κάποια? Καλησπερα συνδεσε τα ακουστηκα μετα πατας το Pass και μετα αναζητας σταθμους fm. Για καρτα sd δεν ξερω αν μπαινει δεν αναγραφεται καπου ή εγω δεν προσεξα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cmast Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ευχαριστώ λειτουργεί άψογα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts