petinoss Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Μετά την αναβάθμιση της κάμερας οι φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερες από πριν. Το night mode είναι εξαιρετικό και οι φωτογραφίες είναι περισσότερο καθαρές από της gcamera με το mode παρόλο που φαίνονται πιο φωτεινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλημέρα και χρονια πολλά!! Εχει φιλος το mi8 6/64 απο Ελλάδα αγορασμενο(αγορα απο κωτσο) βαζει τον ανταπτορα για τα ακουστικά με ακουστικά αλλα δεν δουλεύουν... ειναι με τελευταία global σταθερή, θα δοκιμασουμε και αλλα απλα υπάρχει καποιο θεμα γενικά; σας ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδια δουλευει κανεις την global stable?Αξιζει να παω απο 10.1.2.0 stable? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Για μένα αξίζει μόνο και μόνο για τα καλούδια που έβαλαν στην κάμερα. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Για μένα αξίζει μόνο και μόνο για τα καλούδια που έβαλαν στην κάμερα. Σε ποια καλουδια αναφερεσαι?Η global stable ηδη πηρε 960fps και Night mode. Το μονο που λειπει ειναι τα νεα Libs για να δουλευει σωστα το night sight της gcam! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 καλησπερα στα παιδια..σας παρακαλω βοηθηστε με αν γνωριζετε...το bangood εχει με κουπονι το mi8 στα 297 ευρω..τη προσφορα τη βρισκω απο το kimovil.πως στο καλο θα το χρησιμοποιησω το κουπονι???.δε μπορω να καταλαβω το τροπο..δεν εχει καπου η σελιδα στο bangood για να το κανω επικοληση..μαλον δεν εχω καταλαβει πως γινετε,..μπορει καποιος να βοηθησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 καλησπερα στα παιδια..σας παρακαλω βοηθηστε με αν γνωριζετε...το bangood εχει με κουπονι το mi8 στα 297 ευρω..τη προσφορα τη βρισκω απο το kimovil.πως στο καλο θα το χρησιμοποιησω το κουπονι???.δε μπορω να καταλαβω το τροπο..δεν εχει καπου η σελιδα στο bangood για να το κανω επικοληση..μαλον δεν εχω καταλαβει πως γινετε,..μπορει καποιος να βοηθησει?? αγόρασα την ίδια προσφορά πριν κάτι μέρες (δεν μου ήρθε ακόμα). Προσθέτεις το κινητο στο καθαλι και μόλις πας στο καλάθι που λεει τιμες κτλ κάτω αριστερά θα βάλεις τον αριθμό του κουπονιού. Κοιτα να παρεις την global εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) αγόρασα την ίδια προσφορά πριν κάτι μέρες (δεν μου ήρθε ακόμα). Προσθέτεις το κινητο στο καθαλι και μόλις πας στο καλάθι που λεει τιμες κτλ κάτω αριστερά θα βάλεις τον αριθμό του κουπονιού. Κοιτα να παρεις την global εκδοση. Καλησπερα και εγω την ιδια παραγγελια ετοιμαζομαι να κανω. Edited December 29, 2018 by Scissors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 αγόρασα την ίδια προσφορά πριν κάτι μέρες (δεν μου ήρθε ακόμα). Προσθέτεις το κινητο στο καθαλι και μόλις πας στο καλάθι που λεει τιμες κτλ κάτω αριστερά θα βάλεις τον αριθμό του κουπονιού. Κοιτα να παρεις την global εκδοση. Με priority direct mail; Ποσες μερες εχουν περασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Με priority direct mail; Ποσες μερες εχουν περασει; ναι ειναι με prioriy direct mail. Την παραγγελια την εκανα την Δευτερα στις 24 και ξεκινησε η αποστολη στις 27. Γραφει οτι θα ερθει πριν τις 16/1/2019 αλλα δεν το πολυπιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 παιδια καλησπερα, ειμαι μεταξυ mi 8 kai pixel 2 xl, το ενα 350 το αλλο 500 ευρω.... ηθελα να σας ρωτησω μιας και βλεπω κινηση στο thread, ποσο κοντα ειναι η καμερα του mi8 σε σχεση με το Pixel 2 xl? επισης η gcam ποσο επιθυμητα αποτελεσματα φερνει με το hdr+? το παραπανω ειναι κομβικο για μενα για την αγορα που θα κανω, ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Σε ποια καλουδια αναφερεσαι?Η global stable ηδη πηρε 960fps και Night mode. Το μονο που λειπει ειναι τα νεα Libs για να δουλευει σωστα το night sight της gcam!Μάλλον μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήθελες να πας σε 10.1.2.0 και για αυτό το έγραψα. Αλλά μου δημιουργήθηκε και μια απορία, άλλη η global stable και άλλη η 10.1.20 stable; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 αγόρασα την ίδια προσφορά πριν κάτι μέρες (δεν μου ήρθε ακόμα). Προσθέτεις το κινητο στο καθαλι και μόλις πας στο καλάθι που λεει τιμες κτλ κάτω αριστερά θα βάλεις τον αριθμό του κουπονιού. Κοιτα να παρεις την global εκδοση. σευχαριστω πολυ !!!!! καλη χρονια ευχομαι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 ναι ειναι με prioriy direct mail. Την παραγγελια την εκανα την Δευτερα στις 24 και ξεκινησε η αποστολη στις 27. Γραφει οτι θα ερθει πριν τις 16/1/2019 αλλα δεν το πολυπιστευω Και εγώ περιμένω από εξωτερικό, γιορτές αργίες, καθυστερεί, μην αγχώνεσαι. Εγώ υπολογίζω, τέλος Ιανουαρίου στην χειρότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Και εγώ περιμένω από εξωτερικό, γιορτές αργίες, καθυστερεί, μην αγχώνεσαι. Εγώ υπολογίζω, τέλος Ιανουαρίου στην χειρότερη. Αμα αργει τοσο, να μην πατουσαμε το priority direct mail, και να το αφηναμε με το air που κανει 30 μερες χωρις να χρεωνει τα 11ευρο του direct :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Με τον κίνδυνο του τελωνείου όμως. Αμα αργει τοσο, να μην πατουσαμε το priority direct mail, και να το αφηναμε με το air που κανει 30 μερες χωρις να χρεωνει τα 11ευρο του direct :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Με τον κίνδυνο του τελωνείου όμως. Καλημέρα παιδιά. Προχτές παρήγγειλα και εγώ το Pro. Ξέρουμε Ελλάδα ποιος το παραδίδει όταν φτάσει με το καλό;; Με ΕΛΤΑ έρχεται η με κάποια εταιρεία courier. Με priority direct mail το πήρα κι εγώ να αποφύγω τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 ΕΛΤΑ. ..... Καλημέρα παιδιά. Προχτές παρήγγειλα και εγώ το Pro. Ξέρουμε Ελλάδα ποιος το παραδίδει όταν φτάσει με το καλό;; Με ΕΛΤΑ έρχεται η με κάποια εταιρεία courier. Με priority direct mail το πήρα κι εγώ να αποφύγω τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 παιδια καλησπερα, ειμαι μεταξυ mi 8 kai pixel 2 xl, το ενα 350 το αλλο 500 ευρω.... ηθελα να σας ρωτησω μιας και βλεπω κινηση στο thread, ποσο κοντα ειναι η καμερα του mi8 σε σχεση με το Pixel 2 xl? επισης η gcam ποσο επιθυμητα αποτελεσματα φερνει με το hdr+? το παραπανω ειναι κομβικο για μενα για την αγορα που θα κανω, ευχαριστω εκ των προτερων. Αυτη η βαθμολογια με στοκ καμερα στο mi8. Με την gcam ξεφευγει πιο ψηλα https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Παρατήρησα ότι μετά το update σε 10.1.2.0 είναι κάποιες φορές που το κινητό λέει απλά φόρτιση και όχι γρήγορη φόρτιση και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα μέχρι να λέει γρήγορη φόρτιση. Είναι κάποιος άλλος που το έχει παρατηρήσει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Αυτη η βαθμολογια με στοκ καμερα στο mi8. Με την gcam ξεφευγει πιο ψηλα https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/ μπηκα στο φορουμ για να δω τις γνωμες με βαση την εμπειρια των χρηστων, φιλε μου το dxomark ειναι πληρωτεο.....μην ασχολεισαι, μακαρι να υπαρχουν ατομα που εχουν δουλεψει και τα 2 κινητα (pixel 2 xl kai mi8) για να δουμε τι παιζει με τις καμερες φιλικα, παυλος Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Κάτοχος και εγώ πλέον του Mi8. Όταν το άνοιξα πήρε κατευθείαν το mIui 10 και αμέσως μετά πήρε με ΟΤΑ την αναβάθμιση σε 10.1.2.0. Είμαι με global stable και παρατήρησα την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Είδα σε άλλα forum ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και πειραματιζόμενος νομίζω η υψηλή κατανάλωση γίνεται όταν είναι ανοιχτά τα δεδομένα. Στα screenshot (έχουν παρθεί ανά 6 ώρες περίπου χωρίς καμία χρήση του κινητού) μεταξύ πρώτου και δεύτερου το κινητό ήταν σε λειτουργία πτήσης, μεταξύ δευτέρου και τρίτου σε κανονική κατάσταση με τα δεδομένα κλειστά και μεταξύ τρίτου και τέταρτου screenshot με τα δεδομένα ανοιχτά (4g). Με ανοιχτά δεδομένα μέσα σε 6 ώρες υπήρχε απώλεια 5% και κατακόρυφη αύξηση της αδράνειας του κινητού) Αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα; Πως θα μπορούσε να λυθεί; Ευχαριστώ! https://www.dropbox.com/s/g7d5tf1usq90jnk/Screenshot_2018-12-30-01-38-39-679_com.miui.securitycenter.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/74et4vly53riyyf/Screenshot_2018-12-30-08-33-13-190_com.miui.securitycenter.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/1i57xs5x1hrf3zb/Screenshot_2018-12-30-14-21-56-909_com.miui.securitycenter.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/quqbeabfmnisez8/Screenshot_2018-12-30-20-41-43-948_com.miui.securitycenter.png?dl=0 Edited December 30, 2018 by simontemplar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 μπηκα στο φορουμ για να δω τις γνωμες με βαση την εμπειρια των χρηστων, φιλε μου το dxomark ειναι πληρωτεο.....μην ασχολεισαι, μακαρι να υπαρχουν ατομα που εχουν δουλεψει και τα 2 κινητα (pixel 2 xl kai mi8) για να δουμε τι παιζει με τις καμερες φιλικα, παυλος Καλησπέρα.Όταν λες ότι είναι "πληρωτέο" τι ακριβώς εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλησπέρα.Όταν λες ότι είναι "πληρωτέο" τι ακριβώς εννοείς? οσες εταιρειες πληρωνουν την dxo παιρνουν καλυτερα αποτελεσματα..... το χουν πει και οι μεγαλυτεροι youtube reviewers(ξενοι) γι αυτο αυτο που μετραει ειναι η εμπειρια χρηστων, εξ ου και η υπαρξη του φορουμ Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 οσες εταιρειες πληρωνουν την dxo παιρνουν καλυτερα αποτελεσματα..... το χουν πει και οι μεγαλυτεροι youtube reviewers(ξενοι) γι αυτο αυτο που μετραει ειναι η εμπειρια χρηστων, εξ ου και η υπαρξη του φορουμ Δεν αμφισβητώ την εμπειρία χρηστών αλλά βλέπω ότι στην πρώτη 5άδα είναι 5 διαφορετικές εταιρίες.Και πολύ καλές εταιρίες.Μπορεί και να έχεις δίκιο βέβαια.Δεν μπορώ να τεκμηριώσω το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts