sifnos1 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή είμαι σχετικά νέος στην huawei κάθε πότε παίρνουμε περίπου νέα ενημέρωση? Είναι μηνιαία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Έχω αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ μου πως και γω βλέπω την μπαταρία ελαφρώς πεσμένη με την 9 σε σχέση με την 8.....πεσμενη εννοώ την μεγαλύτερη κατανάλωση....πάντως τι με λιγότερο σοτ.....τι με περισσότερο.... Ίδιες μέρες χρήσης βγάζω-μου κρατάει.... Ειδωμεν... Αν εχεις την εκκινηση εφαρμογων στο αυτοματο τοτε πρεπει να περιμενεις 1 εβδομαδα μεχρι να "μαθει" την χρηση σου. Η 9 εχει καλυτερη αυτονομια στην αναμονη αλλα χειροτερη αυτονομια στην χρηση, με αποτελεσμα αν εισαι χρηστης που εχει το κινητο πιο πολυ στην αναμονη τοτε θα δεις χαμηλωτερη καταναλωση, αν ομως εισαι χρηστης που το δουλευει συνεχεια τοτε θα δεις περισσοτερη καταναλωση και αν εισαι χρηστης ισσοροπημενης χρησης τοτε δεν θα δεις διαφορα καθως η καλυτερη αυτονομια στην αναμονη θα καλυψει την χειροτερη της χρησης. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Άλλαξα την εργοστασιακή ζελατίνα που ήταν μες τις χαρακιές και τα σημάδια σε αυτό εδώ σήμερα. Άριστη εφαρμογή χωρίς καμία φουσκαλα και τέλεια απόκριση στην αφή. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μια εφαρμογή για να μην τρέχει στο Παρασκήνιο να ανοίγει μόνο όταν θέλω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μια εφαρμογή για να μην τρέχει στο Παρασκήνιο να ανοίγει μόνο όταν θέλω εγώ. Κανονικα στο menu μπαταρια στο εκκινηση την βαζεις χειροκινητα και βγαζεις και τις 3 επιλογες Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 παιδια τα φωτα σας, γιατι ενω ενοργοποιω τον εντοπισμο σφαλματων usb οταν βγαινω απο το μενου του προγραμματιστη κλεινει μονο του και δεν το κραταει ενεργο; προσπαθω να συνδεσω το τηλεφωνο με την οθονη στο αυτοκινητο μου μεσω της εφαρμογης easy connect και δεν γινεται επειδη μαλλον το usb debugging κλενει μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Θέλω να ρωτήσω η απενεργοποίηση του αυτόματου συγχρονισμού σας λειτουργεί ; Εμένα στις ρυθμίσεις η επιλογή φαίνεται τσεκαρισμενη αλλά φαίνεται άχνη και δεν μπορώ να την απενεργοποιήσω. Για να την ανοιγοκλείνω έχω κατεβάσει το quick settings που προσθέτει διακόπτες στον πίνακα ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Με την 9 αντιμετωπίσω δύο προβλήματα: 1) Αρκετά χαμηλότερη ένταση από τα ακουστικά που έχω σε πλοήγηση και σε κλήσεις χρησιμοποιώντας το ίδιο ζευγάρι ακουστικών και αντάπτορα που είχα στην 8.1. Τι μπορώ να κάνω, καμιά ιδέα? 2) Η φωτεινότητα στον ήλιο είναι χειρότερη, δεν βρίσκω την ρύθμιση που υπήρχε στην 8.1 για αυτόματο ανέβασμα της φωτεινότητας στον ήλιο, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 παιδια τα φωτα σας, γιατι ενω ενοργοποιω τον εντοπισμο σφαλματων usb οταν βγαινω απο το μενου του προγραμματιστη κλεινει μονο του και δεν το κραταει ενεργο; προσπαθω να συνδεσω το τηλεφωνο με την οθονη στο αυτοκινητο μου μεσω της εφαρμογης easy connect και δεν γινεται επειδη μαλλον το usb debugging κλενει μονο του Το συνδεεις, επιλεγεις μεταφορα αρχειων κι επειτα πας κι ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων USB. Αν τον ενερογοποιησεις πριν συνδεσεις το καλωδιο δεν το κραταει και οταν συνδεσεις το καλωδιο θα ειναι off, οπως και οταν το αποσυνδεσεις παλι θα το κανει off. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Άλλαξα την εργοστασιακή ζελατίνα που ήταν μες τις χαρακιές και τα σημάδια σε αυτό εδώ σήμερα. Άριστη εφαρμογή χωρίς καμία φουσκαλα και τέλεια απόκριση στην αφή. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω φιλε μου αυτη παραγγειλα. Χαιρομαι που επεσα μεσα στην επιλογη,βασει αυτων που λες, απο τοσες που κυκλοφορουν.:) Την εβαλες με την θηκη πανω η χωρις; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Το συνδεεις, επιλεγεις μεταφορα αρχειων κι επειτα πας κι ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων USB. Αν τον ενερογοποιησεις πριν συνδεσεις το καλωδιο δεν το κραταει και οταν συνδεσεις το καλωδιο θα ειναι off, οπως και οταν το αποσυνδεσεις παλι θα το κανει off.Σε ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνδέεται????Γιατί εγώ προσπαθώ να συνδέσω το δικό μου μέσω MirrorLink άι δεν μπορώ με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Φίλος πήρε το κινητό αλλά είχε iphone 6. Υπάρχει επιλογή να περάσει τα αρχεία του αυτόματα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Συνδέεται????Γιατί εγώ προσπαθώ να συνδέσω το δικό μου μέσω MirrorLink άι δεν μπορώ με τπτΘα το κοιτάξω αύριο επειδή δεν πρόλαβα σήμερα και θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Φίλος πήρε το κινητό αλλά είχε iphone 6. Υπάρχει επιλογή να περάσει τα αρχεία του αυτόματα?Μέσω της εφαρμογής phone clone που έχει το κινητό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Επιβεβαιώνω την πτώση αυτονομίας με την 195. Επιστροφή στην 161!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Καλή επιστροφή. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Καλή επιστροφή. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Βασικά ενα κλικ πισω ηθελα να κανω απο την 195 και να παω στην 163 και οχι στην 161. Νομιζα οτι η 161 ηταν η προηγουμενη 9 αλλα τελικα το hisuite με πηγε την 8. Τωρα θα μπορεσω να εγκαταστησω χειροκινητα την 163 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Βασικά ενα κλικ πισω ηθελα να κανω απο την 195 και να παω στην 163 και οχι στην 161. Νομιζα οτι η 161 ηταν η προηγουμενη 9 αλλα τελικα το hisuite με πηγε την 8. Τωρα θα μπορεσω να εγκαταστησω χειροκινητα την 163 ? Ενημερωτικά το HiSuite όταν λέει προηγούμενη έκδοση εννοεί προηγούμενη έκδοση λειτουργικού, δηλαδή από 9 σε 8 και γιαυτό σε πήγε στην τελευταία 8. Τώρα εσύ πας στην ενημέρωση συστήματος να δεις ποια έκδοση θα σου βγάλει και αν είναι η 195 όπου δεν θες τότε αναγκαστικά περνάς χειροκίνητα την 163 που θες. Αν θες περνάς χειροκίνητα την 163 χωρίς να ελέγξεις αλλά σε περίπτωση που σου βγάλει την 163 τότε το κάνεις official χωρίς να μπλέκεις με dns ή otg usb. Απλά αν θες μετά να μείνεις στην 163 θα πρέπει να απενεργοποιησεις την εφαρμογή ενημέρωση λειτουργικού γιατί θα σου κατεβάσει και θα περάσει την τελευταία έκδοση. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Τελικά πως γίνεται οι μισοί να λέμε πως η κατανάλωση είναι κακή και οι αλλοι μισοί να λένε πως είναι καλή; Εγώ είμαι μέτριος χρήστης χωρίς βαριές εφαρμογές και μόνο WiFi και βλεπω πολύ κατανάλωση για αυτή τη μπαταρία που φοράει.....ουτε με την 163 ήταν καλή η μπαταρια... Ιδια ήταν..... Με την 161 ήταν αρκετά καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Ενημερωτικά το HiSuite όταν λέει προηγούμενη έκδοση εννοεί προηγούμενη έκδοση λειτουργικού, δηλαδή από 9 σε 8 και γιαυτό σε πήγε στην τελευταία 8. Τώρα εσύ πας στην ενημέρωση συστήματος να δεις ποια έκδοση θα σου βγάλει και αν είναι η 195 όπου δεν θες τότε αναγκαστικά περνάς χειροκίνητα την 163 που θες. Αν θες περνάς χειροκίνητα την 163 χωρίς να ελέγξεις αλλά σε περίπτωση που σου βγάλει την 163 τότε το κάνεις official χωρίς να μπλέκεις με dns ή otg usb. Απλά αν θες μετά να μείνεις στην 163 θα πρέπει να απενεργοποιησεις την εφαρμογή ενημέρωση λειτουργικού γιατί θα σου κατεβάσει και θα περάσει την τελευταία έκδοση. Λοιπόν βρήκα την 163 μέσω του firmware finder και έκανα έναν φάκελο στο κινητό με το όνομα dload. Εκεί κάνω unzip τα αρχεία που κατέβασα και μετά κλείνω το τηλέφωνο και έπειτα πατάω ταυτόχρονα power + volume up + volume down και κάνω την ενημέρωση ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnas1 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 (edited) Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παιδιά, αγόρασα και εγώ εχθές mate 20 και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω τους ήχους εφαρμογών όταν έχω ακουστικά στο κινητό..... Στέλνουν μνμ viber και όταν έχω τα ακουστικά (ενσύρματα) δεν ακούγεται ο ήχος από τα ηχεία του κινητού πάρα μόνο στα ακουστικά...... Με στέλνει πολλά χρόνια πίσω αυτό αν δεν έχει επιλογή στο μενού που δεν μπορώ να βρω εγώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Λάθος ενότητα, αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να το μεταφέρει στη σωστή. Ευχαριστώ Edited February 15, 2019 by Johnas1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Εμενα παντως παιδια με την 195 ειδα διαφορα στη μπαταρια παντα εμπειρικα μιλωντας, με την 163 pie ειδα μεγαλυτερη καταναλωση απο την 8, τωρα εδω και 3 μερες με την 195 βλεπω καλυτερη διαχειρηση, παντα με gps κλειστο, η διαφορα ειναι πολυ εμφανης σε standby, απο το πρωι μεχρι πριν κοιμηθω και ειχα 77 ακομα σε 12 ωρες λειτουργιας και 3 ωρες οθονη. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παντως παιδια με την 195 ειδα διαφορα στη μπαταρια παντα εμπειρικα μιλωντας, με την 163 pie ειδα μεγαλυτερη καταναλωση απο την 8, τωρα εδω και 3 μερες με την 195 βλεπω καλυτερη διαχειρηση, παντα με gps κλειστο, η διαφορα ειναι πολυ εμφανης σε standby, απο το πρωι μεχρι πριν κοιμηθω και ειχα 77 ακομα σε 12 ωρες λειτουργιας και 3 ωρες οθονη. Επισης παντα φορτιζω με αργο φορτιστη, με τον δικο του μονο αν βιαζομαι για κανα 20λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Λοιπόν βρήκα την 163 μέσω του firmware finder και έκανα έναν φάκελο στο κινητό με το όνομα dload. Εκεί κάνω unzip τα αρχεία που κατέβασα και μετά κλείνω το τηλέφωνο και έπειτα πατάω ταυτόχρονα power + volume up + volume down και κάνω την ενημέρωση ;; Δεν έχω κάνει χειροκίνητη αναβάθμιση για να σου πω σίγουρα τι και πώς. Έχει αναφέρει κάποιος ότι έκανε μέσω otg usb και κάποιοι άλλοι μέσω firmware Finder με την μεθοδο erecovery που θέλει αλλαγή dns. Αν μπορούν αυτοι να σε κατευθύνουν. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Δηλαδη δεν μπορω να κανω downgrade απο την 195 στην 163 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts