Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

An ginei auto,tote tha anagastei kai i cosmote kai stin sinexia kai i tim na prosferei sindeseis adsl se xamiloteres times se sindiasmo me ta programmata tous!alla to thema einai oti milame ipothetika.na to doume kai stin praksi kai oxi me kapoia xazh protash sinodeuomeni apo diafimistiko spot me ton beckam
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

H 8a pareis sto 1251 (xwris xrewsh) k 8a zhthseis na sta steiloun h 8a pas www.vodafone.gr ekei pou leei ru8miseis suskeuwn.Vazeis ton ari8mo k sta stelnoun.

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από SuRfer

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 2 Μάρ. 2004 , 12:19)

ποίο δίκτυο χωρίς όρια?θα το έλεγα έτσι άμα υπήρχε πραγματικά φθηνό roaming μεταξύ των δικτύων βόντα... εδώ δεν μπορείς καν να στείλεις mms από βόντα μιας χώρας προς άλλης...παγκόσμιο δίκτυο λέμε μετά..

Όλα θα γίνουν! :)

Ήδη, τα Voda κινητά κάποιων χωρών... όταν roam(άρουν) σε ευρωπαϊκά VF Networks επωφελούνται χαμηλότερης χρέωσης! VF World Στην Ελλάδα... δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το πρόγραμμα! Ρώτησε στο 13830.

MMS μεταξύ European VF δικτύων... υπάρχει σε trial (σε κάποιες χώρες). Στο Ellada... den ξέρω αν ισχύει το trial! :(

Den exw akousei tpt gia vf world sthn ellada...Se phgadi katourhsame edw sthn voda gr pia.?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great ( 2 Μάρ. 2004 , 00:12)

Εγώ είδα τις συσκευές! Δεν τις δούλεψα, μου έφτασε που είδα τα κουτιά κατακόκκινα, πιο μικρά (για οικονομία άραγε) και το λογότυπο της vodafone τυπωμένο επάνω στις συσκευές. Μπροστά και κάτω από το πληκτρολόγιο στο 6220, πίσω στο 6600... :wacko:

Και παντα ειχα την απορια, που θα χωρεσει το λογοτυπο στο 6600... :p :wacko:

Infinite loneliness

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 2 Μάρ. 2004 , 19:47)

An ginei auto,tote tha anagastei kai i cosmote kai stin sinexia kai i tim na prosferei sindeseis adsl se xamiloteres times se sindiasmo me ta programmata tous!alla to thema einai oti milame ipothetika.na to doume kai stin praksi kai oxi me kapoia xazh protash sinodeuomeni apo diafimistiko spot me ton beckam

Μπα μη το λες,αν ηταν ετσι τοτε θα διναν και αυτοι δωρεαν internet οπως δινει η voda με την panafonet :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 2 Μάρ. 2004 , 19:14)

ti prepei na steilw gia rythmiseis MMS k GPRS sth voda? ehw CU k SE t610 (kai eixa thn idea na dokimasw to kolpo twn 13'' :( )

ποιο ειναι αυτο το κολπο??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος imode ( 2 Μάρ. 2004 , 12:01)

Φυσικά και έχεις πρόσβαση στο freemail και σε οποιονδήποτε άλλο POP3 mailserver !!! Απλά χρησιμοποιείς τον internet APN και όχι το wap . Το κάνω εδώ και χρόνια :)

Δώσε πληροφορίες σε παρακαλώ για τις ρυθμίσεις

και μια μάλλον σημαντική ερώτηση: Λειτουργεί και με CU?

Ευχαριστώ.

J

~j77

H Q παίρνει αρκετά λιγότερα και σου κάνει και σύνδεση με κάρτα. Μή λέτε ότι όλες έχουν την ίδια χρέωση λοιπόν.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΘΑ εφευγα απο την vodafone μονο και μονο επειδη εκει που εργαζομαι εχω τρισαθλιο σημα ενω η cosmote εχει 5 στα 5 ( και δωρεαν wap..)αλλα ας οψεται η panafonet... :whistle: :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 2 Μάρ. 2004 , 19:15)

Μπα μη το λες,αν ηταν ετσι τοτε θα διναν και αυτοι δωρεαν internet οπως δινει η voda με την panafonet :worry:

H TIM παρέχει το internet (PSTN/ISDN) με χρέωση!

Η CosmOTE δεν έχει παρουσιάσει κάτι... έως σήμερα! Μήπως είναι καιρός, να παρουσιάσει κάτι πραγματικά καλό? Έτσι... για να "ταράξει" τα νερά της Voda???!! :whistle: :whistle: Πάμε μπροστά? :worry:

Εγώ ψηφίζω A la Carte μιάς και μηνύματα στέλνω από το internet όταν είμαι σπίτι και όταν είμαι έξω προτιμώ να πάρω τηλέφωνο. Συνήθως τα τηλέφωνα αυτά είναι μόνο για συνεννόηση (έλα που είσαι, νά ρθω από κει; κτλ) συνεπώς τις περισσότερες φορές κάτω από 30". Αν πρέπει να μιλήσω πολύ μόνο από σταθερό!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (19 Φεβ. 2004 , 17:29)

Ειναι αψογο. Και εχει και μετρητες εξερχομενων κλησεων!

..Energo potraki tha exei??To GX10i den eixe! :( Vasiko nomizw sta clamshell kinhta.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 1 Μάρ. 2004 , 13:44)

cu! πολύ φθηνό μήνυμα, υπήρεσια callmeback, κατά καιρούς δίαφοροι διαγωνισμοί (cu out there) και μερικές φορές άπαιχτες προσφορές (sms party)... το alc συμφέρει μόνο άμα μιλάς πολύ στο κινητό, που στην περίπτωαση αυτή καλύτερα σύνδεση από κάρτα...

Συμφωνώ απόλυτα! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 3 Μάρ. 2004 , 01:18)

ΘΑ εφευγα απο την vodafone μονο και μονο επειδη εκει που εργαζομαι εχω τρισαθλιο σημα ενω η cosmote εχει 5 στα 5 ( και δωρεαν wap..)αλλα ας οψεται η panafonet... :whistle: :worry:

kai...

pou na pate twra monoi pou na pate..

oloi oi dromoi einai auth pou agapate... :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 2 Μάρ. 2004 , 22:32)

ποιο ειναι αυτο το κολπο??

Αφορά το t610 και υποτίθεται ότι διαγράφει τις προεγκατεστημένες εικόνες κ' ήχους.

13ε είναι πολλά... καλό θα ήταν επίσης, να υιοθετούσε υπηρεσίες της μαμάς voda UK όπως e-billing...τότε πραγματικά θα τους παραδεχόμουν!

νόμιζωπως όχι... το apn internet.vodafone.gr είναι ανοιχτό μόνο για τους postpaid αν δεν κανω λάθος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 3 Μάρ. 2004 , 15:08)

13ε είναι πολλά... καλό θα ήταν επίσης, να υιοθετούσε υπηρεσίες της μαμάς voda UK όπως e-billing...τότε πραγματικά θα τους παραδεχόμουν!

Vodafone Mad Scanner. ;) :cool:

Ακουτε ενα τραγουδι και δεν ξερεται πιο ειναι. Θα σας πει η Vodafone.

Καλεστε 1432 ηχογρφηστε το και θα ερθει με sms ο τιτλος και ο τραγουδιστης.

Χρεωση 0,55 ανα κληση + 0,45 για επιτυχη αναγνωριση.

kalo einai na min vgainoun auta sti fora giati tha tin kraksei o kosmos tin etaireia :) http://images.animfactory.com/animations/money/bills_coins/falling_bills_md_wht.gif

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned