johnnyman25 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Θα συμφωνήσω ότι το mix 2s εχει σωστότερα χρώματα και καλύτερη λεπτομέρεια στην συγκεκριμένη φώτο! Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Θα συμφωνήσω ότι το mix 2s εχει σωστότερα χρώματα και καλύτερη λεπτομέρεια στην συγκεκριμένη φώτο! Mate the 10 pro be with youΦίλε εγώ θα διαφωνισω. Σαφώς περισσότερη λεπτομέρια το Ρ20. Δες τα ανάγλυφα σχέδια στις πλάκες του δαπέδου. Δες τις λεπτομέριες στο βάθος, στο μπαρ, στις διάφορες επιγραφές με χαρακτηριστικότερη τη μικρη ασπρη ταμπέλα που λέει Bar πάνω απο την πόρτα. Το mix εκεί ειδικά έχει αυτοσχεδιάσει. Δες τον κόκκινο κάδο σκουπιδιών με την επιγραφή της Algida. Δες το φυτο στην ασπρη γλαστρα λιγο πιο δεξια. Το mix σχεδον το εξαφανησε. Καμία σχέση! Στις λεπτομέρειες άνετα νομίζω επικρατεί το Ρ20. Τώρα για τα χρώματα είναι λιγο και θέμα γούστου. Over all, χαλαρά νικητής το Ρ20. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited August 21, 2018 by fanatikos Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Φίλε εγώ θα διαφωνισω. Σαφώς περισσότερη λεπτομέρια το Ρ20. Δες τα ανάγλυφα σχέδια στις πλάκες του δαπέδου. Δες τις λεπτομέριες στο βάθος, στο μπαρ, στις διάφορες επιγραφές με χαρακτηριστικότερη τη μικρη ασπρη ταμπέλα που λέει Bar πάνω απο την πόρτα. Το mix εκεί ειδικά έχει αυτοσχεδιάσει. Δες τον κόκκινο κάδο σκουπιδιών με την επιγραφή της Algida. Καμία σχέση! Στις λεπτομέρειες άνετα νομίζω επικρατεί το Ρ20. Τώρα για τα χρώματα είναι λιγο και θέμα γούστου. Over all, χαλαρά νικητής το Ρ20. Sent from my Galaxy Tab Pro, using TapatalkΣτομ υπολογιστή δεν την είδα να πω την αλήθεια. Μπορεί να έχεις και δίκιο. Θα την ξανακοιτάξω αργότερα :) Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Φίλε εγώ θα διαφωνισω. Σαφώς περισσότερη λεπτομέρια το Ρ20. Δες τα ανάγλυφα σχέδια στις πλάκες του δαπέδου. Δες τις λεπτομέριες στο βάθος, στο μπαρ, στις διάφορες επιγραφές με χαρακτηριστικότερη τη μικρη ασπρη ταμπέλα που λέει Bar πάνω απο την πόρτα. Το mix εκεί ειδικά έχει αυτοσχεδιάσει. Δες τον κόκκινο κάδο σκουπιδιών με την επιγραφή της Algida. Καμία σχέση! Στις λεπτομέρειες άνετα νομίζω επικρατεί το Ρ20. Τώρα για τα χρώματα είναι λιγο και θέμα γούστου. Over all, χαλαρά νικητής το Ρ20. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Ακριβώς αυτά ήθελα να πω αλλά επειδή είχα το ίδιο κινητό είπα να μην ευλογήσω τα γένια μου.. ξέχασες το δέντρο πόσο πιο φωτεινό είναι από το άλλο αντίστοιχο..και πόσο πιο φωτεινό είναι το μέρος του μπαρ..η καρέκλες ο τοίχος μέσα, άρα και περισσότερη λεπτομέρεια.οσο για το χρώμα να δείξω δείγματα από επαγγελματιες φωτογράφους που είναι σαν να έχουν 50 Ai μέσα.. τελείως υποκειμενικό το θέμα αυτό Edited August 21, 2018 by Margelis69 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Συμπληρωσα ακόμη πιο έντονο παράδειγμα, την άσπρη γλάστρα λίγο πιο δεξιά που το mix σχεδόν εξαφάνισε το φυτό. Όχι παιδιά. Καμία επαφή τελείως. Σαφέστατα κατώτερη αυτή του xiaomi. PS: Και δεν το βλέπω καν σε υπολογιστή. Σε ταμπλετ το βλέπω, έχει όμως εξαιρετική οθόνη. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Είναι σαφέστατα ανώτερο το Huawei δεν χρειάζεται υπολογιστής,και με κινητό με λίγο ζουμ φαίνεται. Από εκεί και πέρα χρωματικά σαν αποτύπωση όχι πιστεύω αλλά έχει καλύτερη πιστότητα το xiaomi. Για αυτό και είπαν πολλοί xiaomi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Sony XZ1 auto 2018-08-21_09-32-44 by l200kerasia, on Flickr S9 auto 2018-08-21_09-32-56 by l200kerasia, on Flickr Δε ξέρω τι θεωρείτε καλύτερο σ αυτή τη σκηνή αλλά τα χρώματα του S9 μπλεδιζουν απιστευτα Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Σαν white balance και contrast το Σονυ καθεται πιο σωστα νομιζω. Στο κεντρο του καδρου δεν βλεπω καποιο να κερδιζει σε οξυτητα, οσο ομως φευγουμε απο το κεντρο τα πραματα πανε πολυ υπερ του S9. Επισης στα + του S9 οτι δεν εκαψε καθολου ουρανο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Από το κινητό που το βλέπω δεν ξέρω αν μπλεδιζουν το μόνο σίγουρο είναι πιο ανοιχτά τα χρώματα στο s9.. περί ορεξεως..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 παλι τα ιδια με απο πανω; ειναι καλυτερη απο θορυβο του s9,στο sony εαν κανεις πως πας να μειωσεις τον θορυβο θα παστελωσει και αλλο. αλλα σαν αρχικη φωτογραφια θα ηθελα του sony οπως και του xiaomi και αν ηθελα την σκαλιζα να παρει ζωντανια. παντως σαν ποιοτητα ασχετα απο τον χρωματισμο το sammy ειναι καλυτερο. ελαφρα-το huawei ηταν πολυ στο πριν συγκριτικο. ριχτε και αλλα γινεται ωραιο το νημα ετσι!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Εύγε akizaki και mak. Αυτά τα συγκριτικά με δύο κινητά και μία φωτογραφία για σύγκριση είναι ιδανικά για μένα. Προτιμώ του mix 2s στην πρώτη περίπτωση, όσο λεπτομέρεια κι ας δίνει παραπάνω το Huawei στο zoom, αυτή η κιτρινίλα χτυπάει κατευθείαν στο μάτι. Στη δεύτερη δε προτιμώ κάποια, απλά μου αρέσει περισσότερο το 4:3 του S9 :) Sent from my SM-G930F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 θα ξαναγραψω αλλα ΝΑΙ αυτα τα συγριτικα των 2 ειναι οτι πιο βολικο για ολους,δυσκολα να κατσεις να συγκρινεις παραπανω εικονες,καπου κουραζεται το ματι και τα παρατας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 παλι τα ιδια με απο πανω; ειναι καλυτερη απο θορυβο του s9,στο sony εαν κανεις πως πας να μειωσεις τον θορυβο θα παστελωσει και αλλο. αλλα σαν αρχικη φωτογραφια θα ηθελα του sony οπως και του xiaomi και αν ηθελα την σκαλιζα να παρει ζωντανια. παντως σαν ποιοτητα ασχετα απο τον χρωματισμο το sammy ειναι καλυτερο. ελαφρα-το huawei ηταν πολυ στο πριν συγκριτικο. ριχτε και αλλα γινεται ωραιο το νημα ετσι!!!!![/quote Μάλλον δεν κατάλαβες..το μόνο που είπα και ξαναδες το μήνυμα μου είναι ίσα.. ίσα.. ότι εγώ δεν βλέπω όπως είπε το παιδί ότι μπλεδιζει και ότι έχει πιο ανοιχτά χρώματα, Πίο ζωντανά πως το λένε.μην εξαπτεσαι χωρίς λόγο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 margelis με μπερδεψες και γυρισα πισω και ξαναδιαβασα :lol: το παλι τα ιδια δεν παει σε εσενα,το εγραψα σε σχεση με το πανω συγκριτικο. δηλαδη οπως πανω μου αρεσε του xiaomi ενω ηταν καλυτερη του huawei ετσι και εδω μου αρεσει του sony ενω ειναι ανωτερη του sammy. βγηκε λιγο ασαφεια γιατι οταν εγραφα απαντησατε και ετσι ανεβηκε το σχολιο κατω απο το δικο σου. εγω δε προκειται ποτε να τσαντιστω σε τετοιο νημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 margelis με μπερδεψες και γυρισα πισω και ξαναδιαβασα :lol: το παλι τα ιδια δεν παει σε εσενα,το εγραψα σε σχεση με το πανω συγκριτικο. δηλαδη οπως πανω μου αρεσε του xiaomi ενω ηταν καλυτερη του huawei ετσι και εδω μου αρεσει του sony ενω ειναι ανωτερη του sammy. βγηκε λιγο ασαφεια γιατι οταν εγραφα απαντησατε και ετσι ανεβηκε το σχολιο κατω απο το δικο σου. εγω δε προκειται ποτε να τσαντιστω σε τετοιο νημα! Ναι Γιώργο κατάλαβα μην ανησυχείς..εγώ ποτέ να ξέρετε όλοι εδώ δεν πρόκειται να πω κακό λόγο ούτε είμαι ψώνιο με το δικό μου κινητό, όπως και δεν απάντησα στην αρχή στο συγκριτικό που θα μπορούσα, με το xiaomi και το p20 πριν πάρει θέση άλλος και μετά είπα την γνώμη μου και εγώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Mimix 2s 2018-08-21_10-54-02 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE P20pro 2018-08-21_10-52-59 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE Εδώ δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι στο p20pro Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk P20pro 2018-08-21_11-03-08 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE Mimix 2s 2018-08-21_11-03-20 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE Edited August 21, 2018 by akizaki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Εγώ παιδιά συνεχιζω να επιλέγω την "άλλη" φωτογραφία. Και σε αυτό το συγκριτικό, θα επιλεξω το σαμμυ. Το Σόνυ έχει κάνει την μισή φωτογραφία άσπρη (ουρανός). Το σαμμυ τουλάχιστον κάτι προσπάθησε να κάνει πάνω δεξιά ώστε να γίνεται αντιληπτό οτι είναι ουρανός αυτό εκεί και όχι ενα άσπρο πανί. Την λεπτομέρεια δεν την συζηταω καν. PS: Δεν διακρινω κάποιο "μπλεδισμα" κάπου στην φωτογραφία του s9. PS2: Επειδή πλέον δεν προλαβαινουμε με τα συγκριτικά (καλό είναι αυτό), αναφέρομαι στο συγκριτικό με το "Γκάζι". Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mimix 2s 2018-08-21_10-54-02 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE P20pro 2018-08-21_10-52-59 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE Εδώ δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι στο p20pro Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk P20pro 2018-08-21_11-03-08 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE Mimix 2s 2018-08-21_11-03-20 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITEΠροφανώς το Ρ20 φωτομετρησε στον ουρανό που υπερισχύει στην φωτογραφία, σε αντίθεση με το xiaomi. Μάλλον δεν έκανες "ταπ" κάπου ώστε να ρυθμίσει σύμφωνα με εκεί και πήρε σαν βάση αυτό που υπερισχύει στην φωτογραφία. Εμένα αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι ο θόρυβος που έχει βγάλει πάνω αριστερά στον ουρανό το mix. Το βρίσκω αδικαιολόγητο για το ISO που λέει οτι έχει ρυθμίσει. Ξέχωρα οτι τους έχει κάνει ολους ερυθροδερμους Αυτές μέσα στο μαγαζί δεν είναι καλες και οι δυο. Το Ρ20 έχει παστελιασει όλο το σύμπαν ενώ το xiaomi είναι τόσο πολύ grainy που και εκεί χάνονται λεπτομέριες και γίνεται συγκεχυμένη σε πολλά σημεία η φωτογραφία. Ο δε θόρυβος είναι παρόν παντού. Μεταξύ των δύο, εδώ θα προτιμησω το mix2. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited August 21, 2018 by fanatikos Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 http://https://photos.app.goo.gl/SeJ9j3oaYZuBZRiw8 ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.app.goo.gl/SeJ9j3oaYZuBZRiw8 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια και απο μενα με P20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Υπαρχει περιπτωση με καποιο αλλο κινητο να μη καιγοταν ο ουρανος; Καθομαι σε σκια (οχι 100%) και θελω να βγαλω ο,τι υπαρχει στο τραπεζι, να φαινεται ομως κ η θαλασσα. Ή που θα εβγαινε οπως η πρωτη φωτο, ή στη καλυτερη οπως η δευτερη. (Μιλωντας για την αυτοματη λειτουργια) Επισης σε τοπιο βγηκαν αυτες χωρις εντιτ με hdr Με την αυτοματη βελτιστοποιηση αυτη Και τελος καμμενος παλι ουρανος στη τελευταια Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Με τι κινητο τις εχεις τραβηξει? Samsung? Απεφυγε το ταπ σε αυτες τις περιπτωσεις για να μην σου καιει το καδρο βρισκοντας μια καλυτερη γωνια ληψης, σιγουρα βεβαια παιζει ρόλο και το κινητο στην ποιοτητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Βασικα εκανα ταπ σε διαφορα σημεια προσπαθωντας να βρω το καλυτερο. Στην παραλια οι φωτο ειναι με διαφορετικη εστιαση. Στο χωριο ομως ας πουμε που φαινονται τα λουλουδια δε μπορουσε με τιποτα να πιασει τον ουρανο. Και ρωταω αν εγω απλα δε ξερω να βγαλω οπως πρεπει ή οι δυνατοτητες του κινητου ειναι αυτες. A5 2017 ειναι το οποιο θ αλλαξω μεσα στο τελος του μηνα. Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Επιστροφη μετα απο καιρο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Επιστροφη μετα απο καιρο...Έλα ρε Ντέταρι, βάλε τάξη Sent from my SM-G930F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Υπαρχει περιπτωση με καποιο αλλο κινητο να μη καιγοταν ο ουρανος; Καθομαι σε σκια (οχι 100%) και θελω να βγαλω ο,τι υπαρχει στο τραπεζι, να φαινεται ομως κ η θαλασσα. Ή που θα εβγαινε οπως η πρωτη φωτο, ή στη καλυτερη οπως η δευτερη. (Μιλωντας για την αυτοματη λειτουργια) Επισης σε τοπιο βγηκαν αυτες χωρις εντιτ με hdr Με την αυτοματη βελτιστοποιηση αυτη Και τελος καμμενος παλι ουρανος στη τελευταια Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι στο s9+ το κάνει αρκετές φορες.... iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) Mi8 όλες στο αυτόματο με ενεργοποιημένο το Ai & hdr Αυτή έχει μόνο φίλτρο από Instagram .. Με tap στη λάμπα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 22, 2018 by virland Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts