razkal Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Επίσημα στην Ελλάδα πώς να γίνει; Δεν υπάρχει επίσημο service εδώ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk δεν ειχαν πει οτι θα ερθει? το καλοκαιρι ειχε ακουστει νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 για την αντικατασταση της μπαταριας, το στελνουμε ακομα εξω? Ή γινεται και στην Ελλαδα? το είχα στείλει πριν 1 1/2 μηνά στην πολωνία για αλλαγή μπαταρίας και την πλάτη (είχε μια μεγάλη γρατζουνιά ) εκτός εγγύησης έστειλα mail ... μου έστειλαν courier σε μια εβδομάδα το είχα στα χέρια μου.... μου έστειλαν mail πόσο θα κοστίσει και έκανα επιβεβαίωση.... το κόστος περίπου 55 ευρώ.... δεν ξέρω αν μου χρέωσαν και μεταφορικά και service τα ανταλλακτικά κόστισαν περίπου 20 ευρώ τα υπόλοιπα ήταν έξοδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 καλησπέρα...!!! πολύ ησυχία έπεσε.... πότε θα πάρουμε την 11 να ταράξουμε λίγο τα νερά... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 καλησπέρα...!!! πολύ ησυχία έπεσε.... πότε θα πάρουμε την 11 να ταράξουμε λίγο τα νερά... :cool:Λογικά προς καλοκαίρι Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Λογικά προς καλοκαίρι τόσο άργα... είχα την εντύπωση ότι θα πάρουμε αρχές μαρτίου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Παιδια καλως σας βρηκα.Νεος κατοχος και γω του κινητου.Εκπληκτικο απλα παρολο τα 2 χρονακια(που εχει βγει)ερχομαι απο Mi Note 10 Lite ωπου απο την αναβαθμιση σε 11 γερασε στην κυριολεξια Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Παιδια απο music player ποιον εχετε?Γιατι το κινητο δεν εχει ενσωματωμένο Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Poweramp φίλε μου. Δεν είναι δωρεάν αλλά είναι νομίζω μοναδικό στο είδος του. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Παιδια απο music player ποιον εχετε?Γιατι το κινητο δεν εχει ενσωματωμένο Χρησιμοποιώ εδώ κ πάρα πολύ καιρό τον Musicolet.. Free, χωρίς διαφημίσεις κ το βασικό: δεν ζητάει καμία πρόσβαση. Νομίζω αξίζει μια ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Ωραία παιδιά ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Παλικαρια μια ερωτηση..εχω κατεβασει το Oxygen Updater και βγαζει ενημερωση..απο Ρυθμισεις-Συστημα-Ενημερωσεις συστηματος λεει οτι το συστημα σας ειναι ενημερωμενο..Εγω τι κανω? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Παλικαρια μια ερωτηση..εχω κατεβασει το Oxygen Updater και βγαζει ενημερωση..απο Ρυθμισεις-Συστημα-Ενημερωσεις συστηματος λεει οτι το συστημα σας ειναι ενημερωμενο..Εγω τι κανω? Εδω και πολυ καιρο κάνω τα updates μεσω του Oxygen Updater και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είναι τα official updates εξάλλου. Θα σου έρθει και μεσω των ενημερωσεων του συστηματος απλα αργοτερα. Αν δε βιαζεσαι απλα περιμενεις, οτι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Εδω και πολυ καιρο κάνω τα updates μεσω του Oxygen Updater και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είναι τα official updates εξάλλου. Θα σου έρθει και μεσω των ενημερωσεων του συστηματος απλα αργοτερα. Αν δε βιαζεσαι απλα περιμενεις, οτι θες. Α μαλιστα..οποτε τα κανω αφοβα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Τι update είναι .... Και είναι τόσο μεγάλο?....κοντά στα 2gb Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Τι update είναι .... Και είναι τόσο μεγάλο?....κοντά στα 2gb Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk200 mb είναι. Σε εμένα τουλάχιστον... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Τι update είναι .... Και είναι τόσο μεγάλο?....κοντά στα 2gb Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦουλ ρομ; Είσαι ροοτ; Πρώτη φορά κάνεις update; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Τι update είναι .... Και είναι τόσο μεγάλο?....κοντά στα 2gb Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όντως 200mb είναι και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Ναι όντως 200mb είναι και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.Ε εντάξει. Έχει τις ενημερώσεις ασφαλείας. Σημαντικό κι αυτό. Πριν μερικές σελίδες έπεφτε πολύ γκρίνια ότι δεν παίρνουμε ενημερώσεις ασφαλείας. Τους τελευταίους μήνες δίνει σε πολύ καλό timing τουλάχιστον αυτές τις ενημερώσεις. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 (edited) 1,8 για την ακρίβεια.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 29, 2021 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 1,8 για την ακρίβεια.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν το βλέπω καθαρά λόγω tapatalk αλλά σε πιστεύω. Σε ποιά έκδοση είσαι τώρα; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 (edited) Τελευταία αναβάθμιση έκανε κοντά στης γιορτές.... και αυτή έκανε εχθές... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 30, 2021 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Τελευταία αναβάθμιση έκανε κοντά στης γιορτές.... και αυτή έκανε εχθές... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Android 10 είχες και πριν την τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Android 10 είχες και πριν την τελευταία αναβάθμιση;Το ξέρω ότι είχα την 10 Το ότι ήταν 1.8gb το update με παραξένεψε.... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Το ξέρω ότι είχα την 10 Το ότι ήταν 1.8gb το update με παραξένεψε.... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕρώτηση ήταν. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Ερώτηση ήταν.Κυρίως απορία για το μέγεθος ..... Του update.... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts