tzotzotzo Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Που ακριβώς είναι τα widgets? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Που ακριβώς είναι τα widgets?Κάνε tap σε κάποιο κενό σημείο στην αρχική οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα και θα στα εμφανίσει στο κάτω μέρος της οθόνης. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 (edited) Γεια σας,γιατι στον Nova Launcher,οπως και σε αλλους Launcher δεν μπορω να βαλω τη συντομευση "κλειδωμα οθονης" και λεει η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει?( μολις παω να βαλω το εικονιδιο) Υπαρχει λυση για αυτο?Ευχαριστω. Edited August 3, 2020 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Γιατί είναι widget του native launcher. Πώς θα δουλέψει σε έναν άλλον? Άλλο τα widgets εφαρμογών. Αυτά συνήθως δουλεύουν. Το συγκεκριμένο είναι του launcher της hua.. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Εμένα με έχουν ξεχάσει οι Κινέζοι με 9.1 σταθερά :) Διάβασε ποιο πίσω τι έκανα και έλυσα το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλημέρα στην παρέα, θέλω με μια κίνηση να επιλέγω από ποια κάρτα θα έχω τα δεδομένα, πως μπορώ να το πετύχω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 dual sim switcher λεγε η εφαρμογή, τη βρίσκεις στο playstore και ειναι widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ευχαριστώ φίλε αλλά το κατέβασα και μου λέει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Να ρωτήσω και κάτι άλλο, στη δεύτερη γραμμή έχω Vodafone, σε αυτήν έχω και τα δεδομένα, με καλούν σε αυτήν την γραμμή και εξακολουθώ να έχω 4g+ , αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο το volte; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ευχαριστώ φίλε αλλά το κατέβασα και μου λέει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου Κάποτε δούλευε, είναι το μόνο. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, στη δεύτερη γραμμή έχω Vodafone, σε αυτήν έχω και τα δεδομένα, με καλούν σε αυτήν την γραμμή και εξακολουθώ να έχω 4g+ , αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο το volte; Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ok thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Τι έγινε, σταμάτησε η εταιρία και τα security updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Τι έγινε, σταμάτησε η εταιρία και τα security updates;Πως σου ήρθε, προχθές ήρθε ένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Σοβαρά φίλε; Απριλίου έχω ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Σοβαρά φίλε; Απριλίου έχω ακόμηΥπομονη λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Ok , δεν βιάζομαι, απλά είχα την απορία, ευχαριστώ....... Όταν μου έρχεται ένα email τις περισσότερες φορές πριν το ανοίξω δεν μου βγάζει λεπτομέρειες, δηλαδή το τι περιέχει μέσα αυτό, πως διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diathan96 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Παιδιά καλησπέρα! Τελικά, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει η google κάμερα στο κινητό μας, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Παιδιά καλησπέρα! Τελικά, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει η google κάμερα στο κινητό μας, έτσι;Γιατι να το κάνεις αυτό?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Μόλις έλαβα την έκδοση .171 με το πακέτο ασφαλείας του Ιουλίου 2020. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Μόλις έλαβα την έκδοση .171 με το πακέτο ασφαλείας του Ιουλίου 2020.Το ίδιο και εγώ χθες βράδυ. Cosmote. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Κ σε μένα ήρθε με Cosmote. Την δοκίμασε κανένας; Δουλεύουν όλα οκ; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Και γω με Cosmote αλλά τίποτε ακόμα! Αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Κ σε μένα ήρθε με Cosmote. Την δοκίμασε κανένας; Δουλεύουν όλα οκ; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά είναι όλα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ναι εγώ την έχω κανα 10ημερο. Όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι η πτώση της μπαταρίας όταν φτάνει στο 20% είναι πολύ γρήγορη και ειδικά μετά το 10% μπορεί να φτάσει να σβήσει μέσα σε 10λεπτά. Δεν το αφήνω να πέσει από επιλογή αλλά κάποιες φορές αναγκαστικά συμβαίνει και το κυριότερο είναι ότι έως τώρα δεν το έκανε αυτό, είχε τύχει να βγάλω 4ωρο+ με μπαταρία στο 20% Είναι θέμα εξασθένησης της μπαταρίας λόγω ηλικίας (24 μήνες στην κατοχή μου) ή υπάρχει κάποιο φρεσκάρισμα που μπορώ να κάνω; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts