Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες ηρθε η 157 σε φιλο με καρτα Q...

Εγω κοσμοτε τίποτα.

Α, και στο μενου του δεν ειδα ουτε Volte ουτε Vowifi!

Hyper82!

Εγω κοσμοτε τίποτα.

Έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία από την cosmote?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω κοσμοτε τίποτα.

Όντως. Που υπάρχουν αυτά στο MENU;

γεια σας παιδια!! θελω να κανω μια ερωτηση.

προέρχομαι απο iphone 8 και γενικά ΠΑΝΤΑ ειχα iphone. τωρα επειδη γενικα μου την έσπασε ο τροπος κίνησης της εταιρίας στις τιμές αποφάσισα να σταματήσω να τους ακολουθώ.

πηρα λοιπόν το huawei p20 pro .

θελω να ρωτησω το εξης.

παρατηρω οτι οι photo ειναι πολλες φορες blurry στις κινησεις. πχ ειναι ενας ανρθωπος πανω σε κινηση. κουναει πχ χερια.

την φωτο την βγαζει "κουνημενη"

ενω στο iphone γινεται σε πολυ μικροετο βαθμο.. είναι καποια ρυθμιση?

επειδη γενικά εχω τρελα με την φωτογραφία δεν θελω να τραβαω φωτο κουνημενες.!! (δεν κουνιεμαι εγω , κουνιεται το αντικειμενο)

Όντως. Που υπάρχουν αυτά στο MENU;

Settings, Wireless & networks, mobile network, Volte Calls και ακριβώς από κάτω έχει ένα μενού Wifi Calling, Mode με δύο επιλογές :

Wi-Fi preferred

Mobile Data preferred

GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T

Τα menu για το VOLTE και VOWIFI θα σας τα εμφανισει μονο οταν εχετε μεσα καρτα SIM απο παροχο που τα υποστηριζει. Για Ελλαδα μονο η cosmote ξερω το εχει.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Μιας και μιλάμε για δυκτια και sim. Επειδή δεν έχω δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι να βάλω. Όταν έχουμε 2 sim λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 2 για εισερχόμενες εξερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, και δεδομένα; Αν μιλάω στην μια γραμμή και με παίρνουν στην άλλη το βλέπω; Ή μόνο η μία κάθε φορά;

Μιας και μιλάμε για δυκτια και sim. Επειδή δεν έχω δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι να βάλω. Όταν έχουμε 2 sim λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 2 για εισερχόμενες εξερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, και δεδομένα; Αν μιλάω στην μια γραμμή και με παίρνουν στην άλλη το βλέπω; Ή μόνο η μία κάθε φορά;

Μια κάθε φορά όπως το 99% των κινητών. :(

Στην αναμονή είναι ενεργές και οι 2. Δηλαδή μπορούν να σε πάρουν ή να πάρεις. Όταν μιλάς στη μία η άλλη νομιζω δείχνει κλειστή ή κατειλημενη και μετά σοθ έρχεται μηνυμα ποιος σε πήρε.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

ρε παιδια κάνει και σε εσάς αυτό το σπαστικό θεματάκι με το keyboard να αυξάνει την ένταση στον ηχο του πληκτρολογιου όταν είστε πχ σε μια σελίδα όπως το insomnia.gr για παράδειγμα... η στο androidcentral

όταν είστε μεσα στην σελίδα και πάτε να γράψετε άλλη σελίδα συμβαίνει αυτό... και με swiftkey και gboard συμβαίνει αυτό.. ειλικρινά δεν μπορώ να βρω άκρη τι φταίει..

Έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία από την cosmote?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στου φιλου μου με την 157 και καρτσ Q δεν υπηρχαν πουθενα στο μενου.

Στο δικο μου ,156, που ειναι cosmote τα εχω κλικαρει να ειναι ενεργα, πρεπει να παρω να πω κατι στην εταιρεία?

Και τα δυο κινητα ειναι αγορασμενα απο κωτσοβολο τον Σεπτέμβριο.

Hyper82!

Στου φιλου μου με την 157 και καρτσ Q δεν υπηρχαν πουθενα στο μενου.

Στο δικο μου ,156, που ειναι cosmote τα εχω κλικαρει να ειναι ενεργα, πρεπει να παρω να πω κατι στην εταιρεία?

Και τα δυο κινητα ειναι αγορασμενα απο κωτσοβολο τον Σεπτέμβριο.

Στείλε μήνυμα wificall στο 1333 αδερφέ να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το νέο update από το appgallery το cloud που έχει μέσα και το file manager της huawei τελείως χαλια... έκανα unistall και έβαλα ξανά το παλιό....

κάθε φορα που άνοιγες ένα φάκελο έλεγε φόρτωση... :shifty:

Από την έκδοση 128 έως 159 και όλες τις ενδιάμεσες δεν είχα ποτέ το πρόβλημα με το photogsllery. Backup στο cloud κάνεις αν θες. Μήπως είσαι συνέχεια online στο huawei ID?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Στείλε μήνυμα wificall στο 1333 αδερφέ να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα του το πω, ευχαριστώ!!κανει και για Volte?

Hyper82!

Το νέο file manager με την ανανεωμένη εμφάνιση έχει μια καθυστέρηση κι εγώ το έβγαλα. Το κακό είναι ότι στην pie θα έχει αυτόν και βλέπω να δουλεύω κάποιον 3rd party.

Huawei, Apple, Vodafone

Καλημέρα!

Όταν ανοίγω το WiFi συνδέεται κανονικά και άμεσα στα αποθηκευμένα δίκτυα. Αυτό που εννοούσα είναι ότι όταν έχω ανοιχτά μόνο τα δεδομένα, δηλαδή το WiFi είναι κλειστό, και μπαίνω στο range ενός αποθηκευμένου WiFi δικτύου δεν συνδέεται αυτόματα σε αυτό το δίκτυο, δεν κάνει δηλαδή από μόνο του την εναλλαγή. Το P10 lite που είχα με το που γύριζα σπίτι και είχα ανοιχτά ΜΟΝΟ τα δεδομένα άνοιγε μόνο του το WiFi και συνδεόταν αυτόματα χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια. Ουσιαστικά αυτή είναι η λειτουργία WiFi+. Διάβασα σε κάτι ξένα forum ότι θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να "μάθει" ποια δίκτυα είναι και καλά familiar για να ανοίγει από μόνο του το WiFi, αλλά δεν ξέρω.

Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο. Δεν το ήξερα αυτό.

γεια σας παιδια!! θελω να κανω μια ερωτηση.

προέρχομαι απο iphone 8 και γενικά ΠΑΝΤΑ ειχα iphone. τωρα επειδη γενικα μου την έσπασε ο τροπος κίνησης της εταιρίας στις τιμές αποφάσισα να σταματήσω να τους ακολουθώ.

πηρα λοιπόν το huawei p20 pro .

θελω να ρωτησω το εξης.

παρατηρω οτι οι photo ειναι πολλες φορες blurry στις κινησεις. πχ ειναι ενας ανρθωπος πανω σε κινηση. κουναει πχ χερια.

την φωτο την βγαζει "κουνημενη"

ενω στο iphone γινεται σε πολυ μικροετο βαθμο.. είναι καποια ρυθμιση?

επειδη γενικά εχω τρελα με την φωτογραφία δεν θελω να τραβαω φωτο κουνημενες.!! (δεν κουνιεμαι εγω , κουνιεται το αντικειμενο)

Προφανώς είτε υπάρχει κίνηση στην κάμερα ή στον φακό το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Οταν δεν υπάρχει πολύ φως σε μια φωτογραφία η κάμερα χρησιμοποιεί χαμηλότερη ταχύτητα κλείστρου ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό και loseless αποτέλεσμα. Το ίδιο λογικά θα γίνεται και στο iphone απλά ίσως ήσουν σε συνθήκες καλύτερου φωτισμού και η κάμερα χρησιμοποιούσε υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου.

Για να λύσεις αυτό το "πρόβλημα" επέλεξε επαγγελματική και στη ρύθμιση "S" (Shutter Speed) επέλεξε κάποιο νούμερο από 150 και πάνω ανάλογα με το πόσο κινούμενο είναι το αντικείμενό σου.

Έχε υπόψη, ότι όσο ανεβάζεις την ταχύτητα τόσο πιο λιγότερο φως θα περάσει στον αισθητήρα και να το εξισορροπήσει αυτό η κάμερα, χρησιμοποιεί υψηλότερο ISO με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν τραβάς με ανάλυση στα 10mpx δεν θα έχεις πρόβλημα με τα υψηλά ISO, γιατί σε αυτό το mode η κάμερα του P20 pro χρησιμοποιεί 4 πίξελ για την δημιουργία ενός πολύ μεγαλύτερου σε μέγεθος πίξελ και έτσι έχει σαν αποτέλεσμα πολύ λιγότερου θορύβου που παράγεται από τα υψηλά ISO.

Aυτό το χάνεις αν τραβάς στα 40mpx.

Δοκίμασέ το και δες που θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όχι άλλα το λύνεις εύκολα με εναν wide angle lens kit που υπάρχουν πολλά στο ινετ. Συνήθως έχουν και macro shot lens μαζί.

Όχι άλλα το λύνεις εύκολα με εναν wide angle lens kit που υπάρχουν πολλά στο ινετ. Συνήθως έχουν και macro shot lens μαζί.

Άσχετο, αλλά μιας και το ψάχνεις μήπως γνωρίζεις κάτι ανάλογο για s8 plus? :)

Konakis.

Άσχετο, αλλά μιας και το ψάχνεις μήπως γνωρίζεις κάτι ανάλογο για s8 plus? :)

Οι φακοι που αναφερει το φιλος ειναι universal για ολες τις συσκευες.

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei P20 Pro