chewbacca222 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Παίδες το κινητό με τις μαλακές θήκες που του φοράω απεξαπανεκαθεν έχει γίνει χάλια από τις γρατζουνιές στο κάτω μέρος - εκεί που είναι και τα ηχεία. Μαζεύεται όλη η σκόνη κ τα μικρά κομματάκια άμμου εκεί κ με την τριβή έγινε χαμός. Προς γνώση κ αποφυγή. Sent from my MI 8 using TapatalkΝαι έχεις δίκιο, άρχισα να το παρατηρώ και εγώ και αμέσως την αντικατεστησα με μια Spigen η οποία είναι Full cover. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Βεβαια και ειναι ακομα vfm!Σημερα επεσε και κατω απο τα 230 ευρω!Για ναυαρχιδα δεν υπαρχει η τιμη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Μπηκε στα 229 στο Πλαισιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Μπηκε στα 229 στο Πλαισιο; Ναι το είδα και εγώ αλλά λένε clearance. Ίσως να είναι εκθεσιακό αλλά η τιμή είναι πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Τι σημαίνει clearance; Το εκποιουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Τι σημαίνει clearance; Το εκποιουν; Τα πουλάνε σε πολύ χαμηλή τιμή (για τα δικά τους δεδομένα). Βέβαια το 64gb κάνει τώρα όσο κάνει και στο skroutz αλλά έχει 2ετή εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Εγώ το πήρα στα 246 από σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εχει καποιος εμπειρια με Los 16.0? Χρειαζεται πλεον firmware η ειναι ολα μεσα στην Rom? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote στην συγκεκριμένη συσκευή;;; Αν ναι πως;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote σε αυτή την συσκευή;;; Αν ναι πως;;; Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote στην συγκεκριμένη συσκευή;;; Αν ναι πως;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote σε αυτή την συσκευή;;; Αν ναι πως;;; Ευχαριστώ!!!!Πρώτα στέλνεις το μνμ από συμβατή συσκευή !!! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Πρώτα στέλνεις το μνμ από συμβατή συσκευή !!! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το έχω κάνει είδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εχει διαβασει σκόρπια σε ξενα site οτι MUI 11 θα παρουν και οι developer rom οποτε ολα τα mi8 θα γυρισουν σε stable. Ισχυει αυτο το εχει ψαξει καποιος? Η λογικη αυτο λεει βεβαια αλλα το ξερουμε επίσημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Αυτό το έχω κάνει είδη https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32700-%CE%95%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-VoLTE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-HD-Voice-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/ Δοκίμασε αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Εχει καποιος εμπειρια με Los 16.0? Χρειαζεται πλεον firmware η ειναι ολα μεσα στην Rom? Πρέπει να είσαι σε 10.3.2.0 firmware και πάνω αν δεν κάνω λάθος. Vendor είναι πλέον included μέσα στην ROM, το firmware χρειάζεται να το περάσεις απο μόνος σου αν είσαι σε προγενέστερο. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Το έχω βάλει στην επιλογή αυξημένη αντίθεση και έχει τρομερή ανάλυση η οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Καλό το dark Mode, αλλά αυτό με τις ειδοποιησεις που δεν φαίνονται δεν παλεύεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Καλό το dark Mode, αλλά αυτό με τις ειδοποιησεις που δεν φαίνονται δεν παλεύεται Αυτο συνήθως συμβαίνει όταν έχεις αλλάξει θέμα. Ή βάζεις το προεπιλεγμένο ή βρίσκεις κάποιο συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Την προεπιλογή έχω σαν θέμα φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Και κάποιο συμβατό θέμα να βρεις συνήθως δεν συμβαδίζει με το dark mode του κινητοη.Δλδ η μπαρα ειδοποιήσεων μπορεί να είναι επαρκώς σκούρα ,το θέμα ανοιχτόχρωμο και μόλις επιλέξεις το dark mode να αντιστρέφονται τα χρώματα.Ειναι ένα σημείο που θέλει δουλίτσα ακόμα ,ειδικά στις ειδοποιήσεις και στα μενού του κινητού τα οποία σε πάρα πολλά θέματα δεν είναι ευδιάκριτα με η χωρίς το dark mode ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πρέπει να είσαι σε 10.3.2.0 firmware και πάνω αν δεν κάνω λάθος. Vendor είναι πλέον included μέσα στην ROM, το firmware χρειάζεται να το περάσεις απο μόνος σου αν είσαι σε προγενέστερο. Μια χαρά το έκανα κλασσικά ετσι απλα γενικά η los δεν έχει notch fix? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Και κάποιο συμβατό θέμα να βρεις συνήθως δεν συμβαδίζει με το dark mode του κινητοη.Δλδ η μπαρα ειδοποιήσεων μπορεί να είναι επαρκώς σκούρα ,το θέμα ανοιχτόχρωμο και μόλις επιλέξεις το dark mode να αντιστρέφονται τα χρώματα.Ειναι ένα σημείο που θέλει δουλίτσα ακόμα ,ειδικά στις ειδοποιήσεις και στα μενού του κινητού τα οποία σε πάρα πολλά θέματα δεν είναι ευδιάκριτα με η χωρίς το dark mode ...Το πιο καλό και συμβατό θέμα που έχω βρει είναι το Black shadow. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Μήπως μπορείς να πεις από ποια εφαρμογη/λινκ κατέβασες το θέμα που αναφέρεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 volte, wifi calling δουλεύει σε κανενα? Προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει xiaomi που να δουλευουν και τα 2 με official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 volte, wifi calling δουλεύει σε κανενα? Προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει xiaomi που να δουλευουν και τα 2 με official rom.Ναι δουλεύουν κανονικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Ναι δουλεύουν κανονικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι σε εμένα κανονικά από την αρχή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts