stapd_21 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Όλα καλά και από μένα με την εφαρμογή του Στράτου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά! έχω το ελληνικό το mi fit και νομίζω ότι βλέπει την ώρα μια ώρα πίσω! κάνω sync στις 10 και λέει ότι έγινε sync στις 9! το band είναι εντάξει! τι φταίει;; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έχετε βάλει .screen protector; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 screen prot ειναι ζελατινες απο οτι εχω δει οποτε δεν θα αξιζει. btw.. 18 μερες και εχει 46% μπαταρια. (δεν ανοιγα το bluetooth, οποτε οι ειδοποιησεις ειναι αυτες που το αδειαζουν γρηγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εγώ με όλα ανοιχτά κ ειδοποιήσεις από προγράμματα το φορτίζω στις 6 μέρες με 16% ακόμα μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Προσωπικά, σήμερα κλείνω 6 μέρες και είμαι στο 58% ακόμα. Με ρύθμιση να μετράει παλμούς ανά λεπτό από τη πρώτη στιγμή, όλα τα notifications και πάντα ενεργό το bluetooth από το κινητό εκτός των ωρών που κοιμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παιδιά εμένα αναβαθμίστηκε στην 3.5.0 με firmware 1.6.0.16. Φυσικά έχασε τα ελληνικά. Υπάρχει ελληνική έκδοση για αυτήν;Βγήκε χθες, έχεις pm γιατί δε ξέρω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Γιατί μυστικό είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Γιατί μυστικό είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε ξέρω αν εναντιώνεται στους όρους χρήσης να βάζουμε συνδέσμους προς αλλά σαιτ. Για αυτό υπάρχουν τα pm οπότε σου στέλνω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Με την android 9 το έχει έχει δοκιμάσει κανείς δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Με την android 9 το έχει έχει δοκιμάσει κανείς δουλεύει;Δεν έχει σχέση η έκδοση του Android η συσκευή συνδέετε στο low level Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δεν έχει σχέση η έκδοση του Android η συσκευή συνδέετε στο low level Είχα κατεβάσει open beta 9 στο oneplus και δεν μπορούσε με τίποτα να συνδεθεί ίσως το εφτιξαν για αυτό ρωτάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Είχα κατεβάσει open beta 9 στο oneplus και δεν μπορούσε με τίποτα να συνδεθεί ίσως το εφτιξαν για αυτό ρωτάω.. στο pixel xl 2 κανονικά συνδέθηκε για αυτό λέω θέμα καθαρά firmware της one plus είναι (κάτι δεν έχουν ολοκληρώσει) global version με μαμα εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Να ρωτήσω κατι, γιατι η ιδια η xiaomi δεν μας δίνει τα ελληνικά και μας αναγκαζει να κάνουμε να κατεβάζουμε αλλα προγράμματα και firmwares??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Να ρωτήσω κατι, γιατι η ιδια η xiaomi δεν μας δίνει τα ελληνικά και μας αναγκαζει να κάνουμε να κατεβάζουμε αλλα προγράμματα και firmwares??? Γιατί ακόμα έχουν νοοτροπία μαγαζιού. Αν είχαν συνεργασία με τους κατά τόπους μεταπωλητές, ή ακόμα και με την κοινότητα, θα ήταν παιχνιδάκι να γίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Γίνεται να αλλάξουμε χρώμα τα γράμματα της οθόνης, αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Γίνεται να αλλάξουμε χρώμα τα γράμματα της οθόνης, αν ναι πως;Τα γραμματα και γραφικά που εμφανίζονται είναι ΜΟΝΟ λευκά. Δεν γίνεται να είναι άλλο χρώμα, δεν είναι εγχρωμη η οθόνη του mi band. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Μάλιστα, πως μου φάνηκε σε κάποια βίντεο που είδα να είναι μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Έμενα η global έκδοση είναι κάπως ψιλογαλαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Τα γραμματα και γραφικά που εμφανίζονται είναι ΜΟΝΟ λευκά. Δεν γίνεται να είναι άλλο χρώμα, δεν είναι εγχρωμη η οθόνη του mi band.Σαφώς και είναι λευκά αλλά κάποιες οθόνες μπλεδίζουν και μάλιστα έντονα. Το ανέφερα και πιο πριν που έγραψα περί διαφορετικών οθονών που προμηθεύονται στη Xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Υπαρχει το Xiaomi hey+ με color amoled οθονη. Το ιδιο πραγμα με πιο καλη οθονη απο το band3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 περασα κατευθειαn το ελληνικο mifit και ολα τελεια αλλα δεν μου βγαζει το αριθμο ή το ονομα οταν με παιρνουν τηλεφωνο, ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα, εχω δωσει δικαιωματα κανονικα γνωριζεις καποιος κατι αλλο που πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 περασα κατευθειαn το ελληνικο mifit και ολα τελεια αλλα δεν μου βγαζει το αριθμο ή το ονομα οταν με παιρνουν τηλεφωνο, ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα, εχω δωσει δικαιωματα κανονικα γνωριζεις καποιος κατι αλλο που πρεπει να κανω ?Νομίζω για να δουλέψει η αναγνώριση κλήσεων πρέπει να είναι το κινητό στα αγγλικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 περασα κατευθειαn το ελληνικο mifit και ολα τελεια αλλα δεν μου βγαζει το αριθμο ή το ονομα οταν με παιρνουν τηλεφωνο, ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα, εχω δωσει δικαιωματα κανονικα γνωριζεις καποιος κατι αλλο που πρεπει να κανω ? Το δικό μου mi fit ή το κατέβασες από αλλού; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αν κατεβάσεις κάποια έκδοση όπως αυτή του συμφορουμίτη Στράτου πχ θα έχεις κανονικότατα αναγνώριση. Αν δε θες να το ψάξεις άλλο βάλε μετά το mi band tools και θα έχεις 1000% Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts