zananiro Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Τελικά διαπιστώνω ότι πολλοί που έχουν battery drain brain με τα κινητά τους και όχι μόνο με το p20 αλλά και με άλλα μετά την ανάρτηση μου είδαν ότι απλά έχουν το modem speedport plus. Και το λέω γιατί ανάρτησα το θέμα σε 3 διαφορετικά forum. Και ξαφνικά άρχισαν και μου ερχόντουσαν μηνύματα, οπότε όσοι έχετε το μόντεμ αυτό απλά να ξέρετε ότι δεν φταίει το κινητό σας. Ψάχνουμε τη λύση (πέρα από τη χρήση WiFi extender) και αν και όταν την βρούμε θα την ανακοινωσουμεΓιατί δεν κλειδώνεις απλά το router να δουλεύει μόνο στα 2.4Ghz? Έχει τέτοια επιλογή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgr1972 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Φίλε μου αν διαβάσεις μερικά μηνύματα πιο πίσω που έχω βάλει φώτο με όλες τις δοκιμές θα δεις ότι το έκανα και αυτό και είχα drain 15% ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου αν διαβάσεις μερικά μηνύματα πιο πίσω που έχω βάλει φώτο με όλες τις δοκιμές θα δεις ότι το έκανα και αυτό και είχα drain 15% η καλύτερη λύση μέχρι τώρα είναι να μπαίνω από το ίντερνετ του γείτονα χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Kαλημερα σε ολους τους φιλους και καλο μηνα με υγεια !!! Παιδια greenify δοκιμασε κανεις ?? κανει τιποτα ?? τι ρυθμισεις προτεινετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Λοιπόν μετά από 10 μέρες λειτουργίας του P20 pro ερχόμενος από galaxy S7 έχω να πω στα θετικά :απίστευτη αυτονομία μπαταρίας, αυτό με τη νυχτερινή φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό που την κάνει μέρα δεν υπάρχει, το βίντεο του κατώτερο από Samsung δεν παύει να είναι πολύ καλό όμως και με πολύ καλή σταθεροποιηση όμως, ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ το γεγονός να μην έχει σταθερολοιηση στα 60 fps αν γνωρίζει κάποιος αν αυτό μπορεί να αλλάξει με update η με το ερχόμενο Android 9 ας ενημερώσει , η οθόνη του αξιοπρεπής χειρότερη από Samsung S7 όμως στο Netflix που υποστηρίζει hdr10 φαίνεται καλύτερα στο p20pro, με το YouTube απορώ γιατί δεν υπάρχει υποστηρίξη hdr ακόμα, με ενοχλεί που δεν μου βγάζει ενημερώσεις η aod από άλλες εφαρμογές. Τέλος θέλω 2 καλές επιλογές για τζάμι οθόνης και για θήκη αν υπάρχει κάμια καλή λύση σε διαφανη γιατί έχω το TWILIGHT και θέλω να φαίνετε το χρώμα πίσω. αυτό ακριβώς είναι που με έχει κρατήσει από το να την αγοράσω την συσκευή το βίντεο στα 60fps και λίγο η σελφι του! Αν διορθωθεί με την 9 τότε θα είναι ακόμα ποιο vfm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 αυτό ακριβώς είναι που με έχει κρατήσει από το να την αγοράσω την συσκευή το βίντεο στα 60fps και λίγο η σελφι του! Αν διορθωθεί με την 9 τότε θα είναι ακόμα ποιο vfm!Η σελφι τι έχει? Ακόμα και σε indoor καταστάσεις τις βρίσκω εξαιρετικές. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Είχα δοκιμάσει όλες τις beta. Ήταν αρκετά καλές από άποψη Performance. Δραματικές αλλαγές στο ui δεν είχαν αλλά γενικά αυτό ούτε σε pure android άλλαξε τρελά. Λογικά στον πυρήνα είναι όλο το θέμα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk τα ιδια χαλια ειναι... απο τοτε που πηραμε την 161 και στο android 9 παραμενει το ιδιο... οταν ειχα αγορασει το κινητο δεν θυμαμαι καν πια version ειχε... παντως ητανε πριν την 152... και ητανε μια χαρα... μετα την 152 και τωρα στην 161 η συσκευη απλα ειναι ολο lag.... δοκιμασα χτες το android 9 με επαναφορα αλλα πηγα ξανα στην 161... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Η σελφι τι έχει? Ακόμα και σε indoor καταστάσεις τις βρίσκω εξαιρετικές. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Εγω προσωπικά τις βλέπω όσες φορές το έχω πιάσει στα χέρια μου, πολύ ανοιχτόχρωμες φωτεινές περισσότερο από το πραγματικό με μια απόχρωση στο δέρμα σαν πούδρα! Καθαρές μεν λόγω 24mp αλλά αρκετά μακρυά από την πραγματικοτητα για τα μάτια μου και γούστα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Εγω προσωπικά τις βλέπω όσες φορές το έχω πιάσει στα χέρια μου, πολύ ανοιχτόχρωμες φωτεινές περισσότερο από το πραγματικό με μια απόχρωση στο δέρμα σαν πούδρα! Καθαρές μεν λόγω 24mp αλλά αρκετά μακρυά από την πραγματικοτητα για τα μάτια μου και γούστα μου! ισχύει... πάντως πολλές κοπέλες τρελαίνονται με της selfie από το p20 pro... λογικό εξάλλου θέλουνε να είναι top instagram girls...:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ την πέρασα... Σιγά τις αλλαγές περίμενα βασικά πιο πολλά Όχι 4k είπαμε είναι θέμα hardware όπως είχα διαβάσει Αύριο θα το ψάξω πιο αναλυτικά αν εχεις σταθερο χερι ειναι πολυ κομπλε το 4Κ... μετα αλλη επιλογη ειναι εδω... https://www.kotsovolos.gr/site/imaging/action/cameras/189013-dji-osmo-mobile-2?cmicc=skroutz Edited December 1, 2018 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μετα απο 2 εβδομαδες που η συσκευη θα "μαθει" την χρηση σου θα στρωσει η αυτονομια, συνηθως ειναι 1 εβδομαδα αλλα επειδη ειναι νεα συσκευη θα την "σκαλισεις" κι ετσι δεν θα "μαθει" σωστα οποτε θελει 2 εβδομαδες. Καλά εντάξει εγώ είμαι άνδρας θα με μάθει, με τις γυναίκες πως τα καταφέρνει? :lol::lol: Όχι τίποτ' άλλο να μας πει το μυστικό ρε αδελφέ μου!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Εγω προσωπικά τις βλέπω όσες φορές το έχω πιάσει στα χέρια μου, πολύ ανοιχτόχρωμες φωτεινές περισσότερο από το πραγματικό με μια απόχρωση στο δέρμα σαν πούδρα! Καθαρές μεν λόγω 24mp αλλά αρκετά μακρυά από την πραγματικοτητα για τα μάτια μου και γούστα μου! Το συγκεκριμένο που λες είναι το πορτρέτο mod και η δουλεία του είναι αυτή ακριβώς, να βάζει "πούδρα", κατάργησε το επίπεδο καλλωπισμού και το καλλιτεχνικό θόλωμα και θα δεις την πραγματική δύναμη της σέλφι, είμαι 100% σίγουρος πως μετά δεν θα θες να αλλάξεις το κινητό με κανένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Το συγκεκριμένο που λες είναι το πορτρέτο mod και η δουλεία του είναι αυτή ακριβώς, να βάζει "πούδρα", κατάργησε το επίπεδο καλλωπισμού και το καλλιτεχνικό θόλωμα και θα δεις την πραγματική δύναμη της σέλφι, είμαι 100% σίγουρος πως μετά δεν θα θες να αλλάξεις το κινητό με κανένα άλλο. Και εντελώς να απενεργοποιήσεις το beautify, το κινητό στο μόνο του βάζει ένα ελάχιστο φίλτρο ωραιοποιησης... Δυστυχως δεν απεργοποιηται εντελως. Και συμβαινει σε αρκετα κινεζικα κινητα αυτό. Μάλλον είναι μοδα στα μέρη τους η ωραιοποίηση, δεν εξηγειται αλλιως. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Και εντελώς να απενεργοποιήσεις το beautify, το κινητό στο μόνο του βάζει ένα ελάχιστο φίλτρο ωραιοποιησης... Δυστυχως δεν απεργοποιηται εντελως. Και συμβαινει σε αρκετα κινεζικα κινητα αυτό. Μάλλον είναι μοδα στα μέρη τους η ωραιοποίηση, δεν εξηγειται αλλιως. :blink: Δεν είναι φίλτρο, είναι ο 3D φωτισμός, μιλάμε για πορτρέτο, αν δεν θέλουμε καθόλου beauty τότε το γυρνάς στο φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Και εντελώς να απενεργοποιήσεις το beautify, το κινητό στο μόνο του βάζει ένα ελάχιστο φίλτρο ωραιοποιησης... Δυστυχως δεν απεργοποιηται εντελως. Και συμβαινει σε αρκετα κινεζικα κινητα αυτό. Μάλλον είναι μοδα στα μέρη τους η ωραιοποίηση, δεν εξηγειται αλλιως. :blink: μα αν κάτσεις και το δεις λίγο διαφορετικά είναι ωραίο να είναι έτσι η photo αυτό το μη φυσικό πλέον είναι η μόδα...! και το θέλουνε αρκετά άτομα...! αν ξέρεις από photoshop με λίγο edit κανεις θεαματικά αποτελέσματα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Πλέον είμαι στην 9.0.0.168 official release pie. Καταπληκτικό update, πολύ όμορφο αισθητικά, και smooth as butter. Πολύ όμορφα. Thanks huawei. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 τελικα βγηκε επισημα η 9.0 ? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Με funky Huawei ;;; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Είναι επίσημη η 168. Όσοι δεν χρησημοποιουν funky huawei (προσωπικά όλες με funky τις έχω περάσει, συμπεριλαμβανομένων και των pie Beta, πλην της 161 που την είχα πάρει με Ota. , λογικά σε λίγο καιρό θα την πάρουν από OTA. καταπληκτική βελτίωση στην φώτο, με 4Dfocus πλήρως λειτουργικό. Και το πάρτι συνεχίζεται.... Το ψάχνω ακόμα... Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Ξέρετε τι θέματα έχω με το κινητό; Αν έχω τα hands free του και ακούσω μουσική (ή και τίποτα) και με καλέσει κάποιος, απαντάει αλλά δε τον ακούω. Για να τον ακούσω (ενώ η κλήση έχει ανοίξει) πρέπει να πατήσω την ανοιχτή ακρόαση και μετά να την ξανά κλείσω. Υπάρχει τρόπος αυτό να διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Πλέον είμαι στην 9.0.0.168 official release pie. Καταπληκτικό update, πολύ όμορφο αισθητικά, και smooth as butter. Πολύ όμορφα. Thanks huawei. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk το ''smooth as butter'' Που το ειδες ρε φιλε? και εγω στην ιδια ειμαι.... εκανα και restore as new... ειναι σιγουρα πιο κομπλε απο την 161... αλλα to scrolling ιδικα στο chrome ειναι σπαστικο... παει καπος αποτομα και δεν εχει καλη αποκριση.... δεν το βλέπω καθολου smooth... σε xiaomi redmi 5 plus πιο καλα παει.... :lol: να βαλω samsung browser na βρω την ηρεμια μου? :p to playstore χ8ες εκανε και ενα update kai εχει καπια ελαχιστα lag... ελπιζω να στρωσει αυτο με τον καιρο... Edited December 1, 2018 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Επίσης και νέο photo gallery. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Ξέρετε τι θέματα έχω με το κινητό; Αν έχω τα hands free του και ακούσω μουσική (ή και τίποτα) και με καλέσει κάποιος, απαντάει αλλά δε τον ακούω. Για να τον ακούσω (ενώ η κλήση έχει ανοίξει) πρέπει να πατήσω την ανοιχτή ακρόαση και μετά να την ξανά κλείσω. Υπάρχει τρόπος αυτό να διορθωθεί; οχι... :( και εμενα το κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Και νέο theme gallery. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Επίσης και νέο photo gallery. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk τουλαχιστων δεν κολαει το photo gallery θαυμα... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και νέο theme gallery. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk αυτο κολαει λιγο... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Και gesture support. (εκτός του off screen gestures.) Sent from my CLT-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε λίγες μέρες θα έχω και εικόνα από την απόδοση της μπαταρίας. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Και gesture support. (εκτός του off screen gestures.) Sent from my CLT-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε λίγες μέρες θα έχω και εικόνα από την απόδοση της μπαταρίας. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk βαλε το perfomance mode... εκει μπορει να χανεις λιγο απο μπαταρια αλλα λεει ασχημα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts