jane_butterfly Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 εδώ γκρινιάζουν που ανανεώνουν τα επαγγελματικά κάθε 5 χρόνια και οι παππούδες που το ανανεώνουν κάθε 3 ... ( και μην διαννοηθείς να πεις σε παππού ότι δεν μπορεί να οδηγήσει εεε :lol: θα σου πει το θέλω να το χω για ενθύμιο :blink: :!: ) θέλουμε και πλαστικά?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 μια απορια που εψαξα αλλα δ βρηκα καπου αλλου να την κανω.αν σου παρουν το διπλωμα επειδη εφτασες τους 25 ποντους για 6 μηνες και μεσα σε αυτο το διαστημα συνεχιζεις να οδηγεις και σε σταματησουν ξανα και δουν οτι στο χουν παρει τι ακιβως γινεται? οι συνεπειες ποιες ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Είναι η ίδια με το να μην έχεις καθόλου δίπλωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 μια απορια που εψαξα αλλα δ βρηκα καπου αλλου να την κανω.αν σου παρουν το διπλωμα επειδη εφτασες τους 25 ποντους για 6 μηνες και μεσα σε αυτο το διαστημα συνεχιζεις να οδηγεις και σε σταματησουν ξανα και δουν οτι στο χουν παρει τι ακιβως γινεται? οι συνεπειες ποιες ειναι? einai san na odigeis xoris na exeis diploma (oxi na min to exeis mazi sou... apla xoris na exeis katholou!) an eisai antras... isos kai aftoforo... an eisai gineka... eksartatai apo to poso omorfi eisai... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδιά, ερώτηση: Οι ξένες πινακίδες (RO-AL) μπορούν να είναι για μόνιμη χρήση στην Ελλάδα, ή υποχρεούται ο κάτοχος κάποια στιγμή να τις...γυρίσει σε ελληνικές; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδιά, ερώτηση: Οι ξένες πινακίδες (RO-AL) μπορούν να είναι για μόνιμη χρήση στην Ελλάδα, ή υποχρεούται ο κάτοχος κάποια στιγμή να τις...γυρίσει σε ελληνικές; Όταν γράφεις RO AL εννοείς τις ρουμάνικες και αλβανικές? Αυτές πρέπει να αλλάξουν μέσα σε 6 μήνες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Να ρωτήσω κάτι, πήρα καινούργιο αυτοκίνητο προχθές και μου είπαν ότι επειδή υπάρχει έλλειψη (!) τσίγκου στη νομαρχία Αττικής πινακίδες μπορεί να πάρω τον Οκτώβριο :mad: . Μου έδωσαν ένα χαρτί της νομαρχίας που λέει ότι κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες για αυτό το λόγο (για να μην έχω πρόβλημα με την τροχαία), αλλά σίγουρα θα έχω προβλήματα, αφού όλο και κάποιος τροχονόμος θα με σταματήσει. Μπορώ μέχρι να τις πάρω να βάλω πινακίδες που θα εχω φτιάξει σε κάποιο μαγαζί ή θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα; Τι άλλο μπορώ να κάνω για να φανεί ότι έχω πινακίδες; Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Να μην κανεις τιποτα... Κρατα το χαρτι σου και να το δειχνεις σε καθε ελεγχο απο την αστυνομια!! Ειναι ενημεροι και αυτοι για την κατασταση που επικρατει και δεν θα εχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τους τροχονομους!! Το προβλημα ειναι πολυ γενικοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 O amelidis εχει δικιο, και εδω στην νΡοδο εχουμε ελιψη εδω και καιρο και κυκλοφορουν πολλα αυτοκινιτα χωρις πινακιδες, μερικη εχων κολισει στα τζαμια χαρτια με τον αριθμο και αλλοι δεν εχουν κανει τπτ, αλλα μαλλον δεν εχουν προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 OΚ, ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως μου φαίνεται απίστευτο, δεν είχαν προνοήσει να μην εξαντληθούν τα αποθέματα; Πάντως είναι καλός τρόπος να κυκλοφορείς στο δακτύλιο :D , κάθε μέρα θα αλλάζεις το χαρτί στο τζάμι για να κυκλοφορείς ελεύθερα. Άσε που έτσι δε θα βαριέσαι, θα βρίσκεις κάθε μέρα διαφορετικό σημείο να κολλάς το χαρτί, θα μπορείς να ζωγραφίζεις και σχεδιάκια. Τελικά το κράτος φροντίζει και για τη διασκέδαση μας. :wacko: Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 πρίν κάτι μήνες ( δεν εχει και πολύ...) πάλι είχαν ξεμείνει :D συνηθισμένο πια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsak Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Το σίγουρο πάντως είναι ότι βασίζεσαι στην ανοχή του κάθε αστυνομικού. Τυπικά αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες είναι παράνομο. Δεν πρέπει να κυκλοφορεί. Τελεία κ παύλα. Παράθεση (V3 RAZR black -> SE W700i) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Το σίγουρο πάντως είναι ότι βασίζεσαι στην ανοχή του κάθε αστυνομικού. Τυπικά αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες είναι παράνομο. Δεν πρέπει να κυκλοφορεί. Τελεία κ παύλα.εφόσον το ότι δεν έχεις πινακίδες ευθύνεται το μεταφορών και όχι εσύ ...δεν θεωρείσαι παράνομος , αρκεί βέβεια να έχεις το χαρτάκι μαζί σου εεε! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 O amelidis εχει δικιο, και εδω στην νΡοδο εχουμε ελιψη εδω και καιρο και κυκλοφορουν πολλα αυτοκινιτα χωρις πινακιδες, μερικη εχων κολισει στα τζαμια χαρτια με τον αριθμο και αλλοι δεν εχουν κανει τπτ, αλλα μαλλον δεν εχουν προβλημα Τουλάχιστον δίνουν ροδίτικους αριθμούς και όχι ΜΥΖ, ΚΧΑ, ΗΡΧ και ότι άλλο βρεθεί πρόχειρο :mad: OΚ, ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως μου φαίνεται απίστευτο, δεν είχαν προνοήσει να μην εξαντληθούν τα αποθέματα; Πάντως είναι καλός τρόπος να κυκλοφορείς στο δακτύλιο :D , κάθε μέρα θα αλλάζεις το χαρτί στο τζάμι για να κυκλοφορείς ελεύθερα. Άσε που έτσι δε θα βαριέσαι, θα βρίσκεις κάθε μέρα διαφορετικό σημείο να κολλάς το χαρτί, θα μπορείς να ζωγραφίζεις και σχεδιάκια. Τελικά το κράτος φροντίζει και για τη διασκέδαση μας. :wacko: Επίσης μπορείς να αφαιρείς το χαρτί και να παρκάρεις όπου θέλεις :wacko: Και αν κάποιος που έχει καινούριο αυτοκίνητο (με αυτού του είδους τις "πινακίδες") θέλει να βγεί στο εξωτερικό τι γίνεται? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsak Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Κι όμως δεν είναι έτσι. Μιλώντας πάντα τυπικά, ο τροχονόμος είναι υποχρεωμένος να καταγράψει την παράβαση. Κι εσυ μετά δικαιώνεσαι στο δικαστήριο, όπου την προσβάλλεις. Γι αυτό λέω ότι εξαρτάσαι από τη διάθεση/ψυχοσύνθεση του τροχονόμου. Οι τροχονόμοι και γενικώς όλοι όσοι φοράνε στολή, δεν παίρνουν αποφάσεις. Κάνουν αυτό που τους λένε...ακολουθούν διαταγές. Άλλο αν οι περισσότεροι κ τις περισσότερες φορές αποφασίζουν να αγνοήσουν τα "προβλεπόμενα" Παράθεση (V3 RAZR black -> SE W700i) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Κι όμως δεν είναι έτσι. Μιλώντας πάντα τυπικά, ο τροχονόμος είναι υποχρεωμένος να καταγράψει την παράβαση. Κι εσυ μετά δικαιώνεσαι στο δικαστήριο, όπου την προσβάλλεις. Γι αυτό λέω ότι εξαρτάσαι από τη διάθεση/ψυχοσύνθεση του τροχονόμου. Οι τροχονόμοι και γενικώς όλοι όσοι φοράνε στολή, δεν παίρνουν αποφάσεις. Κάνουν αυτό που τους λένε...ακολουθούν διαταγές. Άλλο αν οι περισσότεροι κ τις περισσότερες φορές αποφασίζουν να αγνοήσουν τα "προβλεπόμενα"τυπικά ε τυπικά στην προκυμένη περίπτωση δεν κόβουν πρόστιμο.Είναι σαν να λες ότι όταν πηγαίνεις και σου δίνουν προσωρινή βεβαίωση για να οδηγείς , είτε από απώλεια , είτε για αναθεώρηση , ο τροχονόμος θα σου κόψει κλήση επειδή δεν έιναι το καθαυτό δίπλωμα.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 "'Έλλειψη τσίγκου" το λέμε τώρα; :confused: Καλό καλό.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Να ρωτήσω κάτι, πήρα καινούργιο αυτοκίνητο προχθές και μου είπαν ότι επειδή υπάρχει έλλειψη (!) τσίγκου στη νομαρχία Αττικής πινακίδες μπορεί να πάρω τον Οκτώβριο :mad: . Μου έδωσαν ένα χαρτί της νομαρχίας που λέει ότι κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες για αυτό το λόγο (για να μην έχω πρόβλημα με την τροχαία), αλλά σίγουρα θα έχω προβλήματα, αφού όλο και κάποιος τροχονόμος θα με σταματήσει. Μπορώ μέχρι να τις πάρω να βάλω πινακίδες που θα εχω φτιάξει σε κάποιο μαγαζί ή θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα; Τι άλλο μπορώ να κάνω για να φανεί ότι έχω πινακίδες; Και γιατί για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο δεν πας να βγάλεις 2 προσωρινές; Δεν ξέρω πόσο στοιχίζουν, αλλά πρέπει να ναι πάμφτηνες. Και αν σε σταματήσουν, δείχνεις το χαρτί από την τροχαία και την άδεια κυκλοφορίας, και τελείωσε :) Πάντως όντως είναι πάρα πολλά τα αυτοκίνητα με το χαρτάκι. Πάρα πάρα πολλά. Τι θα γίνει πια με την έλλειψη τσίγγου; Στο κάτω-κάτω γιατί δεν φέρνουν από επαρχία; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Πάντως όντως είναι πάρα πολλά τα αυτοκίνητα με το χαρτάκι. Πάρα πάρα πολλά. Τι θα γίνει πια με την έλλειψη τσίγγου; Στο κάτω-κάτω γιατί δεν φέρνουν από επαρχία; Μα ούτε στην επαρχία υπάρχουν πινακίδες... Μόνο στη Ρόδο πρέπει αυτή τη στιγμή να κυκλοφορούν 2-3 χιλιάδες :!: αυτοκίνητα με χάρτινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Μα ούτε στην επαρχία υπάρχουν πινακίδες... Μόνο στη Ρόδο πρέπει αυτή τη στιγμή να κυκλοφορούν 2-3 χιλιάδες :!: αυτοκίνητα με χάρτινεςέχει πουλήσει οι ρόδος μόνη της, τους τελευταίους μήνες 2-3 χιλιάδες αυτοκίνητα;;; :wacko: Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα πλέον με τους τροχονούμους, σχεδόν όλοι πλέον γνωρίζουν για την έλειψη... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 έχει πουλήσει οι ρόδος μόνη της, τους τελευταίους μήνες 2-3 χιλιάδες αυτοκίνητα;;; :wacko: Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα πλέον με τους τροχονούμους, σχεδόν όλοι πλέον γνωρίζουν για την έλειψη... Δεν ξέρω.... Παρουσιάζεται μια αύξηση λόγω των ενοικιαζόμενων... Πάντως πινακίδες έχουν να δώσουν από τις αρχές του έτους... Δίνουν ΡΟΝ και από το 1000 ως το 4000 (που είδα χθες) μόνο το 5% κυκλοφορούν με κανονικές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 KANENA NEOΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ??? :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 exv diploma gia a1 mporo na to kano a akomi? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 KANENA NEOΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ??? :angry:για τα πλαστικά λες εσύ? :w00t: τα διπλώματα που βγαίνουν εδώ και 1 + χρόνο είναι νέου τύπου...το χαρτί έρχεται από εξωτερικό (Γερμανία αν δεν κάνω λάθος :p ) το οποίο αν δεν κάνω πάλι λάθος είναι σαν άσχιστο ..ε τι άλλο θες πια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 exv diploma gia a1 mporo na to kano a akomi?αυτόματα γίνεται απεριόριστα μετά την πάροδο 2 ετών , αλλά αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για διπλώματα που βγήκαν από το 2003 και μετέπειτα ! και εφόσον έχεις κλείσει τα 21 μπορείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts