Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες το κινητό με τις μαλακές θήκες που του φοράω απεξαπανεκαθεν έχει γίνει χάλια από τις γρατζουνιές στο κάτω μέρος - εκεί που είναι και τα ηχεία. Μαζεύεται όλη η σκόνη κ τα μικρά κομματάκια άμμου εκεί κ με την τριβή έγινε χαμός. Προς γνώση κ αποφυγή.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ναι έχεις δίκιο, άρχισα να το παρατηρώ και εγώ και αμέσως την αντικατεστησα με μια Spigen η οποία είναι Full cover.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βεβαια και ειναι ακομα vfm!Σημερα επεσε και κατω απο τα 230 ευρω!Για ναυαρχιδα δεν υπαρχει η τιμη του!

Τι σημαίνει clearance; Το εκποιουν;

Τα πουλάνε σε πολύ χαμηλή τιμή (για τα δικά τους δεδομένα). Βέβαια το 64gb κάνει τώρα όσο κάνει και στο skroutz αλλά έχει 2ετή εγγύηση.

Εχει καποιος εμπειρια με Los 16.0? Χρειαζεται πλεον firmware η ειναι ολα μεσα στην Rom?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote στην συγκεκριμένη συσκευή;;; Αν ναι πως;;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote σε αυτή την συσκευή;;; Αν ναι πως;;; Ευχαριστώ!!!!

Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote στην συγκεκριμένη συσκευή;;; Αν ναι πως;;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει ενεργοποιήσει κάνεις το volte cosmote σε αυτή την συσκευή;;; Αν ναι πως;;; Ευχαριστώ!!!!

Πρώτα στέλνεις το μνμ από συμβατή συσκευή !!!

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει διαβασει σκόρπια σε ξενα site οτι MUI 11 θα παρουν και οι developer rom οποτε ολα τα mi8 θα γυρισουν σε stable. Ισχυει αυτο το εχει ψαξει καποιος? Η λογικη αυτο λεει βεβαια αλλα το ξερουμε επίσημα?

Εχει καποιος εμπειρια με Los 16.0? Χρειαζεται πλεον firmware η ειναι ολα μεσα στην Rom?

Πρέπει να είσαι σε 10.3.2.0 firmware και πάνω αν δεν κάνω λάθος. Vendor είναι πλέον included μέσα στην ROM, το firmware χρειάζεται να το περάσεις απο μόνος σου αν είσαι σε προγενέστερο.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Καλό το dark Mode, αλλά αυτό με τις ειδοποιησεις που δεν φαίνονται δεν παλεύεται

Αυτο συνήθως συμβαίνει όταν έχεις αλλάξει θέμα. Ή βάζεις το προεπιλεγμένο ή βρίσκεις κάποιο συμβατό.

Και κάποιο συμβατό θέμα να βρεις συνήθως δεν συμβαδίζει με το dark mode του κινητοη.Δλδ η μπαρα ειδοποιήσεων μπορεί να είναι επαρκώς σκούρα ,το θέμα ανοιχτόχρωμο και μόλις επιλέξεις το dark mode να αντιστρέφονται τα χρώματα.Ειναι ένα σημείο που θέλει δουλίτσα ακόμα ,ειδικά στις ειδοποιήσεις και στα μενού του κινητού τα οποία σε πάρα πολλά θέματα δεν είναι ευδιάκριτα με η χωρίς το dark mode ...

Πρέπει να είσαι σε 10.3.2.0 firmware και πάνω αν δεν κάνω λάθος. Vendor είναι πλέον included μέσα στην ROM, το firmware χρειάζεται να το περάσεις απο μόνος σου αν είσαι σε προγενέστερο.

Μια χαρά το έκανα κλασσικά ετσι απλα γενικά η los δεν έχει notch fix?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Και κάποιο συμβατό θέμα να βρεις συνήθως δεν συμβαδίζει με το dark mode του κινητοη.Δλδ η μπαρα ειδοποιήσεων μπορεί να είναι επαρκώς σκούρα ,το θέμα ανοιχτόχρωμο και μόλις επιλέξεις το dark mode να αντιστρέφονται τα χρώματα.Ειναι ένα σημείο που θέλει δουλίτσα ακόμα ,ειδικά στις ειδοποιήσεις και στα μενού του κινητού τα οποία σε πάρα πολλά θέματα δεν είναι ευδιάκριτα με η χωρίς το dark mode ...
Το πιο καλό και συμβατό θέμα που έχω βρει είναι το Black shadow.
[sIGPIC][/sIGPIC]

volte, wifi calling δουλεύει σε κανενα?

Προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει xiaomi που να δουλευουν και τα 2 με official rom.

Ναι δουλεύουν κανονικά

Ναι δουλεύουν κανονικά

Και σε εμένα κανονικά από την αρχή.