Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great ( 1 Μάι. 2004 , 20:20)

Wirelessly posted (PtG@nokia7650or3200: Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Esy gnorizeis tous misthous ayton ton ypallhlon? Epishs gnorizeis oti kathe treis kai ligo ginetai ananeosh prosopikou gia na mhn apoktoun dikaiomata oi ypallhloi?

Επιλογη τους αυτη η δουλεια!Αφου δεν την κανουν σωστα θα τους κραζουμε :!:

και άλλο πέφτουν!!!!!!!!!

πάντως έτσι και τις δίεκοπταν θα έχαναν πολύ σε συνδρομήτες όποτε δεν νομίζω να το κάνουν πότε (εκτός αν το κάνουν και οι 3 εταιρείες ταυτόχρονα).

το θέμα δεν είναι οι κάρτες ανανέωσης ή αν του λένε καλώς ήρθατε στο cu/alc αλλά οι χρεώσεις!

Mα ετσι και αλλιως, νομιζω οτι το 2004 ειναι η τελευταια χρονια που ισχυουν οι επιδοτησεις. Ανεπισημα παντα. Απατωμαι?

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ton Aprilio tou 2003 agorara ena Nokia 7250. Gia 8 ines den eixa kanena provlima. 3afika arxise na svinei kai na 3ananavei mono tou otan kapoios me eperne til (to ekane auto 10 fores ton mina peripou). Paw loipon sto vodafone shop pou to eixa agorasei tous to lew kai mou lene oti prepei na anavathmistei i siskeui kai na perasw tin epomeni imera na to parw. Paw tin epomeni kai mou lene oti i siskeui eixe kapoio provlima kai na paw se 4 imeres 3ana. Mou deinoun malista kai ena nokia 6210 gia na kanw tin douleia mou. Paw meta apo 4 imeres kai mou lene oti epeidi den mborousan na tin ftia3oun mou eferan mia kainourgia na mou dwsoun, kai malista epeidi to 7250 den paragetai poia mou to antikatestisan me to 7250i !!!!!

Wirelessly posted (PtG@nokia7650or3200: Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από swiffer

Mα ετσι και αλλιως, νομιζω οτι το 2004 ειναι η τελευταια χρονια που ισχυουν οι επιδοτησεις. Ανεπισημα παντα. Απατωμαι?

Anepishma panta... Sosta nomizeis!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

λοιπον παιδια εστειλα μαιλ στη voda για το προβλημα με τη cu που την καναν ala carte λεγοντας τους επισης οτι θελω να κανω νεα συνδεση στο 240 αλλα δεν βρισκω το κιν που θελω... ε με πηραν 800 τηλεφωνα για να μου πουν οτι το κινητο που θελω εχει ελλειψη,αλλα θα ειμαι η πρωτη που θα παρουν τηλ να παω να το παρω οταν ερθει και θα μου κανουν κρατηση και θα με παρουν και τηλ...και οταν τους ρωτησα για το αλλο θεμα(αυτο με τη sim) με συνδεσανε με κα'ι΄ρο :wacko: τα καημενα τα ευρουλακια μου βλεπουν μονο πως θα φανε...εχε χαρη ομως που δεν θελω να παω σε αλλη εταιρια...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great ( 3 Μάι. 2004 , 18:29)

Anepishma panta... Sosta nomizeis!

Πέτρο και swiffer, για κάνετέ το λίγο πιο λιανά.

Αυτό σημαίνει ότι θα κοπούν οι επιδοτήσεις (ότι δηλαδή υπάρχει συμφωνία των εταιρειών γι'αυτό) μετά το 2004;

Πάντως οι Έλληνες δύσκολα θα συνηθίσουν στη μετά-επιδοτήσεων εποχή και σίγουρα δεν θα βλέπουμε και τρομερή διάδοση των νέων τεχνολογιών όπως γίνεται σήμερα (όπου σε ένα χρόνο όλοι απέκτησαν κινητό με κάμερα)...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour ( 4 Μάι. 2004 , 00:33)

Πέτρο και swiffer, για κάνετέ το λίγο πιο λιανά.

Αυτό σημαίνει ότι θα κοπούν οι επιδοτήσεις (ότι δηλαδή υπάρχει συμφωνία των εταιρειών γι'αυτό) μετά το 2004;

Πάντως οι Έλληνες δύσκολα θα συνηθίσουν στη μετά-επιδοτήσεων εποχή και σίγουρα δεν θα βλέπουμε και τρομερή διάδοση των νέων τεχνολογιών όπως γίνεται σήμερα (όπου σε ένα χρόνο όλοι απέκτησαν κινητό με κάμερα)...

Οι συμφωνίες μεταξύ των εταιριών, όχι μόνο γι'αυτό το θέμα, αλλά γενικά, είναι κάτι σίγουρο. Από κει και πέρα οι εταιρίες κινητής δεν ενδιαφέρονται να ξυπνήσουν τεχνολογικά τους Έλληνες αλλά να έχουν κέρδος. Αφού φτάσαμε σε σημείο κορεσμού δεν υπάρχει λόγος να προσελκύουν συνδρομητές κάνοντας πλούσιες και τις εταιρίες κατασκευής συσκευών τηλεφώνων με αποτέλεσμα όποιος ενδιαφέρεται για συσκευή να την αγοράζει όσο πραγματικά κοστίζει. Προσωπικά η διακοπή των επιδοτήσεων με βρίσκει σύμφωνο, τόσο για να παίρνει ο καθένας τη συσκευή που του χρειάζεται, όσο και για να σταματήσουν πια να γίνονται συνδέσεις με σκοπό την απόκτηση συσκευής για να ξεκαθαρίσει λίγο και το τοπίο στους αριθμούς των συνδρομητών με συμβόλαια...

Επίσης ας μάθουμε οι Έλληνες να μην κολλάμε στη νοοτροπία της προσφοράς για μια ζωή. Έντεκα χρόνια κλείνει η κινητή στην Ελλάδα, καιρός δεν είναι;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 3 Μάι. 2004 , 02:38)

Επιλογη τους αυτη η δουλεια!Αφου δεν την κανουν σωστα θα τους κραζουμε :!:

Δε διαφωνώ με το κράξιμο, φυσικά και πρέπει να γίνεται. Απλά πιστεύω ότι δεν φταίνει μόνο αυτοί... Οι περισσότεροι ψάχνουν δουλειά, κάνουν π.χ. βιογραφικό σε ένα vodafone shop, σε ένα goodys και σε ένα μπαράκι και ότι κάτσει. Από κει και πέρα, η κάθε εταιρία πρέπει να αναλλάβει και τη σωστή εκπαίδευση αλλά και τη σωστή ενημέρωση σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται, ή που τουλάχιστον δεν γίνεται σωστά

Αν τελικά κόψουν τις επιδοτήσεις (για μένα καλύτερα) θα δούμε γενναίες μειώσεις στα τιμολόγια?

Το καλύτερο για μένα αυτό είναι, μακάρι να το κάνουν και αύριο το πρωί!!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great ( 4 Μάι. 2004 , 00:48)

Οι συμφωνίες μεταξύ των εταιριών, όχι μόνο γι'αυτό το θέμα, αλλά γενικά, είναι κάτι σίγουρο. Από κει και πέρα οι εταιρίες κινητής δεν ενδιαφέρονται να ξυπνήσουν τεχνολογικά τους Έλληνες αλλά να έχουν κέρδος. Αφού φτάσαμε σε σημείο κορεσμού δεν υπάρχει λόγος να προσελκύουν συνδρομητές κάνοντας πλούσιες και τις εταιρίες κατασκευής συσκευών τηλεφώνων με αποτέλεσμα όποιος ενδιαφέρεται για συσκευή να την αγοράζει όσο πραγματικά κοστίζει. Προσωπικά η διακοπή των επιδοτήσεων με βρίσκει σύμφωνο, τόσο για να παίρνει ο καθένας τη συσκευή που του χρειάζεται, όσο και για να σταματήσουν πια να γίνονται συνδέσεις με σκοπό την απόκτηση συσκευής για να ξεκαθαρίσει λίγο και το τοπίο στους αριθμούς των συνδρομητών με συμβόλαια...

Επίσης ας μάθουμε οι Έλληνες να μην κολλάμε στη νοοτροπία της προσφοράς για μια ζωή. Έντεκα χρόνια κλείνει η κινητή στην Ελλάδα, καιρός δεν είναι;

diladi stin agglia pou spoudazo, pou kleinei pio polla xronia i kiniti, kai pou exoun poli perissoterous sindromites kai pou..kai pou..kai pou.. giati kanoun akoma epidotiseis? mallon vlakes tha nai e? mallon de theloun na kerdisoun, mallon edo den pernoun kapoioi sindeseis (ki ego akoma) apla gia na paroun mia siskeui (kai me poli simferonta paketa me dorean xrono omilias 11 oron kai 50 free sms me 20 euro to mina). ti les tora, apla prokeitai gia allo ena deigma oti pane na mas patisoun kato kai na vgaloun apo ti miga ksigki.. ki esi les tous dikaiologeis.. mpravo :up:

(by the way :!: , protino na katargithoun kai oi ekptoseis, giati.. tosa xronia efarmozonte, prepei na mathoume kapote san ellines na min stirizomaste se prosfores..episis prepei ta autokinita kai genika oti pernoume na to pernoume apoloitos metroitis..giati na iparxoun oi atokes doseis?) :rolleyes:

a, kai pou eiste.. an nomizete oti me to kopsimo ton epidotiseon.. paizei na doume kai mioseis stis xreoseis.. to allo me ton toto to kserete?? :lol:

Θα μειωθουν οι επιδοτησεις στις νεες συνδεσεις, δεν θα δουμε μειωση στα τιμολογια, αλλα θα δουμε αυξηση στις επιδοτησεις για ανανεωση.

Κι εγώ φοβάμαι πολύ ότι δεν θα γίνουν γενναίες μειώσεις που να δικαιολογούν το σταμάτημα των επιδοτήσεων.

Επίσης, πιστεύω ότι θα επιδράσει πολύ αρνητικά στην ψυχολογία του μέσου Έλληνα χρήστη, το κόψιμο των επιδοτήσεων ακόμα κι αν γίνουν κάποιες μειώσεις στις χρεώσεις...

Πάντως δεν νομίζω ότι οι επιδοτήσεις είναι κάτι το τελείως αρνητικό γιατί λόγω ανταγωνισμού και εώς ένα σημείο, ίσως να αναγκάζονταν οι εταιρείες να χρηματοδοτούν μέρος των επιδοτήσεων και από ίδια κεφάλαια και όχι από τα έσοδα από κλήσεις ή ίσως και από έσοδα καρτοκινητών... Γιατί να το αρνηθούμε, οι εταιρείες πέρνουν από τα καρτοκινητά και δίνουν επιδοτήσεις στα συμβόλαια... Εμένα δεν με πειράζει καθόλου αυτό εώς ότου δεν αντιδρούν οι καταναλωτές και το σύστημα δουλεύει.

Προσωπικά λοιπόν πιστεύω ότι είναι μία πολύ παράτολμη κίνηση και δεν δικαιολογείται από τους νόμους της αγοράς, καθώς σε πολύ ανεπτυγμένες αγορές όπως του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ το σύστημα επιδοτήσεων καλά κρατεί και μάλιστα με χρεώσεις πολύ χαμηλότερες των δικών μας... Οι προσφορές είναι άλλωστε βασικό κομμάτι της σύγχρονης οικονομίας και είναι πολύ επώδυνο εώς ουτοπικό να νομίζουν οι εταιρείες ότι θα μπορέσουν να επιβιώσουν για πολύ χωρίς αυτές. Προβλέπω (αν τελικά γίνει διακοπή επιδοτήσεων που πάλι πολύ δύσκολα θα γίνει κατά τη γνώμη μου) η διακοπή των επιδοτήσεων να διαρκέσει ελάχιστα και κάτω από τη δυσαρέσκεια των καταναλωτών και την πίεση του ανταγωνισμού να την ξαναλανσάρει μία εταιρεία ως εμπορικό χτύπημα οπότε όλες πάλι θα μπουν στον χορό...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet ( 4 Μάι. 2004 , 13:59)

Θα μειωθουν οι επιδοτησεις στις νεες συνδεσεις, δεν θα δουμε μειωση στα τιμολογια, αλλα θα δουμε αυξηση στις επιδοτησεις για ανανεωση.

Αυτό μου ακούγεται πιο λογικό σε μια αγορά που έχει κορεστεί και οι νέες συνδέσεις γίνονται μόνο και μόνο για την επιδότηση...

Μου ακούγεται πιο λογικό οι εταιρείες πλέον να επιδοτούν γερά τους υπάρχοντες χρήστες (και ειδικά αυτούς που κάνουν μεγάλους λογαριασμούς) για να μην τους φύγουν (και ελέω φορητότητας)

Οι νέες συνδέσεις είναι ένα καμμένο χαρτί και πιστεύω ότι πλέον είναι παράλογο να επιδοτούνται πιο πολύ από τις ανανεώσεις γιατί με νέες συνδέσεις απλώς ικανοποιούνται κάποιοι που εμμένουν στους αριθμούς (είχαμε τόσες νέες συνδέσεις αυτό το τρίμηνο) ενώ με το να κρατάς τους καλούς πελάτες αυξάνεις τα έσοδα...

Το ξαναλέω, δεν πάει να υπάρχει κλίκα, η φορητότητα θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μία εξυγίανση της αγοράς (δηλαδή έστω κι αν δεν δούμε μειώσεις τιμών, τουλάχιστον θα δούμε εξορθολογισμό στις επιδοτήσεις ώστε πράγματι οι πιστοί πελάτες να επιβραβεύονται για την παραμονή τους σε ένα δίκτυο και να μην αντιμετωπίζονται ως "σίγουροι" πελάτες και άρα να τους έχουν τα δίκτυα σε δεύτερη μοίρα δίνοντάς τους γελοίες επιδοτήσεις εν συγκρίσει με τις νέες συνδέσεις...) Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό να δούμε λογική Ηνωμένου Βασιλείου στη φορητότητα, όπου ουσιαστικά δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ νέων και μεταφερόμενων συνδρομητών και όπου ακολουθείς την ίδια διαδικασία για να κάνεις σύνδεση σε μία εταιρεία και απλώς τους λες ότι θες επιπλέον να χρησιμοποιήσεις έναν αριθμό που έχεις από άλλη εταιρεία...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alxnks ( 4 Μάι. 2004 , 10:27)

diladi stin agglia pou spoudazo, pou kleinei pio polla xronia i kiniti, kai pou exoun poli perissoterous sindromites kai pou..kai pou..kai pou.. giati kanoun akoma epidotiseis? mallon vlakes tha nai e? mallon de theloun na kerdisoun, mallon edo den pernoun kapoioi sindeseis (ki ego akoma) apla gia na paroun mia siskeui (kai me poli simferonta paketa me dorean xrono omilias 11 oron kai 50 free sms me 20 euro to mina). ti les tora, apla prokeitai gia allo ena deigma oti pane na mas patisoun kato kai na vgaloun apo ti miga ksigki.. ki esi les tous dikaiologeis.. mpravo :up:

(by the way :!: , protino na katargithoun kai oi ekptoseis, giati.. tosa xronia efarmozonte, prepei na mathoume kapote san ellines na min stirizomaste se prosfores..episis prepei ta autokinita kai genika oti pernoume na to pernoume apoloitos metroitis..giati na iparxoun oi atokes doseis?) :rolleyes:

a, kai pou eiste.. an nomizete oti me to kopsimo ton epidotiseon.. paizei na doume kai mioseis stis xreoseis.. to allo me ton toto to kserete?? :lol:

Σου υπογράφω αν θέλεις ότι μα τίποτα δεν τους δικαιολογώ. Απλά δεν συμφωνώ με αυτή τη νοοτροπία. Και προσωπικά, η τελευταία σύνδεση που έκανα με σκοπό τη συσκευή, ήταν το 1999, από τότε αγοράζω τη συσκευή που θέλω σκέτη, χωρίς σύνδεση, (υπάρχουν και οι δόσεις, άτοκες σε πολλές περιπτώσεις) και είμαι fan του καρτοκινητού.

Αφού λοιπόν εσύ προτείνεις να καταργηθούν και οι εκπτώσεις σαν συνέχεια της αποψής μου, εγώ τι πρέπει να αντιπροτείνω? Να δίνει ο ΟΤΕ συσκευές σταθερές, fax, και εικονοτηλέφωνα με επιδότηση? Να δίνουν οι ISP modem δώρα? Να χαρίζει η ΔΕΗ ηλεκτρικές συσκευές για έξτρα κατανάλωση?

Όσο για τις άτοκες, σε καμία περίπτωση δεν είναι προσφορές, δώρα κλπ, απλά ευκολίες...

Δηλαδη σε ενδιαφερει να ξεκαθαρισει το τοπιο με τους ανενεργους συνδρομητες,και οχι οτι θα μας κοψουν την επιδοτηση και δεν θα κατεβασουν τα τιμολογια?Γιατι δεν νομιζω κανεις να πιστευει οτι λογω του οτι δεν θα εχουμε επιδοτησεις θα κατεβασουν τα τιμολογια.Οι Αγγλικες εταιριες βλακες ειναι που το κανουν?Νομιζω οτι ακομα 1 φορα αυτο δεν θα πετυχει(αν θυμαστε πριν αρκετα χρονια το ειχαν ξαναεπιχειρησει και το σταματησαν αμεσως). Δεν μπορω να καταλαβω,για τοσο προβατα μας εχουνε?Εμ απο τα ακριβοτερα τιμολογια στην Ευρωπη εμ χωρις επιδοτηση?Ρε δε γα***** λεω εγω!

p.s Ας κανει η Q πως δεινει επιδοτηση(με παγιο βεβαια)και θα δουμε πως θα σταματησουν τις επιδοτησεις.

Αρχικό Μήνυμα από Nrg

Δηλαδη σε ενδιαφερει να ξεκαθαρισει το τοπιο με τους ανενεργους συνδρομητες,και οχι οτι θα μας κοψουν την επιδοτηση και δεν θα κατεβασουν τα τιμολογια?Γιατι δεν νομιζω κανεις να πιστευει οτι λογω του οτι δεν θα εχουμε επιδοτησεις θα κατεβασουν τα τιμολογια.Οι Αγγλικες εταιριες βλακες ειναι που το κανουν?Νομιζω οτι ακομα 1 φορα αυτο δεν θα πετυχει(αν θυμαστε πριν αρκετα χρονια το ειχαν ξαναεπιχειρησει και το σταματησαν αμεσως). Δεν μπορω να καταλαβω,για τοσο προβατα μας εχουνε?Εμ απο τα ακριβοτερα τιμολογια στην Ευρωπη εμ χωρις επιδοτηση?Ρε δε γα***** λεω εγω!

p.s Ας κανει η Q πως δεινει επιδοτηση(με παγιο βεβαια)και θα δουμε πως θα σταματησουν τις επιδοτησεις.

Prin apo xronia otan eixe ginei kati antistoixo, mono panafon kai stet tis ekopsan. H cosmote synexise na dinei epidothseis kai etsi arxisan pali kai oi alles dyo

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alxnks ( 4 Μάι. 2004 , 10:27)

episis prepei ta autokinita kai genika oti pernoume na to pernoume apoloitos metroitis..giati na iparxoun oi atokes doseis?) :rolleyes:

Εσυ ισως να εχεις την οικονομικη ευχερεια να το αγορασεις μετρητοις.

Τους υπολοιπους, τους λαμβανεις καθολου υποψιν?

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great ( 4 Μάι. 2004 , 15:21)

Σου υπογράφω αν θέλεις ότι μα τίποτα δεν τους δικαιολογώ. Απλά δεν συμφωνώ με αυτή τη νοοτροπία. Και προσωπικά, η τελευταία σύνδεση που έκανα με σκοπό τη συσκευή, ήταν το 1999, από τότε αγοράζω τη συσκευή που θέλω σκέτη, χωρίς σύνδεση, (υπάρχουν και οι δόσεις, άτοκες σε πολλές περιπτώσεις) και είμαι fan του καρτοκινητού.

Αφού λοιπόν εσύ προτείνεις να καταργηθούν και οι εκπτώσεις σαν συνέχεια της αποψής μου, εγώ τι πρέπει να αντιπροτείνω? Να δίνει ο ΟΤΕ συσκευές σταθερές, fax, και εικονοτηλέφωνα με επιδότηση? Να δίνουν οι ISP modem δώρα? Να χαρίζει η ΔΕΗ ηλεκτρικές συσκευές για έξτρα κατανάλωση?

Όσο για τις άτοκες, σε καμία περίπτωση δεν είναι προσφορές, δώρα κλπ, απλά ευκολίες...

den ksero ti na antiprotineis, esi eipes oti exoume nootropia na ekmetaleuomaste prosfores..loipon giati na iparxoun ekptoseis? auto de se 'thigei' os pros ti nootropia mas? (kai min peis oti kanoun kai se alla krati giati ekei eipame kanoun kai xontres epidotiseis.) loipon.. mi thigeis olous mas legontas oti einai lathos nootropia mas, ektos an esi den exeis parei, oute perneis tipota pote sou eite se ekptoseis eite me atokes doseis (nai giati na iparxei auti i eukolia? nootropia eukolias den einai ki auti?) kai kati teleutaio.. kai min ksexnas oti palia o ote edine siskeues etsi? kai oti me polla modem akoma kai simera exeis doro sindesi kapoion minon sto net.. kai kai..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 4 Μάι. 2004 , 17:55)

Εσυ ισως να εχεις την οικονομικη ευχερεια να το αγορασεις μετρητοις.

Τους υπολοιπους, τους λαμβανεις καθολου υποψιν?

den eipa oti mporo na ta paro etsi.. oute oti ta perno etsi.. alloste me vlepeis ipermaxo ton epidotiseon..

ego apla enantionomai ston petro pou leei oti exoume lathos nootropia.. an einai loipon na katargisoume kapoia nootropia as tin katargisoume pantou, oxi apla na petame mia kouventa etsi gia na tin poume :)

Αγόρασα από την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone στις 27/03/04 ώρα 13:53

Ένα bluetooth hands free τις εταιρίας bluetrek το g2 στην τιμή των 72

Στις 1/05/04 ώρα 5.30 -6.30 βγήκε το πλαστικό το οποίο κρέμεται στο αυτή

Λοιπών εγώ στις 3/05/04 ώρα 12.30-1.30 το πήγα στο κατάστημα που το πήρα

Η απάντηση ήταν μετά από δική μου πίεση να το αφήσει να το δει και να αποφασίσει

Πήγα σήμερα (04/05/04) να μάθω τι έγινε και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι επειδή είναι θέμα κακής χρίσεις

Κάποια αλλά στοιχεία

Εγώ είχα προσέξει στην αρχή κάποια σημάδια λες και έφαγε κάποιος το πλαστικό αλλά δεν έδωσα περισσότεροι σημασία επειδή δούλευε τέλεια είπα ας μην κάνω φασαρία στο κατάστημα

Επίσης στο ακουστικό μέσα υπάρχει ένα περίεργο καφέ χρώμα σαν σκουριά

Μπορώ αν θέλετε να ανεβάσω photo

Τι μου συστήνετε να κάνω ?

ευχαριστούμε που επιλέξατε το c&f αλλά το κατάλληλο φόρουμ για καταγγελίες ειναι οι τεχνολογικοί προβληματισμοί. Ελπίζουμε να απολαύσετε την πτήση σας :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

επειδή το έχω δει και εγώ από κοντά, φίλε Πάνο μου φαίνεται μεταχειρισμένο... :(

ήταν 100% σφραγισμένο όταν το πήρες?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

kala perimeneis me thn vodafone na bgaleis pera egw eixa parei ena kinito to perimena 6 mhnes kai tous eipa eimoun mikros tote oti tha eferna to thio mou pou 3erei na tous dei3ei oti exoun adiko kai na mou dwsoun allo kai mou pan oti tha mou kanoun munhsh giati tous ekbiazo !!!
www.glafki.com

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned