Chriskap11 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 :lol::lol::lol: Τηλεφωναρα εεε??!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Τηλεφωναρα εεε??!!! χαλαραααααα....!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παιδιά σας ζεστενεται και εσάς όταν φορτίζει η συσκευη η οχι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ο, τι να ναι έχει γίνει το θέμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ο, τι να ναι έχει γίνει το θέμα ;) Έχεις ένα δίκιο αλλά και τι να κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ερωτηση το p20 pro το μονοκαρτο γιατι ειναι πιο ακριβο απο δικαρτο στο σκρουτζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παιδιά σας ζεστενεται και εσάς όταν φορτίζει η συσκευη η οχι;;; το φορτίζεις με τον γνήσιο φορτιστή που είχε η συσκευασία? ο συγκεκριμένος φορτιστής της huawei έχει την ιδιότητα να κρατάει την περισσότερη θερμοκρασία ο ίδιος ο φορτιστής με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται περισσότερο ο φορτιστής και όχι τόσο η συσκευή... τσέκαρε θερμοκρασίες στην μπαταρία... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερωτηση το p20 pro το μονοκαρτο γιατι ειναι πιο ακριβο απο δικαρτο στο σκρουτζ? συνήθως το φέρνουνε τα σκρουτζομαγαζα από ευρωπαϊκά καταστήματα οποτε το έχουνε και πιο ακριβά... δεν έχει καμια διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ναι με τον γνήσιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Παιδιά σας ζεστενεται και εσάς όταν φορτίζει η συσκευη η οχι;;; Ειναι λογο της υπερταχειας φορτισης και οσο πιο χαμηλη σταθμη εχει η μπαταρια οταν το βαλεις για φορτιση τοσο πιο πολυ θα ζεσταθει. Αυτο γινεται γιατι σε χαμηλες σταθμες φορτιζει στα 22,5W και οταν ανεβει αρκετα γυρναει στα 10W. Αν δεν θες να ζεσταινεται καθολου το βαζεις να φορτιζει στην θυρα USB του υπολογιστη ή με εναν φορτιστη 0,5A-1A αλλα να ξερεις θα κανει πολλες ωρες να φορτισει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ειναι λογο της υπερταχειας φορτισης και οσο πιο χαμηλη σταθμη εχει η μπαταρια οταν το βαλεις για φορτιση τοσο πιο πολυ θα ζεσταθει. Αυτο γινεται γιατι σε χαμηλες σταθμες φορτιζει στα 22,5W και οταν ανεβει αρκετα γυρναει στα 10W. Αν δεν θες να ζεσταινεται καθολου το βαζεις να φορτιζει στην θυρα USB του υπολογιστη ή με εναν φορτιστη 0,5A-1A αλλα να ξερεις θα κανει πολλες ωρες να φορτισει. Ευχαριστώ πολύ!! Είχα μικρό ποσοστό εκείνη την ώρα γύρω στο 5%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ορίστε μία καλή προστασία οθόνης για όσους ενδιαφέρονται. Έχει άψογη συμβατότητα με τη θήκη της spigen και γενικότερα με τις θήκες από ότι έχω καταλάβει. Επίσης καλύπτει όλη την οθόνη. https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-huawei-p20-pro-anticrash-x-one-ultimate-upgrade-v-2-japan Δεν καλύπτει όλη την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 καλως το ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ναι με τον γνήσιο! τσεκαρα στο δικο μου σημερα θερμοκρασιες απο 32C πηγε στους 40C την ωρα της φορτισης και ητανε ελαχιστα ζεστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 τσεκαρα στο δικο μου σημερα θερμοκρασιες απο 32C πηγε στους 40C την ωρα της φορτισης και ητανε ελαχιστα ζεστο.. Κατάλαβα φίλε! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Δεν καλύπτει όλη την οθόνη Αυτή φοράω μαζί με θήκη της spigen και την καλύπτει μία χαρά την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smakgr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Παιδια με την 161 πως τα πατε; καμια διαφορά προς τον καλυτερο με την αυτονομια της μπαταριας; μολις την εβαλα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Παρατηρώ καλύτερη αυτονομία είμαι στη δεύτερη φόρτιση μετς την αναβάθμιση και έχει φίλο στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μόλις ήρθε και σε μένα ή 161..!εκει που ειμουνα κολλημένος στην 152 μέσα σε 3 μέρες ήρθε η 159 και τωρα η 161! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μόλις ήρθε και σε μένα ή 161..!εκει που ειμουνα κολλημένος στην 152 μέσα σε 3 μέρες ήρθε η 159 και τωρα η 161! εγω πριν 2 μερες πηρα την 159.... με βλεπω να κολαω στην 159... και πραγματικα δεν δεν.... με την 161 ειναι πολυ smooth και δεν εχει αυτα τα μικρα lag της 159... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Είμαι στην 157 και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Αξίζει τελικά η μετάβαση στην 161 η όχι παιδιά? Είδε κανείς καμιά τεράστια διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μετά από επανεκκίνηση μόλις εμφανίστηκε κ εμένα η 161 full 3.6 gb. Την κατεβάζω να την περάσω τώρα.. Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μετά από επανεκκίνηση μόλις εμφανίστηκε κ εμένα η 161 full 3.6 gb. Την κατεβάζω να την περάσω τώρα.. Για να δούμε.. σου είχε έρθει προχτές η 159 και σήμερα η 161? νομίζω πως μερικοί θα κολλήσουμε στην 159 και θα πάρουμε κατευθείαν android 9... και αυτό είναι το πρόβλημα τώρα... γιατί η 159 δεν παλεύετε.... και το android 9 όπως το κόβω θα αργήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 σου είχε έρθει προχτές η 159 και σήμερα η 161? νομίζω πως μερικοί θα κολλήσουμε στην 159 και θα πάρουμε κατευθείαν android 9... και αυτό είναι το πρόβλημα τώρα... γιατί η 159 δεν παλεύετε.... και το android 9 όπως το κόβω θα αργήσει... Όχι την έχω αρκετές μέρες την 159(καμια 20αρια).δεν θυμάμαι ακριβώς πότε μου ήρθε αλλά όχι προχθές. Γιατί λες θα αργήσει η 9αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Εγώ σταθερά 152 πάντως.. Σημείο αναφοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Όταν επιλέγουμε να κατεβάσουμε το φουλ πακέτο που είναι κάτι giga αυτά μετά διαγράφονται ή τζάμπα χάνουμε χώρο; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts