egodemis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Όχι μηχάνημα δεν το υποστηρίζει 12 watt μέγιστο τραβάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Όχι μηχάνημα δεν το υποστηρίζει 12 watt μέγιστο τραβάειΕυχαριστώ πολύ Έχω δει 12 watt φορτιστές Αξίζει? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ευχαριστώ πολύ Έχω δει 12 watt φορτιστές Αξίζει? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπα μέχρι 20% περίπου 12 τραβάει από 20 μέχρι 60 10 από 60 μέχρι 80 8 watt απο 80 μέχρι 98 6 με 7 kai apo 98 μέχρι 100 5 watt στην πράξη μόνο στα πρώτα 20% θα δεις μια μικρή διαφορά τάξις 5 6λεπτων απο το σύνολο της φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 μπα μέχρι 20% περίπου 12 τραβάει από 20 μέχρι 60 10 από 60 μέχρι 80 8 watt απο 80 μέχρι 98 6 με 7 kai apo 98 μέχρι 100 5 watt στην πράξη μόνο στα πρώτα 20% θα δεις μια μικρή διαφορά τάξις 5 6λεπτων απο το σύνολο της φόρτισηςΕυχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Μεγάλο update. Περιμένω να δω με τις εφαρμογές από το builds io με βρώμικη εγκατάσταση, θα παίξουν η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Μια βοηθεια,εχω 2 Cd και ενα DVD απο το μαθημα των Ιταλικων τα οποια τα εχω καψει στο pc. Πως μπορω να τα στειλω στο ipad ? Προσπαθησα μεσω itunes αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Μια βοηθεια,εχω 2 Cd και ενα DVD απο το μαθημα των Ιταλικων τα οποια τα εχω καψει στο pc. Πως μπορω να τα στειλω στο ipad ? Προσπαθησα μεσω itunes αλλα δεν... Με την εφαρμογή shareit στο iPad και στο pc η μέσω της εφαρμογής VLC στο iPad η να το ανεβάσεις σε κάποιο cloud (OneDrive, google drive, Dropbox, iCloud κλπ) και να το κανεις download στο iPad. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Το ανεβασα κανονικα στο google grive αλλα το cd δεν το παιζει στο ipad.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Το ανεβασα κανονικα στο google grive αλλα το cd δεν το παιζει στο ipad.:( Τι αρχείο είναι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Τι αρχείο είναι; Sent from my iPhone using Tapatalk το CD ειναι WMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 το CD ειναι WMA Δοκίμασες να το παίξεις με VLC player στο iPad? Υπόψιν πρέπει να το βάλεις στον VLC με έναν από τους 3 τρόπους Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Κατοχος και εγω απο προχθες. Το μηχανημα ειναι καταπληκτικο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Κατοχος και εγω απο προχθες. Το μηχανημα ειναι καταπληκτικο. Για τα λεφτά του είναι εκπληκτικό. Άκουσε με με το builds io και θα είσαι άρχοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Για τα λεφτά του είναι εκπληκτικό. Άκουσε με με το builds io και θα είσαι άρχοντας. Θα μπορουσε να κοστιζει και ακριβοτερα, αν η αγορα των tablets δεν βρισκοταν στην κακη κατασταση που βρισκεται. Για το builds io με καποιον αλλο θα το συζητουσες, γιατι δεν θυμαμαι τιποτα, ουτε και ξερω τι ειναι :O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Θα μπορουσε να κοστιζει και ακριβοτερα, αν η αγορα των tablets δεν βρισκοταν στην κακη κατασταση που βρισκεται. Για το builds io με καποιον αλλο θα το συζητουσες, γιατι δεν θυμαμαι τιποτα, ουτε και ξερω τι ειναι :O Έχεις τα πάντα. Από popcorn μέχρι YouTube + και Kodi. Αξίζει το 10κο του για ένα έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Έχεις τα πάντα. Από popcorn μέχρι YouTube + και Kodi. Αξίζει το 10κο του για ένα έτος. Θα το κοιταξω billy. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Θα το κοιταξω billy. :) Δες το αλλά το popcorni το έχει κρυμμένο. Μόλις εγγραφές αν το κανεις ποτέ πες με να σε στείλω το link. Εάν στο στείλω έτσι δίχως να εγγραφές δεν θα σου ανοίξει επειδή είναι κρυμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου ipad. Το μόνο που με προβληματίζει είναι να προτιμήσω τα 32gb ή τα 128? Σκοπός μου είναι το σερφαρισμα excel παιχνίδια και καμιά ταινία; τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εννοείται 128...τα 32 γεμίζουν για πλακα Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Το ανεβασα κανονικα στο google grive αλλα το cd δεν το παιζει στο ipad.:( γιατί δεν το μετατρέπεις σε mp4 που είναι πιο διαδεδομένο και θα παίζει και από την μαμά εφαρμογή; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Καλησπέρα, Βρήκα προσφορά τo εν λόγω ipad στα 359€ τα 32GB με επίσημη εγγύηση & με τα 128GB στα 449€. Ρωτάω αν αξίζει η αγορά του σήμερα γιατί διάβασα όλο το νήμα και είδα κάποιες αναφορές για την οθόνη και ότι τα 32 GB είναι λίγα. Αυτή τη στιγμή έχω το ipad mini 2 με retina στα 16GB και κάνω μια χαρά τη δουλεία μου έως σήμερα (δεν το έχω αναβαθμίσει, αλλά έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιώ μόνο για broswing, fb, mail & netflix). σκέπτομαι για τα 32 gb καθώς ανεβαίνει η τιμή για τα 128 gb. όλες οι απόψεις δεκτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Αν με το Mini σου είσαι ακόμα ικανοποιημένος, με το 32άρι θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καμία οικονομική θήκη και κανέναν γυαλί προστασίας έχετε να προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καμία οικονομική θήκη και κανέναν γυαλί προστασίας έχετε να προτείνετε ? Τσεκαρε τα προιοντα της ESR. Βγαζει και θηκες και tempered σε κανονικες τιμες και τα θεωρω αρκετα ποιοτικα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Μιας ακόμα ερώτηση: όλα καλά με το ταμπλετ αλλά μένουν υπερβολικά πολλές δακτυλιες στην οθόνη και θέλει συνέχεια καθάρισμα, μέχρι να του βάλω ένα temperated glass. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts