Jump to content

Margelis69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Margelis69

  • Ημ. Γέννησης 04/03/1940

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Margelis69's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλειται σε κατάσταση κούτας όπως θα το παίρνατε καινούργιο με υπόλοιπο εγγύησης. από την πρώτη μερα τζαμακι μπροστά και πίσω στους φακούς + ότι το είχα σε θήκη book. Το κινητό δεν το χρησιμοποιώ εδώ και μήνα λόγω αγοράς iphone! Μόνο από Αθήνα (βοτανικό μετρό Κεραμεικό) για να το δείτε και από κοντά.δώρο δύο θήκες μία book σε μέτρια κατάσταση και μία πλάτης καινούργια.. Ευχαριστώ!

    340 €

    Athens, Βοτανικός - GR

  2. Βγήκε καινούργια έκδοση 555mb. Κάντε ενημέρωση
  3. Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει αλλά εγώ επιμένω πως τέτοιο πρόβλημα δεν έχω, ίσως γιατί βάζω ήχους από κάποια εφαρμογή και όχι από το ίδιο το κινητό. Η εφαρμογή λέγεται "μουσικοί ήχοι κλήσης".. Και έχει πάρα πολλά πιστέψτε με και θα μείνετε όλοι ικανοποιημένοι
  4. Ναι γιατί, εσένα όχι? Να κάνω λάθος τι στο καλό δεν νομίζω θα το είχα διαπιστώσει, θα το δω πάλι σήμερα
  5. Οχι φίλε δεν ισχύει αυτό.. Είναι από την αρχή μέχρι το τέλος στην ένταση που το έχεις βάλει εσύ!
  6. Συγνώμη φίλος τώρα το είδα.. Στην Σταδίου πήγαινε από κοντά γιατί άλλη τιμή δίνει στο ίντερνετ και άλλη επίσημη στο κατάστημα
  7. Kαλησπερα και από μένα καινούργιος κάτοχος. Πρώτη φόρτιση πόσο χρειάζεται η και τις επόμενες? εγώ ας πούμε το άφησα και μετά την πλήρη φόρτιση δύο ώρες ακόμα. Και αν πρέπει να το φορτίζεις το κινητό πριν πέσει κάτω από το 20 %. Ευχαριστώ!
  8. Ναι οκ θα κάνω αυτά που μου είπες. Και για όσους δουν το μήνυμα μου και ενδιαφερθούν να ξέρουν ότι έχει φτάσει στα 50 ευρώ μόνο (κοτσωβολο)
  9. Ναι.. δεν πρόλαβα να επεξεργαστώ το μήνυμα μου για να συμπληρώσω ότι πήγε αμέσως στο 97 % η μπαταρία. και αυτό πρέπει να έγινε μόλις το έβγαλα από τον φορτιστή που είχε πλήρης φορτίσει. Κάπου πιο πάνω το πήρε το μάτι μου ότι το ίδιο πρόβλημα το είχε και άλλος, ενώ δείχνει 100 % μόλις το βγάλεις από την φόρτιση σου πάει κατευθείαν 97%.Και πάλι ευχαριστώ!
  10. Σε ευχαριστώ φίλε μου.. Δεν πρόσεξα από ποια φάση και μετά άρχισε και φόρτιζε κανονικά. Από το 80 της εκατό πάντως φόρτιζε από ένα κάθε φορά ποσοστό. Πάντως αν το προσέξεις από την αρχή της φόρτισης και δεν σου κάνει κόπο πες μου σε σένα πως δείχνει
  11. Μιας και το πήρα και εγώ προχθές μια ερώτηση αν είναι φυσιολογικό που στην φόρτιση που το έβαλα για πρώτη φορά σήμερα να ανεβαίνει ανά δύο ποσοστά σε όλη την διάρκεια της φόρτισης (π.χ.σπο 30 πάει στα 32)
  12. Καλημέρα μια ερώτηση.. Είναι το πρώτο περιστατικό στο κινητό αυτό που βγάζει πρόβλημα ή οθόνη?.. Προχθές το πρόσεξα για πρώτη φορά (δεν ξέρω αν το είχε πιο πριν και δεν το είχα προσέξει) ότι μου έχει βγάζει γραμμές (όχι έντονες) στη αριστερή μεριά συγκεκριμένα της οθόνης. Και δεύτερο, για το service είναι στην Μιχαλακοπούλου και ακριβώς που? Ευχαριστώ!
  13. Περιμένοντας την ενημέρωση.. Χωρίς επεξεργασία οι δύο: 2018-12-27_06-02-50 by Stathis Margelis - Flickr2BBcode LITE
×
×
  • Create New...