grtpuntakias Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Την είδα την parallax και δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου οπτικά.γ αυτό ψάχνω κάποια με όσο πιο ματ υφή (σαν αυτές τις γνήσιες των iphone).Και τέλος αν μπορεί κάποιος, πως γίνεται να κάνω Ασφάλεια για την οθονη;το κινητό το αγόρασα πριν 5 μέρες από το πλαίσιο.ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Κοίτα προς spigen μεριά... Έχει πολλά σχέδια και καλή ποιότητα.. Όσο για ασφάλεια υπάρχει ασφάλεια κινητού από τον ξυνογιανοπουλο νομίζω αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις τώρα μετά από την αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 ψάχνω κάποια με όσο πιο ματ υφή (σαν αυτές τις γνήσιες των iphone). Ακριβώς έτσι είναι οι γνήσιες της samsung. Τις είχε 50% η vodafone black friday. Δες μήπως τις συνέχισε λόγω cyber monday Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 επειδη με ενδιαφερει το θεμα με το γυαλι απο aliexpress αλλα αυτο που προτειναν τα παιδια το βλεπω σε πολλες επιλογες με 25 $ και πανω.. επιπλεον οταν ακουθω το link π ου εχουν δωσει με βγαζει σε πολυ ζοομαρισμενη οθονη, μπορει καποιος να με βοηθησει λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εγώ πήρα αυτό 2018 UV Glue Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Edge S8 S9 Plus Note8 Note 9 Tempered Glass Full Cover 1 Ultraviolet Light https://s.click.aliexpress.com/e/USZVfpO Δεν έχει έρθει ακόμα αλλά το πρότειναν εδώ άτομα που το έχουν και είπαν ότι είναι εφάμιλλο του dome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εγώ πήρα αυτό 2018 UV Glue Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Edge S8 S9 Plus Note8 Note 9 Tempered Glass Full Cover 1 Ultraviolet Light https://s.click.aliexpress.com/e/USZVfpO Δεν έχει έρθει ακόμα αλλά το πρότειναν εδώ άτομα που το έχουν και είπαν ότι είναι εφάμιλλο του dome το ιδιο πηρα και εγω ενα για s9+ και ενα για s8. παρελαβα χθες αλλα δεν το εχω τοποθητησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καιεγωω αυτο εχω παραγγείλει αλλά νομίζω ότι θα το παραλάβω σε κάνα 2 χρόνια με το χαμό πού γίνεται Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εγω το παρήγγειλα 11 Νοέμβρη και σήμερα έφυγε από το Κ.Δ Αττικής. Οπότε αύριο ή από βδομάδα θα το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Και γω το περιμένω. Για να δούμε :) Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ας μας πει κάποιος ξανά εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ας μας πει κάποιος ξανά εντυπώσεις. Σχετικά με το liquid glue screen protector από AliExpress τοποθετημένο σε S9 και αγορασμένο περίπου €10: Ένα μήνα μετά, το προστατευτικό συνεχίζει να είναι άψογο. Δεν έχει ξεκολλήσει, δεν έχει θαμπώσει, δεν έχει κουνηθεί από τη θέση του, δεν έχει πάρει αέρα ή σκόνη από κάτω. ΕΚΤΟΣ από ελάχιστο ξεκόλλημα, κάτω του ενός τετάρτου του χιλιοστού στην περιφέρεια, που για να το δείς πρέπει να βάλεις δυνατό φως και ίσως μεγεθυντικό φακό... Συμπέρασμα: Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Σχετικά με το liquid glue screen protector από AliExpress τοποθετημένο σε S9 και αγορασμένο περίπου €10: Συμπέρασμα: Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος. Thanks. Μάλλον εξαντλήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ισχύει... Μόλις μπήκα να το δω και είδα ότι έχει αφαιρεθει/εξαντληθεί κλπ... Με άγχωσες τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Thanks. Μάλλον εξαντλήθηκε. Ισχύει... Μόλις μπήκα να το δω και είδα ότι έχει αφαιρεθει/εξαντληθεί κλπ... Με άγχωσες τώρα Τί λέτε βρε παιδιά; Πλέον έχει και πιο φτηνά: αυτό και αυτό και αυτό... και γενικώς πολλά ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Τί λέτε βρε παιδιά; Πλέον έχει και πιο φτηνά: αυτό και αυτό και αυτό... και γενικώς πολλά ακόμα... Το θεμα είναι να αξίζουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Το θεμα είναι να αξίζουν :p Πήρα για το παλιό μου S7 edge ένα με €4 και το έχω πάνω του 20 μέρες. Καμία διαφορά με αυτό που έβαλα στο S9... Το μόνο που φοβάμαι είναι αν θελήσω να το βγάλω-αλλάξω-επανατοποθετήσω μήπως κάνει ζημιά ή αφήσει υπολείμματα στην οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Thanks. Μάλλον εξαντλήθηκε.2018 UV Glue Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Edge S8 S9 Plus Note8 Note 9 Tempered Glass Full Cover 1 Ultraviolet Light https://s.click.aliexpress.com/e/USZVfpO Το ξαναέβαλαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 2018 UV Glue Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Edge S8 S9 Plus Note8 Note 9 Tempered Glass Full Cover 1 Ultraviolet Light https://s.click.aliexpress.com/e/USZVfpO Το ξαναέβαλαν..Σήμερα μου ήρθε για το note 8. Είναι ελάχιστα πιο φαρδύ από το αντίστοιχο dome glass, οπότε δεν μπόρεσα να το βάλω με την βάση που είχε το dome. Πάντως η διαδικασία είναι πιο αγχωτική από του dome. Ένα tip. Ακόμη κα αν δεν σας κάτσει ίσια, μη το πειράξετε με το χέρι. Αφήστε την κόλλα να απλωθεί και αν έχει απλωθεί σωστά χωρίς φουσκάλες κουνώντας το κινητό πάνω κάτω και αριστερά δεξιά φέρτε το γυαλί στο σημείο που θέλετε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Και εγώ μόλις γύρισα από το ταχυδρομείο... Δεν το εφάρμοσα ακόμα.. Έχω το φόβο μην το ξεκολλήσει η θήκη που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Και εγώ μόλις γύρισα από το ταχυδρομείο... Δεν το εφάρμοσα ακόμα.. Έχω το φόβο μην το ξεκολλήσει η θήκη που έχωΆστο όπως είναι με τη θήκη και δοκίμασε το πριν βγάλεις τη ζελατίνα να δεις αν το παίρνει και πόσο περιθώριο πρέπει να έχει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Άστο όπως είναι με τη θήκη και δοκίμασε το πριν βγάλεις τη ζελατίνα να δεις αν το παίρνει και πόσο περιθώριο πρέπει να έχει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νταξει πολυ ανετα...δεν ειναι τοσο φαρδυ οσο νομιζα...και η θηκη ειναι "χαμηλη" στα πλαγια οποτε χωραει ανετα... θα το περασω αυριο το βραδυ για να "κατσει" με την ησυχια του ευχαριστω για το τιπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 σιγουρα το doomglass whitestone οτι καλυτερο.εγω εχω μεμβρανη spiegen πολυ καλη και η οθονη του φαινεται χωρις αλλοιωση χρωματων..σιγουρα δεν ειναι σαν το tempered glass αλλα ειναι μια καλη επιλογη! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Πήρα για το παλιό μου S7 edge ένα με €4 και το έχω πάνω του 20 μέρες. Καμία διαφορά με αυτό που έβαλα στο S9... Το μόνο που φοβάμαι είναι αν θελήσω να το βγάλω-αλλάξω-επανατοποθετήσω μήπως κάνει ζημιά ή αφήσει υπολείμματα στην οθόνη... Αυτό που είχα στο s9+ όταν το αφαίρεσα βγήκε πανεύκολα και δεν άφησε κανένα υπόλειμμα. Απλά δεν το είχα βάλει καθόλου καλά. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον όταν το τοποθέτησα η επιφάνεια πάνω στην οποία το είχα δεν ήταν επίπεδη με αποτέλεσμα η κόλλα να μην είναι ομοιόμορφη. Sorry για το offtopic:) Με ενδιαφέρει και μενα για το s7 edge. Κάθισε καλά; ρωτάω επειδή ως γνωστόν στην edge οθόνη του δεν καθόταν τίποτα σωστά! Ποιό πήρες; μπορείς να στείλεις το link με pm; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 σιγουρα το doomglass whitestone οτι καλυτερο.εγω εχω μεμβρανη spiegen πολυ καλη και η οθονη του φαινεται χωρις αλλοιωση χρωματων..σιγουρα δεν ειναι σαν το tempered glass αλλα ειναι μια καλη επιλογη! ernesto αν βαλεις το whitestone θα παθεις πλακα με την διαφορα σε ευκρίνεια χρωμάτων-αίσθηση στην αφη και στο οτι δεν αφήνει δαχτυλιες .για τα αλλα που λενε τα παιδια δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 ernesto αν βαλεις το whitestone θα παθεις πλακα με την διαφορα σε ευκρίνεια χρωμάτων-αίσθηση στην αφη και στο οτι δεν αφήνει δαχτυλιες .για τα αλλα που λενε τα παιδια δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα .Εγώ που έχω δοκιμάσει και whitestone δεν είδα καμία διαφορά. Ίσα ίσα με το κινέζικο είχα μεγαλύτερη επιτυχία στην εφαρμογή και με πολύ λιγότερα λεφτά ( 2 σετ τζαμάκια με 11 ευρώ). Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts