Guest74 Δημ. July 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Αναβαθμίσεις θα παίρνει το ελληνικό soft? Μήπως είναι καλύτερα να παραμείνει κανείς με το αγγλικό soft ή δεν κερδίζει τις αναβαθμίσεις? Ακολούθησες πάλι την 2η μέθοδο? Η νυχτερινή λειτουργία ου προστέθηκε πριν 2-3 μέρες, υπάρχει στο ελληνικό firm? Edited July 18, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αναβαθμίσεις όποτε παίρνουν και τα υπόλοιπα custom. Την δεύτερη διαδικασία ακολούθησα. Πέρασα κ το Ελληνικό mifit και όλα καλά με το καιρό. Νυχτερινή λειτουργία δεν πρόσεξα κάπου, σήμερα το παρέλαβα κ είναι στο ψάξιμο. Μέσα από το mi fit ενεργοποιείται; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Οκ. Αναβάθμισα και γω με την 2η διαδικασία, αλλά στον καιρό δεν αναφέρει τον τόπο. Η νυχτερινή λειτουργία προστέθηκε στο Mi band.... Ελληνικό Mi Fit? Εννοείς αυτό του playstore με ελληνικά ή κάποια άλλη? Ποιές είναι οι διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 https://itechnews.gr/2018/07/mi-fit-gr/ Αυτό. Θα έχεις κομπλέ τον καιρό . Ρίξε μία ματιά αν θες Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Το άρθρο αυτό περισσότερο σε μπερδεύει παρά ξεκαθαρίζει την διαδικασία... για το Mi Band 3 ! (αλλού γράφει για το Μι Band 2 αλλού για το 3...αλλού για το firm αλλού για το Mi fit και όλα αυτά μαζί...γενικά ένας ελληνικός αχταρμάς)! Εγώ που έχω την ελληνοποιημένη Μι Fit 3.4.3 (firm 1.1.14) πως πάω να εγκαταστήσω το Mi fit με την ελληνική έκδοση για να φαίνεται και ο καιρός? Ποια έκδοση Mi fit πρέπει να βάλω? Ποιά είναι η ειδική έκδοση του άρθρου? Ποια είναι η διαδικασία υποβάθμισης (Μι fit) στην ίδια έκδοση? Τι άλλο χάνω (Mi fit 3.4.3 Aptoide) αν δεν βάλω μια παλιά έκδοση για να βλέπω τις πληροφορίες του καιρού? Τι διαφορά έχουν στην πράξη οι beta από τις stable? Υ.Γ. Η λειτουργία ύπνου (στο δικό μου δεν έχει κάνει ακόμη καταγραφή...) στο Mi Band μπαίνει αυτόματα ή πρέπει να την ρυθμίζω καθημερινά όταν δεν είναι στους καρδιακούς παλμούς?? Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτή την λειτουργία (καρδιακούς παλμούς - ύπνου)? Edited July 19, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Καλησπέρα..το πήρα και γω στα χέρια μου σήμερα,βρήκα ένα ελληνικό κανάλι στο YouTube που εξηγούσε βήμα βήμα και έξω τα έκανα όλα καλά μου έχει κολλήσει η οθόνη σε κατάσταση σύζευξης..δείχνει ένα κινητό ένα βελάκι και το Mi band.Το έβαλα λίγο για φόρτιση γράφει στα ελληνικα κανονικά φόρτιση αλλά όταν το έβγαλα η οθόνη μένει εκεί στη σύζευξη.. Πως το κάνω επανεκκίνηση η οτιδήποτε για να φτιάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Σε εσάς δείχνει ποιος καλεί; Σε μένα δείχνει μόνο το εικονίδιο. Είμαι με το notify και το τελευταίο αυθεντικό firmware Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Με το my band tools δείχνει τα πάντα μια χαρά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Με το my band tools δείχνει τα πάντα μια χαρά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠέρασα το ελληνικό firmware και το mi band tools όπως έγραψε ο φίλος και όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται τέλεια στα ελληνικά... Και κλήσεις και μηνύματα όλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Στις ειδοποιήσεις δειχνει κανονικά ολους τους ελληνικούς χαρακτήρες? Πχ το "ς" , κεφάλαια γράμματα, τονισμένα? Επίσης τα εμφανίζει κανονικά ή με κενα σε καθε γραμμα(δηλαδή μ η ν υ μ α)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Στις ειδοποιήσεις δειχνει κανονικά ολους τους ελληνικούς χαρακτήρες? Πχ το "ς" , κεφάλαια γράμματα, τονισμένα? Επίσης τα εμφανίζει κανονικά ή με κενα σε καθε γραμμα(δηλαδή μ η ν υ μ α)???Τα εμφανίζει όλα κανονικά και το ς και κεφαλαία τα πάντα απλά χωρίς τόνους. Ξέχασα να γράψω ότι δε βγάζει κενά σε κάθε γράμμα,ως τώρα όλα άψογα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 8, 2018 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
complicated Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Με το my band tools δείχνει τα πάντα μια χαρά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να βλέπω ποιός με καλεί πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή; Αν κατάλαβα καλα μιλάτε για την εφαρμογή "tools & mi band" που κοστίζει 3,49€.Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Για να βλέπω ποιός με καλεί πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή; Αν κατάλαβα καλα μιλάτε για την εφαρμογή "tools & mi band" που κοστίζει 3,49€.Σωστα;Πολύ σωστά, με αυτή θα στα δείχνει όλα κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
complicated Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δεν είναι λίγο κουλό να πρέπει να πληρώσεις μια εφαρμογή για να κάνει κάτι που κάνει ενα απλό και φτηνό band του 10ρικου(i5 plus)που εχω εδω και 2.5 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δεν είναι λίγο κουλό να πρέπει να πληρώσεις μια εφαρμογή για να κάνει κάτι που κάνει ενα απλό και φτηνό band του 10ρικου(i5 plus)που εχω εδω και 2.5 χρόνια;Ανάλογα τις ανάγκες και τα θέλω του καθενός... Δεν έπεσα κι έξω πάντως με 3€ που έδωσα για να απολαμβάνω το mi band 3. Από τη στιγμή που εν γνώσει μου παίρνω κάτι με κινέζικο firmware και δεν περίμενα EU version τότε μάλλον δεν είναι κουλό από μέρους της Xiaomi γνώμη μου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δεν είναι λίγο κουλό να πρέπει να πληρώσεις μια εφαρμογή για να κάνει κάτι που κάνει ενα απλό και φτηνό band του 10ρικου(i5 plus)που εχω εδω και 2.5 χρόνια; Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32355-Mi-Band-3-Πλήρως-στα-Ελληνικά-Ελληνικό-Firmware-v1-3-0-4-UPDATED/?pageNo=1 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Παραγγειλα δύο mi band 3 για μένα και την σύζυγό μου . Όμως αναμένω να κυκλοφορήσει και η special έκδοση με το nfc. Σε κάποιο ξένο forum διάβασα ότι είναι μόνο για αγορές στην Κίνα και μόνο για xiaomi pay κάτι σαν το google pay . Ισχύει ; Έχει κανένας να μας δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση nfc; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Εγώ το πήρα για την κόρη μου και με ανησυχεί που δεν έχει flight mode :( Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Φίλος πήρε το Mi Band 3 πριν μερικές μέρες και όπως το είδαμε μετράει πολλά περισσότερα βήματα από όσα κάνει. Του μετράει βήματα ακόμα και όταν είναι μέσα στο αυτοκίνητο και κάνει αποστάσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Ποτέ τα mi bands δεν ήταν ακριβή στην μέτρηση βημάτων. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 καποια γραφει, καποια οχι ομως κατα μεσο ορο μετραει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Μόλις με αναβάθμισε σε 3.4.5 και μου πήγε το*firmware*στο 1.4.0.6 χωρίς να αλλάξει resources. Φυσικά γύρισε στα κινέζικα και χάρη στο mi band tools γύρισε τουλάχιστον στα αγγλικά. Το ποστάρω για να προφυλάξω όσους είστε με το ελληνικό firmware Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το mi band tools αξίζει την αγορά εκτός από την αλλαγή γλώσσας κάνει και άλλα; Για ελληνική γλώσσα έχω περασμένο το 3λληβικο mi fit Επίσης υπάρχει κανένας τρόπος όταν είναι αναμμένη η οθόνη του κινητού να μην δονείται και το band;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Για το mi band tools δεν γνωριζω. Απο το mi fit μπορεις να ρυθμισεις να δεχεσαι ειδοποιησεις μονο οταν ειναι κλειστη η οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Το mi band tools αξίζει την αγορά εκτός από την αλλαγή γλώσσας κάνει και άλλα; Για ελληνική γλώσσα έχω περασμένο το 3λληβικο mi fit Επίσης υπάρχει κανένας τρόπος όταν είναι αναμμένη η οθόνη του κινητού να μην δονείται και το band;; καλημέρα, δεν ξερω αν εχει τα ιδια πραγματα για το 3 η εφαρμογή γιατι εχω το 2, αλλα φυσικα κανει πολλα πραγματα το πρόγραμμα, δεν εχεις δει το link του στο google play? αναλυτικα τα λεει. Στο δικο μου (2) με αυτό εχω αναγνωριση κλησεων, μυνηματων, εφαρμογών που βαζω εγω καθως και τα περιεχομενα αυτων, αλλα με greekenglish δεν το εχω φτιαξει για Ελληνικα. Ξαναλεω μιλαω για την εφαρμογή αλλα εχω το 2, δεν ξερω στο 3 αν εχει την ιδια συμπεριφορά το πρόγραμμα αλλα κανει πολύ φτηνα αξιζει με τα 1000! καποιος ποιο πανω ειπε ότι μετρουσε βηματα ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο, δεν είναι φυσιολογικο αυτό, μηπως το χερι το είχαμε εξω από το παραθυρο και το κουνούσαμε???? ή εστω και μεσα, αλλιως εχει θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts