mach3 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Και εγώ Λεπτοκαρυά Πιερίας έχω 4G+ μόνιμα! Και καναδυο φορές είδα στη Λάρισα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Και εγώ Λεπτοκαρυά Πιερίας έχω 4G+ μόνιμα! Και καναδυο φορές είδα στη Λάρισα! Τώρα τελευταία δεν το πολύ βλέπω ίσως πλέον δεν δίνω σημασία .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Εγώ δεν το κοιτάω καν αν έχει 4g η 4g+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Τι γίνεται ρε παιδιά με την ενημέρωση;την πήρατε οι περισσότεροι;εγώ ακόμα... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Τι γίνεται ρε παιδιά με την ενημέρωση;την πήρατε οι περισσότεροι;εγώ ακόμα... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γώ τίποτα. Δεν πάνε σε όλα τα Mi 8 αμέσως. Σε μας μπορεί να έρθει λίγο αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Σχετικά με το 4g+, εγώ κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους ) έχω σχεδόν μόνιμα. Σε άλλες περιοχές οχι. Και στην τελική γιατί τέτοιος καημός να έχουμε 4g+ όταν τα Mb τα χρυσοπληρωνεις ακόμα στην Ελλάδα σε αντιθεση με άλλες χώρες. Είμαστε από τις ακριβότερες χώρες με τις χειρότερες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Σχετικά με το 4g+, εγώ κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους ) έχω σχεδόν μόνιμα. Σε άλλες περιοχές οχι. Και στην τελική γιατί τέτοιος καημός να έχουμε 4g+ όταν τα Mb τα χρυσοπληρωνεις ακόμα στην Ελλάδα σε αντιθεση με άλλες χώρες. Είμαστε από τις ακριβότερες χώρες με τις χειρότερες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τo 90% των χρηστων δεν προκειται να καταλαβουν ποτε την διαφορα μεταξυ αυτων των δυο, ουτε να χρειαστουν ποτε το +. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να μην κριτικαρουμε το γεγονος οτι, εν ετη 2018, μια εταιρεια αποφασισε να μην κανει συμβατη μια ναυαρχιδα της με το 4G+, παντου και παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Στην τούμπα με vodafone προχθες μέτρησα 129 με 4g. Ας μην κρυβόμαστε, για ψυχολογικούς λόγους θέλουμε να φαίνεται ένα + και βάζω και εμένα μέσα, στην τελική την ναυαρχίδα πήραμε ρε παιδιά, όχι note. Χρειάζεται δεν χρειάζεται, έπρεπε να το έχει! Και το παράδοξο είναι ότι τα note το έχουν! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Ουτε σε εμενα εχει ερθει ακομα η αντροιντ 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Φερνει νεα θεματα η αντροιντ 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Σε όσους έχει έρθει ενημέρωση σε ποια χώρα το έχετε γυρισμένο γιατί εμένα δεν ήρθε ακόμα ούτε σε Ινδία ούτε σε Ελβετία Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Σε όσους έχει έρθει ενημέρωση σε ποια χώρα το έχετε γυρισμένο γιατί εμένα δεν ήρθε ακόμα ούτε σε Ινδία ούτε σε Ελβετία Βάλε Λάρισα Μάριε!!! Χεχε.... ΥΓ. Καλησπέρα παλιόφιλε. :-) from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ούτε σε εμένα ήρθε. Φταίει ο νομός δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ούτε σε εμένα ήρθε. Φταίει ο νομός δηλαδή; Στάνταρ!!!! Ο νομός και ο γαύρος Τόλη! Χαχα... Ρε, όλοι οι παλιοί με Mi8 είστε;;;; Καλά ξηγιέστε. Τούμπανα για τα λεφτά τους τα Xiaomi. Εγώ μετά από 3 χρόνια διάλειμμα με Android, φέτος είπα να ξανά βάλω μήλα στο κασόνι. Για να δούμε... from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ε ο ορισμός του vfm.... Καλορίζικο. Αναβάθμιση ακόμη δεν πήραμε αλλά δεν αγχώνομαι. Τούμπανο το εργαλείο... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ε ο ορισμός του vfm.... Καλορίζικο. Αναβάθμιση ακόμη δεν πήραμε αλλά δεν αγχώνομαι. Τούμπανο το εργαλείο... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ αυτό σκέφτομαι ,βλέπω με λίγο παραπάνω λεφτά η και ίδια τιμή με mi9lte και να συμβουλεύουν για το δεύτερο και προσπαθώ να κατάλαβω μήπως δεν αντιλαμβάνομαι κάτι εκτός της εξωτερικής εμφανίσεις που είναι θέμα γούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Στάνταρ!!!! Ο νομός και ο γαύρος Τόλη! Χαχα... Ρε, όλοι οι παλιοί με Mi8 είστε;;;; Καλά ξηγιέστε. Τούμπανα για τα λεφτά τους τα Xiaomi. Εγώ μετά από 3 χρόνια διάλειμμα με Android, φέτος είπα να ξανά βάλω μήλα στο κασόνι. Για να δούμε... from my iPhone 11 Φυσικά χαχααααα χαζοί είμαστε μια χαρά είναι το mi8 καλημέρα στην παλιοπαρεα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Στην εξωπραγματική τιμούλα από Info Quest στα 237,79€. Τι κινητό δεν υπάρχει με τέτοια τιμή!! :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Υπαρχει λινκ για να κατεβασουμε το Miui 11 - Android 10; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Υπαρχει λινκ για να κατεβασουμε το Miui 11 - Android 10;Δεν έχει βγει ακόμη, η διανομή που έχει γίνει είναι μόνο δοκιμαστική, το έχω γράψει πιο πάνω. Είναι μόνο για beta tester η Rom αυτή Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Στην εξωπραγματική τιμούλα από Info Quest στα 237,79€. Τι κινητό δεν υπάρχει με τέτοια τιμή!! :ninja::ninja::ninja:σε λίγο βγαίνει το mi10 και σπεύδουν να ξεστοκαρουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Οπότε αναμένουμε λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 186 ευρώ το μαύρο στο Ελσίνκι. Αν και το μεγάλο αυτο κατάστημα τα έχει φέρει χρόνια τα xiaomi οι πιτσιρικάδες που τα πουλάνε δεν καταλάβαιναν για τι κινητό πρόκειται. Γενικότερα οι ντόπιοι τα περιφρονούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 186 ευρώ το μαύρο στο Ελσίνκι. Αν και το μεγάλο αυτο κατάστημα τα έχει φέρει χρόνια τα xiaomi οι πιτσιρικάδες που τα πουλάνε δεν καταλάβαιναν για τι κινητό πρόκειται. Γενικότερα οι ντόπιοι τα περιφρονούν. Που έχει 186 κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Τι έγινε ρε παιδιά με την αναβάθμιση? Την πήρε ο αέρας; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts