harris2007 Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 10watt η ασύρματη φόρτιση. Πιθανόν να μην το βρίσκεις πουθενά, γιατί όταν κυκλοφόρησε, είπε η Samsung ότι υποστηρίζει 15. Όσοι reviewers το δοκίμασαν δεν μπόρεσαν να φορτίσουν πάνω από 10. Θυμάμαι είχε κυκλοφορήσει αρκετά η είδηση, οπότε ίσως το ψιλοέθαψαν το spec :lol: Ωραίος, ευχαριστώ για την απάντησή σου! Έχεις δοκιμάσει ασύρματη φόρτιση; Ρωτάω για το αν ζεσταίνεται το κινητό ώστε ο ασύρματος φορτιστής που θα αγοράσω, αν πρέπει να έχει και ανεμιστήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Οι περισσότεροι αυτόν είχαμε και έχουμε είναι μέχρι τα 10 watt όπως έγραψε παραπάνω το άλλο μέλος. Το καλοκαίρι έχει και δίνει ανεβασμένη θερμοκρασία εκεί κοντά στους 37 είχα δει σε s8 plus...το φθινόπωρο στο s20 plus μου έφτανε μέχρι 32 με 33 σε νορμάλ θερμοκρασία δωματίου, λογικά τώρα θα παίζει εκεί στους 30 περίπου. Είχα την επιλογή γρήγορη ασύρματη φόρτιση και όχι στην πολύ γρήγορη , αναφέρομαι στην περίπτωση του s20 plus. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Επαληθεύω κιόλας μετά από email που είχα στείλει στη Samsung εδώ και μέρες. 10w μου είπαν για το S8 και S9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Γεια χαρα! Απο αυριο θα εχω στα χερια μου ενα μτχ s9 και θελω να του βαλω το dome. Καθεται καλα με την Spigen Liquid Air Armor που θελω να παρω ή θα σηκωνει το τζαμακι στις ακρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts