Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σας ζεστενεται και εσάς όταν φορτίζει η συσκευη η οχι;;;

το φορτίζεις με τον γνήσιο φορτιστή που είχε η συσκευασία? ο συγκεκριμένος φορτιστής της huawei έχει την ιδιότητα να κρατάει την περισσότερη θερμοκρασία ο ίδιος ο φορτιστής με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται περισσότερο ο φορτιστής και όχι τόσο η συσκευή...

τσέκαρε θερμοκρασίες στην μπαταρία...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερωτηση το p20 pro το μονοκαρτο γιατι ειναι πιο ακριβο απο δικαρτο στο σκρουτζ?

συνήθως το φέρνουνε τα σκρουτζομαγαζα από ευρωπαϊκά καταστήματα οποτε το έχουνε και πιο ακριβά... δεν έχει καμια διαφορα...

Παιδιά σας ζεστενεται και εσάς όταν φορτίζει η συσκευη η οχι;;;

Ειναι λογο της υπερταχειας φορτισης και οσο πιο χαμηλη σταθμη εχει η μπαταρια οταν το βαλεις για φορτιση τοσο πιο πολυ θα ζεσταθει.

Αυτο γινεται γιατι σε χαμηλες σταθμες φορτιζει στα 22,5W και οταν ανεβει αρκετα γυρναει στα 10W. Αν δεν θες να ζεσταινεται καθολου το βαζεις να φορτιζει στην θυρα USB του υπολογιστη ή με εναν φορτιστη 0,5A-1A αλλα να ξερεις θα κανει πολλες ωρες να φορτισει.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ειναι λογο της υπερταχειας φορτισης και οσο πιο χαμηλη σταθμη εχει η μπαταρια οταν το βαλεις για φορτιση τοσο πιο πολυ θα ζεσταθει.

Αυτο γινεται γιατι σε χαμηλες σταθμες φορτιζει στα 22,5W και οταν ανεβει αρκετα γυρναει στα 10W. Αν δεν θες να ζεσταινεται καθολου το βαζεις να φορτιζει στην θυρα USB του υπολογιστη ή με εναν φορτιστη 0,5A-1A αλλα να ξερεις θα κανει πολλες ωρες να φορτισει.

Ευχαριστώ πολύ!! Είχα μικρό ποσοστό εκείνη την ώρα γύρω στο 5%!

Ορίστε μία καλή προστασία οθόνης για όσους ενδιαφέρονται. Έχει άψογη συμβατότητα με τη θήκη της spigen και γενικότερα με τις θήκες από ότι έχω καταλάβει. Επίσης καλύπτει όλη την οθόνη.

https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-huawei-p20-pro-anticrash-x-one-ultimate-upgrade-v-2-japan

Δεν καλύπτει όλη την οθόνη

Ναι με τον γνήσιο!

τσεκαρα στο δικο μου σημερα θερμοκρασιες απο 32C πηγε στους 40C την ωρα της φορτισης και ητανε ελαχιστα ζεστο..

τσεκαρα στο δικο μου σημερα θερμοκρασιες απο 32C πηγε στους 40C την ωρα της φορτισης και ητανε ελαχιστα ζεστο..

Κατάλαβα φίλε! Ευχαριστώ!

Δεν καλύπτει όλη την οθόνη

Αυτή φοράω μαζί με θήκη της spigen και την καλύπτει μία χαρά την οθόνη.

Παρατηρώ καλύτερη αυτονομία είμαι στη δεύτερη φόρτιση μετς την αναβάθμιση και έχει φίλο στρώσει

Μόλις ήρθε και σε μένα ή 161..!εκει που ειμουνα κολλημένος στην 152 μέσα σε 3 μέρες ήρθε η 159 και τωρα η 161!

Μόλις ήρθε και σε μένα ή 161..!εκει που ειμουνα κολλημένος στην 152 μέσα σε 3 μέρες ήρθε η 159 και τωρα η 161!

εγω πριν 2 μερες πηρα την 159.... με βλεπω να κολαω στην 159... και πραγματικα δεν δεν.... με την 161 ειναι πολυ smooth και δεν εχει αυτα τα μικρα lag της 159...

Είμαι στην 157 και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Αξίζει τελικά η μετάβαση στην 161 η όχι παιδιά? Είδε κανείς καμιά τεράστια διαφορά?

Μετά από επανεκκίνηση μόλις εμφανίστηκε κ εμένα η 161 full 3.6 gb. Την κατεβάζω να την περάσω τώρα.. Για να δούμε..

σου είχε έρθει προχτές η 159 και σήμερα η 161? νομίζω πως μερικοί θα κολλήσουμε στην 159 και θα πάρουμε κατευθείαν android 9... και αυτό είναι το πρόβλημα τώρα... γιατί η 159 δεν παλεύετε.... και το android 9 όπως το κόβω θα αργήσει...

σου είχε έρθει προχτές η 159 και σήμερα η 161? νομίζω πως μερικοί θα κολλήσουμε στην 159 και θα πάρουμε κατευθείαν android 9... και αυτό είναι το πρόβλημα τώρα... γιατί η 159 δεν παλεύετε.... και το android 9 όπως το κόβω θα αργήσει...

Όχι την έχω αρκετές μέρες την 159(καμια 20αρια).δεν θυμάμαι ακριβώς πότε μου ήρθε αλλά όχι προχθές. Γιατί λες θα αργήσει η 9αρα?

Όταν επιλέγουμε να κατεβάσουμε το φουλ πακέτο που είναι κάτι giga αυτά μετά διαγράφονται ή τζάμπα χάνουμε χώρο;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

• The title was changed to Huawei P20 Pro