trapped Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Γιατί ;; έλα να με μετρήσεις :p Εννοώ να θέλεις κιάλλο κιάλλο. Αχόρταγε :w00t: It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 .. 2.02m .. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Εννοώ να θέλεις κιάλλο κιάλλο. Αχόρταγε :w00t: Ε, λιγουλάκι ακόμα θέλω :p :secret: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 1.91. Με μισω! Γιατι οι πιο ωραιες κοπελες ειναι κοντουλες! Και νιωθουν μειονεκτικα με μενα. Ειμαι κουκλος και ψηλος οποτε.... [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 1.91. Με μισω! Γιατι οι πιο ωραιες κοπελες ειναι κοντουλες! Και νιωθουν μειονεκτικα με μενα. Ειμαι κουκλος και ψηλος οποτε.... ...και μετριοφρων συμπληρώνω :p http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Μα δεν είναι να ενθαρρύνεις τον άλλο. Άμα ο άλλος αξίζει το ύψος δεν μετράει καμμία μα καμμία σημασία. :) Ξέρω αρκετές κούκλες που είναι μικροσκοπικές.. αλλά πάλι και κούκλες 2μετρες. :X :rolleyes: Ναι βρε συ εντάξει πλάκα έκανα :p Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ύψος μου,μ'αρέσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Πανω-κατω 1.85... P.S.-Αll time favorite κοπελες για τα προσωπικα μου γουστα, αυτες που ειναι του μεγεθους "small"!!!!! :D (Μεχρι 1.65-167-maximum- καλα ειναι.... :!: ;) ;) :!: ) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 1,82 για μενα!καποιες στιγμες θα ηθελα να ημουν λιγο πιο ψηλος!αλλα υστερα απο ωριμη σκεψη, τελικα μου αρκει κ τοσο που ειμαι!μια χαρουλα ειμαι! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Πολύ ωραία με αυτά που διαβάζω με τι ψυχή να δηλώσω ότι είμαι 1.63; :cry: Με την ίδια ψυχή που το δηλώνω κι εγώ.. 1.62 :( - join the club, valeria - ;) Αλλά όπως είπε και ο `trapped, κάτι παρόμοιο έλεγε και η γιαγιά μου..: "τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια" - οπότε κανένα κόμπλεξ δεν έχω με το ύψος μου, ίσα-ίσα που έχω και τους ψηλούς σαν υπηρέτες :D (βέβαια μένοντας μόνη μου, παίρνει φωτιά η σκάλα για να φτάσω στο πάνω-πάνω ράφι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Se poia hlikia stamathsate na pshlonete kai se poia phrate to perissotero ypsos; Anaferomai stoys arrenes-melh toy MYPHONE... :rolleyes: εγω το πηρα αποτομα το υψος,12 χρονων ημουν 1.60 στα 18 αν θυμαμαι καλα επαψα να ψυλωνω αλλο..τωρα ειμαι χωρις παπουτσια 1.98.θα προτιμουσα ομως να ημουν 10 ποντους λιγοτερο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Με την ίδια ψυχή που το δηλώνω κι εγώ.. 1.62 :( - join the club, valeria - ;) Αλλά όπως είπε και ο `trapped, κάτι παρόμοιο έλεγε και η γιαγιά μου..: "τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια" - οπότε κανένα κόμπλεξ δεν έχω με το ύψος μου, ίσα-ίσα που έχω και τους ψηλούς σαν υπηρέτες :D (βέβαια μένοντας μόνη μου, παίρνει φωτιά η σκάλα για να φτάσω στο πάνω-πάνω ράφι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..)Ναι βρε συ να μην έχεις πρόβλημα με το ύψος σου,άλλωστε υπάρχουν και τα τακουνάκια αν θέλουμε να δείξουμε κάπως ψηλότερες!Εμένα εν τω μεταξύ που μου αρέσουν πολύ τα τακουνάτα παπουτσάκια πως θα τα φόραγα αν είχα ύψος 1.80 πχ; :p Τhink positive! ;) :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 1.78 εδώ... Με όλα αυτά που διαβάζω όμως εδώ μέσα μήπως θα έπρεπε να αισθάνομαι κοντός? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ναι βρε συ να μην έχεις πρόβλημα με το ύψος σου,άλλωστε υπάρχουν και τα τακουνάκια αν θέλουμε να δείξουμε κάπως ψηλότερες!Εμένα εν τω μεταξύ που μου αρέσουν πολύ τα τακουνάτα παπουτσάκια πως θα τα φόραγα αν είχα ύψος 1.80 πχ; :p Τhink positive! ;) :D Το θέμα είναι πως εμένα μου αρέσουν τα χαμηλά παπούτσια.. πάνε οι εποχές που φόραγα ψηλοτάκουνα, νομίζω πως μεγαλώνω.. :X Αλλά ουδέν πρόβλημα έχω, σε όποιον αρέσουμε :p Βέβαια είναι όντως πρόβλημα όταν πρέπει να κονταίνεις όλα σου τα παντελόνια, αλλά πάλι καλύτερα από το να πρέπει να κάνεις μέχρι και κρεβάτι παραγγελία. Πάντως με ξαφνιάζει ο μέσος όρος ύψους, όπως φαίνεται από τη δημοσκόπηση. Ειλικρινά δε μας θεωρούσα τόσο ψηλό λαό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Έχω ύψος 2.12 (Χωρίς πλάκα) http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Έχω ύψος 2.12 (Χωρίς πλάκα) Τι λες ρε φιλε?! :w00t: φανταζομαι , #50 θα ειναι τα παπουτσια σου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Έχω ύψος 2.12 (Χωρίς πλάκα) Σε θέλουμε μεταγραφή στον Άρη. Έχουμε πρόβλημα στους ψηλούς. :p Εγώ έχω ύψος 1,91. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Εγω ρε παιδια ειμαι 1,79..αλλα εχουμε και παραδοση στην οικογενεια!Ενταξει,καλο το υψος,αλλα δυστυχως εξαιτιας του σταματησα την ενοργανη με την οποια μπορουσα να ασχοληθω περαιτερω. :mad: Δεν πειραζει με ευνοουν αλλα σπορς ευτυχως (και μην ακουσω μπασκετ !!) :p http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Το ωραίο που έχει το να είσαι ψηλός είναι οτι όταν βρίσκεσαι μέσα σε πλήθος σηκώνεις το κεφάλι και βλέπεις όλους τους άλλους αφ υψηλού :p :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Έχω ύψος 2.12 (Χωρίς πλάκα) απο τις πορτες χωρας οταν περνας η σκυβεις? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Έχω ύψος 2.12 (Χωρίς πλάκα) Σοβαρά ; Ο Φασούλας 2.13 δεν είναι; Είχε έρθει μια φορά στο ξενοδοχείο μου και δεν χορούσε στην πόρτα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Mπορει να ειναι και 2.13... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Mπορει να ειναι και 2.13... Το διόρθωσα :p :p Αν ήταν 1.13 και δεν χορούσε ίσως θα έπρεπε να αρχίσω να ανησηχώ για τις πόρτες :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 1.70 τελική προσφορά :p :w00t: :lol: :lol: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Αναζητείται ο έτερος που ψήφισε άνω των 200 cm. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Κάπου ανάμεσα στο 180 και το 190. Έχω να μετρηθώ από κάποτε :w00t: Υ.Γ.: Οι ψηλές κοπέλες είναι άχαρες ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts