achillesgk Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Που; Καλή τιμή :) Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο plaisio έχει 698 και 20% (140 ευρώ) επιστροφή eurobank. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Στο plaisio έχει 698 και 20% (140 ευρώ) επιστροφή eurobank. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σωστά, απλά δεν παίρνεις την έκπτωση εκείνη τη στιγμή αλλά πιστώνονται τα 140 στην κάρτα για επόμενες αγορές Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eeu Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 σωστά, απλά δεν παίρνεις την έκπτωση εκείνη τη στιγμή αλλά πιστώνονται τα 140 στην κάρτα για επόμενες αγορές στο κοτσοβολο εχει 594 το ειδα σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 στο κοτσοβολο εχει 594 το ειδα σημερα. καλή περίπτωση τότε.. στο site βέβαια το έχουν στα 699 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 στο κοτσοβολο εχει 594 το ειδα σημερα.Σε ποια πόλη; Μήπως έχει Huawei festival στην πόλη σου ; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 (edited) Εγώ το είχα πάρει στα 670 από πλαίσιο τον Μάιο. Είχε προσφορά από 870 - 200 ευρώ. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited October 15, 2018 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 σωστά, απλά δεν παίρνεις την έκπτωση εκείνη τη στιγμή αλλά πιστώνονται τα 140 στην κάρτα για επόμενες αγορές Κανεις ότι αγορές θέλεις μετά . Από οποιοδήποτε κατάστημα που έχει υποστήριξη επιστροφή eurobank . Πχ εγώ τα έβαζα σε καύσιμα από εταιρικά shell . Αυτά προς διευκρίνιση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση για εμάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση για εμάς; αναβαθμιση; στην 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eeu Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Σε ποια πόλη; Μήπως έχει Huawei festival στην πόλη σου ; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ιωαννινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 αναβαθμιση; στην 9; Ναι. Την 9 εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Η οθόνη του P20 pro δεν είναι edge όπως στις άκρες αλλά έχει μια πολύ μικρή κυρτότητα στο τελείωμα. Το 2.5 d δεν θα φτάνει μέχρι την άκρη και περιμετρικά θα αφήνει ένα μικρό κενό. Αισθητικά δεν είναι κ ότι καλύτερο. Της nillkin το 3d cp max είναι εξαιρετικό, καλύπτει όλη την πρόσοψη, έχει μαύρο πλαίσιο στο κενό που αφήνει το 2.5 d αλλά δεν ταιριάζει με όλες τις θήκες. Μάλιστα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τη διάφανη θήκη που ερχόταν με το τηλέφωνο, μηπως τυχόν το εχεις δοκιμασει με τη συγκεκριμενη; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 ιωαννινα...15 με 21 έχει Huawei festival στην πόλη σου. Σε όλες τις αλυσίδες καταστημάτων που υπάρχουν εκεί έχει - 15 %. Είσαι από τους τυχερούς, σε εμάς δεν θα έρθει Huawei festival. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 καλησπερα επειδη απο το πρωι διαβαζω διαφορα και εχω μπερδευτει λιγο , μπορειτε να μου πειτε κατι; βαζουμε τα 40 με Ai, τα 10 με Ai ή καθολου Ai (εκτος απο βραδυ) για καλυτερα αποτελεσματα;; βλεπω και καποια βιντεο στο youtube και αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος. υπάρχει κάπου αν γνωρίζετε καποιο guide? O καλύτερος guide είσαι εσύ. Δοκίμασε σε όλα αυτά τα modes και διάλεξε αυτό που σου αρέσει καλύτερα. Το τι είναι καλύτερο σε μια φωτογραφία είναι αρκετά υποκειμενικό. Σε άλλους αρέσει το AI σε άλλους όχι, οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει. ΥΓ. Οι βράδυνες λήψεις δεν έχουν να κάνουν με το αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι το AI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Τούμπανο το Mate 20.. Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε όλα του.. Κάμερα ακόμα καλύτερη .. Δέστε το βίντεο στο YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 O καλύτερος guide είσαι εσύ. Δοκίμασε σε όλα αυτά τα modes και διάλεξε αυτό που σου αρέσει καλύτερα. Το τι είναι καλύτερο σε μια φωτογραφία είναι αρκετά υποκειμενικό. Σε άλλους αρέσει το AI σε άλλους όχι, οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει. ΥΓ. Οι βράδυνες λήψεις δεν έχουν να κάνουν με το αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι το AI. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ήδη έχω αρχίζει και το ψάχνω και το πειράζω. Σκ θα πάω στο χωριό και με το τρίποδο θα γινει δουλίτσα!!! Όσο για το mate 20 συμφωνώ υπερτουμπανο αλλά προσωπικά θα το πάρω του χρονου που θα έχει πέσει η τιμή του όπως έκανα και με το p20 pro, που το απέκτησα προχτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Τελικά μέχρι πριν πάρουμε patch03 η συσκευή είχε σοβαρό πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις ή είναι ιδέα μου; Σημασία έχει ότι πλέον είναι άψογη σε όλα :) Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Μπορω να ρωτησω τι θήκη χρησιμοποιείτε; είμαι μεταξύ των τριών: https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/thikes-kiniton/spigenr-ultra-hybrid-gia-to-huawei-p20-pro-crystal-clear https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/thikes-kiniton/nillkin-0-6mm-nature-tpu-case-gia-huawei-p20-pro-grey https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/thikes-kiniton/spigenr-rugged-armor-gia-to-huawei-p20-pro-black με ενδιαφερει να ειναι σκληρο το πλαστικο να μην κολλαει στα τζιν πχ γιατι αυτη που εχω τωρα βγαινει και μπαινει με δυσκολια το κινητο Edited October 17, 2018 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Forcell Glass TPU Case White και καθαρισες ! Ειναι με γυαλι πισω ! απλα απιστευτη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Dj φαίνεται πανεμορφη θήκη αν πέσει κάτω την προστατευει; όπως και επισης αν πισω προστατευτει τους φακους ωστε να μην ακουμπαει το κινητο εκει επισης εχεις καποιο μαγαζι στα υποψιν γιατι μονο αυτο μου βγαζει στο ιντερνετ https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=19262&virtuemart_category_id=1003 συν οτι το κινητο μου ειναι μαυρο οποτε το ασπρο δεν θα πηγαινει, πολυ ωραια θηκη παντως Edited October 17, 2018 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Dj φαίνεται πανεμορφη θήκη αν πέσει κάτω την προστατευει; όπως και επισης αν πισω προστατευτει τους φακους ωστε να μην ακουμπαει το κινητο εκει επισης εχεις καποιο μαγαζι στα υποψιν γιατι μονο αυτο μου βγαζει στο ιντερνετ https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=19262&virtuemart_category_id=1003 συν οτι το κινητο μου ειναι μαυρο οποτε το ασπρο δεν θα πηγαινει, πολυ ωραια θηκη παντως Ναι...εμενα μου επεσε...ουτε καταλαβε τπτ ουτε το ενα ουτε το αλλο...;) Εμενα το twilight ειναι....αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ναι...εμενα μου επεσε...ουτε καταλαβε τπτ ουτε το ενα ουτε το αλλο...;) Εμενα το twilight ειναι....αλλα.... ειναι ευκολο να μου στειλεις ή να ανεβασεις εδω καμια φωτογραφια της θηκης; γιατι απο το λινκ δεν καταλαβαινω πολλα για να την παραγγειλω τωρα αν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μπορω να ρωτησω τι θήκη χρησιμοποιείτε; είμαι μεταξύ των τριών: https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/thikes-kiniton/spigenr-ultra-hybrid-gia-to-huawei-p20-pro-crystal-clear https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/thikes-kiniton/nillkin-0-6mm-nature-tpu-case-gia-huawei-p20-pro-grey https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/thikes-kiniton/spigenr-rugged-armor-gia-to-huawei-p20-pro-black με ενδιαφερει να ειναι σκληρο το πλαστικο να μην κολλαει στα τζιν πχ γιατι αυτη που εχω τωρα βγαινει και μπαινει με δυσκολια το κινητοΓια προστασία η τελευταία.. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Εμένα έχει ως τελευταία έκδοση λογισμικού την 156 ενώ άλλοι έχουν την 159. Τσεκάρω για να περάσω την 159 μέσω firmware finder αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατή... Καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Εμένα έχει ως τελευταία έκδοση λογισμικού την 156 ενώ άλλοι έχουν την 159. Τσεκάρω για να περάσω την 159 μέσω firmware finder αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατή... Καμία λύση? 156 εχω και εγω (c432patch03) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts