Jump to content

Νέα πλαστικά διπλώματα οδήγησης και νέες πινακίδες

Βασίλης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τι σημαίνουν τα νούμερα δεν ξέρω να σου πω. Αυτό που σίγουρα ξέρω όπως κι εσύ είναι οτι είναι προσωρινές πινακίδες επισκεπτών. Η ισχύη τους λύγει όταν το αυτοκίνητο ξαναφύγει στο εξωτερικό ή όταν το αυτοκίνητο εκτελενωστεί. Φαντάζομαι πως πρόκειται για πινακιδές τις οποίες τις προμηθεύεται κάποιος που θέλει να παραμείνει στην ελλάδα για πάνω από 180 μέρες.

Πίστευα πως οι αριθμοί αυτοί έχουν να κάνουν με τη λήξη των πινακίδων, βέβαια θα μπορούσαν να είναι και το έτος κ μήνας εισόδου στη χώρα. Που μπορώ να απευθυνθώ για να το ξεκαθαρίσω αυτό? Επίσης για λιγότερες από 180 μέρες, μιας και αναφέρθηκε χρησιμοποιύνται διαφορετικές πινακίδες? (πχ. έχω δει και κάποιες κίτρινου χρώματος με γερμανικά νούμερα που είχα ακούσει ότι είναι για 15 μέρες)

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

• Απαντήσεις 571
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πίστευα πως οι αριθμοί αυτοί έχουν να κάνουν με τη λήξη των πινακίδων, βέβαια θα μπορούσαν να είναι και το έτος κ μήνας εισόδου στη χώρα. Που μπορώ να απευθυνθώ για να το ξεκαθαρίσω αυτό? Επίσης για λιγότερες από 180 μέρες, μιας και αναφέρθηκε χρησιμοποιύνται διαφορετικές πινακίδες? (πχ. έχω δει και κάποιες κίτρινου χρώματος με γερμανικά νούμερα που είχα ακούσει ότι είναι για 15 μέρες)

Υπο κάποιες συνθήκες, ο ιδιοκτήτης ενός οχήματος άλλης χώρας μπορεί να παραμείνει στη χώρα μας περίπου 180 μερές το χρόνο. Τις υπόλοιπες πρέπει να υπάρχει τρόπος να αποδικνύει οτι είναι ζει και εργάζεται κατα κύρια βάση σε χώρα του εξωτερικού! Διαφορετικά αν θέλει το αυτοκίνυτο του να παραμένει εντός Ελάδος θα πρέπει να το εκτελωνήσει ή λογικά ανάλογα την περίπτωση θα προμηθεύεται κάποιες από αυτές τις πράσινες πινακίδες.

Σίγουρα σε κάποιο ΚΤΕΟ θα σου λύσουν αυτές τις απορίες ή πιθανότατα και σε κάποια σχολή οδηγών!

είχα φέρει το αυτοκίνητο μου από τη Γερμανία αρχές Ιούλη 2006 και οι προσωρινές πινακίδες που είχα γράφουν

04

08

06

οπότε θεωρώ ότι είναι η ημερομηνία λήξης τους.

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Από 19 Ιανουαρίου θα μπορεί να αλλάξει (όποιος θέλει) το δίπλωμα οδήγησης του με τα καινούρια πλαστικοποιημένα. :)

Δωσε μας παραπνω πληροφοριες.Που πρεπει να απευθυνθουμε?Κερδιζουμε κατι με το να εχουμε το καινουριο?

Από 19 Ιανουαρίου θα μπορεί να αλλάξει (όποιος θέλει) το δίπλωμα οδήγησης του με τα καινούρια πλαστικοποιημένα. :)

Μέγεθος;;;

111s

Υπάρχει καμία ενημέρωση αν ισχύει αυτό το από 19 Ιανουαρίου ή αν άλλαξε κάτι?:)

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

αμα ειναι "τσαμπα" η κοστος κανα 10 ευρο εγω ειμαι προθυμος να το αλλαξω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αμα ειναι "τσαμπα" η κοστος κανα 10 ευρο εγω ειμαι προθυμος να το αλλαξω.:)

Το κόστος ανέρχεται σε 30 € και χρειάζεται περίπου 10 μέρες.

Όπως τα είπα ο φίλος rostropol,30ευρώ για παράβολο και μία φωτό διαβατηρίου.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Το κόστος ανέρχεται σε 30 € και χρειάζεται περίπου 10 μέρες.

Ασ'το τοτε! θα το κρατησω..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλιστα! και τα παλια διπλωματα μεχρι ποτε θα ισχυουν?

Δεν έχει βγει ακόμη ανακοίνωση.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

μαλιστα! και τα παλια διπλωματα μεχρι ποτε θα ισχυουν?

εγω στην τβ που ειχα δει εκει στα χριστουγεννα που μιλουσαν και εδειχναν τα νεα διπλωματα... ειχαν πει οτι τα παλια θα ισχυουν μεχρι την ημερομηνια αλλαγης τους (το ετος που εχει οτι ληγει του καθενος). τωρα αν τελικα ισχυσει αυτο..η αν μας βαλουν να τα αλλαξουμε νωριτερα..δεν ξερω, εγω παντως 30 ευρω δεν δινω, ας μου το δωσουν τσαμπα..ουτε το εχασα, ουτε το εφθειρα ουτε τιποτα!!

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

30 ευρω ?

καλο ειναι και το χαρτινο που εχω

πληρης κοροιδια....ακου 30 ευρω για μια καρτα της πλακας

ναι μωρε χαβαλες να γινεται

εγω παντως τα 30 ευρω βρισκω πολλους και καλλιτερους τροπους να τα ξοδεψω

30 ευρω μια χαρα,οποιος θελει να το αλλαξει τα δινει,σιγα τα πολλα

και που πανε τα 30ε?σε καποιο ταμειο σιγουρα,αλλα σε ποιο συγκεκριμενα?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Φοβερό άρθρο...

Αυτό δεν αφορά όσους διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης και είναι σε ισχύ.

Ωραία,τότε για αυτούς τι ισχύει;

Φοβερό άρθρο...

Ωραία,τότε για αυτούς τι ισχύει;

οτι εχει αναφερθει πιο πανω :rolleyes:

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)