halfprice2 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 emena pali mono xartia moy hrthan tipota allo Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Re mages sto kinhto sas posous pontous exete?egw exw 1900!!edw kai 2 xronia exw graftei!kala den einai? εγώ φίλε είχα τόσους πόντους σε λιγότερο από ένα χρόνο.... :w00t: :w00t: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 wraia afto me tin mlpouza alla den tous simferei...pantws i mplouza tis ethnikis einai sta 30E..opote ligo oikonomia stis kartes kai i mplouza einai se poli kali timi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Οι πόντοι είναι πάντως πολύ δυσανάλογοι σε σχέση με τα δώρα. Αν σκεφτείς ότι λήγουν σε 2χρόνια αν δεν κάνω λάθος (και 3 να είναι λίγα είναι), είναι δυνατό χρήστης καρτοκινητού να φτάνει 2000 ή 4000 πόντους; Εδώ σε 4ωρο συμβόλαιο δίνεις 35 ευρώ το μήνα περίπου ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Η αιτηση εγγραφης στο pointmania μεσω internet στο site της vodafone λειτουργει? Για δοκιμαστε να μου πειτε εδω..σε εμενα δεν ανοιγει..δηλαδη πρεπει να παρω το 1251 με χρεωση για να γραφτω? τζαπα δεν γινεται..? Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Οι πόντοι είναι πάντως πολύ δυσανάλογοι σε σχέση με τα δώρα. Αν σκεφτείς ότι λήγουν σε 2χρόνια αν δεν κάνω λάθος (και 3 να είναι λίγα είναι), είναι δυνατό χρήστης καρτοκινητού να φτάνει 2000 ή 4000 πόντους; Εδώ σε 4ωρο συμβόλαιο δίνεις 35 ευρώ το μήνα περίπου ! Οι πόντοι λήγουν εφόσον δεν κάνεις έστω και μια φορά εξαργύρωση μεσα σε 2 χρόνια.Και φυσικά είναι δυνατό να φτάσει κανείς τους 4000 πόντους. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ο αδερφος μου εχει γραφτει στο pointmania απο το περασμενο Νοεμβριο, ομως σημερα εχει 337 ποντους. Απ'οτι λετε δεν ληγουν πριν τα 2 χρονια, πιστευει ομως οτι εχει κανει περισσοτερες ανανεωσεις απο αυτες που αντιστοιχουν στους ποντους. Μηπως η cu sms card δεν μετραει σαν 5 ποντους? Η συμβαινει κατι αλλο? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ο αδερφος μου εχει γραφτει στο pointmania απο το περασμενο Νοεμβριο, ομως σημερα εχει 337 ποντους. Απ'οτι λετε δεν ληγουν πριν τα 2 χρονια, πιστευει ομως οτι εχει κανει περισσοτερες ανανεωσεις απο αυτες που αντιστοιχουν στους ποντους. Μηπως η cu sms card δεν μετραει σαν 5 ποντους? Η συμβαινει κατι αλλο? :worry: Σαν 5 πόντοι μετριούνται με τη cu a lot και με την sms card.Πες του όμως να καλέσει στο c.c να ελεγχθεί και από εκεί για να είναι σίγουρος.. Οι πόντοι που συλλέγονται μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος θα διαγραφούν μετά από δύο χρόνια. Δηλαδή, όσοι πόντοι συλλεχθούν μέσα στο έτος 2003 ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής, αν δεν εξαργυρωθούν θα διαγραφούν στις 31/12/2005. Eλπίζω να σε βοήθησα.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Εγω εχω 1,5 μηνα που ειμαι συνδρομητης καρτοκινητης αλλα εχω αρκετα χρονια ως συνδρομητης συμβολαιου κατι που δεν εχει βεβαια σχεση!! Αντε να δουμε τι θα δουμε!! 2ο πακετο συνδεσης στελνουν σε ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Οι πόντοι λήγουν εφόσον δεν κάνεις έστω και μια φορά εξαργύρωση μεσα σε 2 χρόνια.Και φυσικά είναι δυνατό να φτάσει κανείς τους 4000 πόντους. Δε διαφωνώ ότι μπορεί να τους φτάσει! Αν όμως έχει δώσει 4000 ευρώ ή κάτι λιγότερο μέσα σε 2 χρόνια, σίγουρα έχει ανάγκη από ιατρική βοήθεια! Γιατί να μην είχε μια σύνδεση;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Δε διαφωνώ ότι μπορεί να τους φτάσει! Αν όμως έχει δώσει 4000 ευρώ ή κάτι λιγότερο μέσα σε 2 χρόνια, σίγουρα έχει ανάγκη από ιατρική βοήθεια! Γιατί να μην είχε μια σύνδεση;;; Αυτό φυσικά εκείνοι το ξέρουν.Ξέρω άτομο το οποίο έχει 300 και κάτι ευρώ στο καρτοκινητό του και συνεχίζει να βάζει.. Φαντάσου τώρα.Αντε ρώτα γιατί δεν βάζει πάγιο,ποιός ξέρει βρε αδερφέ.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Η αιτηση εγγραφης στο pointmania μεσω internet στο site της vodafone λειτουργει? Για δοκιμαστε να μου πειτε εδω..σε εμενα δεν ανοιγει..δηλαδη πρεπει να παρω το 1251 με χρεωση για να γραφτω? τζαπα δεν γινεται..? Ουτε σε εμενα λειτουργει, και ειχα παρει τηλεφωνο για να το ενεργοποιησω. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Εγω εχω 1,5 μηνα που ειμαι συνδρομητης καρτοκινητης αλλα εχω αρκετα χρονια ως συνδρομητης συμβολαιου κατι που δεν εχει βεβαια σχεση!! Αντε να δουμε τι θα δουμε!! 2ο πακετο συνδεσης στελνουν σε ολους? ego graftika prin 3 mines sto pointmania proxthes moy esteilan xarti kai den irthe dorean paketo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 παιδια εχω 742 ποντους στο point mania,και θελω να παρω καινουργια συσκευη,ποσο θα ειναι η δωρεπιταγη οταν θα εξαργηρωσω τους ποντους μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 1000 pontous -->60 eurw h dwroepitagh... Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 χρονια πολλα σου καταρχην δηαλδη δεν γινεται να εφαργυρωσω τους 742 πρεπει να παω στους 1000?σου δινουν δηλ 60ευρω στο χερι η δωροεπιταγη?εγω ξερω μονο για δωροεπιταγη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 s euxaristw... prepei na ftaseis stous 1000 pontous...dusthxws... dwroepitagh sou dinoun...pas thn perneis apo voda shop..sto 1282 ta lene analutika ola... Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Xronia polla katarxin,euxome ta kalitera! Loipon gia ton filo me tous pontous 1000+60e i 70 xrono omilias.twra an den thes na perimeneis mexri na ftaseis tin xiliara sou thimizw oti stous 300 perneis 14e xrono omilias kai stous 500 i 30e xrono i sakidio ferrari,na sou pw episis oti den xanwnte oi pontoi pou perisevun an epilexeis tis dio katigories pou sou pa. AKOUSTE KI AFTO!!!eixa na valw 15 meres karta eimoun me ipolipo 0e.oi pontoi mou 179 prin valw tin proigoumwni karta mou,akouga tous pontous mou sinexeia kai parolo pou eixan perasei 7 meres(opos leei kai i kopela otan sou leei tous pontous <<oi pontoi pou exoun katagrafei mexri kai mia evdomada prin>>paremenas 179.elega na parw to 1251 ns tous stolisw alla ekana ipomoni,simera evala karta kai ws diamagias oi ponoti egeinan 189...perierga pragmata!Sto parelthon kapoia stigmi ixa tin entiposi oti kati pontous exana i estw kathisrerousa na parw,twra omos(an kai distixos den exw ixitika ntokoumenta xerw oti kati paizei...elpizw na fteei to sistima kai na min xanwnte pontoi i na min ekviazete o sindromitis mne ananewseis gia na parei tous ponouas tou!pantws tha prwteina na rixnete mia matia...afta! 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΑ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ,ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ...ΓΕΛΙΑ,ΠΛΑΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΣΟΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΤΟΥΣ...........ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 5ΕΜΠΤΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 xerei kaneis an me tis kartes-dwro twn ggodis (20sms tsampa)pernoume pontous?mipos xerete an oi ananewseis me apodixeis k oxi kanonikes kartes sou dinoun perissoterous pontous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Δυστυχώς όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 xerei kaneis an me tis kartes-dwro twn ggodis (20sms tsampa)pernoume pontous?mipos xerete an oi ananewseis me apodixeis k oxi kanonikes kartes sou dinoun perissoterous pontous? Δεν ξερω για ποντους παντως τα 20 μηνυματα πρεπει να τα σταλλουν μεσα σε 24 ωρες απο την στιγμη ενεργοποιησης της καρτας !! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Σωστά και είναι ΣΙΓΟΥΡΟ: Δεν παίρνεις πόντους στο Pointmania με αυτή την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Κι εμένα "ξέχασε" να μου συμπεριλάβει μια από τις 3 ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έκανα. Τους έστειλα e-mail και περιμένω την απάντηση της Vodafone. Πάντως τα έχω όλα σημειωμένα σε ένα αρχείο Excel. Και έχω κρατήσει και τα SMS πως έγινε η ανανέωση του χρόνου ομιλίας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 etsi,etsi.etsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mono ena fakeloma tous xriazete!sovara mpravo sou!mia apli kinisi pou sou diasfalizei tin egkirotita tis ipireias kai paralila sou dinei ntkoumenta gia tixon katagelies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 etsi,etsi.etsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mono ena fakeloma tous xriazete!sovara mpravo sou!mia apli kinisi pou sou diasfalizei tin egkirotita tis ipireias kai paralila sou dinei ntkoumenta gia tixon katagelies... Μην βιάζεστε να κατηγορήσετε την Vodafone ρε παιδιά, 4 νούμερα έχω αλλάξει και ποτέ δεν χάθηκαν πόντοι στο Pointmania, και όποτε υπήρχε πρόβλημα εμένα με εξυπηρετούσαν άψογα! Απλά να μετράτε και μόνοι σας τους πόντους σας. Μου απάντησαν με SMS και με e-mail αλλά λόγω ανανέωσης χρόνου ομιλίας την ημέρα που τους έκανα το παράπονο, θεώρησαν ίσως εσφαλμένα πως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Έχω επικοινωνήσει ξανά μαζί τους και περιμένω απάντηση. Θα ειδοποιήσω όταν έχω νεότερα επί του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts