Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κύριοι τη βοήθειά σας, ό,τι έχετε ευχαρίστηση!!!Skins για τον windows media player πού θα βρω;και πού θα τους τοποθετήσω;Αν έχει κανέις την διάθεση ας τα στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com :)

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Ρε μαγκες η τελευταια εκδοση firmware εκανε το s100 μου να σερνεται!

Πολυ αργο το μενου ωρες-ωρες αλλα το πιο σπαστικο ειναι το εξης : το κινητο παρ'οτι ειναι αναμενο δε φωτιζεται καθολου οσο και αν πατησω το πλαϊνο κουμπακι οτι και αν κανω! Τρωει τρελλο κολλημα! 3 -4 φορες μου το εκανε απανωτα απο reset μαλιστα ολες!

Λοιπον ποια εκδοση ειναι η πιο σταθερη ? Δεν με νοιαζει αν ειναι αγγλικη ή ελληνικη , απλα θελω να εχω ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικους χαρακτηρες στον καταλογο!

Για πειτε πλιζ!

Kατι ακομα : παρ'οτι πριν εστελνα χωρις να ρυθμισω τιποτα mms κτλ τωρα με το νεο firmware που το ξαναπερασα μαλιστα δεν εχω ετοιμες ρυθμισεις. Λεω οκ θα το ρυθμισω χειροκινητα

Ομως δε μου δουλευουν ουτε οι ρυθμισεις που εχει η ΤΙΜ στο σαϊτ της ουτε οι ρυθμισεις στο site της qtek !

Να περασω απο κανα μαγαζι ΤΙΜ ή δε θα ξερουν τη τυφλα τους?

Ρε μαγκες η τελευταια εκδοση firmware εκανε το s100 μου να σερνεται!

Πολυ αργο το μενου ωρες-ωρες αλλα το πιο σπαστικο ειναι το εξης : το κινητο παρ'οτι ειναι αναμενο δε φωτιζεται καθολου οσο και αν πατησω το πλαϊνο κουμπακι οτι και αν κανω! Τρωει τρελλο κολλημα! 3 -4 φορες μου το εκανε απανωτα απο reset μαλιστα ολες!

Λοιπον ποια εκδοση ειναι η πιο σταθερη ? Δεν με νοιαζει αν ειναι αγγλικη ή ελληνικη , απλα θελω να εχω ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικους χαρακτηρες στον καταλογο!

Για πειτε πλιζ!

Mias kai peri Firmware o logos.... To teleftaio firmware tou JAM einai ola ta lefta.....

Paei sfera.....

Doksasi o theos..... Epitelous ena stable firmware....

(ftou ftou min to matiaso ;) :D )

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

Και εγώ έχω πρόβλημα με την 1.1.5 GR, αν και ειναι ακριβώς ίδιες με την 1.1.4.1 που είχα πριν όσον αφορά rom κτλ. μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα στα μηνυματα. Όταν κάνω με το xbackup επαναφορά τα εισερχόμενα sms που είχα τα βγάζει στο Outlock e-mail -> εισερχόμενα, τα mms τα βγάζει στο Μυνήματα SMS -> εισερχόμενα και τα e-mail στο Μυνήματα mms -> εισερχόμενα :X . Δεν γίνεται να δω κανένα και δεν γίνεται να στείλω τπτ! Αναγκαστικά hard reset...

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

Και εγώ έχω πρόβλημα με την 1.1.5 GR, αν και ειναι ακριβώς ίδιες με την 1.1.4.1 που είχα πριν όσον αφορά rom κτλ. μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα στα μηνυματα. Όταν κάνω με το xbackup επαναφορά τα εισερχόμενα sms που είχα τα βγάζει στο Outlock e-mail -> εισερχόμενα, τα mms τα βγάζει στο Μυνήματα SMS -> εισερχόμενα και τα e-mail στο Μυνήματα mms -> εισερχόμενα :X . Δεν γίνεται να δω κανένα και δεν γίνεται να στείλω τπτ! Αναγκαστικά hard reset...

Αν καθώς κάνεις επαναφορά δεν επαναφέρεις τα μηνύματα? Και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια. Μπακαπ, χαρντ ρισετ, επαναφορα όλα εκτός μην...

Poio einai ekeino to arxeio .cab pou diorthwnei to Bluetooth otan bgazei

"no Bluetooth Hardware..."

Mou exei symbei k emena merikes fores na paw na anoiksw to BT kai na mou bgazei ayto to mhnyma.

Kai kati akomh. Kapou eixa diabasei oti kaneis kapoia allagh sthn registry kai kai otan anoigeis ena programma (px. to destinator) pou xreiazete BT, sou bgazei ena parathyraki kai sou zhtaei na energopoihseis to BT. Mexri twra mou to ekane, alla ksafnika kata perirgo tropo den to kanei plewn.

Kanenas bre paidia? sthn anazhthsh den mporw na brw kati.

Kai mou kanei kai kati allo otan dexomai mia klhsh. Anoigei kai to Bluetooth.

Otan eixa to BT-tools 1012 den to ekane. Twra ebala thn v. 1100 kai to kanei. Kamia lysh?

Κωστας - Κατερινη

Mias kai peri Firmware o logos.... To teleftaio firmware tou JAM einai ola ta lefta.....

Paei sfera.....

Doksasi o theos..... Epitelous ena stable firmware....

(ftou ftou min to matiaso ;) :D )

Έτσι...

Διαβασα μερικά ποστς πριν κάποιους που λέγαν ότι είναι αργο κοκ και λέω "τι στο διάολο μόνο σε εμένα πάει σφαίρα;".

:D

Και σε μένα όλα οκ! Τόσες μέρες έχω τη νέα έκδοση και τα κολλήματα είναι ελάχιστα...:)
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Έτσι...

Διαβασα μερικά ποστς πριν κάποιους που λέγαν ότι είναι αργο κοκ και λέω "τι στο διάολο μόνο σε εμένα πάει σφαίρα;".

:D

Μια χαρά πάει και το σημαντικότερο ειδα διαφορά προς στο καλυτερο σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας

Krusell for ever! Προχθες την παρέλαβα και είναι άριστη, όπως και αυτή του προηγούμενου pda μου. Χωράει τέλεια... όλα τα κουμπιά ελεύθερα, προστατεύει και γωνίες και είναι και μια χαρά εμφανισιακά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το μπροστινό παράθυρο για την οθόνη δυσκολεύει λίγο τον χειρισμό...Αλλά με ένα ψαλιδάκι θα φανεί το αυτοσχέδιο screen protector από πίσω...

απο που την πήρες?

και οταν λες οτι υπαρχει δυσκολία χειρισμού της οθόνης τι εννοείς ακριβώς?

και με το ψαλιδάκι εννοεις ότι έκοψες όλο το μπροστινο πλαστικό της θήκης?

Kanenas bre paidia? sthn anazhthsh den mporw na brw kati.

Kai mou kanei kai kati allo otan dexomai mia klhsh. Anoigei kai to Bluetooth.

Otan eixa to BT-tools 1012 den to ekane. Twra ebala thn v. 1100 kai to kanei. Kamia lysh?

Κοίτα, αν έχεις το καινούργιο ρομ, δεν χρειάζεται. Αλλά επειδή μάλλον το χρειάζεσαι...

http://www.imate.com/t-DEVICE_JAM_BLUETOOTH.aspx

απο που την πήρες?

και οταν λες οτι υπαρχει δυσκολία χειρισμού της οθόνης τι εννοείς ακριβώς?

και με το ψαλιδάκι εννοεις ότι έκοψες όλο το μπροστινο πλαστικό της θήκης?

Από expansys. 18+12=30

Δυσκολία: η οθόνη από το περίγραμμα της έχει ένα κενό σωστά? Δοκίμασε να το τυλίξεις με μεμβράνη. Λογικά για να κανεις κλικ θα πρεπει να ακουμπήσεις τη μεμβράνη, και να την πας μεχρι να κουμπήσει την οθόνη. Και σκέψου ότι αυτηνής είναι και χοντρο το πλαστικό... οπότε στις άκρες... αλλά δεν είναι τίποτα, σε μια μέρα το έχεις συνηθήσει. Απλά μετά αν το χρησιμοποιείς μόνο του, χωρίσ θήκη σου φαίνεται ότι το χτυπάς...

Και γυαλίζει βέβαια, στον ήλιο (κάτι που δεν κανει κανονικά το δικό μου με αυτοσχέδιο screen protector από διαφάνεια...)

Οπότε λέω να κόψω μόνο το μέρος πάνω από την οθόνη... φοβάμαι όμως μην το υπόλοιπο δεν μπορέσει να κρατήσει την πίεση και δυαλιθεί... Αν το κάνω προσεκτικά... και δεν κάνω γωνίες αλλά στρογγυλεμένες τις άκρες ίσως αντέξει. Αργότερα όμως, αφού παλιώσει. Τώρα είναι καινούργια...

Από expansys. 18+12=30

Δυσκολία: η οθόνη από το περίγραμμα της έχει ένα κενό σωστά? Δοκίμασε να το τυλίξεις με μεμβράνη. Λογικά για να κανεις κλικ θα πρεπει να ακουμπήσεις τη μεμβράνη, και να την πας μεχρι να κουμπήσει την οθόνη. Και σκέψου ότι αυτηνής είναι και χοντρο το πλαστικό... οπότε στις άκρες... αλλά δεν είναι τίποτα, σε μια μέρα το έχεις συνηθήσει. Απλά μετά αν το χρησιμοποιείς μόνο του, χωρίσ θήκη σου φαίνεται ότι το χτυπάς...

Και γυαλίζει βέβαια, στον ήλιο (κάτι που δεν κανει κανονικά το δικό μου με αυτοσχέδιο screen protector από διαφάνεια...)

Οπότε λέω να κόψω μόνο το μέρος πάνω από την οθόνη... φοβάμαι όμως μην το υπόλοιπο δεν μπορέσει να κρατήσει την πίεση και δυαλιθεί... Αν το κάνω προσεκτικά... και δεν κάνω γωνίες αλλά στρογγυλεμένες τις άκρες ίσως αντέξει. Αργότερα όμως, αφού παλιώσει. Τώρα είναι καινούργια...

την παράγγειλα και εγω τελικά.

γιατι αυτο το... βγαλε θήκηι, ανοιξε κουμπάκι, βγάλε το ppc βγαλε τη γραφίδα, βάλε κάπου τη θήκη μέχρι να τελειώσεισ την εργασια στο ppc και μετα άντε πάλι τα ιδια και αντιστροφα για να το φυλάξεις .... πολύ με είχε κουράσει

Mia erotisi bre paidia...

Den ksero pios apo esas exei dei oti sto jam mesa iparxei to phone pad

mia efarmogi kapoia etairias htc (High Computer Corp.)

Afti i efarmogi pliktrologiou einai poli kali apo oti fainetai (gia mena toulaxiston) kai ipostirizei diafores glosses (ektos fisika apo ellinika)

psaxno na do pou mporo na bro to site tis etairias pou to exei ftiaksi

mipos kai iparxei tipota gia na balo ellinika....

mpas kai kserete tipota???

thanks

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

H εφεδρική μπαταρία είναι μόνο για να κρατάει τα δεδομένα της μνήμης και όχι για τη λειτουργία του ppc.

Είναι σα να συγκρίνεις την παροχή ρεύματος που χρειάζεται ο υπολογιστής σου για να δευλέψει, με την μικρή μπαταρία που υπάρχει επάνω στο motherboard για να κρατάει τις ρυθμίσεις του BIOS...

Για να ενεργοποιηθεί η εφεδρική μπαταρία, αν θυμάμαι καλά από αυτά που γράφει το manual, πρέπει να αφαιρέσεις την κανονική...

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2