nikstar Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Το ένα επάνω και το άλλο από κάτω μια χαρά χωράνε, έτσι είναι στην lock screen Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το ξέρω και εμένα έτσι είναι, όμως στην lock screen δεν εμφανίζει άλλα εικονίδια-ειδοποιήσεις στο notification bar. Υποθέτω πως είναι κάποιος συνδυασμός ρυθμίσεων. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνοντας κάτι δοκιμές είδα ότι εάν έχεις και άλλα εικονίδια στην notification bar και να επιλέξεις τη ρύθμιση που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω δεν κάνει τίποτα. Όταν την καθαρίσω όμως από τις ειδοποιήσεις και τα εικονίδια τότε μου εμφανίζει κανονικά το όνομα των παρόχων. Οπότε για να σου τα εμφανίσει δεν θα πρέπει να έχει κάποια άλλη ειδοποίηση-εικονίδιο εκτός από wifi ταχύτητα δεδομένων. Αν κλείσεις το voWiFi και έχεις κάνει την παραπάνω ρύθμιση λογικά θα δουλέψει. Είναι χωροταξιακό το θέμα και όχι glitch. Και για όλα αυτά φταίει το notch! :) Edited September 18, 2018 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ακριβώς αυτό λέω φίλε μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύω όμως ότι μπορούν να το κάνουν όπως στην lock screen αν μικρύνουν την γραμματοσειρά. Στην lock screen γιατί φαίνονται όλα δηλαδή? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 έχει φάση τελικά η συσκευή μόλις πήρε την 156 και άρχισα να το δουλεύω καθημερινά άρχισε σιγά σιγά να γίνετε πιο smooth... το μονο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά από κάθε update είναι ότι πρέπει να σβήνω το gboard και να το περνάω πάλι γιατί κάνει κάτι lag στο messenger... πάντως παιδιά όση έχετε το swiftkey πραγματικά δοκιμάστε να βάλετε το Gboard είναι νομίζω από τα καλύτερα keyboard... επίσης το swiftkey προσωπικά κάποιες φορες το συνήθιζα και έγγραφα γρήγορα και άλλες δεν μπορούσα με τίποτα να γράψω λέξη.. εσείς τι keyboard χρησιμοποιείτε και ποιον launcher? αυτη η version του official pixel launcher πεζει αψογα στο P20 pro και ειναι πιο smooth&speed απο το rootless launcher που υπαρχει στο playstore * θελει χειροκίνητα storage permission https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/pixel-launcher/pixel-launcher-8-1-0-4429924-release/pixel-launcher-8-1-0-4429924-2-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Το Swift έχω εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μια χαρά μου δουλεύει, βέβαια δεν είμαι και δακτυλογράφος. Για την ταχύτητα που γράφω εγώ, μια χαρά πάει. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ακριβώς αυτό λέω φίλε μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύω όμως ότι μπορούν να το κάνουν όπως στην lock screen αν μικρύνουν την γραμματοσειρά. Στην lock screen γιατί φαίνονται όλα δηλαδή? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάντως στην lockscreen δεν εμφανίζει άλλα εικονίδια, οπότε για αυτό χωράνε. Μόνο όνομα παρόχων, τις μπάρες για το σήμα, το WiFi icon και την ταχύτητα δεδομένων. Εάν πχ έχω SMS αδιάβαστο δεν το εμφανίζει εκεί το εικονίδιό του. Αν όμως το ξεκλειδώσω, μπαίνει το εικονίδιο και εξαφανίζεται το όνομα του παρόχου. Και να μικρύνεις την γραμματοσειρά δεν εγγυάται κανείς ότι θα χωράει γιατί δεν έχουν όλοι οι πάροχοι το ίδιο όνομα. Άλλοι έχουν 3 γράμματα και άλλοι 10.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 λοιπόν παρέλαβα σήμερα τα bluetooth ακουστικά Huawei AM61.... τα ακουστικά ΔΕΝ δουλεύουν με το κινητό καθόλου καλά...ενω συνδέονται κανονικά κάνουν συνεχείς διακοπές (κλιπαρουν) δοκιμάστηκαν με άλλα 2 κινητα lg και samsung και λειτουργούν άψογα και απο απόσταση... μονο στο p20 pro δεν... κρίμα γιατι εχουν καλό ηχο και μικρόφωνο και βολεύουν πολυ στα αυτιά... αυτα για επίδοξους αγοραστές....μακρυά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Το Swift έχω εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μια χαρά μου δουλεύει, βέβαια δεν είμαι και δακτυλογράφος. Για την ταχύτητα που γράφω εγώ, μια χαρά πάει. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. είναι και λίγο θέμα συνήθειας...! πάντως πολύ καλο το swiftkey αλλα αν θέλεις να γράψεις γρήγορα δεν μπορείς εύκολα αρχικά δεν μπορούσα με gboard και τώρα γράφω τυφλό σύστημα...! :P ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπόν παρέλαβα σήμερα τα bluetooth ακουστικά Huawei AM61.... τα ακουστικά ΔΕΝ δουλεύουν με το κινητό καθόλου καλά...ενω συνδέονται κανονικά κάνουν συνεχείς διακοπές (κλιπαρουν) δοκιμάστηκαν με άλλα 2 κινητα lg και samsung και λειτουργούν άψογα και απο απόσταση... μονο στο p20 pro δεν... κρίμα γιατι εχουν καλό ηχο και μικρόφωνο και βολεύουν πολυ στα αυτιά... αυτα για επίδοξους αγοραστές....μακρυά... δυστυχώς αλήθεια είναι αυτό... και η huawei δεν το παραδέχεται... όπως και σε έναν εδώ στο topic του είπε να στείλει την συσκευή του με το κινητό του έτσι και εμενα μου είπανε για να το δούνε σε έλεγχο... τραγικοί απλά...! τόσο δύσκολο τους είναι να το τσεκάρουνε ρε ****το με δικά τους? δεν νομίζω να ύπαρξη κάποιο fix δυστυχώς... είναι θέμα της huawei με τα συγκεκριμένα bt ακουστικά... το μονο fix είναι τα επόμενα ακουστικά... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 είναι και λίγο θέμα συνήθειας...! πάντως πολύ καλο το swiftkey αλλα αν θέλεις να γράψεις γρήγορα δεν μπορείς εύκολα αρχικά δεν μπορούσα με gboard και τώρα γράφω τυφλό σύστημα...! :P ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυστυχώς αλήθεια είναι αυτό... και η huawei δεν το παραδέχεται... όπως και σε έναν εδώ στο topic του είπε να στείλει την συσκευή του με το κινητό του έτσι και εμενα μου είπανε για να το δούνε σε έλεγχο... τραγικοί απλά...! τόσο δύσκολο τους είναι να το τσεκάρουνε ρε ****το με δικά τους? δεν νομίζω να ύπαρξη κάποιο fix δυστυχώς... είναι θέμα της huawei με τα συγκεκριμένα bt ακουστικά... το μονο fix είναι τα επόμενα ακουστικά... :P η με την έλευση του emui 9 σωστα? εσυ δεν ειπες οτι δουλευουν κανονικα με το 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 η με την έλευση του emui 9 σωστα? εσυ δεν ειπες οτι δουλευουν κανονικα με το 9? το ειπα... γιατι οντως νομιζα οτι ειναι μια χαρα με το android 9 αλλα τα ιδια χαλια.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) είναι και λίγο θέμα συνήθειας...! πάντως πολύ καλο το swiftkey αλλα αν θέλεις να γράψεις γρήγορα δεν μπορείς εύκολα αρχικά δεν μπορούσα με gboard και τώρα γράφω τυφλό σύστημα...! :P Μόνο λίγο δεν είναι. Είναι πολύ θέμα συνήθειας. Νταξ, εγώ δεν είμαι τόσο γρήγορος, οπότε με καλύπτει μια χαρά το swift. το ειπα... γιατι οντως νομιζα οτι ειναι μια χαρα με το android 9 αλλα τα ιδια χαλια.... :( :X Μα καλά, βγάζουν 2 συσκευές οι ίδιοι και αντί να συνεργάζονται άψογα, είναι ασύμβατες μεταξύ τους? Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Εδώ λες, για σιγουριά, ασε καλυτερα να πάρω της ίδιας εταιρίας ώστε να έχουν άψογη συνεργασία και αυτά βγαίνουν ασύμβατα?? Το προσπάθησαν πολύ να το καταφέρουν αυτό? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Edited September 18, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ξερει καποιος καποιον συμβατο φορτιστη εκτος της huawei που να ειναι ποιο οικονομικος?εχω βαλει 2-3 αλλους και ενω ξεκιναει η φορτιση κανει καθε 2-3 δευτερολεπτα διακοπες στην φορτιση.Δεν με απασχολει να ειναι για γρηγορη φορτιση. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 https://www.skroutz.gr/s/12710614/Samsung-USB-Type-C-Cable-Wall-Adapter-Μαύρο-EP-TA20EBE-EP-DG950CBE-Bulk.html Τον είχα από μια συσκευή Samsung (S8). Μια φορά που τον χρησιμοποίησα στην συσκευή δεν είχα κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Huawei P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ποση ωρα σου πηρε για να φορτιση το κινητο? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλησπερα παιδια.. Ηθελα τη βοηθεια σας.. Ξερει κανεις γιατι στις διδυμες εφαρμογες δεν εχει το viber οπως εχουν αλλα κινητα? Υπαρχει τροπος να γινει?? Σε xiaomi φιλου εχει το viber κανονικα στις διδυμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ποση ωρα σου πηρε για να φορτιση το κινητο?Δυστυχώς δεν θυμάμαι γιατί τον είχα χρησιμοποιήσει πριν 1.5 μήνα σε ώρα ανάγκης. Αλλά δεν μου είχε κάνει κανένα πρόβλημα με διακοπές παρόμοιες με εκείνες που ανέφερες Στάλθηκε από το Huawei P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλησπερα παιδια.. Ηθελα τη βοηθεια σας.. Ξερει κανεις γιατι στις διδυμες εφαρμογες δεν εχει το viber οπως εχουν αλλα κινητα? Υπαρχει τροπος να γινει?? Σε xiaomi φιλου εχει το viber κανονικα στις διδυμες..Όχι αδερφέ δεν το υποστηρίζει Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgr1972 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλησπερα παιδια.. Ηθελα τη βοηθεια σας.. Ξερει κανεις γιατι στις διδυμες εφαρμογες δεν εχει το viber οπως εχουν αλλα κινητα? Υπαρχει τροπος να γινει?? Σε xiaomi φιλου εχει το viber κανονικα στις διδυμες.. Δοκίμασε μήπως μπορείς να το κάνεις με το Parallel Space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος τι βασικές διάφορες έχει το emiu με το stock android? Παράδειγμα το dual boot ειναι μία μεγάλη διαφορά. Τι άλλο? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 λοιπόν παρέλαβα σήμερα τα bluetooth ακουστικά Huawei AM61.... τα ακουστικά ΔΕΝ δουλεύουν με το κινητό καθόλου καλά...ενω συνδέονται κανονικά κάνουν συνεχείς διακοπές (κλιπαρουν) δοκιμάστηκαν με άλλα 2 κινητα lg και samsung και λειτουργούν άψογα και απο απόσταση... μονο στο p20 pro δεν... κρίμα γιατι εχουν καλό ηχο και μικρόφωνο και βολεύουν πολυ στα αυτιά... αυτα για επίδοξους αγοραστές....μακρυά... Αν πήρες τηλ την τεχνική υπηρεσία της Huawei πες μας.. ελπίζω να μην σου είπαν κι εσένα ότι "πρώτη φορά το ακούμε αυτό". :lol: Εγώ να πω σε όποιον διαβάζει το νήμα,πως ναι χρυσό και άγιο το p20 p,αλλά αν το θέλετε και για το bluetooth του... ΜΑΚΡΥΑ!! Το γενικεύω,ναι,φίλοι μου. Δεν γίνεται να δουλεύει σε 20 άτομα σωστά και σε 5 όχι... δε ξέρετε σε τι συσκευή θα πέσετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εντελώς πληροφοριακά θα πω ότι η συσκευή συνεργάζεται άψογα με τα Bluetooth ακουστικά της Jaybird. Ούτε διακοπές ούτε αποσυνδέσεις. Αυτό είναι καπως ειρωνικό δηλαδή να έχει προβλήματα με ακουστικά της ίδιας εταιρείας και με άλλης να μην κάνει γκιχ. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη θήκη; υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε κάτι παρόμοιο; https://eurekachoice.com/products/ultra-thin-soft-tpu-case-for-huawei-p20-pro Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 σοβαρά τώρα με τα miband και την εφαρμοργή mifit κατάφερε κανεις να του έρχονται ειδοποίησης???? έχω miband 2 και πρόσφατα πήρα και το 3 και μαντέψτε... δεν δουλεύει φυσικά.... αποσυνδέεται οποτε θέλει... και δεν έρχονται καν ειδοποίησης... και όχι δεν φταίει το app σε αυτή την περίπτωση σε όλες τις άλλες συσκευές μια χαρά δουλεύει....! με το bluetooth από την αρχή είχα πολλά προβλήματα... και μου την έχει σπάσει άσχημα.. ειλικρινά έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές συσκευές p20 pro από φίλους... και πολλές άλλες σε κατάστημα... φυσικά δεν έρχονται τα notification.... μην ακούσω την γνωστη χαζομάρα δεν κανεις κάτι σωστά.... ειλικρινά έχω σπαστεί πολύ άσχημα με το bluetooth.... και όταν σου λέει η ίδια η huawei δουλεύει μια χαρά εκεί τρελαίνεσαι.. πέρασα μια βόλτα από εκεί και τους το έδειξα και μου λέγανε να κλειδώσω την εφαρμογή να μένει στις διεργασίες ανοιχτή ότι να ναι...... δηλαδή να μην κάνω εκκαθάριση να τις αφήνω ανοιχτές.... αυτές που χρησιμοποιώ... ποσο για γέλια δηλαδή? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) λοιπόν παρέλαβα σήμερα τα bluetooth ακουστικά Huawei AM61.... τα ακουστικά ΔΕΝ δουλεύουν με το κινητό καθόλου καλά...ενω συνδέονται κανονικά κάνουν συνεχείς διακοπές (κλιπαρουν) δοκιμάστηκαν με άλλα 2 κινητα lg και samsung και λειτουργούν άψογα και απο απόσταση... μονο στο p20 pro δεν... κρίμα γιατι εχουν καλό ηχο και μικρόφωνο και βολεύουν πολυ στα αυτιά... αυτα για επίδοξους αγοραστές....μακρυά... Και εγώ αυτά έχω με P20 pro. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα όπως λες. Πιθανόν να συμβαίνει όμως σε κάποιους, δεν το αποκλείω. Edited September 19, 2018 by dimotika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Και εγώ αυτά έχω με P20 pro. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα όπως λες. Πιθανόν να συμβαίνει όμως σε κάποιους, δεν το αποκλείω. τελεια!!!! εγώ λέω να πάμε εμείς που έχουμε προβλήματα να απαιτήσουμε άμεση αντικατάσταση συσκευής...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εντελώς πληροφοριακά θα πω ότι η συσκευή συνεργάζεται άψογα με τα Bluetooth ακουστικά της Jaybird. Ούτε διακοπές ούτε αποσυνδέσεις. Αυτό είναι καπως ειρωνικό δηλαδή να έχει προβλήματα με ακουστικά της ίδιας εταιρείας και με άλλης να μην κάνει γκιχ. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα. Είμαστε τουλάχιστον 3 άτομα εδώ που το p20p δεν μας λειτουργεί με τα am61 και είναι κι άλλα άτομα που τους λειτουργεί ο ίδιος συνδυασμός. Με το ίδιο σκεπτικό σε εσένα μπορεί να λειτουργούν τα jaybird με το p20p,αλλά σε άλλους όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ αυτά έχω με P20 pro. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα όπως λες. Πιθανόν να συμβαίνει όμως σε κάποιους, δεν το αποκλείω. Πιθανόν να συμβαίνει;; Δηλαδή είναι και πιθανό να μην μας συμβαίνει(και να το φανταζόμαστε);Έχω παραθέσει και λινκς του εξωτερικού,και είναι πολλοί όσοι έχουν θέμα με το BT (γενικότερα) στην συσκευή τους. Για μένα δεν χάλασε ο κόσμος μιας και χρησιμοποιώ ένα Nokia 208 ως mp3 player με bluetooth και κάνω τη δουλειά μου,αλλά αυτό όσο δεν σκέφτομαι τα τουτούνια που έσκασα στην Huawei. Αν είχα ένα pocophone ίσως και να μην γκρίνιαζα,αλλά κάτι μου λέει πως με αυτό δεν θα είχα τέτοια θέματα.. εδώ δεν έχω με το μη smartphone (5 ετών) της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts