undertow Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Αφού ,όπως λέει και ένα παλικάρι στην υπογραφή του , ο λαός του myphone είναι ο πιο ψηλός , ο πιο όμορφος και ο πιο έξυπνος...πώς να το κάνουμε δηλαδή!;!; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 axxaaxaxaxax psilonoume kai pame. kati ksero ego kai leo oti gia ta ellinika dedomena eimai kai polli giati meta den mporei kapoios na brei kai gkomena ksereis. arketes fores mou eixe tixei na exo mpleksei me kapoia kai logo ipsous oxi apla na min mporoume na perpatame armonika ston dromo alla kai sto krebbati ipirxan diafora anatomika problimata ;) xeexxeexexxe am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 gyrw sto 1.80 sas kanei ? (ps. to prwto mou mynhma apo to stratopedo...)! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 καλα τι γινεται εδω μεσα? ολοι φασουληδες ειστε? πραγματικα ελαχιστοι ειναι οι "κοντοι".. και γω νομιζα πως ειμασταν κοντος λαος γενικα. Τρώμε καλά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 και γω νομιζα πως ειμασταν κοντος λαος γενικα. Που να δεις τους Ιταλους.... :whistle: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ο μέσος Έλλην έχει ύψος 1.77 και ο Αμερικανός 1.80 (από το 186 που ήταν πριν 15 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ο μέσος Έλλην έχει ύψος 1.77 και ο Αμερικανός 1.80 (από το 186 που ήταν πριν 15 χρόνια) 1.86 ηταν για ποιους; :confused: Παντως πιστευα οτι οι Ελληνες αντρες ειχαν μεγαλυτερο Μ.Ο. υψους... :O http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 1.86 ηταν για ποιους; :confused: Παντως πιστευα οτι οι Ελληνες αντρες ειχαν μεγαλυτερο Μ.Ο. υψους... :O Για τους Αμερικανούς. Το είχα διαβάσει σε ένα ρεπορτάζ στα Νέα το οποίο διερευνούσε τους λόγους "κοντήματος" των αμερικανών .Τελικά δεν βγάλανε άκρη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 1.76....... :D http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 1.884486984564564563124637873373435 και κάτι... ψιλά εγω. :grin: Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δεν είμαι τόσο κοντούλα όσο ακούγεται.. ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ! (Μεταφορικά, και κυριολεκτικά)! titinaki :love: ;) H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Τι έχομε εδώ; Δεύτερο επίσημο Myphone ζευγάρι; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 :O :O :O :O http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 1,93 και απο εμένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 1.91 εδώ :) Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 1.87 paidia Toso grafei to metro na parei den mporei na paei kana 3-4 ekatosta pio pano? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγώ είμαι στην κατηγορία των 1.70-1.80... :lol: :p Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Τι έχομε εδώ; Δεύτερο επίσημο Myphone ζευγάρι; :p ;) ;) ;) :cool: H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Εγώ είμαι στην κατηγορία των 1.70-1.80... :lol: :p Επιτέλους, κι ένας νορμάλ άνθρωπος.. να τον φτάνουμε κι εμείς οι κοντές :p:p:p Οφείλω να ομολογήσω ότι ένα ψιλοσόκ το έχω πάθει με τα ύψη που ακούω εδώ μέσα.. πού βρίσκεστε καλέ όλοι εσείς οι "φασούληδες" μαζεμένοι; Μήπως σε κανένα έρημο νησί; :confused: Γιατί εγώ γύρω μου σπάνια βλέπω τόσο ψηλούς ανθρώπους.. μήπως πρέπει να πάω να με εξετάσει κανένας οφθαλμίατρος; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Τι έχομε εδώ; Δεύτερο επίσημο Myphone ζευγάρι; :p Τι εννοεί ο Bayern7? http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Επιτέλους, κι ένας νορμάλ άνθρωπος.. να τον φτάνουμε κι εμείς οι κοντές :p:p:p Οφείλω να ομολογήσω ότι ένα ψιλοσόκ το έχω πάθει με τα ύψη που ακούω εδώ μέσα.. πού βρίσκεστε καλέ όλοι εσείς οι "φασούληδες" μαζεμένοι; Μήπως σε κανένα έρημο νησί; :confused: Γιατί εγώ γύρω μου σπάνια βλέπω τόσο ψηλούς ανθρώπους.. μήπως πρέπει να πάω να με εξετάσει κανένας οφθαλμίατρος; :lol: :w00t: :D Εντάξει μη το κάνουμε και θέμα. Άμα μου τύχει τίποτα τέτοιο (ξανά) το πολύ πολύ να σκύψω λιγάκι. :shifty: Με προσοχή όμως μη πάθουμε κάνα λουμπάγκο και τρέχουμε! :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Με προσοχή όμως μη πάθουμε κάνα λουμπάγκο και τρέχουμε! :lol: Μα φυσικά με προσοχή.. είσαι και μιας ηλικίας βεβαίως-βεβαίως :p Α, και δεν είμαι κοντή! Να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους! :mad: Disclaimer: Το προηγούμενο post το έγραψε η δίδυμη και σατανική αδελφή μου, που όλο θέλει να με υποθάλπει :X Η υποφαινόμενη δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη δια της ρατσιστικής φύσης και της κακίας που απορρέει από τη συγκεκριμένη δήλωση. :D *off-topic* τέρμα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Μα φυσικά με προσοχή.. είσαι και μιας ηλικίας βεβαίως-βεβαίως :p Α, και δεν είμαι κοντή! Να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους! :mad: Disclaimer: Το προηγούμενο post το έγραψε η δίδυμη και σατανική αδελφή μου, που όλο θέλει να με υποθάλπει :X Η υποφαινόμενη δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη δια της ρατσιστικής φύσης και της κακίας που απορρέει από τη συγκεκριμένη δήλωση. :D *off-topic* τέρμα :) Μα δεν είπα ότι είσαι κοντή! :w00t: :rolleyes: :O :p Όσον αφορά την ηλικία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα! Όλα κυλάνε ρολόι :p Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 1.72 μονο!! :cry: :cry: :cry: εχω να ψηλωσω απο δευτερα γυμνασιου! ουτε ενα mm!! οι γιατροι λενε οτι δεν θα ψηλωσω αλλο, επειδη ειχα γρηγορη αναπτυξη, που να μην εσωνα!! η μητερα μου λεει οτι θα ψηλωσω και οτι ο αδερφος της ( ο θειος μου ( ο γιος της μητερας της και ο συζηγος της θειςα μου :p :p ) ψηλωνε μεχρι τα 21., τι αλλο θα μπορουσε να πει για να με παρηγορησει? τεσπα.. παντως ελπιζω τουλαχιστον μεχρι κανα 1.75 να το φτασω! 3 ποντοι ειναι αυτοι!! μαλλον θα αρχισω μπασκετ.για να δουμε, για να δουμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 1.72 μονο!! :cry: :cry: :cry: εχω να ψηλωσω απο δευτερα γυμνασιου! ουτε ενα mm!! οι γιατροι λενε οτι δεν θα ψηλωσω αλλο, επειδη ειχα γρηγορη αναπτυξη, που να μην εσωνα!! η μητερα μου λεει οτι θα ψηλωσω και οτι ο αδερφος της ( ο θειος μου ( ο γιος της μητερας της και ο συζηγος της θειςα μου :p :p ) ψηλωνε μεχρι τα 21., τι αλλο θα μπορουσε να πει για να με παρηγορησει? τεσπα.. παντως ελπιζω τουλαχιστον μεχρι κανα 1.75 να το φτασω! 3 ποντοι ειναι αυτοι!! μαλλον θα αρχισω μπασκετ.για να δουμε, για να δουμε.. Τελικά ποιος είναι αυτός? :wacko: Μπερδευτήκαμε λίγο :O :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts