sniper20 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ηρθε η αναβαθμιση ΟΤΑ στο δικο (γερμανικο αμαζον αγορα). Δε βλεπω καμια ουσιωδη διαφορα προς το παρον.Ποια έκδοση? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) Η 9.1.0.311 έκδοση.. και όχι δεν έχει aod με ειδοποιήσεις εφαρμογών... Το ίδιο εχει Edited July 26, 2019 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Προφανώς δεν πρόκειται για Emui 9.1. Τίποτα security patches θα είναι. Sent from my Huawei P20 Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) Προφανώς δεν πρόκειται για Emui 9.1. Τίποτα security patches θα είναι. Sent from my Huawei P20 Pro, using Tapatalk. Ειναι emui 9.1.0 (αριθμος εκδοσης 9.1.0.311) - περιπου στα 4gb αρχειο κατεβασε... δεν ειναι patch Edited July 26, 2019 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Το 9.1 είναι απλά η aod πλέον ενημερώνει για μυνηματα και κλήσεις. Όχι από όλες τις εφαρμογές. Αυτή είναι η λειτουργία της προς το παρόν τουλάχιστον. Στο 9.0 δεν έδειχνε τίποτα εκτός της ώρας. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Το 9.1 είναι απλά η aod πλέον ενημερώνει για μυνηματα και κλήσεις. Όχι από όλες τις εφαρμογές. Αυτή είναι η λειτουργία της προς το παρόν τουλάχιστον. Στο 9.0 δεν έδειχνε τίποτα εκτός της ώρας. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΠερίεργο, στο mate 10 pro απ όσο διάβασα δίνει τη δυνατότητα και από άλλες εφαρμογές όπως viber, messenger κλπ. Ίσως σε επόμενο update τη δώσουν αυτή τη δυνατότητα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Κανονικα η 9.1 πρεπει να εχει ειδοποιησεις απο 3rd party στην AOD, βασικα ενα εικονιδιο δειχνει δεν βγαζει ολοκληρο banner. Οριστε video απο το P30 οπου στο Mate 10 PRO μου ειναι ακριβως το ιδιο με την 9.1. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 (edited) Έτσι είναι και στο p20. Όχι όμως από όλες τις τρίτες εφαρμογές. Το ίδιο είναι και στο?p30. Μην περιμένετε δηλαδή όλες οι εφαρμογές που έχουν δυνατότητα notification να εμφανίζονται στην aod. Προς το παρών τουλάχιστον. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited July 27, 2019 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Ποιο είναι το καλύτερο powerbank για Huawei P20 και Huawei P20 Pro; Το Samsung EB-P1100C 10000mAh είναι συμβατό ή είναι μόνο για συσκευές Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Μία ερώτηση για τα update. Έχω κάνει το update .295 χρησιμοποιώντας τον τρόπο Firmware Finder και ΗiSuite. Όταν θα έρθει το update της 9.1 θα μπορέσω να το λάβω ΟΤΑ ή μπήκα μόνιμα στο μονοπάτι της χειροκίνητης αναβάθμισης; Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Καλημέρες Χθες έλαβα OTA την 9.1. Vodafone ο πάροχος και αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα Το κινητό φαίνεται ένα κλικ πιο γρήγορο. Για τη μπαταρία είναι πολύ νωρίς ακόμη. Το ui της κάμερας έχει αλλάξει. Δεν ξέρω αν έχει και βελτίωση στην εφαρμογή ή στην ποιότητα της φωτογραφίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Μία ερώτηση για τα update. Έχω κάνει το update .295 χρησιμοποιώντας τον τρόπο Firmware Finder και ΗiSuite. Όταν θα έρθει το update της 9.1 θα μπορέσω να το λάβω ΟΤΑ ή μπήκα μόνιμα στο μονοπάτι της χειροκίνητης αναβάθμισης;Θα την πάρεις κανονικά. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Ποιο είναι το καλύτερο powerbank για Huawei P20 και Huawei P20 Pro; Το Samsung EB-P1100C 10000mAh είναι συμβατό ή είναι μόνο για συσκευές Samsung; Εγώ έχω HUAWEI POWER BANK AP08Q QUICK CHARGING 10000 MAh και έχει και quick charge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Καλησπέρα σε όλους όσοι πήρατε την 9.1 είδατε κάποια σημαντική διαφορά από πριν? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Κατεβάζω και εγώ την 9.1 κάπου 4gb Νόμιζα θα αργούσε ακόμη, ευτυχώς δεν την κατέβασα με το τρόπο που γράψατε λόγω εργασίας Για να δούμε αλλαγές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Απλά πετάει..... Fluidity, and speed. Καταπληκτική. Την φοράω εδώ και 15 μέρες περίπου. Ότι καλύτερο από τότε που πήρα το κινητό. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Απλά πετάει..... Fluidity, and speed. Καταπληκτική. Την φοράω εδώ και 15 μέρες περίπου. Ότι καλύτερο από τότε που πήρα το κινητό. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΑπό μπαταρία πως πάει? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Σχεδόν ίδια με πριν. Κανένα πρόβλημα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Πρεπει να εχω οπωσδηποτε καρτα μνημης για να περασω την 9,1 μεσω dload; υπαρχει αλλος τροπος; Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Στικακι usb θες φορμαρισμένο σε exfat. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Μόλις μου έσκασε και εμένα το update.Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο.Απλα το κάνω εγκατάσταση και μετά μια επανεκκίνηση? Τι κινήσεις ακριβώς κάνουμε για να κάτσει καλά η rom και πώς θα καταλάβω ότι είναι όντως οκ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 (edited) Μόλις μου έσκασε και εμένα το update.Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο.Απλα το κάνω εγκατάσταση και μετά μια επανεκκίνηση? Τι κινήσεις ακριβώς κάνουμε για να κάτσει καλά η rom και πώς θα καταλάβω ότι είναι όντως οκ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Κάνεις εγκατάσταση και επανεκκίνηση όπως με όλες τις αναβαθμίσεις. Αν κάτι δεν πάει καλά θα το καταλάβεις, μην ανησυχείς. Πχ θα έχεις force close εφαρμογών, θα κολλάει, θα έχεις υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας κλπ. Αν δεν έχεις προβλήματα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν έχεις προβλήματα που συνεχίζονται για ημέρες, παίρνεις ένα back up και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν πάλι για ψυχολογικούς λόγους θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες να έχεις προβλήματα, μετά την αναβάθμιση παίρνεις back up και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited August 1, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Κάνεις εγκατάσταση και επανεκκίνηση όπως με όλες τις αναβαθμίσεις. Αν κάτι δεν πάει καλά θα το καταλάβεις, μην ανησυχείς. Πχ θα έχεις force close εφαρμογών, θα κολλάει, θα έχεις υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας κλπ. Αν δεν έχεις προβλήματα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν έχεις προβλήματα που συνεχίζονται για ημέρες, παίρνεις ένα back up και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν πάλι για ψυχολογικούς λόγους θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες να έχεις προβλήματα, μετά την αναβάθμιση παίρνεις back up και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 ΈΚανα την αναβάθμιση και αυτό που παρατηρώ είναι οτι ενώ το κινητό είναι σβηστή η οθόνη του σε άκυρους χρόνους όταν μιλάω ανάβει και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Για να χρησιμοποιήσετε τη Φωνητική αφύπνιση χορηγήστε τις απαιτούμενες άδεις στις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Μπορεί να μου στείλει καποιος το λινκ για να κατεβάσω το 9.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts