djtutis Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εννοείς πιο καινούρια από την 10.3.3? Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΝαι. 10.3.4. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Ναι. 10.3.4. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκόμα τη 10.3.3 μου δείχνει ως τελευταία Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Ακόμα τη 10.3.3 μου δείχνει ως τελευταία Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Την έχει εμφανίσει στο Oxygen Updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Εχω παρατηρησει μεγαλο ευρος στην καταναλωση μπαταριας και ηθελα να ρωτησω αν ειναι κατι που εχουν δει και αλλοι χρηστες. Μπορει να τελειωσω την ημερα π.χ. με 40% και αλλη μερα να πρεπει να φορτισω στο αυτοκινητο κατα τον γυρισμο στο σπιτι (21:00). Εχω μονο τις official rom και χωρις να εχω πειραξει οτιδηποτε. Εν τω μεταξυ, η χρηση μου ειναι σχετικα στανταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Εχω παρατηρησει μεγαλο ευρος στην καταναλωση μπαταριας και ηθελα να ρωτησω αν ειναι κατι που εχουν δει και αλλοι χρηστες. Μπορει να τελειωσω την ημερα π.χ. με 40% και αλλη μερα να πρεπει να φορτισω στο αυτοκινητο κατα τον γυρισμο στο σπιτι (21:00). Εχω μονο τις official rom και χωρις να εχω πειραξει οτιδηποτε. Εν τω μεταξυ, η χρηση μου ειναι σχετικα στανταρ. Η χρήση σου μπορεί να είναι σχετικά ίδια, το σήμα σου? Και σε μένα έχει κάποιες διαφορές κάποιες μέρες, αλλά όχι τόσο μεγάλες, . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Η χρήση σου μπορεί να είναι σχετικά ίδια, το σήμα σου? Και σε μένα έχει κάποιες διαφορές κάποιες μέρες, αλλά όχι τόσο μεγάλες, . Πολυ σωστη σκεψη, αλλα γενικα ειμαι σπιτι-δουλεια με ελαχιστες παρεκκλισεις, οποτε δεν θεωρω οτι συμβαινει αυτο. Υποπτευομαι οτι "κολλανε" εφαρμογες ανοιχτες, αν και σχεδον ολες τις εχω στο "intelligent control" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Πολυ σωστη σκεψη, αλλα γενικα ειμαι σπιτι-δουλεια με ελαχιστες παρεκκλισεις, οποτε δεν θεωρω οτι συμβαινει αυτο. Υποπτευομαι οτι "κολλανε" εφαρμογες ανοιχτες, αν και σχεδον ολες τις εχω στο "intelligent control" Η έξυπνη διαχείριση είναι μια λύση για όποιους δεν θέλουν να ασχοληθούν 5 λεπτά :). Εγώ έχω αφήσει λίγες εκεί, τις περισσότερες τις έβαλα μόνος μου είτε στην βελτιστοποίηση είτε στο να μην γίνετε ποτέ βελτιστοποίηση. Είναι καλύτερα να το κάνεις μόνος με βάση το ποιες εφαρμογές τρέχεις και πως τις δουλεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 (edited) Ετρεξα το apk oneplus diagnostic, στον έλεγχο μπαταρίας γράφει: σοβαρή απώλεια 78%. Έχω πάνω από ενάμιση χρόνο την συσκευή και έχω παρατηρήσει μια πτώση βέβαια 3,5 ώρες τις βγάζει οθόνη. Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 26, 2020 by Barimagas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Ετρεξα το apk oneplus diagnostic, στον έλεγχο μπαταρίας γράφει: σοβαρή απώλεια 78%. Έχω πάνω από ενάμιση χρόνο την συσκευή και έχω παρατηρήσει μια πτώση βέβαια 3,5 ώρες τις βγάζει οθόνη. Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που την βρηκες την εφαρμογη αυτη? ψαχνω στο google play και δεν την βρισκω Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 που την βρηκες την εφαρμογη αυτη? ψαχνω στο google play και δεν την βρισκωΔεν είναι στο playstore. Στο XDA την βρίσκεις και δεν θεωρείται αξιόπιστη ως προς τα αποτελέσματα της μπαταρίας. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Έχει αντιμετωπισεί κανείς προβλήματα με υψηλές θερμοκρασίες; Με πολύ απλή χρήση το κινητό καίει. Με μέτρηση από GSam φτάνει σχετικά εύκολα τους 39-40 βαθμούς και κατά την φόρτωση φτάνει τους 42 (χωρίς θήκη). Φταίει ότι εχεί πολύ ζέστη ή κάτι αλλό άραγε; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Το παρατήρησα κι εγώ και νόμισα πως ήταν ιδέα μου.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 (edited) Κι εδώ τα ίδια. Όχι με τελείως απλή χρήση αλλά με ελαφρύ gaming. Εκτός αν έκανε μ@€+'κια ο developer. Έχω παρατηρήσει και κάτι περίεργο. Δε μπορώ να βάλω default εφαρμογές. Εννοώ για παράδειγμα οι σύνδεσμοι Android authority να ανοίγουν με την εφαρμογή Android authority. Το έχει άλλος αυτό; Edited July 6, 2020 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Είναι ιδέα μου ή η oneplus έχει πέσει στο θεμα ενημερώσεων, updates κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Είναι ιδέα μου ή η oneplus έχει πέσει στο θεμα ενημερώσεων, updates κτλ?Κάθε 1.5 μήνα σχεδόν βγάζει update. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από παλιότερα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Έστειλα την συσκευή για αλλαγή μπαταρίας παρόλο που ήταν εκτός εγγύησης. Πάτρα - Πολωνία - Πάτρα έκανε 5 ημέρες (από Δευτέρα πρωί που το έδωσα στην γενική ταχυδρομική και το παρέλαβα Παρασκευή πρωί από την γενική πάλι) με συνολικό κόστος 0€ αφού το πέρασαν σε εγγύηση. Άψογο άλλη μια φορά το σέρβις τους! Με την τελευταία 10.3.4 πλέον έχω αυτονομία όπως στην αρχή με την 8! Well done OP! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 με το volte τι συμβαινει? το εχει ενεργοποιησει καποιος σε wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 με το volte τι συμβαινει? το εχει ενεργοποιησει καποιος σε wind?Γιατί είχε ποτέ volte η wind; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 ναι. με το oneplus 6 τι συμβαινει και δεν δουλεύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Γιατί είχε ποτέ volte η wind; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει η δυνατότητα εδώ και μερικές μέρες και σε καρτοκινητά! Μπες στο νήμα της να διαβάσεις...βέβαια άλλες συσκευές το υποστηρίζουν άλλες όχι. Όπως και να το κάνουμε είναι αρχή και θα υπάρχουν σίγουρα προβλήματα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 κατι λεει στο changelog της τελευταιας εκδοσης του oneplus για το volte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Έστειλα την συσκευή για αλλαγή μπαταρίας παρόλο που ήταν εκτός εγγύησης. Πάτρα - Πολωνία - Πάτρα έκανε 5 ημέρες (από Δευτέρα πρωί που το έδωσα στην γενική ταχυδρομική και το παρέλαβα Παρασκευή πρωί από την γενική πάλι) με συνολικό κόστος 0€ αφού το πέρασαν σε εγγύηση. Άψογο άλλη μια φορά το σέρβις τους! Με την τελευταία 10.3.4 πλέον έχω αυτονομία όπως στην αρχή με την 8! Well done OP! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆρα δεν είμαι ο μόνος, ούτε ήταν κατά λάθος που μου αλλάξανε μπαταρία, 2-3 μέρες πριν λήξει η εγγύηση, χωρίς κόστος, το έδωσα το 6αρι στον γιο μου και ήταν σαν καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Μπορούμε κάπως να κλειδώσουμε σε συγκεκριμένη 4g μπάντα η εστω να απενεργοποιήσουμε το 4g plus? Το network signal Guru το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 10.3.5 έβαλε κανείς; Την κατεβάζω τώρα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Εγώ από oxygen updater. Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts