George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σε ποιο κινητο; Το δευτερο ενδεχομενως να μην εχει B20 (αναλογα και το μοντελο... δες τα specs ή ρωτα με email το καταστημα) Για το Mi 8.Ειναι πιο φθηνό στην 2η περίπτωση αλλά μπαίνοντας στο detail μου γράφει "Good News: This Xiaomi Mi8 comes with Official Global ROM + OTA Upgrade from 2018.08.09." Απλά είδα διαφορά στην τιμή σε σχέση με εκείνο που γράφει Official Global Version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Για το Mi 8.Ειναι πιο φθηνό στην 2η περίπτωση αλλά μπαίνοντας στο detail μου γράφει "Good News: This Xiaomi Mi8 comes with Official Global ROM + OTA Upgrade from 2018.08.09." Απλά είδα διαφορά στην τιμή σε σχέση με εκείνο που γράφει Official Global Version. Ολα εχουν 800αρα. Μπορει να διαφερει σε φορτιστη αν τυχον ειναι το κινεζικο (λυνεται με ανταπτορακι του ενος ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) 550€ είναι πολλά θεωρώ για το 64αρι mi8, δεν ξέρω αν μελλοντικά σου φτάσει η χωρητικότητα χωρίς card slot. Όταν ειδικά με αυτά τα χρήματά παίρνεις το 1+6 και mate 10 pro με 128gb. Καταλαβαίνω ότι βιάζεσαι να πάρεις κινητό, αλλά γενικά είναι πολλα τα χρήματα οπότε πάρε τουλάχιστον κάτι να τα αξίζει τα χρήματά του. Απ όσο γνωρίζω για το mi8, πουλάνε την global έκδοση με global rom και την κινέζικη έκδοση που πέρασαν την global Rom και παίρνει κανονικά ΟΤΑ updates. Η δεύτερη θέλει προσοχή γιατί έχει ξεκλείδωτο boot loader, οπότε θέλει διαδικασία να τον κλειδώσεις για λόγους ασφαλείας, να τον ξεκλειδώσεις με δικό σου κωδικο και μετά να περάσεις την global Rom ώστε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Μπέρδεμα γενικώς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 27, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Οντως, 550 ευρω 64αρη χωρις card slot ισως ειναι πολλα (χωρις να ξερω την χρηση που κάνεις). Προσωπικά από Ελλάδα στα 550 ευρω ισως να κοιταζα κατι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 550€ είναι πολλά θεωρώ για το 64αρι mi8, δεν ξέρω αν μελλοντικά σου φτάσει η χωρητικότητα χωρίς card slot. Όταν ειδικά με αυτά τα χρήματά παίρνεις το 1+6 και mate 10 pro με 128gb. Καταλαβαίνω ότι βιάζεσαι να πάρεις κινητό, αλλά γενικά είναι πολλα τα χρήματα οπότε πάρε τουλάχιστον να τα αξίζει τα χρήματά του. Απ όσο γνωρίζω για το mi8, πουλάνε την global έκδοση με global rom και η κινέζικη έκδοση που πέρασαν την global Rom. Η δεύτερη θέλει προσοχή γιατί έχει ξεκλείδωτο boot loader. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ο λόγος που βιάζομαι είναι γιατί από 13 Σεπτεμβρίου και μετά λόγω της επέμβασης στο γόνατο θα είμαι στο κρεβάτι για ένα μήνα και είναι ο μόνος τρόπος να περνάω την ώρα μου..Μπορώ να πάρω και ένα tablet πχ αλλά ήταν ευκαιρία να αναβαθμίσω την συσκευή μου(έχω το Meizu m6 Note).550 το βρήκα από Ελλάδα,330€ με κουπόνι από Κίνα απλά δεν έχω ιδέα από bootloader κλπ και λέω μην γίνει κανένα λάθος. @Antretng αν αυτό είναι το μόνο θέμα κομπλέ.Όσο για τα 550€ έχετε δίκιο..Στα 650€ είναι το s9+ που μ αρέσει αλλά λόγω μπαταρίας το απορρίπτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Οπότε αν ειναι να το παρεις οπωσδηποτε από Ελλάδα, τοτε σου προτεινω ειτε u11 ειτε v30. Νομιζω οτι και τα 2 θα σε καλυψουν και στα χρηματα που εχουν ειναι εξαιρετικές επιλογες. Αντε να ανεβεις ταβανι στο op6 που σε λιγες μερες θα το χεις σπιτι. Αυτη ειναι η αποψη μου :) Δεν ξερω βεβαια αν εχει ακομα προσφορα το public μαζι με την eurobank. Αν ναι τότε ξαναμπαινει στο παιχνιδι και το Mi8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Οπότε αν ειναι να το παρεις οπωσδηποτε από Ελλάδα, τοτε σου προτεινω ειτε u11 ειτε v30. Νομιζω οτι και τα 2 θα σε καλυψουν και στα χρηματα που εχουν ειναι εξαιρετικές επιλογες. Αντε να ανεβεις ταβανι στο op6 που σε λιγες μερες θα το χεις σπιτι. Αυτη ειναι η αποψη μου :) Δεν ξερω βεβαια αν εχει ακομα προσφορα το public μαζι με την eurobank. Αν ναι τότε ξαναμπαινει στο παιχνιδι και το Mi8. Τέλεια..Θα τα δω όλα,το επόμενο post θα είναι για να σας ανακοινώσω τι παρήγγειλα δεν έχω κάτι άλλο να ρωτήσω.Ευχαριστώ πάρα πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 καλησπερα και απο μενα παιδια. ειμαι και εγω σε αναζητηση κινητου για να αντικαταστησω το g4 που εχω κοντα 3 χρονια. ο κυριως λογος που το αλλαζω ειναι η αυτονομια (το φορτιζω 2 φορες την μερα). με ενδιαφερει κυριως η καμερα και η μπαταρια του . ξεκινησα να ψαχνω στα κινητα 300 με 400 ευρω και ειχα σχεδον καταληξει στο mate 10 pro οταν χθες διαβασα εδω στο φορουμ οτι το τελευταιο update χαλασε την καμερα και κολησα... το s9 plus μου αρεσει πολυ και με λιγο ζορι θα εδινα τα 620 ευρω αλλα απο οτι διαβαζω με το ζορι βγαζει την μερα... δωστε λιγη βοηθεια γιατι κολησα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 καλησπερα και απο μενα παιδια. ειμαι και εγω σε αναζητηση κινητου για να αντικαταστησω το g4 που εχω κοντα 3 χρονια. ο κυριως λογος που το αλλαζω ειναι η αυτονομια (το φορτιζω 2 φορες την μερα). με ενδιαφερει κυριως η καμερα και η μπαταρια του . ξεκινησα να ψαχνω στα κινητα 300 με 400 ευρω και ειχα σχεδον καταληξει στο mate 10 pro οταν χθες διαβασα εδω στο φορουμ οτι το τελευταιο update χαλασε την καμερα και κολησα... το s9 plus μου αρεσει πολυ και με λιγο ζορι θα εδινα τα 620 ευρω αλλα απο οτι διαβαζω με το ζορι βγαζει την μερα... δωστε λιγη βοηθεια γιατι κολησα... Καλα εσυ σε πόσα θεματα θα ρωτήσεις; :lol::) U11 ή V30 για μενα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλεια..Θα τα δω όλα,το επόμενο post θα είναι για να σας ανακοινώσω τι παρήγγειλα δεν έχω κάτι άλλο να ρωτήσω.Ευχαριστώ πάρα πολύ :) Τίποτα. Αναμένουμε εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 διαβαζω οσα πιο πολλα θεματα μπορω και συμετεχω στην συζητηση, συγνωμη αν αυτο ειναι ενοχλητικο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 διαβαζω οσα πιο πολλα θεματα μπορω και συμετεχω στην συζητηση, συγνωμη αν αυτο ειναι ενοχλητικο Και πολυ καλα κανεις. Αλλα εδω δεν συμμετεχεις/βοηθας το χρηστη που ανοιξε το θεμα αλλα ρωτας για σενα σε ενα ακόμα topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 νομιζω οτι οσο πιο πολλες γνωμες και ερωτησεις ακουγονται τοσο καλυτερος διαλογος γινετε και επισης και εγω οτι μαθαινω το γραφω , αλλα ακομα και απο μια ερωτηση που ισως δεν εχει γινει μπορει να δωθει μια απαντηση απο καποιον που θα βοηθησει πολλους.. δεν νομιζω αλλωστε οτι ειμαι ο μονος που συμετεχει (με τα ελαχιστα που ξερει) σε παραπανω απο ενα σχετικα θεματα. Αν βεβαια θεωρεις οτι αυτο ειναι ενοχλητικο μπορεις πολυ ευκολα να με αναφερεις στους moderator για να με διαγραψουν. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Φιλε μου αλλο να βοηθας και να δινεις γνωμη στο θεμα ενος παιδιου που ανοιξε ενα topic και αλλο να σπαμαρεις την ερωτηση σου και σε άλλα topics. Τα ιδια ατομα που σου απαντησαν στο topic σου τα ιδια θα απαντησουν και εδω. Στην ιδια ενοτητα εισαι... Τεσπα, μην το χαλαμε αλλο το θεμα του παιδιου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Xiaomi mi 8 Global Version 64GB.Ειναι το μόνο διαθέσιμο σε στοκ και με κουπόνι μου βγαίνει κάπου στα 365€.Θα το πάρω,τα 64GB ίσως είναι ψυχολογικό λόγω έλλειψης sd.Το Meizu που έχω τώρα το 32αρι έχω άλλα 15Gb διαθέσιμα οπότε δεν πιστεύω να μην με καλύψει εκτός και αν βγάλω τον φωτογράφο από μέσα μου,εσείς τι λέτε αρκετά δεν είναι?Τα 128αρια βγαίνουν ξανά 10 Σεπτεμβρίου πως να περιμένω ως τότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 330 το βλέπω με κουπόνι το 64αρη και 360 κάπου το 128αρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 330 το βλέπω με κουπόνι το 64αρη και 360 κάπου το 128αρη. Αυτό είναι και σε στοκ.. https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-Global-Version-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1325618.html?rmmds=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Το κουπόνι έληξε δεν το πρόλαβα και περιμένω να ξαναβγεί..Εντωμεταξύ πήγα να ρίξω μια ματιά σε Κωτσολοβο και Public να δω λίγο τα χρώματα σε τι θα το παραγγείλω αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα...Είδα και κάποια άλλα κινητά,το Νοκια 8 έχει πανέμορφη οθόνη αλλά είναι λίγο μικρό για το γούστα μου..Οσο για το Note 9 που έπιασα,το κινητό δεν υπάρχει παιδιά...απλα δεν υπάρχει δεν το είχα δει από κοντά.Κορυφή σε όλα και οθόνη απίστευτη. Edit:Ξαναβγήκε κουπόνι το πήρα στα 364 το 64αρι και ελπίζω να το έχω μέχρι τις 11-12 Σεπτεμβρίου.Ευχαριστω για όλη την βοήθεια πραγματικά,ελπίζω να μην το μετανιώσω. Edited August 28, 2018 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλημέρα και πάλι.. Για να μη χαλάω και γω το νήμα άλλων παιδιών μου ζήτησε ένας φίλος κινητό μέχρι 300€(250€ σκεφτόταν αλλά του είπα να βάλει λίγο ακόμα για περισσότερες επιλογές) και αυτά που σκέφτομαι είναι το Νοκια 8 και το Xiaomi Pocophone(με κουπόνι).Ειχε το J3 του 2017 οπότε ότι και να του προτείνω θα είναι αναβάθμιση.Μου έλεγε κάτι για Α6+ ούτε που το κοίταξα να σας πω την αλήθεια.Τον ενδιαφέρει η αξιοπρεπής μπαταρία σχετικά καλή κάμερα και να είναι αλαγκαριστο.Τι από τα 2 λέτε?Υπάρχει κάποια 3η επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλημέρα και πάλι.. Για να μη χαλάω και γω το νήμα άλλων παιδιών μου ζήτησε ένας φίλος κινητό μέχρι 300€(250€ σκεφτόταν αλλά του είπα να βάλει λίγο ακόμα για περισσότερες επιλογές) και αυτά που σκέφτομαι είναι το Νοκια 8 και το Xiaomi Pocophone(με κουπόνι).Ειχε το J3 του 2017 οπότε ότι και να του προτείνω θα είναι αναβάθμιση.Μου έλεγε κάτι για Α6+ ούτε που το κοίταξα να σας πω την αλήθεια.Τον ενδιαφέρει η αξιοπρεπής μπαταρία σχετικά καλή κάμερα και να είναι αλαγκαριστο.Τι από τα 2 λέτε?Υπάρχει κάποια 3η επιλογή? Το poco πιστεύω πως είναι καλύτερη επιλογή. Με κουπόνι βρίσκεις το 64άρι περίπου στα 280 και το 128άρι περίπου στα 310. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Το poco πιστεύω πως είναι καλύτερη επιλογή. Με κουπόνι βρίσκεις το 64άρι περίπου στα 280 και το 128άρι περίπου στα 310. Αυτό έλεγα και γω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts