fiorentinos Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Δοκίμασα τα πάντα αλλά συνεχίζουν να μου έρχονται διαφημίσεις με pop up. Μειωμένες βέβαια αλλά υπάρχουν. Με το msa που είναι το αρχείο που προβάλει διαφημίσεις στα Xiaomi τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Δοκίμασα τα πάντα αλλά συνεχίζουν να μου έρχονται διαφημίσεις με pop up. Μειωμένες βέβαια αλλά υπάρχουν. Με το msa που είναι το αρχείο που προβάλει διαφημίσεις στα Xiaomi τι παίζει; Σε τι χώρα το έχεις βάλει ; Εγώ που το έχω Ελλάδα δεν έχω την εφαρμογή Θέματα βέβαια, αλλά λιγότερο bloatware και ελάχιστες διαφημίσεις στα tools της Xiaomi.. Και το face unlock μου δουλεύει κανονικά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Το έχω δοκιμάσει σε διάφορες. Από Γερμανία, Ελλάδα, Ρωσία, Μεξικό, Ινδία! Παντα τα ίδια. Και πάντα οι διαφημίσεις στα γερμανικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Χαιρετώ τη παρέα... Το κινητό μετά από πτώση θέλει αλλαγή οθόνης. Στην επίσημη Xiaomi δε το αναλαμβάνουν αφού αγοράστηκε από εξωτερικό. Στα υπόλοιπα ανεξάρτητα service ο καθένας λέει τα δικά του. Ο ένας λέει θα γίνει αντικατάσταση με υψηλής ποιότητας ΟΕΜ οθόνης, όχι γνήσιας. Ένας άλλος με καμιά 30 ευρώ παραπάνω λέει θα το επισκευάσει αλλά με γνήσια οθόνη. Ένας τρίτος μου δίνει χαμηλή τιμή και μου τονίζει πως όλες όσες εισάγονται είναι γνήσιες και ότι αυτές οι Amoled δεν είναι ιμιτασιόν, αλλά οι οθόνες που χρησιμιποιεί και η Xiaomi. Ένας άλλος μου λέει ότι οι γνήσιες δίνονται μόνο στις αντιπροσωπίες οπότε αναγκαστικά σε OEM... Θέλω την επισκευή του με την οθόνη που είχε όταν αγοράστηκε αλλά έχω χαθεί επειδή ο καθένας λέει τα δικά του. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται να μου τα εξηγήσει ή αν έχει εμπειρία να μου προτείνει κάτι? Ευχαριστώ. https://www.witrigs.com/custom-screen-replacement-for-xiaomi-mi-8-black Απο αυτό το site έχω πάρει original οθόνες. Τι τιμή σου έδωσαν για την επισκευή; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Το έχω δοκιμάσει σε διάφορες. Από Γερμανία, Ελλάδα, Ρωσία, Μεξικό, Ινδία! Παντα τα ίδια. Και πάντα οι διαφημίσεις στα γερμανικά. Eίσαι σίγουρος ότι είναι θέμα της Xiaomi και δεν στο κάνει κάποια εφαρμογή ; Της Xiaomi οι διαφημίσεις είναι στις δικές της εφαρμογές ή σε κάποιες ρυθμίσεις . Βγάλε κανένα screenshot να δούμε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Πιστεύω πως είναι κάποια εφαρμογή. Αν δεν θυμάσαι πια είναι δεν θα βγουν πότε οι διαφημίσεις. Πρέπει να γίνει διαγραφή της εφαρμογής και να την βρεις στο play store και όχι εκεί που είναι όλες η εφαρμογές στις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλά τι έχουν βάλει σε αυτό το update και είναι 1,8Gb; Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Το καταλαβαίνω γιατί το κάνει σε εφαρμογές που δεν θα έπρεπε όπως Facebook ή Whatsapp. Μόλις μου βγάλει θα τραβήξω screenshot. Θα κάνω και έναν factory reset σήμερα μηπως δω διαφορά. Έχω ελάχιστες εφαρμογές και όλες από το Play store πάντως γιατί το έχω σαν δεύτερο. Υπάρχουν πολλά άρθρα στο εξωτερικό για διαφημίσεις μέσα στο Miui. Δεν ξερω αν παίζει ρόλο η χώρα από την ποια παίρνει δίκτυο γιατί όπως είπα οι διαφημίσεις είναι παντα γερμανικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Το καταλαβαίνω γιατί το κάνει σε εφαρμογές που δεν θα έπρεπε όπως Facebook ή Whatsapp. Μόλις μου βγάλει θα τραβήξω screenshot. Θα κάνω και έναν factory reset σήμερα μηπως δω διαφορά. Έχω ελάχιστες εφαρμογές και όλες από το Play store πάντως γιατί το έχω σαν δεύτερο. Υπάρχουν πολλά άρθρα στο εξωτερικό για διαφημίσεις μέσα στο Miui. Δεν ξερω αν παίζει ρόλο η χώρα από την ποια παίρνει δίκτυο γιατί όπως είπα οι διαφημίσεις είναι παντα γερμανικές. Αν κάνεις factory reset βάλε Ελλάδα και βάλε μόνο Facebook και Whatsapp και μην βάλεις άλλη. Αστο έτσι μια μέρα για να σιγουρευτείς. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Για ανταλλακτικά σε xiaomi δειτε κ εδω https://www.dragon-tt.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Χαιρετώ τη παρέα... Το κινητό μετά από πτώση θέλει αλλαγή οθόνης. Στην επίσημη Xiaomi δε το αναλαμβάνουν αφού αγοράστηκε από εξωτερικό. Στα υπόλοιπα ανεξάρτητα service ο καθένας λέει τα δικά του. Ο ένας λέει θα γίνει αντικατάσταση με υψηλής ποιότητας ΟΕΜ οθόνης, όχι γνήσιας. Ένας άλλος με καμιά 30 ευρώ παραπάνω λέει θα το επισκευάσει αλλά με γνήσια οθόνη. Ένας τρίτος μου δίνει χαμηλή τιμή και μου τονίζει πως όλες όσες εισάγονται είναι γνήσιες και ότι αυτές οι Amoled δεν είναι ιμιτασιόν, αλλά οι οθόνες που χρησιμιποιεί και η Xiaomi. Ένας άλλος μου λέει ότι οι γνήσιες δίνονται μόνο στις αντιπροσωπίες οπότε αναγκαστικά σε OEM... Θέλω την επισκευή του με την οθόνη που είχε όταν αγοράστηκε αλλά έχω χαθεί επειδή ο καθένας λέει τα δικά του. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται να μου τα εξηγήσει ή αν έχει εμπειρία να μου προτείνει κάτι? Ευχαριστώ.Dragon-tt κι από μένα. Δοκιμασμένο, δις, για οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλά τι έχουν βάλει σε αυτό το update και είναι 1,8Gb; Για ποιο update λες? Γιατι το τελευταιο που παει απο 10.2.2.0 σε 10.2.3.0 ειναι 500Mb, οχι 1.8Gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Για τη beta λεει .9.3.11. μαλλον κατεβαζει ολη τη rom.παντως μου φαίνεται πολυ smooth ..τη μπαταρια να δω θελω τις επομενες μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Πάει λίγο καλύτερα η μπαταρία μετά το update ή είναι ιδέα μου; Όχι ότι είχα κάνα θέμα! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Πάει λίγο καλύτερα η μπαταρία μετά το update ή είναι ιδέα μου; Όχι ότι είχα κάνα θέμα! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο εχω παρατηρησει και εγω που ειχα θεματακι. Αλλα ακομα δεν του εχω κανει κανονικη χρηση οποτε επιφυλασσομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ναι κ εγω παρατηρώ μικρότερο drain Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 (edited) To flickr σαν πολυ ωρα κανει να ανεβασει τις φωτο :P Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 15, 2019 by Scissors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ανέβασετες στο flickr φίλε μου. Εκεί φενονται τα πάντα. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ανέβασετες στο flickr φίλε μου. Εκεί φενονται τα πάντα. The power of the Mi 8 be with you Ξέρεις πως διαγράφω τα μνματα απο εδώ; Να διαγράψω τις φώτο να τις ανεβάσω flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ξέρεις πως διαγράφω τα μνματα απο εδώ; Να διαγράψω τις φώτο να τις ανεβάσω flickrΑπλά πάτα επεξεργασία σβήσε και γράψε κάτι άλλο δεν μπορεί να μείνει κενό το μνμ. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Με το τελευταίο update όταν κάνω zoom in and out στις φωτογραφίες σαν να βλέπω τις φωτογραφίες να αλλοιώνονται τα χρώματα ανεπαίσθητα και να επανέρχονται. Στην στοκ εφαρμογή για εικόνες. Το βλέπετε και εσείς; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Εμένα το update ήρθε αλλά μέχρι να γυρίσω από το γραφείο και να το περάσω σπίτι, δεν το ξαναβρίσκει. Χαοτική διαφορά στις φώτο εσωτερικού χώρου με λάμπες φθορίου, υπέρ της gcam φυσικά. Επιτελούς αξιοπρεπείς φωτογραφίες με τα πιτσιρίκια όταν γυρίζω το βράδυ σπίτι. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Κατεβάσατε καμία διαφορετική έκδοση gcam ;βοηθήστε και εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Καλημέρα, πρέπει να βάλεις nova beta για αυτό δες εδώ : https://www.androidpolice.com/2019/03/06/nova-launcher-6-1-beta-brings-dark-mode-to-the-discover-feed-and-oreo-like-notification-dots-apk-download/ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ ! Δύο μέρες τώρα που το χω βάλει κάνει πάλι τα δικά του, ειδοποιησεις οπότε θέλει κ σε όποιες εφαρμογές θέλει ... Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ευχαριστώ ! Δύο μέρες τώρα που το χω βάλει κάνει πάλι τα δικά του, ειδοποιησεις οπότε θέλει κ σε όποιες εφαρμογές θέλει ... Δεν το χρησιμοποιώ, έχω την απλή ειδοποίηση αλλά είναι πρόσφατο χαρακτηριστικό οπότε αφού είναι Beta θελει χρόνο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts