yannis70 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ξέρει κανείς γιατί το gmail μου δείχνει αριθμό εισερχόμενων διπλάσιο από αυτόν που πραγματικά έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Είναι γνωστό bug της τελευταίας έκδοσης! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Το ίδιο συμβαίνει και στο viber ,whats app σε εμένα . πότε δείχνει λιγότερες , πότε περισσότερες .ότι να ναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πέρασα το WhatsApp messenger και πλέον στις επαφές μέσα φαίνεται ποιος έχει WhatsApp. Μπορώ να κάνω τις επαφές α δείχνουν κ ποιος έχει viber; Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraan Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλησπερα παιδια εμενα μου ηρθε το κινητο με ακουστικα στην συσκευασια.Απο οσο ξερω η xiaomi γενικος δεν βαζει ακουστικα στο κουτι.Εσας ειχε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πέρασα το WhatsApp messenger και πλέον στις επαφές μέσα φαίνεται ποιος έχει WhatsApp. Μπορώ να κάνω τις επαφές α δείχνουν κ ποιος έχει viber; Sent from my MI 8 using TapatalkΑυτό μπορείς να το δεις μέσα στο viber Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλησπερα παιδια εμενα μου ηρθε το κινητο με ακουστικα στην συσκευασια.Απο οσο ξερω η xiaomi γενικος δεν βαζει ακουστικα στο κουτι.Εσας ειχε;;; Νομίζω οτι δεν υπάρχει καμία έκδοση με ακουστικά μέσα.Ηταν απο ελληνικό μαγαζί με ζελατίνα ή χωρίς? Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraan Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Νομίζω οτι δεν υπάρχει καμία έκδοση με ακουστικά μέσα.Ηταν απο ελληνικό μαγαζί με ζελατίνα ή χωρίς? Απο Ελληνικο μαγαζι ειναι. Το κουτι γραφει global version και ολα ειναι γραμμενα στα αγγλικα(πανω στο κουτι) τσεκαρα και τον bootloader και ειναι κλειδωμενος.Η ασφαλειες για να δεις αν εχει ανοιχτει το κουτι ηταν πανω αλλα ζελατινα δεν θυμαμαι να ειχε εξωτερικα το κουτι.Απο οσο ξερω γενικος η xiaomi δεν βαζει ακουστικα οχι μονο στο mi8,γιαυτο ρωταω μην επεσα σε κανα κινεζικο.αλλα ολα ηταν σφραγισμενα και ο bootloader κλειδωμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraan Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Απο Ελληνικο μαγαζι ειναι. Το κουτι γραφει global version και ολα ειναι γραμμενα στα αγγλικα(πανω στο κουτι) τσεκαρα και τον bootloader και ειναι κλειδωμενος.Η ασφαλειες για να δεις αν εχει ανοιχτει το κουτι ηταν πανω αλλα ζελατινα δεν θυμαμαι να ειχε εξωτερικα το κουτι.Απο οσο ξερω γενικος η xiaomi δεν βαζει ακουστικα οχι μονο στο mi8,γιαυτο ρωταω μην επεσα σε κανα κινεζικο.αλλα ολα ηταν σφραγισμενα και ο bootloader κλειδωμενος. Ολα οκ μπηκα στο mi.com στο Product Authentication και μου βγαζει αυτο το μηνυμα βαζοντας το imei μου: This is a Mi 8 64G Blue Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis80 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Καλημέρα σας Είμαι και εγώ κάτοχος του MI8 εδώ και τρεις μέρες 6GB 128GB blue global από Ελλάδα.Καταρχήν το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο νομίζω και σε κατασκευή και στην ταχύτητα του. Είμαι σε όλα ευχαριστημένος αν και ακόμα δεν έχω δει τα πάντα και πιστεύω τα όποια μικροπροβλήματα θα διορθωθούν με κάποιο update. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω με το fingerprint.Το δουλεύω με το αποτύπωμα άλλα σπάνια πιάνει με την πρώτη.Συνήθως θέλει 2 με 3 προσπάθειες για να ξεκλειδώσει.Είναι πρόβλημα software ή της συσκευής και αν είναι της συσκευής να το πάω πίσω με την εγγύηση? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Καλημέρα σας Είμαι και εγώ κάτοχος του MI8 εδώ και τρεις μέρες 6GB 128GB blue global από Ελλάδα.Καταρχήν το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο νομίζω και σε κατασκευή και στην ταχύτητα του. Είμαι σε όλα ευχαριστημένος αν και ακόμα δεν έχω δει τα πάντα και πιστεύω τα όποια μικροπροβλήματα θα διορθωθούν με κάποιο update. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω με το fingerprint.Το δουλεύω με το αποτύπωμα άλλα σπάνια πιάνει με την πρώτη.Συνήθως θέλει 2 με 3 προσπάθειες για να ξεκλειδώσει.Είναι πρόβλημα software ή της συσκευής και αν είναι της συσκευής να το πάω πίσω με την εγγύηση? Ευχαριστώ πολύΔοκίμασε να περάσεις εκ νέου το αποτύπωμα. Αν πάλι δεν λειτουργεί καλά δυστυχώς πρέπει να αποτανθείς στο σέρβις. Δεν είναι φυσιολογικό να μη πιάνει άμεσα το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Καλημέρα σας Είμαι και εγώ κάτοχος του MI8 εδώ και τρεις μέρες 6GB 128GB blue global από Ελλάδα.Καταρχήν το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο νομίζω και σε κατασκευή και στην ταχύτητα του. Είμαι σε όλα ευχαριστημένος αν και ακόμα δεν έχω δει τα πάντα και πιστεύω τα όποια μικροπροβλήματα θα διορθωθούν με κάποιο update. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω με το fingerprint.Το δουλεύω με το αποτύπωμα άλλα σπάνια πιάνει με την πρώτη.Συνήθως θέλει 2 με 3 προσπάθειες για να ξεκλειδώσει.Είναι πρόβλημα software ή της συσκευής και αν είναι της συσκευής να το πάω πίσω με την εγγύηση? Ευχαριστώ πολύ Μερικές σελίδες πίσω ειχα γράψει για το ίδιο πρόβλημα. Αν σου είναι εύκολο δες ποιον σενσορα φοράει η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis80 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Λοιπόν το κοίταξα και είναι fpc αυτό που φοράει.Ξαναπέρασα το αποτύπωμα όσο πιο σωστά γίνετε και κάπως διορθώθηκε.Ανοίγω κάποιες φορές τώρα και με την πρώτη.Από που νομίζετε πηγάζει το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Λοιπόν το κοίταξα και είναι fpc αυτό που φοράει.Ξαναπέρασα το αποτύπωμα όσο πιο σωστά γίνετε και κάπως διορθώθηκε.Ανοίγω κάποιες φορές τώρα και με την πρώτη.Από που νομίζετε πηγάζει το πρόβλημα? Έψαξα γενικά στο ίντερνετ αλλά δεν βρηκα κατι που να υποδηλώνει γενικευμένο πρόβλημα. Ισως κατι να παιζει με τους Drivers στην miui10 και στο συγκεκριμενο σενσορα. Τελικα το πήρα και εγω απο σκρουτζ και μου ηρθε με σενσορα Goodix και οντως δουλευει 10/10 απροβλημάτιστα. Οπως και να βαλω το δάχτυλο πάντα πιανει με την πρώτη. Αν εχει κανενας αλλος ιδιο θέμα καλο θα ήταν να τσεκάρει τον σενσορα να επιβεβαιώσουμε σιγα σιγα οτι δεν ειναι τυχαίο. Επίσης αν γινεται πες μου πως σου ηρθε, με τι εκδοση miui? Εκανες κανενα Update απο τότε? Edited October 22, 2018 by strange_thomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis80 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Αν το πάω στο service το διορθώνουν ή το αλλάζουν ή θα μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα και είναι θέμα drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Αν το πάω στο service το διορθώνουν ή το αλλάζουν ή θα μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα και είναι θέμα drivers? Αν το σερβις ειναι επιλογη τοτε μην το σκεφτεσαι καθόλου. Αν το έχεις πάρει απο εδώ και το αναλαμβάνει η infoquest στείλτο (και ενημερωσε μας και εμας εννοείται) Αν ειναι απο Κίνα δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το στείλεις. Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis80 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Το κινητό είναι αγορασμένο από εδώ.Μετά από επικοινωνία σήμερα μαζί τους μου είπαν αν θέλω να τους το πάω να το δουν αν και δεν νομίζουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον sensor.Τα δάχτυλα μας έχουν πρόβλημα ήθελα να του πω αλλά λογικά θα το πάω να δω τι γίνετε και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Το κινητό είναι αγορασμένο από εδώ.Μετά από επικοινωνία σήμερα μαζί τους μου είπαν αν θέλω να τους το πάω να το δουν αν και δεν νομίζουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον sensor.Τα δάχτυλα μας έχουν πρόβλημα ήθελα να του πω αλλά λογικά θα το πάω να δω τι γίνετε και θα επανέλθω.Δοκίμασε να πέρασεις το ίδιο δάχτυλο 2 φορες... Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Έχει καταφέρει κάποιος την αυτόματη αποθήκευση των φωτογραφιών που λαμβάνεις σε messenger ή viber?Εχω δώσει δικαιώματα για αποθηκευτικό χώρο και έχω επιλέξει στην εφαρμογή αποθήκευση αλλά πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Έχει καταφέρει κάποιος την αυτόματη αποθήκευση των φωτογραφιών που λαμβάνεις σε messenger ή viber?Εχω δώσει δικαιώματα για αποθηκευτικό χώρο και έχω επιλέξει στην εφαρμογή αποθήκευση αλλά πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε Google photos δοκίμασες ή δεν το χρησιμοποιείς; Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Εδώ βρήκα μια bug report σχετικά με το ότι δεν έχουμε 4G+ στην χώρα μας και κάποιες άλλες. http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4249601&extra=page%3D1&page=1&mobile=2 Και εδώ bug report σχετικά με το πρόβλημα της αυτόματης φωτεινότητας στην συσκευή μας. Όσοι το αντιμετωπίζεται κάντε επιβεβαίωση αν θέλετε. http://en.miui.com/thread-4290728-1-1.html ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @fantomas_ktm: Με Google photos δοκίμασες ή δεν το χρησιμοποιείς; Ότι σε βολεύει την άλλη φορά θα σε ρωτήσω πρώτα. Εδώ διάβασε https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32809-4g-%CE%9C%CE%B9-8/ Και εδώ την σχετική συζήτηση στο ελληνικό φόρουμ. Το παιδί που πόσταρε τα παρακάτω είναι προγραμματιστής όχι κάποιος τυχαίος όπως εγώ και ιδίως εσύ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32084-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Mi-8-Dipper/?postID=667210#post667210 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 22, 2018 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Εδώ βρήκα μια bug report σχετικά με το ότι δεν έχουμε 4G+ στην χώρα μας και κάποιες άλλες. http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4249601&extra=page%3D1&page=1&mobile=2 Και εδώ bug report σχετικά με το πρόβλημα της αυτόματης φωτεινότητας στην συσκευή μας. Όσοι το αντιμετωπίζεται κάντε επιβεβαίωση αν θέλετε. http://en.miui.com/thread-4290728-1-1.html ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @fantomas_ktm: Με Google photos δοκίμασες ή δεν το χρησιμοποιείς; Ότι σε βολεύει την άλλη φορά θα σε ρωτήσω πρώτα. Εδώ διάβασε https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32809-4g-%CE%9C%CE%B9-8/ Και εδώ την σχετική συζήτηση στο ελληνικό φόρουμ. Το παιδί που πόσταρε τα παρακάτω είναι προγραμματιστής όχι κάποιος τυχαίος όπως εγώ και ιδίως εσύ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32084-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Mi-8-Dipper/?postID=667210#post667210 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίσαι πιωμένος ή απλά βλαξ; μια ερώτηση έκανα. Νισάφι με τα ορκ στα σοσιαλ, πού θα πάει αυτή η κατάσταση.. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Νομίζω καταλάθος έβαλε την παράθεση στο μήνυμα σου απλά Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Αν το πάω στο service το διορθώνουν ή το αλλάζουν ή θα μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα και είναι θέμα drivers? Δοκίμασε να δημιουργήσεις νέο δακτυλικό αποτύπωμα με γλώσσα συστήματος Αγγλικά αν συνεχιστεί πίσω εφόσον είναι από Ελλάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι πιωμένος ή απλά βλαξ; μια ερώτηση έκανα. Νισάφι με τα ορκ στα σοσιαλ, πού θα πάει αυτή η κατάσταση.. Sent from my MI 8 using Tapatalk Όταν κάποιος δίνει απάντηση σε ένα πρόβλημα (4G+) σχετικά με συζήτηση στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi από άτομα που γνωρίζουν ή καλύτερα είναι η δουλειά τους και με απαντάς με την παραπάνω ερώτηση από πλευράς σου (Με Google photos δοκίμασες ή δεν το χρησιμοποιείς) το πήρα ως ειρωνεία. Αν και πιστεύω ότι εγώ παρέμεινε σε κόσμιο επίπεδο. Ενώ εσύ με στόλισες περί Ορκ. Το σταματάω εδώ καλή σας ημέρα γεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Και ένα διαφορετικό θέμα. Η θήκη της MOFI, δουλεύει το smart cover. Την παρέλαβα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts