giannis_24 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλημερα παιδια,θελω να μου προτεινετε το καλυτερο τζαμακι για το mi8 να ειναι οσο το δυνατον κοντα στην αισθηση χωρις το τζαμακι και μια διαφανη θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλημέρα καλή χρονιά σε όλους! Μια απορία εγω ποιόν αισθητήρα αποτυπώματος έχω? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλημέρα καλή χρονιά σε όλους! Μια απορία εγω ποιόν αισθητήρα αποτυπώματος έχω? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφου το γραφει "goodix".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Αφου το γραφει "goodix".. γράφει uinput-fpc και uinput-goodix πως το διακρίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πως βρήκες πιο module έχει, το γράφει κάπου; Σελιδα 87 post #1291 Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Αφου το γραφει "goodix".. Εμείς με τον αργο δεν υπάρχει ελπίδα να φτιάξει δηλαδή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Εμείς με τον αργο δεν υπάρχει ελπίδα να φτιάξει δηλαδή.... Βαζεις αλλη ρομ ισως δν ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδιά εσείς σε τι ρυθμίσεις την έχετε την οθόνη γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ θερμή ειδικά το λευκό και σε μερικά φόντο βλέπω θόρυβο στο μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδιά εσείς σε τι ρυθμίσεις την έχετε την οθόνη γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ θερμή ειδικά το λευκό και σε μερικά φόντο βλέπω θόρυβο στο μαύρο... Προσωπικά το έχω στην αυξημένη αντίθεση γιατί είναι πιο έντονα τα χρώματα. Γενικά η amoled δεν έχουν το ωραίο το λευκό που θα δεις σε μια άλλου είδους οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Προσωπικά το έχω στην αυξημένη αντίθεση γιατί είναι πιο έντονα τα χρώματα. Γενικά η amoled δεν έχουν το ωραίο το λευκό που θα δεις σε μια άλλου είδους οθόνη αυξημένη αντίθεση αλά που θερμό; Όχι φίλε κανείς λάθος δεν είναι σε αυτά τα επίπεδα τα λευκά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 αυξημένη αντίθεση αλά που θερμό; Όχι φίλε κανείς λάθος δεν είναι σε αυτά τα επίπεδα τα λευκά Στην αυξημένη αντίθεση δεν σε αφήνει να κάνεις τα χρώματα θερμά η ψυχρά μόνο στην αυτόματη αντίθεση γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Στην αυξημένη αντίθεση δεν σε αφήνει να κάνεις τα χρώματα θερμά η ψυχρά μόνο στην αυτόματη αντίθεση γίνεται Ανάλογα με την προεπιλογή που έχεις απο πανω νομίζω ρυθμίζει κιόλας δλδ αυτόματη αντίθεση/θερμό/αυξημένη αντίθεση =χρώμα Αυτόματη αντίθεση/κρύο/αυξημένη αντίθεση=διαφορετικό χρώμα Τσςκαρε το άμα μπορείς γιατί μπορεί να είναι και μόνο στα μάτια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 πριν λιγη ωρα μου εβγαλε και αυτο : 2019-01-04 11:36 NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION πλεον το εμφανιζουν τα ελτα και γραφει 4/1/2019, 11:36:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ελπιζω να ερθει γρηγορα :cool: Πες μας νεεεεαααα :D Θελω να δω ποσες μερες ακριβως θα κανει το δικο σου ναρθει. Εγω απο banggood τοκανα παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδιά εσείς σε τι ρυθμίσεις την έχετε την οθόνη γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ θερμή ειδικά το λευκό και σε μερικά φόντο βλέπω θόρυβο στο μαύρο... Εγώ το έχω στο κανονικό καθώς έχει τα πιο φυσικά χρώματα και τα πιο σωστά λευκά κατά την δική μου άποψη. Ειδικά μετά την αναβάθμιση σε pie έγινε ακόμα καλύτερο καλιμπραρισμα στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Εγώ το έχω στο κανονικό καθώς έχει τα πιο φυσικά χρώματα και τα πιο σωστά λευκά κατά την δική μου άποψη. Ειδικά μετά την αναβάθμιση σε pie έγινε ακόμα καλύτερο καλιμπραρισμα στην οθόνη. Όχι ρε τρελε στο κανονικό ειναι λες και έχεις νυχτερινή λειτουργία συνέχεια ανοιχτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Όχι ρε τρελε στο κανονικό ειναι λες και έχεις νυχτερινή λειτουργία συνέχεια ανοιχτή Εγώ το είχα πάντα στο κρύο στην αυτόματη αντίθεση, αλλά νομίζω ότι στο αυτόματο - προεπιλογή είναι το πιο σωστό.. Βέβαια γούστα αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Όχι ρε τρελε στο κανονικό ειναι λες και έχεις νυχτερινή λειτουργία συνέχεια ανοιχτή Ναι έχει είναι πιο θερμό το λευκό , αλλά στα γούστα μου είναι πιο ωραίο και πιο ξεκούραστο στα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) Ναι έχει είναι πιο θερμό το λευκό , αλλά στα γούστα μου είναι πιο ωραίο και πιο ξεκούραστο στα μάτια. Πασο έτσι αλλά κρίμα να μην έχει καλό καλιμπραρισμα αμολεντ οθόνη Edited January 6, 2019 by koyjkoyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Βρε αφηστε τα λευκα και τα μαυρα, και ριξτε φωτο να δουμε πως βγαζει η στοκ με το update και με gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Όποιος θέλει να δει πως βγάζει με gcam, stock κτλ ας ρίξει μια ματιά στο άλμπουμ μου στο Flickr. https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK Η συσκευή με την pie stable έχει ανέβει πάρα πάρα πολύ και με την global beta ακόμη πιο πολύ. Τοπ φακός και πλέον τοπ software στην κάμερα. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Όποιος θέλει να δει πως βγάζει με gcam, stock κτλ ας ρίξει μια ματιά στο άλμπουμ μου στο Flickr. https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK Η συσκευή με την pie stable έχει ανέβει πάρα πάρα πολύ και με την global beta ακόμη πιο πολύ. Τοπ φακός και πλέον τοπ software στην κάμερα. The power of the Mi 8 be with you Φιλε τοχω δει το λινκ σου τοχω στειλει κ σε αλλους. Κανε ενα κ με στοκ με το pie χωρις gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Φιλε τοχω δει το λινκ σου τοχω στειλει κ σε αλλους. Κανε ενα κ με στοκ με το pie χωρις gcamΈχει πολλές στοκ μέσα με pie. Όσες είναι με gcam γράφει Google mi8. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) Έχει πολλές στοκ μέσα με pie. Όσες είναι με gcam γράφει Google mi8. The power of the Mi 8 be with you Πολυ ωραιο το αλμπουμ. αλλα περα απο τις αρχικες που εγραφε και "stock-gcam", στις υπολοιπες δεν γραφει κ δεν καταλαβαινω ποιες ειναι με pie ποιες με το αρχικο, gcam κλπ. Σου ειναι ευκολο επισης να μας πεις ποια ακριβως gcam εβαλες; Θελω να βαλω την ιδια οταν μου ερθει το τηλ. Ευχαριστω εκ των προτερων Edited January 6, 2019 by Scissors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Όποιος θέλει να δει πως βγάζει με gcam, stock κτλ ας ρίξει μια ματιά στο άλμπουμ μου στο Flickr. https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK Η συσκευή με την pie stable έχει ανέβει πάρα πάρα πολύ και με την global beta ακόμη πιο πολύ. Τοπ φακός και πλέον τοπ software στην κάμερα. The power of the Mi 8 be with you Πρώτα βλέπουμε αυτό το album μετά λέμε αν αξίζει να πάρουμε το mi8 η αν πρεπει να δώσουμε παραπάνω χρήματα για samsung η Huawei. Και για να μην παρεξηγηθώ το τελευταίο μου τηλέφωνο ήταν samsung note 4 (αστέρι τηλέφωνο). Και πάλι μπράβο για τον κόπο που έκανες να ανεβάσεις τις φώτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Πρώτα βλέπουμε αυτό το album μετά λέμε αν αξίζει να πάρουμε το mi8 η αν πρεπει να δώσουμε παραπάνω χρήματα για samsung η Huawei. Και για να μην παρεξηγηθώ το τελευταίο μου τηλέφωνο ήταν samsung note 4 (αστέρι τηλέφωνο). Και πάλι μπράβο για τον κόπο που έκανες να ανεβάσεις τις φώτο ! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Έχω τρέλα με την φωτογραφία γενικά. Χαρά μου να τις μοιραστώ μαζί σας! :) Πολυ ωραιο το αλμπουμ αλλα περα απο τις αρχικες που εγραφε και "stock-gcam", στις υπολοιπες δεν γραφει κ δεν καταλαβαινω ποιες ειναι με pie ποιες με το αρχικο, gcam κλπ Pie εινια περίπου από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά. Επίσης όπως είπα στις gcam λέει Google mi8. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts