Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Καλύτερα να πάρεις ασύρματα, θα τα απολαύσεις.

Δεν ξέρω αν σε βολεύουν τα headset και τι budget σκέφτεσαι.

2) Μπορείς να ενεργοποιήσεις το ξύπνημα οθόνης κάθε φορά που σου ρχεται ειδοποίηση.

Έτσι και μπαταρία γλυτώνεις και τις ειδοποιήσεις θα βλέπεις.

Πάντως το AoD του p20 pro είναι ωραίο και διακριτικό.

Αυτό με το ξύπνημα της οθόνης πως γίνεται;

Απορώ ban η admin κάνουν μόνο στο νήμα με τις φωτογραφίες;
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Αρα φιλε sniper20 μηπως ετυχα προβληματικο p20 pro; μηπως να σκεφτω να το επιστρεψω πισω στον γερμανο;

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και πολλοι εδω μεσα χρηστες λενε πως θα στρωσει σιγα-σιγα. Δεν ξερω...

Tα ασυρματα ακουστικα ειναι πολυ καλα.

Εγω εχω τα RΗΑ ΜΑ650, εχουν πολυ καλη ποιοτητα ηχου, 12 ωρη μπαταρια και εμβελεια μεγαλυτερη απο 10 μετρα απο την συσκευη.

Κοστιζουν περιπου €100

Δες και τα One Plus bullets - Xiaomi wireless earphones για κατι ποιο οικονομικο

Πολύ καλή επιλογή είναι και της Huawei

https://www.skroutz.gr/s/13261069/Huawei-AM61.html

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

ρυθμίσεις/ εφαρμογές και ειδοποιήσεις/ ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης/ με τις ειδοποιήσεις ενεργοπ. η οθόνη--> on

aka bill_thes

ρυθμίσεις - εφαρμογες & ειδοποιησεις - ειδοποιησεις & γραμμή κατάστασης - με τις ειδοποιήσεις ενεργοπ. η οθόνη.

Οταν βλέπεις το βίντεο στο τηλέφωνο, θα κάνεις ενα ταπ πανω στην οθόνη και θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος η μπάρα του βίντεο και στην επάνω δεξιά γωνία τρείς τελιτσες. Εσυ πατάς στις τελιτσες και θα εμφανίσει ενα μενού όπου εκεί θα επιλέξεις το αποθήκευση βίντεο σε αργή κίνηση

πρέπει να τα κάνεις πρώτα save σε slow και μετά ν; τα στείλεις όπου θες.

@nassosp, @rackal δούλεψε με αυτόν τον τρόπο, παίζουν κανονικά σε pc slow motion. Thanks παιδιά, δεν υπήρχε περίπτωση να το βρώ αυτό.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα παλικάρια, αγόρασε μήπως κανείς από εσάς το p20 pro με την προσφορά που έτρεχε από Πειραιώς-Wind? Ρωτάω γιατί παρότι τους έχω ενημερώσει και πριν την αγορά αλλά και μετά, δεν έχει γίνει ακόμα η πίστωση των yellows στον λογαριασμό μου και απορώ γιατί...

Φίλε κάνε λίγο υπομονή, και εγώ από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου πρωί που το πήρα, μπήκαν Δευτέρα βράδυ 26 Νοεμβρίου

Αναφορικά με με την κατανάλωση της μπαταρίας στην 161. Εγώ έχω τα παρακάτω, με σχεδόν συνεχόμενη σύνδεση σε 4g και όταν δεν έχω το 4g ανοιχτό έχω συνέχεια το wifi. cbd3d54a6541f398db06b8adf092fa79.jpg9740d6647be6b167623d5b88fa2ead5b.jpg

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εν λόγω αγορά. Αν είχε και το απλό / καθαρό μενού του pure Android θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Αλλα μετά από λίγες μέρες το ξέχασα και αυτό.

Να συμπληρώσω ότι έπειτα από σχεδόν μια εβδομάδα χρήσης της whitestone dome glass, ωφειλω να ομολογήσω ότι είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει σε κινητό μου. (παλαιότερα σε άλλες συσκευές έχω δοκιμάσει nillkin, orzly, spigen,) τρομερή εφαρμογή και απίστευτη αίσθηση touch. Πράγματικα χαλάλι τα έξτρα ευρώ.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Edited by sniper20

Καλησπέρα παλικάρια, αγόρασε μήπως κανείς από εσάς το p20 pro με την προσφορά που έτρεχε από Πειραιώς-Wind? Ρωτάω γιατί παρότι τους έχω ενημερώσει και πριν την αγορά αλλά και μετά, δεν έχει γίνει ακόμα η πίστωση των yellows στον λογαριασμό μου και απορώ γιατί...

Εμένα στην απόδειξη του Pos στο κατάστημα φάνηκαν κατευθελιαν τα Yellows.

Καλημερα σε ολους, σε απαντηση στο φιλο με την πειραιως και τα yellows να πω και γω τη δικια μου εμπειρια. Παρασκευη αγορασα και γω απο wind στα 549 το p20pro. Στην αποδειξη δε φαινοταν τα yellows, απορησα ρωτησα τους υπαλληλους και με διαβεβαιωσαν οτι θα πιστωθουν κανονικα. Υποψιασμενος, κοιταω οτι το pos ηταν αλλης τραπεζας, παιρνω τηλεφωνο στην πειραιως, ρωταω αν υπαρχει προβλημα με αυτο, με συνδεουν με 3 διαφορετικους υπαλληλους χωρις να ξερει κανεις την απαντηση. Η ενημερωση ηταν οτι θα μου απαντησουν δευτερα, τους λεω οτι η προωθητικη ενεργεια ειναι μεχρι σαββατο και οτι δεν αναφερεται πουθενα αν πρεπει η συναλλαγη να γινει με τερματικο δικιας τους τραπεζας. Με τα πολλα εφτασε δευτερα και μου λεν οτι δεν ισχυει το bonus και οτι θα πιστωθουν yellows εκτος της προωθητικης ενεργειας αυτης. Εκει φορτωνω.. Καινουργιο αιτημα λοιπον χτες για το ποιος ειναι υπευθηνος για τη μη ενημερωση μας ως καταναλωτες, η τραπεζα η το καταστημα.. Περιμενω την απαντηση τους και θα ενημερωσω. Και μια ερωτηση, η επομενη ενεργει

α ποια ειναι, συνηγορος καταναλωτη;

Πολύ καλή επιλογή είναι και της Huawei

https://www.skroutz.gr/s/13261069/Huawei-AM61.html

Αυτά έχουν πρόβλημα με το P20 pro, κάνει stutter ακόμη και σε μικρή

απόσταση αν υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο. Θα συνιστούσα να τα

αποφύγεις...

Νέος χρήστης και εγώ, θα είχα πολλές ερωτήσεις, αλλά μετά από πολύ ψάξιμο έλυσα πολλούς γρίφους και έχω τις εξής δύο:

1) Όταν προσπαθώ με κύλιση από πάνω προς τα κάτω να εμφανίσω την γραμμή ειδοποιήσεων μου εμφανίζεται μία άσπρη οθόνη με μία γραμμή αναζήτησης. Αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί? Γιατί μία στις δύο μου συμβαίνει. Όταν κάνω κύλιση από κάτω προς τα πάνω πάει να εμφανιστεί ο Mr. Google, αλλά δεν μπορεί γιατί κάπου τον απενεργοποίησα τον φ@ύστη.

2) Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα. Πως γίνεται να βάλουμε ξεχωριστό ήχο στα μηνύματα? Γιατί τώρα ακούω τον ίδιο ήχο για ειδοποιήσεις και για μηνύματα. Χωρίς ξεχωριστή εφαρμογή εννοώ πάντα.

Σε γενικές γραμμές το λειτουργικό έχει κάποιες βλακείες χειρότερες από το Mate 8 που είχα. Μεγάλο πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα στην γραμμή ειδοποιήσεων, δεν ρυθμίζεται αυτόματα από εκεί, πρέπει να μπεις στο μενού για να το κάνεις, (στο Mi8 υπάρχει ξεχωριστή επιλογή).

Όταν πατάω το κουμπί για να πάρω τηλέφωνο έχει πολύ καθυστέρηση την πρώτη φορά μέχρι να βγει η οθόνη καλούντος.

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι επιτέλους έχω δυνατό ακουστικό.

Edited by kostas2712

Νέος χρήστης και εγώ, θα είχα πολλές ερωτήσεις, αλλά μετά από πολύ ψάξιμο έλυσα πολλούς γρίφους και έχω τις εξής δύο:

1) Όταν προσπαθώ με κύλιση από πάνω προς τα κάτω να εμφανίσω την γραμμή ειδοποιήσεων μου εμφανίζεται μία άσπρη οθόνη με μία γραμμή αναζήτησης. Αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί? Γιατί μία στις δύο μου συμβαίνει. Όταν κάνω κύλιση από κάτω προς τα πάνω πάει να εμφανιστεί ο Mr. Google, αλλά δεν μπορεί γιατί κάπου τον απενεργοποίησα τον φ@ύστη.

2) Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα. Πως γίνεται να βάλουμε ξεχωριστό ήχο στα μηνύματα? Γιατί τώρα ακούω τον ίδιο ήχο για ειδοποιήσεις και για μηνύματα. Χωρίς ξεχωριστή εφαρμογή εννοώ πάντα.

Σε γενικές γραμμές το λειτουργικό έχει κάποιες βλακείες χειρότερες από το Mate 8 που είχα. Μεγάλο πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα στην γραμμή ειδοποιήσεων, δεν ρυθμίζεται αυτόματα από εκεί, πρέπει να μπεις στο μενού για να το κάνεις, (στο Mi8 υπάρχει ξεχωριστή επιλογή).

Όταν πατάω το κουμπί για να πάρω τηλέφωνο έχει πολύ καθυστέρηση την πρώτη φορά μέχρι να βγει η οθόνη καλούντος.

1) Για να εμφανιστει η γραμμη ειδοποιησεων πρεπει να το κανεις απο τερμα πανω προς τα κατω, αν το κανεις απλα προς τα κατω βγαινει η αναζητηση η οποια αν την δουλεψεις ειναι πολυ χρησιμη. Να απενεργοποιηθει οχι δεν γινεται εκτος αν αλλαξεις launcher.

2) Δεν γινεται να εχεις διαφορετικο ηχο για μηνυματα απο τις ειδοποιησεις.

Για την φωτεινοτητα εμενα μια χαρα μου την αλλαζει απο την μπαρα και σε σχεση με το MIUI εδω δεν χρειαζεται να την συρεις αλλα πατας στο σημειο που θες και αλλαζει. Το μονο κακο για πολλους ειναι οτι αν την βαλεις στο χειροκινητο αυτο αλλαζει στο αυτοματο απο μονο του.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

1) Για να εμφανιστει η γραμμη ειδοποιησεων πρεπει να το κανεις απο τερμα πανω προς τα κατω, αν το κανεις απλα προς τα κατω βγαινει η αναζητηση η οποια αν την δουλεψεις ειναι πολυ χρησιμη. Να απενεργοποιηθει οχι δεν γινεται εκτος αν αλλαξεις launcher.

2) Δεν γινεται να εχεις διαφορετικο ηχο για μηνυματα απο τις ειδοποιησεις.

Για την φωτεινοτητα εμενα μια χαρα μου την αλλαζει απο την μπαρα και σε σχεση με το MIUI εδω δεν χρειαζεται να την συρεις αλλα πατας στο σημειο που θες και αλλαζει. Το μονο κακο για πολλους ειναι οτι αν την βαλεις στο χειροκινητο αυτο αλλαζει στο αυτοματο απο μονο του.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.

Για το πρώτο έχω να πω ότι επειδή έχω θήκη Spigen marked armored το δάκτυλο καμμιά φορά πηδάει πιο κάτω αφού βρίσκει στο χείλος της θήκης και ανοίγει αυτή η βλακεία.

Στην φωτεινότητα τώρα ίσως δεν έγινα κατανοητός. Για αυτούς που χρησιμοποιούν την αυτόματη, όπως κι εγώ είναι μια ταλαιπώρια σκέτη άμα πειράξουμε το δείκτη. Για να επανέλθουμε στο αυτόματο πρέπει να το ξετικάρουμε και να ξανατικάρουμε πάλι, αλλιώς πρέπει να ρυθμίζουμε συνεχώς χειροκίνητα. Όμως έχουν βγάλει το κουμπί επιλογής αυτόματης από το μενού ειδοποιήσεων και πρέπει να τρέχεις μέσα στις ρυθμίσεις-προβολή κ.λ.π.:down::down::angry:

Το ότι δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε ξεχωριστό ήχο στα μηνύματα με ξεπερνάει, έχω αλλάξει όπως και όλοι αρκετές συσκευές, όλες το είχαν.

Επίσης το led είτε το έχουν είτε όχι δεν έχει νόημα, δεν φαίνεται καθόλου, στο πενταετίας lg g2 σου έβγαζε τα μάτια. Αντιγράφουν notch και κάθε είδους μόδα, αλλά κάτι σημαντικό δεν......

Για το πρώτο έχω να πω ότι επειδή έχω θήκη Spigen marked armored το δάκτυλο καμμιά φορά πηδάει πιο κάτω αφού βρίσκει στο χείλος της θήκης και ανοίγει αυτή η βλακεία.

Στην φωτεινότητα τώρα ίσως δεν έγινα κατανοητός. Για αυτούς που χρησιμοποιούν την αυτόματη, όπως κι εγώ είναι μια ταλαιπώρια σκέτη άμα πειράξουμε το δείκτη. Για να επανέλθουμε στο αυτόματο πρέπει να το ξετικάρουμε και να ξανατικάρουμε πάλι, αλλιώς πρέπει να ρυθμίζουμε συνεχώς χειροκίνητα. Όμως έχουν βγάλει το κουμπί επιλογής αυτόματης από το μενού ειδοποιήσεων και πρέπει να τρέχεις μέσα στις ρυθμίσεις-προβολή κ.λ.π.:down::down::angry:

Το ότι δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε ξεχωριστό ήχο στα μηνύματα με ξεπερνάει, έχω αλλάξει όπως και όλοι αρκετές συσκευές, όλες το είχαν.

Επίσης το led είτε το έχουν είτε όχι δεν έχει νόημα, δεν φαίνεται καθόλου, στο πενταετίας lg g2 σου έβγαζε τα μάτια. Αντιγράφουν notch και κάθε είδους μόδα, αλλά κάτι σημαντικό δεν......

Για το led που λες φίλε μου έχω να σου πω ότι είναι τόσο φωτεινό όσο χρειάζεται. Ίσως δεν σε βοηθάει η θήκη που έχεις ή να μην έχεις βάλει το τζαμακι σωστά και το καλύπτεις.

Προσωπικά χρησιμοποιώ την spigen ultra hybrid μαζί με το τζάμι της εν λόγω εταιρίας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στο πως φαίνεται το led.

Οοσ για κάτι προηγούμενα μηνύματα κάποιων προσπαθείτε να βγάλετε από την μύγα ξύγκι.

Έχει αγοράσει κάποιος καλώδιο φόρτισης-δεδομένων, με μεγαλύτερο μήκος του εργοστασιακού, που να υποστηρίζει το fast charge της Huawei?
Treat me like i treat you..

Λοιπον για το θεμα με την φωτεινοτητα καταλαβα τι λες μετα απο λιγο ψαξιμο. Εχω το mate 10 pro και δεν ηξερα οτι το αλλαξαν στο P20 pro.

Εδω πως ειναι στο Mate 10 Pro

https://icdn2.digitaltrends.com/image/huawei-mate-10-status-pulldown-720x720.jpg

Κι εδω πως ειναι στο P20 Pro

https://wmstatic.global.ssl.fastly.net/ml/140618-f-c7bec35c-5364-4954-b97f-51b850323651.jpg?width=392&height=814

Στο Mate 10 pro εχει τον διακοπτη να ενεργοποιεις και να απενεργοποιεις το αυτοματο οποτε θες απο την γραμμη εργαλειων ενω στο P20 Pro το αφαιρεσαν.

Παντος θυμαμαι οτι και χειροκινητα να αλλαξεις την φωτεινοτητα μετα απο 10 λεπτα ή αν κλειδωσεις την οθονη αλλαζει στο αυτοματο.

Για τους ηχους εχω την εντυπωση οτι μονο τα samsung το κανουν αυτο χωρις κατι extra.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Αυτά έχουν πρόβλημα με το P20 pro, κάνει stutter ακόμη και σε μικρή

απόσταση αν υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο. Θα συνιστούσα να τα

αποφύγεις...

Δεν παρατήρησα κάτι, ούτε και με τα sony wh700N

Τι ακριβώς σ κάνει;

δυστυχώς στα μηνύματα επειδή μπήκε η Google στη μέση έχει βάλει τον δικό της messenger γενικά όσες συσκευές έχουν τον msg της Google έχουν και πολλούς περιορισμούς, πχ εγώ θέλω να στέλνω sms με χρόνο, να φεύγει αύριο πχ, σε καταλαβαίνω.

Ο φ0υστης ο Google εμφανίζεται απο ρυθμίσεις τέρμα κάτω γράφει Google εκεί θα βρεις, αναζήτηση, βοηθός και voice.

Σου προτείνω καλύτερα να ενεργοποιήσεις τη τροφοδοσία πολύ καλύτερη, τσιμπάς την αρχική οθόνη (δυο δάχτυλα προς τα μέσα) ρυθμίσεις και ενεργοποίησε τη τροφοδοσία

Το led είναι πραγματικά μικρό, ούτε εμένα με βολεύει...

Έχει αγοράσει κάποιος καλώδιο φόρτισης-δεδομένων, με μεγαλύτερο μήκος του εργοστασιακού, που να υποστηρίζει το fast charge της Huawei?

Το χω αναφέρει παραπάνω, στα 2 μέτρα

https://www.ebay.com/itm/5A-Type-C-Super-Fast-USB-Cable-Charger-for-Huawei-P20-Lite-Pro-P10-Mate-9-10/283258093846?var=583828984972

Edited by rackal

Ο φ0υστης ο Google εμφανίζεται απο ρυθμίσεις τέρμα κάτω γράφει Google εκεί θα βρεις, αναζήτηση, βοηθός και voice.

Σου προτείνω καλύτερα να ενεργοποιήσεις τη τροφοδοσία πολύ καλύτερη, τσιμπάς την αρχική οθόνη (δυο δάχτυλα προς τα μέσα) ρυθμίσεις και ενεργοποίησε τη τροφοδοσία

[/url]

Επίτηδες τον έχω απενεργοποιήσει τον Google, τον χρησιμοποιώ μόνο από την αρχική σελίδα του Chrome.

Αυτό με την ενεργοποίηση τροφοδοσίας δεν το κατάλαβα τι είναι? Και δεν το βρήκα κιόλας, μέσα σε αυτές τις ρυθμίσεις μετά το τσίμπημα δεν υπάρχει, (με το μαλακό αρχάριος είμαι :lol:).

Επίτηδες τον έχω απενεργοποιήσει τον Google, τον χρησιμοποιώ μόνο από την αρχική σελίδα του Chrome.

Αυτό με την ενεργοποίηση τροφοδοσίας δεν το κατάλαβα τι είναι? Και δεν το βρήκα κιόλας, μέσα σε αυτές τις ρυθμίσεις μετά το τσίμπημα δεν υπάρχει, (με το μαλακό αρχάριος είμαι :lol:).

Έλα να το πάμε αλλιώς.

Κράτα παρατεταμένα το δάχτυλο σου σε κάποιο κενό της οθόνης, δλδ μη πατάς καμία εφαρμογή ή φάκελο.

Θα σου μαυρίσει την οθόνη και θα εμφανιστεί 4 επιλογές, τέρμα δεξιά λέει ρυθμίσεις, μπες εκεί στο νέο παράθυρο τέρμα κάτω λέει τροφοδοσία Google, ενεργοποίησε το βγες πάλι στην αρχική οθόνη και άρχισε να κάνεις scroll προς τα δεξιά, θα σου εμφανίζεται πλέον μια νέα καρτέλα της Google.

Να πω και γω τις εντυπωσεις μου μετα απο ενα μηνα περιπου...

1.Μπαταρια το μεγαλο ατου, με εξεπληξε πολυ ευχαριστα, πανω απο 6:30 ωρες screen και το φορτιζω καθε 2 μερες(4G συνεχεια ανοιχτο, 2.πολυ social, ομιλια , μνμ, brightness στο auto . Τι να πω αν εκανα και πιο μαζεμενη χρηση που θα πηγαινε?

3.Πολυ ομορφο κυριως χωρις θηκη, απο τα καλυτερα που εχω πιασει στα χερια μου. Ξερει κανεις αν υπαρχει τζαμακι η αλλη προστασια για πισω χωρις να ειναι θηκη?

4.Καμερα σουπερ, πολυ μεγαλες δυνατοτητες. Βιντεο ξενερα τα 30 fps

5.Φυσικο κουμπι απιστευτα βολικο για πλοηγηση, δεν ξερω αν τα gestures του 9 θα ειναι καλυτερα.

6.EMUI προσωπικα δεν μου αρεσει και νομιζω οτι τραβαει πισω το τηλ. Σε καμια περιπτωση δεν το ανεβαζει.

Επισης παρατηρω τα γνωστα κολληματα στις φωτογραφιες, στο playstore, στο msger καποιες φορες και σε αρκετα παιχνιδια εσχατως.

Υ.Γ. Δεν μπορω με τιποτα να αλλαξω το layout της εφαρμογης των μυνηματων του κινητου οσα themes και να εχω περασει free και επι πληρωμη. Ουτε με άλλο launcher.

Keep wallking

Έλα να το πάμε αλλιώς.

Κράτα παρατεταμένα το δάχτυλο σου σε κάποιο κενό της οθόνης, δλδ μη πατάς καμία εφαρμογή ή φάκελο.

Θα σου μαυρίσει την οθόνη και θα εμφανιστεί 4 επιλογές, τέρμα δεξιά λέει ρυθμίσεις, μπες εκεί στο νέο παράθυρο τέρμα κάτω λέει τροφοδοσία Google, ενεργοποίησε το βγες πάλι στην αρχική οθόνη και άρχισε να κάνεις scroll προς τα δεξιά, θα σου εμφανίζεται πλέον μια νέα καρτέλα της Google.

Ναι εκεί μπήκα δεν την βρήκα την ρύθμιση, ίσως γιατί ότι απενεργοποιείται το έχω απενρεγοποιήσει:lol:, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν με ενδιαφέρει αυτή η καρτέλλα. Νάσαι καλά. Ευτυχώς που έχω κάνει και προπόνηση με το προηγούμενο Mate, γιατί θα σας είχα τρελλάνει στις ερωτήσεις!:p

• The title was changed to Huawei P20 Pro