Johnny_Nik Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Το τι σημαίνουν τα νούμερα δεν ξέρω να σου πω. Αυτό που σίγουρα ξέρω όπως κι εσύ είναι οτι είναι προσωρινές πινακίδες επισκεπτών. Η ισχύη τους λύγει όταν το αυτοκίνητο ξαναφύγει στο εξωτερικό ή όταν το αυτοκίνητο εκτελενωστεί. Φαντάζομαι πως πρόκειται για πινακιδές τις οποίες τις προμηθεύεται κάποιος που θέλει να παραμείνει στην ελλάδα για πάνω από 180 μέρες. Πίστευα πως οι αριθμοί αυτοί έχουν να κάνουν με τη λήξη των πινακίδων, βέβαια θα μπορούσαν να είναι και το έτος κ μήνας εισόδου στη χώρα. Που μπορώ να απευθυνθώ για να το ξεκαθαρίσω αυτό? Επίσης για λιγότερες από 180 μέρες, μιας και αναφέρθηκε χρησιμοποιύνται διαφορετικές πινακίδες? (πχ. έχω δει και κάποιες κίτρινου χρώματος με γερμανικά νούμερα που είχα ακούσει ότι είναι για 15 μέρες) Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Πίστευα πως οι αριθμοί αυτοί έχουν να κάνουν με τη λήξη των πινακίδων, βέβαια θα μπορούσαν να είναι και το έτος κ μήνας εισόδου στη χώρα. Που μπορώ να απευθυνθώ για να το ξεκαθαρίσω αυτό? Επίσης για λιγότερες από 180 μέρες, μιας και αναφέρθηκε χρησιμοποιύνται διαφορετικές πινακίδες? (πχ. έχω δει και κάποιες κίτρινου χρώματος με γερμανικά νούμερα που είχα ακούσει ότι είναι για 15 μέρες) Υπο κάποιες συνθήκες, ο ιδιοκτήτης ενός οχήματος άλλης χώρας μπορεί να παραμείνει στη χώρα μας περίπου 180 μερές το χρόνο. Τις υπόλοιπες πρέπει να υπάρχει τρόπος να αποδικνύει οτι είναι ζει και εργάζεται κατα κύρια βάση σε χώρα του εξωτερικού! Διαφορετικά αν θέλει το αυτοκίνυτο του να παραμένει εντός Ελάδος θα πρέπει να το εκτελωνήσει ή λογικά ανάλογα την περίπτωση θα προμηθεύεται κάποιες από αυτές τις πράσινες πινακίδες. Σίγουρα σε κάποιο ΚΤΕΟ θα σου λύσουν αυτές τις απορίες ή πιθανότατα και σε κάποια σχολή οδηγών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 είχα φέρει το αυτοκίνητο μου από τη Γερμανία αρχές Ιούλη 2006 και οι προσωρινές πινακίδες που είχα γράφουν 04 08 06 οπότε θεωρώ ότι είναι η ημερομηνία λήξης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 http://www.skai.gr/master_story.php?id=84550 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Από 19 Ιανουαρίου θα μπορεί να αλλάξει (όποιος θέλει) το δίπλωμα οδήγησης του με τα καινούρια πλαστικοποιημένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Δωσε μας παραπνω πληροφοριες.Που πρεπει να απευθυνθουμε?Κερδιζουμε κατι με το να εχουμε το καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Από 19 Ιανουαρίου θα μπορεί να αλλάξει (όποιος θέλει) το δίπλωμα οδήγησης του με τα καινούρια πλαστικοποιημένα. :) Μέγεθος;;; Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Στο μεγεθος μια πιστωτικης. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Από 19 Ιανουαρίου θα μπορεί να αλλάξει (όποιος θέλει) το δίπλωμα οδήγησης του με τα καινούρια πλαστικοποιημένα. :) Υπάρχει καμία ενημέρωση αν ισχύει αυτό το από 19 Ιανουαρίου ή αν άλλαξε κάτι?:) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Από 19 Ιανουαρίου θα μπορεί να αλλάξει (όποιος θέλει) το δίπλωμα οδήγησης του με τα καινούρια πλαστικοποιημένα. :) αμα ειναι "τσαμπα" η κοστος κανα 10 ευρο εγω ειμαι προθυμος να το αλλαξω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Υπομονή παιδιά.Ότι άκουσα στο ραδιόφωνο έγραψα,δε γνωρίζω τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 αμα ειναι "τσαμπα" η κοστος κανα 10 ευρο εγω ειμαι προθυμος να το αλλαξω.:) Το κόστος ανέρχεται σε 30 € και χρειάζεται περίπου 10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Όπως τα είπα ο φίλος rostropol,30ευρώ για παράβολο και μία φωτό διαβατηρίου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 μαλιστα! και τα παλια διπλωματα μεχρι ποτε θα ισχυουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Το κόστος ανέρχεται σε 30 € και χρειάζεται περίπου 10 μέρες. Ασ'το τοτε! θα το κρατησω..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 μαλιστα! και τα παλια διπλωματα μεχρι ποτε θα ισχυουν? Δεν έχει βγει ακόμη ανακοίνωση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 μαλιστα! και τα παλια διπλωματα μεχρι ποτε θα ισχυουν? Κάτι άκουσα για 20+ χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 μαλιστα! και τα παλια διπλωματα μεχρι ποτε θα ισχυουν? εγω στην τβ που ειχα δει εκει στα χριστουγεννα που μιλουσαν και εδειχναν τα νεα διπλωματα... ειχαν πει οτι τα παλια θα ισχυουν μεχρι την ημερομηνια αλλαγης τους (το ετος που εχει οτι ληγει του καθενος). τωρα αν τελικα ισχυσει αυτο..η αν μας βαλουν να τα αλλαξουμε νωριτερα..δεν ξερω, εγω παντως 30 ευρω δεν δινω, ας μου το δωσουν τσαμπα..ουτε το εχασα, ουτε το εφθειρα ουτε τιποτα!! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 30 ευρω ? καλο ειναι και το χαρτινο που εχω πληρης κοροιδια....ακου 30 ευρω για μια καρτα της πλακας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 30 ευρω μια χαρα,οποιος θελει να το αλλαξει τα δινει,σιγα τα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 ναι μωρε χαβαλες να γινεται εγω παντως τα 30 ευρω βρισκω πολλους και καλλιτερους τροπους να τα ξοδεψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/01/2009_262865 Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 30 ευρω μια χαρα,οποιος θελει να το αλλαξει τα δινει,σιγα τα πολλα και που πανε τα 30ε?σε καποιο ταμειο σιγουρα,αλλα σε ποιο συγκεκριμενα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/01/2009_262865 Φοβερό άρθρο... Αυτό δεν αφορά όσους διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης και είναι σε ισχύ. Ωραία,τότε για αυτούς τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Φοβερό άρθρο... Ωραία,τότε για αυτούς τι ισχύει; οτι εχει αναφερθει πιο πανω :rolleyes: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts