jimteo Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ. Εγώ ήθελα να αλλάξω ήχο στο app του yahoo mail. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Εγώ που έχω Nova, όταν άλλαξα την προεπιλογή από τον μαμά launcher, δε μου ζήτησε τίποτα... Απλά μετά από reboot σου ζητάει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο με pin κάτι δεν λειτουργούν το face recognition και το fingerprint.. (μόνο κατά το πρώτο ξεκλείδωμα μετά από reboot.. Σαν μέτρο ασφαλείας) Sent from my COL-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Ξέρουμε χρόνο SOT επί επαγγελματικής χρήσης? (Όλα ανοικτά πολλές κλήσεις, πολλά emails κτλ?) Ποιότητα GPS? Edited October 26, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billnik Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Καλησπέρα σας εχθες αγόρασα το honor 10 και θελω να μαθω μερικα πραγματα εχω παρατηρήσει μετικα λαγκακια οταν κατεβαζω το notification bar και οταν ανοιγω το app drower εχω ακουσει οτι θελει λιγο καιρο να συνηθισει το κινητο τηξ λειτουργία του χρήστη αυτο ειναι οντως αληθεια η παιζει να ειναι ελαττωματικο τοκινητο επεισης οταν κατεβαζω αυτο το app search απο την αρχικη παρατηρο κατι χρωματιστες κουκιδες αλλα ειναι μόνο σε αυτο το σημειο πουθενα αλλου δεν εμφανίζεται ουτε σε λευκα φοντο ουτε πουθενα αλλου δεν ξέρω αμα υπαρχει και σε σας Ευχαριστώ που με ακουσατε εχω την φωτο αμα φενεται photos.app.goo.gl/bXv64Q6YZZuNWrL8A Edited October 26, 2018 by Billnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Kαλησπερα Το βρήκα στα 320€ 4/128 Αξίζει; NFC? GPS? Μπαταρία/SOT? Σε σχέση με Mi mix 2s? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Καλησπέρα σας εχθες αγόρασα το honor 10 και θελω να μαθω μερικα πραγματα εχω παρατηρήσει μετικα λαγκακια οταν κατεβαζω το notification bar και οταν ανοιγω το app drower εχω ακουσει οτι θελει λιγο καιρο να συνηθισει το κινητο τηξ λειτουργία του χρήστη αυτο ειναι οντως αληθεια η παιζει να ειναι ελαττωματικο τοκινητο επεισης οταν κατεβαζω αυτο το app search απο την αρχικη παρατηρο κατι χρωματιστες κουκιδες αλλα ειναι μόνο σε αυτο το σημειο πουθενα αλλου δεν εμφανίζεται ουτε σε λευκα φοντο ουτε πουθενα αλλου δεν ξέρω αμα υπαρχει και σε σας Ευχαριστώ που με ακουσατε εχω την φωτο αμα φενεται photos.app.goo.gl/bXv64Q6YZZuNWrL8A Αυτό που δειχνεις στην εικόνα νομίζω ότι είναι απλά το blur εφέ που κανει. Δλδ κάπου από πίσω υπάρχει χρωμα και από το θόλωμα στο κάνει έτσι. Δεν είναι δηλαδή πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroskoum Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 να ρωτησω τι γνωμη σας, εχω βρει το κινητο στο κοτσωβολο στα 301 ευρω κ δωρο το honor band 3 αλλα ειναι της βιτρινας σχεδον ενα μηνα το εχουν μονιμα στη φορτηση..αξιζει να το παρω απο εκει η' να το παρω απο σκρουτζ?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Προφανώς δεν αξίζει Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 να ρωτησω τι γνωμη σας, εχω βρει το κινητο στο κοτσωβολο στα 301 ευρω κ δωρο το honor band 3 αλλα ειναι της βιτρινας σχεδον ενα μηνα το εχουν μονιμα στη φορτηση..αξιζει να το παρω απο εκει η' να το παρω απο σκρουτζ?? ευχαριστω το παίρνεις, κάνεις μαζί και ασφάλεια για σπάσιμο, πουλάς το band για να κάνεις απόσβεση την ασφάλεια, σπας το κινητό και τους το πας την επόμενη μέρα και σου δίνουν καινούριο σφραγισμένο.. καλό; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroskoum Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Προφανώς δεν αξίζει Sent from my iPad using Tapatalk θες να μου εξηγησεις το λογο?? ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το παίρνεις, κάνεις μαζί και ασφάλεια για σπάσιμο, πουλάς το band για να κάνεις απόσβεση την ασφάλεια, σπας το κινητό και τους το πας την επόμενη μέρα και σου δίνουν καινούριο σφραγισμένο.. καλό; ωραια ιδεα εδωσες!!!! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 το παίρνεις, κάνεις μαζί και ασφάλεια για σπάσιμο, πουλάς το band για να κάνεις απόσβεση την ασφάλεια, σπας το κινητό και τους το πας την επόμενη μέρα και σου δίνουν καινούριο σφραγισμένο.. καλό; Βασικα το σπας και σου καλύπτουν 50% του κοστους επισκευης πλεον. Και αυτο στα χαρτια Το πας εκει, Το στέλνουν στο σέρβις Περιμένεις...... Περιμένεις πολύ..... Σε 2-4 βδομάδες θα έχεις απάντηση για αλλαγη οθόνης με κανενα 60-70 ευρω. Ελπιζεις να το εστειλαν οντως στην huawei και να μην παρήγγειλαν οθόνη απο το ebay και την έβαλαν μονοι τους στο σέρβις τους.... Εχεις πλέον ενα κινητό με καινούρια οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Βασικα το σπας και σου καλύπτουν 50% του κοστους επισκευης πλεον. Και αυτο στα χαρτια Το πας εκει, Το στέλνουν στο σέρβις Περιμένεις...... Περιμένεις πολύ..... Σε 2-4 βδομάδες θα έχεις απάντηση για αλλαγη οθόνης με κανενα 60-70 ευρω. Ελπιζεις να το εστειλαν οντως στην huawei και να μην παρήγγειλαν οθόνη απο το ebay και την έβαλαν μονοι τους στο σέρβις τους.... Εχεις πλέον ενα κινητό με καινούρια οθόνηΕίσαι σίγουρος; είχα αγοράσει iPhone 5s πριν 3 χρόνια με ασφάλεια, το έσπασα μια βδομάδα πριν λήξει η ασφάλεια και μου έδωσαν καινούριο σφραγισμένο κανονικά. Το είχα ρωτήσει και στον πωλητή πριν το ασφαλίσω. Στάλθηκε από το BKL-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Είσαι σίγουρος; είχα αγοράσει iPhone 5s πριν 3 χρόνια με ασφάλεια, το έσπασα μια βδομάδα πριν λήξει η ασφάλεια και μου έδωσαν καινούριο σφραγισμένο κανονικά. Το είχα ρωτήσει και στον πωλητή πριν το ασφαλίσω. Στάλθηκε από το BKL-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι δυστυχώς. Οι όροι και γενικά ο τρόπος αντιμετώπισης έχει αλλάξει αρκετά όσο περνάνε τα χρόνια. Αυτό που σου λέω για το 50% είναι καινούριο φρούτο. Νομίζω κάπου μέσα στο 2018 το άλλαξαν. Το καλύτερο για τον πελάτη ήταν το safety του PUBLIC εποχές 2014. Μετά αρχίσαν να προσθέτουν όρους και προϋποθέσεις. Πχ γνωστη αλυσίδα πλέον σου αλλαζε το digitizer και το τζαμι αλλα οχι το panel τηε οθόνης (amoled η lcd) Φυσικα στο 90% των κινητων αυτα πανε μαζι οποτε σε χρέωναν τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ναι δυστυχώς. Οι όροι και γενικά ο τρόπος αντιμετώπισης έχει αλλάξει αρκετά όσο περνάνε τα χρόνια. Αυτό που σου λέω για το 50% είναι καινούριο φρούτο. Νομίζω κάπου μέσα στο 2018 το άλλαξαν. Το καλύτερο για τον πελάτη ήταν το safety του PUBLIC εποχές 2014. Μετά αρχίσαν να προσθέτουν όρους και προϋποθέσεις. Πχ γνωστη αλυσίδα πλέον σου αλλαζε το digitizer και το τζαμι αλλα οχι το panel τηε οθόνης (amoled η lcd) Φυσικα στο 90% των κινητων αυτα πανε μαζι οποτε σε χρέωναν τελικά μάλιστα, τότε προφανώς δεν αξίζει.. ας το πάρει απο σκρουτζ καλύτερα ο φίλος Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroskoum Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά... Μόλις βγήκα από τον κοτσωβολο ,η εγγύηση ειναι αντικατάσταση μόνο στη κλοπή κ 50% έκπτωση στο σέρβις για ένα χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το loudspeaker... Είστε ευχαριστημένοι; Εγώ από ποιότητα ναι, απο ένταση όμως ΚΑΘΟΛΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους Παιδιά είστε ικανοποιημένοι από τις selfies που τραβάει το κινητό; Κάθε φορά που δοκιμάζω να βγάλω, μόλις εστιάσει ο φακός, είτε σε portrait mode είτε σε φωτογραφία, υπερφωτίζεται το background με αποτέλεσμα να αλλοιώνονται τα χρώματα. Πχ άσπρος ουρανός αντί γαλάζιος. Το ίδιο συμβαίνει και με κόντρα ήλιο(λογικό), αλλά και με τον ήλιο από πίσω. Δοκιμάζω και με το samsung J5 της γυναίκας μου και οι φωτογραφίες είναι κατά πολύ καλύτερες. Χρώματα φυσικά και αντιπροσωπευτικά. Είναι χάλια η κάμερα τελικά; (COL-L29 8.1.0.148(C432) Edited November 2, 2018 by ponstan Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Ξέρει κανείς τις διαφορές με το view 10; Μιλάω σαν εμπειρία, πχ κατά πόσο διαφέρει η κάμερα τους; Στο 10 έχει ΑΙ κάμερα ενώ στο άλλο όχι; Δακτυλικά αποτυπώματα έχουν ίδια; Γενικός για να μη το κουράζω γτ να επιλέξω το Honor 10 αντί του view 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Ξέρει κανείς τις διαφορές με το view 10; Μιλάω σαν εμπειρία, πχ κατά πόσο διαφέρει η κάμερα τους; Στο 10 έχει ΑΙ κάμερα ενώ στο άλλο όχι; Δακτυλικά αποτυπώματα έχουν ίδια; Γενικός για να μη το κουράζω γτ να επιλέξω το Honor 10 αντί του view 10; το view δεν έχει ΑΙ και το αποτύπωμα είναι κανονικό, όχι τελίτσες με υπέρηχους που χρησιμοποιεί το 10 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billnik Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Αντιμετωπιζει κανεις απο εσας κατι περιεργο στο instagram και στο μεσσενγερ το λεω διοτι εγω το παθενω οταν παω να μπω στην λειτουργεια της καμερας στο ινστα τρωει φρικες δηλαδη κολλει παει πανω κατω η εφαρμογη και στο μεσσεντερ μολις βγαινω κανει ξανα ενα πολυ γρηγορο pop up επειδης οταν κατεβαζω το notification bar μερικες φορες κολλαει. Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα το εχετε δει εσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 αρκετά ευχαριστημένη από το ηχείο,ίσα ίσα που είναι πολύ δυνατό! δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τις selfies kai to instagram (ίσως κάποια stories είναι full screen ή δεν φαίνονται μέσα στην οθόνη ολόκληρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Για οποιον θελει να ακουει δυνατα μουσικη με ακουστικα ας δοκιμασει type C ακουστκα. LeEco Type-C CDLA In-Ear Headphones Με αυτα τα ακουστικα ο ηχος απογειωνεται σε ενταση. Βελτιωνουν και την ποιοτητα που ουτως η αλλως ηταν πολυ καλη. Edited November 16, 2018 by zampas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 @zampas: Αφαίρεσε αν θέλεις το referral link γιατί απαγορεύεται και βάλε το κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Κατα την διάρκεια τις κλήσης βγάζει στην οθόνη τον χρόνο τις κλήσης. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατα την διάρκεια τις κλήσης βγάζει στην οθόνη τον χρόνο τις κλήσης. Άκυρο μετά από επανεκκίνηση όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Πήρα την συσκευή από σκρουτζομαγαζο. Πώς μπορώ να ελέγξω την χώρα προέλευσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts