stefidis Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Με επανεκκίνηση της συσκευής παραμένει το σηματάκι στις ρυθμισεις; Ναι, παραμένει ακόμα και μετά από αρκετές επανεκκινήσεις. Σε ξένα φόρουμ διάβασα πως υπάρχει μια ρύθμιση η οποία δε φαίνεται παρά μόνο αν γυρίσω τη γλώσσα στα αγγλικά κι αφού το τακτοποιήσω μετά πάλι ξανά στη γλώσσα προτίμησης και τέλος αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Σε όποια γλώσσα κι αν το βάλω δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα σε εκκρεμότητα όπως προτρέπει το 1. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Ναι, παραμένει ακόμα και μετά από αρκετές επανεκκινήσεις. Σε ξένα φόρουμ διάβασα πως υπάρχει μια ρύθμιση η οποία δε φαίνεται παρά μόνο αν γυρίσω τη γλώσσα στα αγγλικά κι αφού το τακτοποιήσω μετά πάλι ξανά στη γλώσσα προτίμησης και τέλος αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Σε όποια γλώσσα κι αν το βάλω δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα σε εκκρεμότητα όπως προτρέπει το 1. Forced restart δοκίμασες; power + vol down παρατεταμένα μέχρι να δεις το σήμα του μήλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Kαλησπέρα, πως μπορώ να αναβαθμίσω σε 12.0.1; Μου βγάζει για αναβάθμιση κατευθείαν σε 12.1.1. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Δεν μπορείς. Αλλά γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Kαλησπέρα, πως μπορώ να αναβαθμίσω σε 12.0.1; Μου βγάζει για αναβάθμιση κατευθείαν σε 12.1.1. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δεν υπάρχει και λόγος... Η 12.1.1 φαίνεται καλύτερη της 12.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Forced restart δοκίμασες; power + vol down παρατεταμένα μέχρι να δεις το σήμα του μήλου. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σε 6s, μετά την εγκατάσταση της 12.1.1.... όταν από την 12 πήγα στην 12.0.1, δεν είχα θέμα... τώρα τα έβγαλε..:confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλησπέρα, γίνεται μέσω my wallet να πληρώνω με την κάρτα μου ; Ή να κατεβάσω κάποια εφαρμογή που μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού σε pos ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Μεγάλο security update το 12.2 https://support.apple.com/en-al/HT209599 Κλείνει δεκάδες πιθανές "τρύπες" Τα νέα χαρακτηριστικά δυστυχώς δεν μας αφορούν άμεσα ως region. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Καλησπέρα, γίνεται μέσω my wallet να πληρώνω με την κάρτα μου ; Ή να κατεβάσω κάποια εφαρμογή που μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού σε pos ? Πλεον μπορεις να βαλεις την καρτα Ν26, η την Monese (αυτην εχω ) , αν θες κωδικο να κερδισεις 5 ευρω σου στελνω , και μπορεις με εξοδα 1 εθρω στην καρτα σου να την γεμισεις και να την δουλεψεις κανονικα στα POS Με την νεα αναβαθμιση 12.2 στο IOS πλεον εχουμε υποστηριξη στο Homekit συσκευων ενισχυτων τηλεορασεων για airplay , και με το apple watch 4 με την τελευταια αναβαθμιση εχουμε και το ECG και στην Ελλαδα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Πλεον μπορεις να βαλεις την καρτα Ν26, η την Monese (αυτην εχω ) , αν θες κωδικο να κερδισεις 5 ευρω σου στελνω , και μπορεις με εξοδα 1 εθρω στην καρτα σου να την γεμισεις και να την δουλεψεις κανονικα στα POS Με την νεα αναβαθμιση 12.2 στο IOS πλεον εχουμε υποστηριξη στο Homekit συσκευων ενισχυτων τηλεορασεων για airplay , και με το apple watch 4 με την τελευταια αναβαθμιση εχουμε και το ECG και στην Ελλαδα !! Κάρτες των ελληνικών τραπεζών θα δούμε καμία φορά στο wallet?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 ΄Εχω στο Iphone 5S φωτογραφίες κάποιες από τις οποίες θέλω να τις διαγράψω.Στην επιλογή των φωτογραφιών δεν μου βγάζει κάποια επιλογή για διαγραφή.Κάποιος μπορεί να βοηθήσει?Ευχαριστώ. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 ΄Εχω στο Iphone 5S φωτογραφίες κάποιες από τις οποίες θέλω να τις διαγράψω.Στην επιλογή των φωτογραφιών δεν μου βγάζει κάποια επιλογή για διαγραφή.Κάποιος μπορεί να βοηθήσει?Ευχαριστώ. https://www.imyfone.com/itunes-issues/photos-not-deleting-from-iphone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 καλησπερα, εχω μια ερωτηση...αλλαξα συσκευη και συγχρονως έβαλα το 12.4..δε ξερω τι απο τα δυο σχετιζεται ΑΛΛΑ...πριν θυμαμαι καλά...οτι ΔΕΝ υπήρχε το εικονιδιο του τηλεφωνητη διπλα στο αριθμιτικο πληκρτολογιο για τις κλησεις και παραδιπλα απο τις επαφες κτλπ... δεν ξέρω ΑΝ είχα κάνει κάτι εγώ για να το βγάλω σαν εικονίδιο ή ΑΝ είχε φύγει μόνο του μετα απο καποια αναβαθμιση απο παλια....εχω τσεκαρει οτι ολοι οι αλλοι γυρω μου το εχουν το εικονιδιο....ξερει καποιος πως και τι πρέπει να κάνω για να το βγαλω πάλι...ή αν γίνετε; ευχαριστώ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Έχει κανεις πρόβλημα με τη φόρτιση Xs max με iOS 12.3.1? Εκτός του ότι έχει πέσει δραματικα η αυτονομία του μου κολλάει η φόρτιση στο 90% αν και στην υγεία μπαταρίας το ποσοστό είναι 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Να ρωτήσω στο «μην ενοχλείτε» μπορούμε να προσθέσουμε δεύτερη περίοδο; Πχ 11 με 7 και 3 με 5. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasia_96 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 καλησπερα ομαδα, χθες εκανα εγκατασταση το ios 12.4, απο εκεινη την ωρα δεν ενεργοποιει τα δεδομενα, δλδ τα ανοιγω και μολις κλεινω το παραθυρο των ρυθμισεων τα κλεινει αυτοματα, εκανα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου, εκανα και ενα hard reset αλλα τιποτα, στο irepair που ρωτησα μου ειπαν πως λογικα ειναι προβλημα την ενημερωσης και να περιμενω την επομενη εκδοση να δω αν διορθωθει. καμια βοηθειαα? εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 (edited) Δεν είναι σίγουρα πρόβλημα της έκδοσης. 2 iPhones στο σπίτι (7 και XR) κι ένα άλλο φίλου (8 Plus) δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα. Μήπως να το δεις σε κάποιο κατάστημα του παρόχου σου; Μήπως δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις πρόσβασης στο internet ή κάτι άλλο; Όταν πας στις ρυθμίσεις-γενικά βλέπεις να υπάρχει προφίλ παρόχου; Όπως εδώ https://1drv.ms/u/s!Andu2iSxSZ3_h6J_iedL5DJFK4SIiA Sent from my iPad using Tapatalk Edited August 19, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Καλησπέρα! Πώς μπορώ (αν μπορώ ) να βάλω την 12 σε iPad που δεν την κάνει αυτόματα? Υπάρχει τρόπος για παρέμβαση? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Καλησπέρα! Πώς μπορώ (αν μπορώ ) να βάλω την 12 σε iPad που δεν την κάνει αυτόματα? Υπάρχει τρόπος για παρέμβαση? Ποιο iPad δεν την παίρνει αυτόματα; Αν όντως προορίζεται για αναβάθμιση αυτό το iPad, συνδεσε το με iTunes. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Γεια χαρά...έχω ήδη την 12.1.4. Γίνεται customize το dock bar όπως στο iPad μου όπως έχουν και τα XR κλπ Iphone? Υπάρχουν βίντεο αλλά μέσα από ιστοσελίδες. Να ομορφύνει λίγο το UI θέλω μόνο. Πείτε γνώμες και αν το έχετε κάνει... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts