patrickdrd Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 εγω προς τα πανω το βγαζω παντως, προς τα κανω μου φαινεται αδυνατο, ενω προς τα πανω με λιγο ζορι βγαινει, παντα προς τα πανω και δεν ειχα προβλημα ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Έκανα την προσπάθεια για εγκατάσταση του apk με το ελληνικό firmware και ενώ έχω επιτρέψει την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές στο τηλέφωνο, το xiaomi Redmi 5 Plus, η συγκεκριμένη εφαρμογή της κοινότητας δεν εγκαθίσταται με τίποτε. Υπάρχει άλλος τρόπος να εμφανίζονται στο τηλέφωνο μου οι ελληνικοί χαρακτήρες και επίσης να έχω αναγνώριση κλήσης με ελληνικούς χαρακτήρες πέρα από αυτόν με το κατέβασμα της εφαρμογής; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Ηρθε αναβάθμιση σήμερα για την εφαρμογή mi fit, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αισθητικά χειρότερη από την προηγούμενη. Αρκεί να δείτε τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται, πέρα όμως από αυτό, πλέον δεν εμφανίζονται και οι αγγλικοί χαρακτήρες στο mi band 3 και στη θέση τους εμφανίζονται τα γνωστά ερωτηματικά. Δεν θέλω να συνεχίσω, αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να βγει επίσημη ελληνική ROM για τη συσκευή μας, διότι δεν μπορείς πλέον να διαβάσεις τις ειδοποιήσεις, την ταυτότητα του καλούντος, τα μηνύματα κλπ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Έκανα την προσπάθεια για εγκατάσταση του apk με το ελληνικό firmware και ενώ έχω επιτρέψει την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές στο τηλέφωνο, το xiaomi Redmi 5 Plus, η συγκεκριμένη εφαρμογή της κοινότητας δεν εγκαθίσταται με τίποτε. Υπάρχει άλλος τρόπος να εμφανίζονται στο τηλέφωνο μου οι ελληνικοί χαρακτήρες και επίσης να έχω αναγνώριση κλήσης με ελληνικούς χαρακτήρες πέρα από αυτόν με το κατέβασμα της εφαρμογής; Δεν μπαίνει γιατί είναι από άλλο εκδότη. Μόνο από τον ίδιο εκδότη μπορείς να βάλεις στο καπάκι μια νεότερη έκδοση μιας εφαρμογής χωρίς απεγκατάσταση της προηγούμενης. Με λίγα λόγια, πρέπει πρώτα να κάνεις απεγκατάσταση την έκδοση του GooglePlay και μετά να βάλεις αυτήν που θέλεις. Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Δεν μπαίνει γιατί είναι από άλλο εκδότη. Μόνο από τον ίδιο εκδότη μπορείς να βάλεις στο καπάκι μια νεότερη έκδοση μιας εφαρμογής χωρίς απεγκατάσταση της προηγούμενης. Με λίγα λόγια, πρέπει πρώτα να κάνεις απεγκατάσταση την έκδοση του GooglePlay και μετά να βάλεις αυτήν που θέλεις. με αναγνώριση κλήσης τι λύση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 με αναγνώριση κλήσης τι λύση υπάρχει; Βάλε το MiFit της Ελληνικής κοινότητας και θα έχεις αναγνώριση κλήσης κανονικά ανεξάρτητα από τι γλώσσα έχεις στο κινητό. Το Link έχει δοθεί πολλές φορές, αλλά το ξαναγράφω να μην ψάχνεις Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.0 Stable] Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Βάλε το MiFit της Ελληνικής κοινότητας και θα έχεις αναγνώριση κλήσης κανονικά ανεξάρτητα από τι γλώσσα έχεις στο κινητό. Το Link έχει δοθεί πολλές φορές, αλλά το ξαναγράφω να μην ψάχνεις Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.0 Stable] εχω περάσει το ελληνικό firm του doctor και την εφαρμογή με την Ελληνική Σημαιουλα, αν σβήσω αυτη την εφαρμογή και περάσω αυτή που προτείνεται παραπάνω θα εχω αναγνώριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) εχω περάσει το ελληνικό firm του doctor και την εφαρμογή με την Ελληνική Σημαιουλα, αν σβήσω αυτη την εφαρμογή και περάσω αυτή που προτείνεται παραπάνω θα εχω αναγνώριση; Ναι θα έχεις και θα σου βάλει και τα νεότερα αρχεία που υπάρχουν (firmware κλπ). Δουλεύουν και οι χάρτες μια χαρά. Μετά αν βγάζουν νεότερη έκδοση εφαρμογής δεν χρειάζεται να σβήνεις την παλιά και να βάζεις την καινούργια αφού θα είναι από τον ίδιο εκδότη. Μπαίνει όπως είσαι από πάνω. Edited May 10, 2019 by 3G_Analyzer Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ναι θα έχεις και θα σου βάλει και τα νεότερα αρχεία που υπάρχουν (firmware κλπ). Δουλεύουν και οι χάρτες μια χαρά. Μετά αν βγάζουν νεότερη έκδοση εφαρμογής δεν χρειάζεται να σβήνεις την παλιά και να βάζεις την καινούργια αφού θα είναι από τον ίδιο εκδότη. Μπαίνει όπως είσαι από πάνω. το εκανα τελικα, εκανε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, αλλα δείχνει ερωτηματικά το band. εδω τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 το εκανα τελικα, εκανε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, αλλα δείχνει ερωτηματικά το band. εδω τι κάνω; Πρέπει να βάλεις πάλι την επίσημη γραμματοσειρά Mili_wuhan.ft με το Notify & Fitness (μια φορά χρειάζεται να το κάνεις). Υπάρχει εκεί στο Link που σου έγραψα χθες στην πρώτη σελίδα σε μορφή zip. Αποσυμπίεσέ το πρώτα πριν το περάσεις. Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εγώ το επεστρεψα. Όταν θα υποστηρίζει επίσημα τα ελληνικά,θα το ξανασκεφτω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Πρέπει να βάλεις πάλι την επίσημη γραμματοσειρά Mili_wuhan.ft με το Notify & Fitness (μια φορά χρειάζεται να το κάνεις). Υπάρχει εκεί στο Link που σου έγραψα χθες στην πρώτη σελίδα σε μορφή zip. Αποσυμπίεσέ το πρώτα πριν το περάσεις. να σαι καλα, χίλια ευχαριστώ για τη καλη διάθεση που με βοήθησες! ολα δουλεψαν! ( με ενδιέφερε πολύ η αναγνώριση κλήσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται για MiFit version 4.0.0, Mi Band 3 version 2.3.0.28 απλός οδηγός εδώ Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται για MiFit version 4.0.0, Mi Band 3 version 2.3.0.28 απλός οδηγός εδώ τι και αν προσπάθησα 20 φορές δεν περνούν τα ελληνικά με τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να τα κατάφερε με αυτόν τον οδηγό? Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες με το σημερινό mi fit v3 που ανέβασαν και τα καινούργια αρχεία όλα οκ έγινε update σε Ελληνικά επιτυχώς!!! Edited May 16, 2019 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) τι και αν προσπάθησα 20 φορές δεν περνούν τα ελληνικά με τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να τα κατάφερε με αυτόν τον οδηγό? Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες με το σημερινό mi fit v3 που ανέβασαν και τα καινούργια αρχεία όλα οκ έγινε update σε Ελληνικά επιτυχώς!!! Να ρωτήσω κάτι τώρα που πέρασα Ελληνικά σε επαναφορά ρυθμίσεων μέσα από την επιλογή περισσότερα παραμένουν τα Ελληνικά ή ξαναγυρίζει σε Αγγλικά? Edited May 16, 2019 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 τι και αν προσπάθησα 20 φορές δεν περνούν τα ελληνικά με τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να τα κατάφερε με αυτόν τον οδηγό? Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες με το σημερινό mi fit v3 που ανέβασαν και τα καινούργια αρχεία όλα οκ έγινε update σε Ελληνικά επιτυχώς!!! Σε 2 band 3 δοκίμασα τον οδηγό. Και στα 2 όλα πήγαν τέλεια, ελληνικά μια χαρά. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Πριν εγκαταστήσουμε το ελληνικό mifit,πρεπει πρώτα να κάνουμε unpair από το official mifit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Αξίζει η αγορά του(κάτω από 20€ βλέπω παίζει) ή να περιμένουμε το 4??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Πριν εγκαταστήσουμε το ελληνικό mifit,πρεπει πρώτα να κάνουμε unpair από το official mifit? Όχι δεν χρειάζεται unpair. Κάνεις απεγκατάσταση το παλιό και έπειτα εγκατάσταση το νέο. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξίζει η αγορά του(κάτω από 20€ βλέπω παίζει) ή να περιμένουμε το 4??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει ανακοινωθεί 4. Πόσο βιάζεσαι να το αποκτήσεις; Από την απάντηση θα κρίνεις Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Χαιρετώ την ομάδα. Παρέλαβα σήμερα το mi band3 universal το καινούργιο, κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν μπορεί να γίνει σύζευξη bluetooth με το nubia m2 κινητό μου. Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Πήγαινε εφαρμογές mi fit λεπτομέρειες και δες αν είναι ενεργή η πρόσβαση στην τοποθεσία αν όχι ενεργοποίησε και ξανά προσπάθησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Όχι δεν χρειάζεται unpair. Κάνεις απεγκατάσταση το παλιό και έπειτα εγκατάσταση το νέο. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει ανακοινωθεί 4. Πόσο βιάζεσαι να το αποκτήσεις; Από την απάντηση θα κρίνεις Απ' ότι πήρε το μάτι μου, βγήκαν κάποιες πληροφορίες για το 4. Θα έχει λέει έγχρωμη οθονη. (Κάτι που δε με απασχολεί) Έχω το 2 με χαλασμένη οθόνη(μειώθηκε κατά πολύ η φωτεινότητα). Προς το παρών κάνω τη δουλειά μου, δε το βιάζομαι. Έλεγα να πήγαινα στο bip, αλλά φέρνει σε ρολοι, ενώ με αρέσει το form factor του band. Μικρό, λιτό, κάνει καλά τη δουλειά του. Βλέπω ότι το 3 έπεσε κάτω από 20€ και το σκέφτομαι πάρα πολύ. (Με καλύπτει σε ολα, πλην μπαταριας-απο όσο βλέπω αυτονομία 15 μέρες, ενώ με το 2 έχω 1 μήνα σχεδόν) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Απ' ότι πήρε το μάτι μου, βγήκαν κάποιες πληροφορίες για το 4. Θα έχει λέει έγχρωμη οθονη. (Κάτι που δε με απασχολεί) Έχω το 2 με χαλασμένη οθόνη(μειώθηκε κατά πολύ η φωτεινότητα). Προς το παρών κάνω τη δουλειά μου, δε το βιάζομαι. Έλεγα να πήγαινα στο bip, αλλά φέρνει σε ρολοι, ενώ με αρέσει το form factor του band. Μικρό, λιτό, κάνει καλά τη δουλειά του. Βλέπω ότι το 3 έπεσε κάτω από 20€ και το σκέφτομαι πάρα πολύ. (Με καλύπτει σε ολα, πλην μπαταριας-απο όσο βλέπω αυτονομία 15 μέρες, ενώ με το 2 έχω 1 μήνα σχεδόν) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω τι λειτουργιες του εχεις ανοιχτες και ποσο συχνα το συνδεεις με το κινητο αλλα εμενα μου βγαζει πανω απο μηνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Εμένα το δικό μου με πολύ βία και κλειστά όλα ..... Ζήτημα να φτάσει τις 17 ημερες ... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Πάντως αρκετοί γνωστοί μου το έχουν και μιλάνε για 15 ημέρες. Με μέτρια χρήση. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν το 2 πριν. Η μέρα με τη νύχτα η διαφορά στη μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts