Jump to content

Όχι άλλο mid Range

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες το honor view 10 (δεν έχει notch) από το amazon.it στα 405€, σε καλυπτει σε όλα και θα έχεις κανονική εγγύηση από το επίσημο service εδώ Ελλάδα. Αν το παρακολουθείς το βγάζει κάποιες μέρες σε προσφορά στα 370€ περίπου.

https://www.amazon.it/Honor-Smartphone-Memoria-Display-Fotocamera/dp/B07882PJRX/ref=mp_s_a_1_3?__mk_it_IT=ÅMÅZÕÑ&qid=1531929079&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=honor+view+10 Το βρίσκεις και Ελλάδα κοντά στα 440€

Αν ψήνεσαι για το honor 10 παίζει σήμερα στα 330€ η international έκδοση με τα 128gb από gearbest με το κουπόνι

IT$MPHonor10 αλλά ξεχνάς εγγύηση εδώ.

Το mi mix 2, 256gb στα 340€ από gearbest Σήμερα με το κουπόνι GB$MP256

Φθηνή επιλογή το vivo x20 με πολύ καλή amoled οθόνη και κάμερα στα 250€ αλλά δεν υπάρχουν πολλοί κάτοχοι Ελλάδα να έχουμε μια σφαιρική αποψη για την εν λόγω μάρκα

https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1625331.html και δεν έχει την 20άρα μπάντα(αν την είχε εγώ προσωπικά θα το είχα χτυπήσει).

Από εκεί και πέρα, αν θες κατά την άποψή μου το πιο ολοκληρωμένο κινητό αυτή την περίοδο, βάζεις άλλα 100€ και παίρνεις το mate 10 pro από Ελλάδα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά!!!Θα τα ελέγξω όλα :)

• Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι σε stock το p10 plus πάλι αν σε ενδιαφέρει στα 260€.

Ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά!!!Θα τα ελέγξω όλα :)
Έχε υπόψιν ότι τα κουπόνια μπορεί να ισχύουν και τις επόμενες ημέρες, απλά επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός μπορεί κάποιες ώρες να στα βγάζει ως expired. Γενικά για κουπόνια από Κίνα δες εδώ https://chinacoupon.info/category/smartphones

Επίσης το λινκ από amazon είναι ενδεικτικό, δηλαδή μπορεί να αλλάζει κάθε ημέρα, εσύ Κάνε search από την αρχική και να κοιτάς ο πωλητής να είναι το amazon κατά προτίμηση.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Το LG G6 με τον 821 αξίζει στα 315€?Παιζει να πάρει και Android P η μάλλον όχι?

Δεν ξέρω εάν αξίζει τα 315.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Δεν ξέρω εάν αξίζει τα 315.

Και μάλλον δεν θα με καλύψει και στη μπαταρία..!2 λύσεις υπάρχουν.Η θα περιμένω να ανεβάσω το budget να πάρω σε 1 μήνα κάτι καλύτερο η θα πάρω το redmi note 5 που έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια προσωρινά μέχρι να μαζέψω αυτά που θέλω να πάρω ένα Mate 10 pro η κατι άλλο

Πριν μερικούς μήνες, ναι. Τώρα, πιστεύω πως όχι. Android p δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Πριν μερικούς μήνες, ναι. Τώρα, πιστεύω πως όχι. Android p δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Ναι ισχύει απλά οσο ανεβαίνεις τιμή τόσο πιο ωραία κινητά υπάρχουν..αυτήν την εποχή και τα 400€ είναι το όριο που μπορώ να δώσω άλλα και δεν έχω βρει κάτι που να μ αρέσει τόσο πολυ..Το Mate 10 Pro είναι ένα από αυτά που μ αρέσουν και μετά ανεβαίνουμε για S8+,S9 κλπ..Σ αυτα τα χρήματα που έχω τώρα δεν έχει καταφέρει να μου κάνει κάτι το κλικ και ότι πάρω θα είναι για 2-3 χρόνια.

Το g6 έχει μικρή οθόνη λόγω 18:9 (είναι σαν 5.1)

Αν είναι να μαζέψεις χρήματα για mate 10 pro δες και το op6 που είναι νεώτερη συσκευή.

Το g6 έχει μικρή οθόνη λόγω 18:9 (είναι σαν 5.1)

.

Εντάξει το παράκανες, όχι και 5.1, σαν 5.5' είναι περίπου. Σε σχέση πχ με u11 που έχει 16:9 και είναι 5.5', σκέψου ότι το g6 έχει συνολικά μεγαλύτερη επιφάνεια και στο πλάτος η διαφορά είναι μικρότερη από μισό εκατοστό. Διαφορές παρατηρείς σε κινητά με τις ίδιες ίντσες αλλά με διαφορετικό aspect ratio.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ναι ισχύει απλά οσο ανεβαίνεις τιμή τόσο πιο ωραία κινητά υπάρχουν..αυτήν την εποχή και τα 400€ είναι το όριο που μπορώ να δώσω άλλα και δεν έχω βρει κάτι που να μ αρέσει τόσο πολυ..Το Mate 10 Pro είναι ένα από αυτά που μ αρέσουν και μετά ανεβαίνουμε για S8+,S9 κλπ..Σ αυτα τα χρήματα που έχω τώρα δεν έχει καταφέρει να μου κάνει κάτι το κλικ και ότι πάρω θα είναι για 2-3 χρόνια.

Μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και ίσως παίξει το s9+ σε προσφορά σχετικά σύντομα

Αν κατάλαβα καλά σου κάνει κλικ?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και ίσως παίξει το s9+ σε προσφορά σχετικά σύντομα

Αν κατάλαβα καλά σου κάνει κλικ?

Αυτό ήθελα εξαρχής... Αλλα δεν έχω τόσα χρήματα και προσπαθώ να συμβιβαστώ με οτιδήποτε κοντινό σε χαρακτηριστικά!!όσο για το LG κάπου είδα ότι με το ζόρι βγάζει 5 ώρες sot και το απέρριψα!

Κοίτα

Αν σου αρέσει δύσκολα πας σε άλλο

Αλλά και να πάρεις άλλο θα παίξει καμία προσφορά ή θα πέσει η τιμή και έχοντας παρει το άλλο θα πεις δεν έκανα λίγο υπομονή ο βλάκας?

Πάλι δεν πήρα αυτό που ήθελα...

Κατάλαβαινεις τι θέλω να πω

Το κακό είναι στα 400 να πέσει δύσκολο σύντομα,άρα η μαζεύεις σιγά σιγά και άλλα συν το πέσιμο της τιμής....η ξέρεις....η πραγματι να δεις κάτι άλλο και δεν το μετανοιωσεις

Η Υπομονή είναι αρετή παντως σ'αυτες τις περιπτώσεις

Ξανά βάζω το Nokia 8 στο τραπέζι λόγω καλής μπαταρίας και SD835. :geek:

https://www.eglobalcentral.eu/#/product/22276

Update με καλύτερη τιμή

Εντάξει το παράκανες, όχι και 5.1, σαν 5.5' είναι περίπου. Σε σχέση πχ με u11 που έχει 16:9 και είναι 5.5', σκέψου ότι το g6 έχει συνολικά μεγαλύτερη επιφάνεια και στο πλάτος η διαφορά είναι μικρότερη από μισό εκατοστό. Διαφορές παρατηρείς σε κινητά με τις ίδιες ίντσες αλλά με διαφορετικό aspect ratio.

Τι το παρακανα; Η μία πλευρά του είναι σαν 5.1 ιντσες (άντε πες 5.2). Οταν θα προβάλλεις υλικό 16:9 ή 4:3 θα έχει μαύρες μπαρες. Η αντίστοιχη 5,5αρα σε 18:9 είναι κοντά στις 6 ιντσες και όχι 5.7.

main-qimg-cf18b7340379eaca70ef56d4e11c322f

Επιπλεον, στο μέγεθος που προβάλλεται το υλικό έχουν σημασία και οι 2 πλευρές και όχι μόνο το εμβαδόν. Δεν γίνεται να μεγαλώσει γράμματα και σχήματα χωρίς να παραμορφωθουνε. Οπότε και δεν θα μεγαλώσουν. Αυτο που κερδίζεις απο την μεγαλύτερη επιφάνεια είναι στο ότι προβάλλεται περισσότερο υλικό και όχι μεγαλύτερο.

Φαντάσου για παράδειγμα ένα κύκλο που εφάπτεται στα δύο άκρα της οθόνης. Αν η απόσταση των δύο άκρων (κατά πλάτος) μικρύνει τότε θα μικρύνει αναγκαστικα και ο κύκλος (αν θέλουμε να παραμείνει κύκλος). Επιπλέον όσο και να μακρύνει η οθονη ο κύκλος δεν γίνεται να μεγαλώσει. Και προφανώς αυτό δεν ισχύει μόνο στο κύκλο που λέω για παράδειγμα αλλά για οτιδήποτε όπως γράμματα, εικονίδια κλπ.

Edited by Antretng

• 3 weeks later...
Επέστρεψα,μάζεψα τα χρήματα και είμαι έτοιμος για το s9+..Ειναι όντως καλή η αγορά ή υπάρχει κάποιος λόγος που ίσως να μην το προτείνετε?Τα 3.500mah μαζί με την διαχείριση της μπαταρίας από τον επεξεργαστή πόσες ώρες περίπου sot δίνουν?

Δεν έχει θέμα το s9 + σε μπαταρία ., Σίγουρα πάνω από 5 ώρες sot . Απλά στα λεφτά αυτά παίρνεις το mimix 2s που συνολικά είναι καλύτερο εκτός ίσως της οθόνης

Δεν έχει θέμα το s9 + σε μπαταρία ., Σίγουρα πάνω από 5 ώρες sot . Απλά στα λεφτά αυτά παίρνεις το mimix 2s που συνολικά είναι καλύτερο εκτός ίσως της οθόνης

Μεγάλο θέμα η οθόνη..Όσες φορές πιάνω Samsung στα χέρια μου δεν μπορώ να συνηθίσω άλλο κινητό με ips..Ίσως δεν έχει τύχει να αγοράσω ακριβό κινητό με πιο καλή οθόνη ips αλλά είναι εντελώς διαφορετικό στα μάτια μου..

Ίσως δεν έχει τύχει να αγοράσω ακριβό κινητό με πιο καλή οθόνη ips αλλά είναι εντελώς διαφορετικό στα μάτια μου..

Σημαντικό αυτό. Οι καλές ips lcd έχουν και αυτές τα θετικά τους πχ χάνουν σε μαύρο αλλά κερδίζουν σε ασπρο (των amoled κιτρινίζει). Θα πρότεινα να τα δεις σε κανένα κατάστημα πριν διαλέξεις.

Σημαντικό αυτό. Οι καλές ips lcd έχουν και αυτές τα θετικά τους πχ χάνουν σε μαύρο αλλά κερδίζουν σε ασπρο (των amoled κιτρινίζει). Θα πρότεινα να τα δεις σε κανένα κατάστημα πριν διαλέξεις.

Έχεις δίκιο μάλλον...Αν και στο τέλος με βλέπω για εκεί που αποφάσισα,για να μην σας κουράζω και σας θέλω πριν κάνω την αγορά να μου πείτε τα 3 καλύτερα κινητά Android αυτή τη στιγμή μέχρι 700€(και τιμές σκρουτζ) για να κάτσω να τα ψάξω όλα όπως πρεπει. :)

Έχεις δίκιο μάλλον...Αν και στο τέλος με βλέπω για εκεί που αποφάσισα,για να μην σας κουράζω και σας θέλω πριν κάνω την αγορά να μου πείτε τα 3 καλύτερα κινητά Android αυτή τη στιγμή μέχρι 700€(και τιμές σκρουτζ) για να κάτσω να τα ψάξω όλα όπως πρεπει. :)

Εγω θα σου προτείνω τρία πιο "οικονομικά" κινητά και απο εκεί και πέρα βλέπεις.

Δες το περσινο u11 που χει φτασει κάτω απο 400 ευρω (σε κάμερα και ήχο τρώει πολλές φετινές ναυαρχίδες), το mix 2s στα 470 αν το παρεις σκρουτζομαγαζο (εχει τον τελευταιο snapdragon 845 και εξαιρετική κάμερα) και το oneplus 6 που ειναι επίσης εξαιρετική επιλογή απο το δικτυο της oneplus στα 520 ευρω (έρχεται με courier σε λιγότερο απο βδομάδα).

Στη θέση σου βάσει αυτών που γράφεις δεν θα κοίταζα κάτι ακριβότερο.

Edited by Antretng

Εγω θα σου προτείνω τρία πιο "οικονομικά" κινητά και απο εκεί και πέρα βλέπεις.

Δες το περσινο u11 που χει φτασει κάτω απο 400 ευρω (σε κάμερα και ήχο τρώει πολλές φετινές ναυαρχίδες), το mix 2s στα 470 αν το παρεις σκρουτζομαγαζο (εχει τον τελευταιο snapdragon 845 και εξαιρετική κάμερα) και το oneplus 6 που ειναι επίσης εξαιρετική επιλογή απο το δικτυο της oneplus στα 520 ευρω (έρχεται με courier σε λιγότερο απο βδομάδα).

Στη θέση σου βάσει αυτών που γράφεις δεν θα κοίταζα κάτι ακριβότερο.

Κι εγώ είδα χθες το mi mix 2s κι έπαθα πλάκα με το design. Απίστευτο και πολύ μικρό για 6". Σε αυτά τα χρήματα αυτο θα χτύπουσα ασυζητητί

Sent from my C106 using Tapatalk

Τα είδα όλα όσα μου προτείνατε,είναι εξαιρετικά και κάποια είναι και σε πολύ καλή τιμή αλλά μου έχει κολλήσει το S9+ τις τελευταίες μέρες και δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό..Δεν θέλω να μετανιώσω το κινητό που θα πάρω οπότε πάω προς τα εκεί..Ελπίζω να είναι καλή επιλογή.