tasosathan Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Και εγώ με το προφιλ Telefonica_UK είχα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας αλλά όχι πάντα Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και το vf uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Επανέρχομαι σχετικά με τις αναφορές για πρόβλημα σχετικά με την διαχείριση της μνήμης και των ανοιχτών εφαρμογών. Με τις εφαρμογές που θέλω να έχω ειδοποιήσεις να είναι μη βελτιστοποιημένες και απενεργοποιημένα και τα 2 στην προηγμένη βελτιστοποίηση, 12 εφαρμογές μαζί με τον Chrome (με 9 καρτέλες) όλες εγκατεστημένες από το playstore ανοιχτές για 48 ώρες συνεχόμενα και από βράδυ σε πρωί δεν είδα κανένα reload σε καμία εφαρμογή καθώς και σε καμία καρτέλα με stock 9.0.4, stock kernel, κλειδωμένο bootloader με την μόνη παρέμβαση που έχω κάνει είναι η ενεργοποίηση του vowifi και volte. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 πόσες εφαρμογές έχεις συνολικά? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 πόσες εφαρμογές έχεις συνολικά?125 εφαρμογές Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Εγώ ότι και να δοκίμασα δεν μου έκατσε. Τώρα είμαι με havoc χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Εγώ ότι και να δοκίμασα δεν μου έκατσε. Τώρα είμαι με havoc χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως όταν παίζεις παιχνίδια που σου κάνει βέλτιστοποίηση μνήμης, κλείνει και εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Επανέρχομαι σχετικά με τις αναφορές για πρόβλημα σχετικά με την διαχείριση της μνήμης και των ανοιχτών εφαρμογών. Με τις εφαρμογές που θέλω να έχω ειδοποιήσεις να είναι μη βελτιστοποιημένες και απενεργοποιημένα και τα 2 στην προηγμένη βελτιστοποίηση, 12 εφαρμογές μαζί με τον Chrome (με 9 καρτέλες) όλες εγκατεστημένες από το playstore ανοιχτές για 48 ώρες συνεχόμενα και από βράδυ σε πρωί δεν είδα κανένα reload σε καμία εφαρμογή καθώς και σε καμία καρτέλα με stock 9.0.4, stock kernel, κλειδωμένο bootloader με την μόνη παρέμβαση που έχω κάνει είναι η ενεργοποίηση του vowifi και volte. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον chrome πως τον έκανες μη βελτιστοποίηση , γιατί δεν τον έχει στις επιλογές;Τον απεγκατεστησες απ' το σύστημα κ τον εγκατέστησες κανονικά να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Μήπως όταν παίζεις παιχνίδια που σου κάνει βέλτιστοποίηση μνήμης, κλείνει και εφαρμογές; Δεν έχω καν παιχνίδια Έχω ανοιχτές πάνω από 20 εφαρμογές από χτες και δεν έκλεισε ούτε μια. Με oxygen ούτε 5 δεν κράταγε Edited April 11, 2019 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Είναι τελείως άσχετο με το κινητό. Ήθελα να ρωτήσω απλά αν αυτό με τη Ραμ (που εγώ που έχω 1+3 το έχω χρόνια) φτιάχνεται με κάποια ρομ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου κλείνουν εφαρμογές κτλ ειδικά με τόσα γβ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Ναι όλες οι καστομ δεν έχουν θέμα. Δοκίμασα αρκετές. Ούτε με την 8 υπάρχει θέμα, η 9 είναι το πρόβλημα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Διαβάζω μια διαδικασία για αλλαγή Ρομ, πιο περίπλοκη από αυτή που ίσχυε παλιά, περνώντας πρώτα την original rom. Κάνοντας wipe και εγκατάσταση της νέας, δεν γίνεται πια όπως παλιά; Επίσης ποια Ρομ θα προτείνατε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2019 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Διαβάζω μια διαδικασία για αλλαγή Ρομ, πιο περίπλοκη από αυτή που ίσχυε παλιά, περνώντας πρώτα την original rom. Κάνοντας wipe και εγκατάσταση της νέας, δεν γίνεται πια όπως παλιά; Επίσης ποια Ρομ θα προτείνατε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌσοι θέλετε να ασχοληθείτε δοκιμάστε την pixel experience caf... Είναι απλά η καλύτερη. Μετά ρίξτε μια ματιά στις omnirom και treskmod (είναι ίδιες απλά η treskmod έχει περισσότερο customization). Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Δοκιμάστε και την BootleggersROM πολύ καλή την έχω 10 μέρες... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Βρε παιδιά το τηλέφωνο μου είναι ρουταρισμένο και decrypted. Όταν το πήρα το Νοέμβριο ήταν ζόρικα να αλλάξεις ρομ γιατί δεν περνούσε το backup της stock αν ήθελες να το επαναφέρεις. Έχουν αλλάξει τα πράγματα και είναι εύκολο; Με τρώει λίγο το χέρι μου αλλά δεν θέλω να καταλήξω με μπρικαρισμενο τηλέφωνο και να τα ξανά περνάω όλα από την αρχή (και δεν εννοώ τις εφαρμογές). Edited April 11, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Με decrypted πρέπει να κάνεις τρομερή βλακεια για να μπρικαρει. Όπως εγώ που έβαλα άλλο twrp που πρότεινε μια ρομ. Μόνο blue spark Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Χωρίς να είναι decrypted, αν απλά κάνω wipe και φλασάρω Ρομ; Γιατί βλέπω ότι η pixel experience ζητά να φλασαριστεί πρώτα η official ρομ ξανά.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2019 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Take your risk.... Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα. Βρήκα την υγειά μου με το decrypt. Η pixel experience δεν μου γέμιζε το μάτι, την treskmod δεν θα την έβαζα ποτέ επειδή είναι ρώσικη και δεν έχει θέμα στο xda. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Take your risk.... Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα. Βρήκα την υγειά μου με το decrypt. Η pixel experience δεν μου γέμιζε το μάτι, την treskmod δεν θα την έβαζα ποτέ επειδή είναι ρώσικη και δεν έχει θέμα στο xda. Αφού είσαι decrypted, μπορεις να γράψεις τη διαδικασία, έστω και για τη ρομ που έχεις; εννοώ δεν ξέρω αν είναι ίδια σε ολες τις ρομ. Είμαι με beta. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Πολύ πιθανόν να το μπρικαρης ..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Πολύ πιθανόν να το μπρικαρης ..... Σε εμένα το λες; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εγώ στο 5αρι φοράω την POSP. Εάν υπάρχει για το 6, που λογικά θα υπάρχει, δοκιμάστε αυτή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Σε εμένα το λες; Το λέω γενικά σε όλους.... Είναι μεγάλο θέμα το flash σε rom με την κινηταρα μας..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Αν είσαι decrypted, κάνεις wipe cache, system, data. Φλας την ρομ, φλας twrp, reboot to recovery, flash gapps πρέπει, flash magisk, flash no verity. Reboot Δεν μπρικαρει αν είσαι decrypted με καμία Παναγία Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Αν είσαι decrypted, κάνεις wipe cache, system, data. Φλας την ρομ, φλας twrp, reboot to recovery, flash gapps πρέπει, flash magisk, flash no verity. Reboot Δεν μπρικαρει αν είσαι decrypted με καμία Παναγία Ωραία ευχαριστώ. Έχεις γυρίσει σε backup της stock μετά κανονικά; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Ωραία ευχαριστώ. Έχεις γυρίσει σε backup της stock μετά κανονικά; Ναι πολλές φορές αλλά την τελευταία απέτυχε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts