Bayern7 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Πόσες φορές θα παιχτούν σε επανάληψη τα δύο πρώτα επεισόδια? Το πρώτο το είδα ήδη 3 φορές!! :wacko: Έλεος ΝΕΤ!! Ευτυχώς. Είχε χάσει τα πρώτα η αδερφή μου και με βαζε να τις τα κατεβάζω για να τα δεί. χοχοχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ευτυχώς. Είχε χάσει τα πρώτα η αδερφή μου και με βαζε να τις τα κατεβάζω για να τα δεί. χοχοχο Τόσες φορές τα έχει παίξει σε επανάληψη η ΝΕΤ. Δεν είχε πετύχει καμμια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Τόσες φορές τα έχει παίξει σε επανάληψη η ΝΕΤ. Δεν είχε πετύχει καμμια;; Oχι. Ειναι πολυάσχολη. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Εγώ το είδα ξανά πάντως το δευτερο επισόδειο και μου άρεσε πάρα πολύ. Καλα αυτή τη Σούζαν τη κυνηγά η ατυχία ! :p:lol: Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Καλα αυτή τη Σούζαν τη κυνηγά η ατυχία ! :p:lol: Kαι πού να δεις τι έχει να γίνει στη συνέχεια! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Νέο επεισόδιο σήμερα 2 releases. Μια απο TCM και μία από LOL. Της LOL έχει χαμηλότερης ποιότητας ήχο, δεν ειναι nuked όμως. ------------------------ RELEASE INFORMATION Desperate.Housewives.S02E04.PROPER.HDTV.XviD-TCM release date: Mon Oct 17 2005 video codec: XviD video res: regular res audio codec: VBR MP3 NOTES Even though no TV groups have ever been involved with TDX discussions groups find it convenient to quote TDX when it suits them best, and ignore it when it doesn't. While we don't fully agree with all of what is in the TDX, audio should be the same frequency as it was originally aired. Enjoy non-degraded audio -------------------- LOL Release : 10/16/2005 Runtime : 42:18.160 Video : XviD at 1008 kbps Audio : MP3 122kbps 2ch 44khz Aspect Ratio : 16:9 Resolution : 608x336 Frame Rate : 23.976024 fps Rar Size : 349MB: 25x15MB Byte Size : 366,145,536. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Αυτή την Τετάρτη μην χάσετε το νέο επεισόδιο 1x03 Pretty Little Picture Οι έξι φίλες αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο πάρτυ που σχεδίαζε η μακαρίτισσα πλέον Μαίρη Άλις, παρά τα διόλου ευκαταφρόνητα προσωπικά τους προβλήματα. Η άπιστη Γκαμπριέλ βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν εννιάχρονο εκβιαστή. Η Μπρι πασχίζει να αποδείξει ότι ο γάμος της δεν περνάει κρίση. Η Σούζαν τα βγάζει όλα στη φόρα, με πολλούς τρόπους καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τον πρώην σύζυγο της. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Είδα αυτό : Desperate.Housewives.S02E04.HDTV.XviD-LOL και ήταν μια χαρά. Πολύ όμορφο το τέλος (το μέρος που μιλά η Μary Alice). Επίσης έγινε λίγο κακια η Susan ή μου φάνηκε; :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Αυτή η σειρά μου αρέσει πάρα πολύ :up: Βρήκα ένα site με διάφορα test και έχει και ένα test για το ποια Desperate Housewife είσαι :) όποια θέλει,ας μπει να το κάνει αυτό το test,είναι πάρα πολύ ωραίο :) :) Η σελίδα είναι :http://www.tickle.com :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Min ksexasete na deite simera to 3o epeisodio! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Πάρα πολύ ωραίο το χθεσινό επισόδειο (1.03) ! Πολύ μου άρεσε το σημείο με τις αποκαλύψεις, στο τραπέζι ! Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Η θεική ατάκα: Ο Rex κλαίει όταν εξπερματώνει και τέζα ο μεγάλος lol Άλλη σκηνή που μου άρεσε...πέφτει η Susan στους θάμνους έρχεται ο Mike και μιλάνε, και βάζει αυτή και σταυροπόδι....θεικόοο Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Nέο επεισόδιο χθες στην Αμερική. Desperate.Housewives.S02E06.HDTV.XviD-CRiMSON Desperate Housewives S02E06 HDTV XviD name . . . . : Desperate Housewives format . . . : HDTV source . . . : 720paudio: . . . : MP3 VBR airdate. . . : 11.06.05season . . . : 02xx release. . . : 11.06.05episode. . . : 06xx Σαν να έχει ξεφουσκώσει λίγο η σειρά ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 ενταξει δεν νομιζω οτι εχει ξεφουσκωσει...(πολυ :D !)αλλα καμια σχεση με season 1!αλλα τα ratings που κανει δεν πιανονται! :p Την προηγουμενη κυριακη γιατι δεν εδειξε? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Mέχρι το 5ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν που έχω δει εξακολουθεί να είναι πολύ ωραίο, αλλά δεν υπάρχει ένα κεντρικό σενάριο, όπως πέρυσι με το μυστήριο με την Mary Alice. Ακόμα αρχή της season είναι όμως, ας περιμένουμε να δούμε πού θα το πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 ενταξει δεν νομιζω οτι εχει ξεφουσκωσει...(πολυ :D !)αλλα καμια σχεση με season 1!αλλα τα ratings που κανει δεν πιανονται! :p Την προηγουμενη κυριακη γιατι δεν εδειξε? Λόγω Halloween Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Nέο επεισόδιο χθες στην Αμερική. Σαν να έχει ξεφουσκώσει λίγο η σειρά ή είναι ιδέα μου; Τι εννοείς με το "Ξεφουσκώσει;" Πάντως η αλήθεια να λέγεται.. φέτος δεν είχαμε και κανένα πολύ ουάου επεισόδιο εως τώρα.. Θα δείξει. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Τι εννοείς με το "Ξεφουσκώσει;" Πάντως η αλήθεια να λέγεται.. φέτος δεν είχαμε και κανένα πολύ ουάου επεισόδιο εως τώρα.. Θα δείξει. Aυτό που λες εννοώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Aυτό που λες εννοώ. ;) Ά γειά σου! Τα νουμεράκια όμως.. σταθερά.. :wacko: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Λόγω Halloween Πάλι καλά για μερικούς που είχε Rome :p Το 206 δε μου πολυάρεσε :worry: Βαρέθηκα να βλέπω τον George και τη Susan! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Ούτε εμένα μ'άρεσε. Ο George μου τη σπάει αφάνταστα! :mad: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Ούτε εμένα μ'άρεσε. Ο George μου τη σπάει αφάνταστα! :mad: Kαι σε ποιον δεν την σπάει ο ελεινός; :mad: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Σύμφωνα με πηγές ο ηθοποιός Page Kennedy που στον δεύτερο κύκλο είναι το άτομο που κρύβουν οι νέοι γείτονες στο υπόγειο απολύθηκε λόγω κακής συμπεριφοράς. Source: ]Keneddy fired Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Όχι, ο γιος της καινούριας οικογένειας είναι, ο Caleb. Τον έχουμε δει και προσωπικά δε μ' άρεσε ούτε σαν ηθοποιός, ούτε σαν χαρακτήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Πάντως τρελό γέλιο το τελευταίο σκηνικό με την Σούζαν και το κλάμα της και τα παρακάλια της στον υδραυλικό ενώ φορούσε το νυφικό!! :up: H πιο αστεία σκηνή όλων των επεισοδίων. Κλααααααψε κλαααααααψε! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts