afex78 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Γεια σας και απο εμένα. Για να συμπληρώσω κι εγω το ερώτημα, παίζοντας με την εφαρμογή το iPhone και επιλέγοντας livetv της Vodafone μου έδειξε nova sports χωρίς να έχω εγγραφεί στην υπηρεσία αυτη. Θα έχω χρέωση? έχω το Vodafone unlimited 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 παιδιά μια ερώτηση είμαι φρεσκοφερμένος στην voda και έχουμε οικγενειακό πακέτο με την σύζυγο μου. και οι δυο γραμμές βέβαια στο όνομα της συζύγου. έκανα εγγραφή στο my account και εκεί βλέπω κανονικά και τις δυο γραμμές (με τις μπάρες με τα όλα μου:p) στην εφαρμογή του android όμως δεν υπάρχει επιλογή και εμφανίζει μόνο το κινητό που έγινε η εγγραφή και είναι της συζύγου. μπορώ να κάνω κάτι και για το δικό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catfish Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Για δείτε αυτό http://goo.gl/lnYIm η Vodafone προσλαμβάνει κόσμο για ειδικούς στο ιντερνετ στα καταστήματά της :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Να και μια ευχάριστη είδηση! Αυτή την περίοδο είναι σπάνιο φαινόμενο οι προσλήψεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catfish Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 ναι και έχω ακούσει ότι πρόκειται για περίπου 100 προσλήψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 καλη επιτυχια τοτε παιδια!! :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλά να πας για να δείχνεις στον κόσμο τις εφαρμογές των κινητών και το internet δεν νομίζω πως θα πληρώνει ιδιαίτερα... Το να σε βάλουν να κάνεις τα πάντα (αν δουν πως στρίβεις) κάτι είναι. Μακάρι να είναι πρόσκληση για να δουν τις ικανότητες σου στις πωλήσεις (χωρίς πολλά πτυχία κτλ) Εγώ πάντως προσωπικά που έχω δουλεψει στις πωλήσεις, αν ποτέ χρειαστώ δουλειά, θα πάω και θα πω μόνος μου δοκιμαστικά μια βδομάδα χωρίς μισθό για να δω και να δείξω τι πορώ να κάνω... Τί να τα κάνεις τα πτυχία σε πωλήσεις καταστημάτων κινητής, τη δουλειά-πώληση να γνωρίζεις καλά! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εχεις δικιο.Τα πτυχια σε αυτον τον τομεα δεν κανουν απολυτως τιποτα.Ειναι να το χεις σαν ανθρωπος και να το χεις "δουλεψει" πανω στο αντικειμενο.Ασε που αμα δουν οτι εχεις πτυχια δεν σε προσλαμβανουν. Στο πλαισιο δεν παιρνουν ατομα με πτυχιο για να μην τους πληρωνουν παραπανω. :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εκανα την προηγουμενη Παρασκευη φορητοτητα απο κοσμοτε καρτοκινητη σε βονταφον σε ενα καταστημα vodafone στα Χανια. Τριτη με πηρανε τηλ απο την κοσμοτε.. να με ρωτησουνε κλασσικα γιατι θελω να φυγω.... τους ειπα οκ ως εδω. Την επομενη μερα - Τεταρτη - με παιρνουν απο την vodafone και μου ζητανε το ΑΦΜ μου... το δινω.. παιρνω χτες στο 13894 (Υπηρεσια φορητοτητας vodafone) Να μαθω σε πιο σταδιο βρισκομαι.. και μου λενε χτες οτι η κοσμοτε απερριψε την αιτηση (χαρακτηριστικα μου ειπε "Τα κανει αυτα η κοσμοτε και χωρις λογο") και εχει ξανασταλθει εκ νεου απο το καταστημα και ειναι υπο επεξεργασια... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ λιγο ... τα στοιχεια μου ΑΡ ΤΑΥΤ ΑΦΜ ειναι ιδια και στην καταχωρηση που ειχα κανει στην κοσμοτε ειναι τοσο αθλιοι να καθυστερουν φορητοτητες χωρις λογο? (Και φυσικα και δεν εχω καμια εκρεμμοτητα οικονομικη... ειμαι καρτοκινητος απλα εφαγα τις μοναδες) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Μήπως ευθύνεται ο υπάλληλος του καταστήματος; Αν απορριφθηκε το αίτημα λόγω λάθους ΑΦΜ δεν φταίει η Κοσμοτέ για την χαζομάρα του υπαλλήλου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Μπα οχι ολα σωστα ηταν περασα σημερα το απογευμα και το ειχε ξαναδει ... ολα ηταν σωστα και το ΑΦΜ και ολα.Απλα μου ειπε οτι και στο τμημα φορητοτητας... ειναι καψονακια που γινονται και απο τους μεν και απο τους δε.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Μπα οχι ολα σωστα ηταν περασα σημερα το απογευμα και το ειχε ξαναδει ... ολα ηταν σωστα και το ΑΦΜ και ολα.Απλα μου ειπε οτι και στο τμημα φορητοτητας... ειναι καψονακια που γινονται και απο τους μεν και απο τους δε.... Πολλές φορές η cosmote κάνει ακύρωση φορητότητας χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Έχω και προσωπική εμπειρία από τον κολλητό μου που ήθελε να μεταφέρει το κινητό του από cosmote σε vodafone και επί 3 εβδομάδες προσπαθούσε να το πάρει από την cosmote... :p Βέβαια, αυτός ήταν εταιρικό νούμερο, δεν ξέρω αν το κάνουν μόνο σε αριθμούς που είναι σε ονόματα εταιρίας!:X Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με τη vodafone,αν εσυ δε μπορεις να βγαλεις ουτε μια κληση μπορει να φταιει κατι αλλο,δεν το γνωριζω,λυπαμαι που δε μπορω να σε βοηθησω,αυτο που διαπιστωσα με τη cosmote δεν ειναι τωρινο αλλα συνηθισμενο φαινομενο εδω και πολλα χρονια.... Επαναλαμβάνω πως πλην πολύ συγκεκριμένων σημείων και μάλιστα σχετικά λίγων σε αριθμό η κοσμοτέ δουλεύει σαφώς καλύτερα τόσο σε φωνή όσο και σε δεδομένα... Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβληματικά σημεία... Αν θες απαντάς: έχεις κάποιο κοσμοτέ νούμερο ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ή αυτά που λες είναι αστικοί μύθοι; Διότι τελευταία φορά που είχε πρόβλημα η κοσμοτέ ήταν προ διετίας και ήταν πρόβλημα χωρητικότητας λόγω υπερβολικών προσφορών σε καρτοκινητά... Έκτοτε ρίχνει σκόνη στο κόκκινο δίκτυο... Τώρα, πώς είναι δυνατό να μην είχες/ έχεις ποτέ, κανένα πρόβλημα με τη vodafone ακόμα και στην περιοχή σου, είναι λίγο δύσκολο στατιστικά, το αντιλαμβάνεσαι, έτσι; Συνεχίζω την αναφορά προβληματικών σημείων: από τον περιφερειακό στα τουρκοβούνια (παλαιό zeppelin) προς Γαλάτσι, στην κατηφόρα η οποία, μετά από μία αριστερή κούρβα, καταλήγει στην Πρωτοπαπαδάκη -εκεί όπου έρχονται αυτοκίνητα κάθετα από αριστερά με στοπ, η γραμμή με voda πέφτει ΠΑΝΤΑ πριν συναντήσεις τα αυτοκίνητα από αριστερα. Έχει κάποια συνεργεία αυτοκινήτων στο τέλος της αριστερής στροφής... Τελικά το σλόγκαν "Σήμα μπανάνα" πρέπει να επιστρέψει για τη vodafone... ΥΓ: Τα περί φορητότητας μήπως πρέπει να μεταφερθούν από κάποιον mod σε άλλο θέμα; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Επαναλαμβάνω πως πλην πολύ συγκεκριμένων σημείων και μάλιστα σχετικά λίγων σε αριθμό η κοσμοτέ δουλεύει σαφώς καλύτερα τόσο σε φωνή όσο και σε δεδομένα... Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβληματικά σημεία... Αν θες απαντάς: έχεις κάποιο κοσμοτέ νούμερο ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ή αυτά που λες είναι αστικοί μύθοι; Διότι τελευταία φορά που είχε πρόβλημα η κοσμοτέ ήταν προ διετίας και ήταν πρόβλημα χωρητικότητας λόγω υπερβολικών προσφορών σε καρτοκινητά... Έκτοτε ρίχνει σκόνη στο κόκκινο δίκτυο... Τώρα, πώς είναι δυνατό να μην είχες/ έχεις ποτέ, κανένα πρόβλημα με τη vodafone ακόμα και στην περιοχή σου, είναι λίγο δύσκολο στατιστικά, το αντιλαμβάνεσαι, έτσι; Συνεχίζω την αναφορά προβληματικών σημείων: από τον περιφερειακό στα τουρκοβούνια (παλαιό zeppelin) προς Γαλάτσι, στην κατηφόρα η οποία, μετά από μία αριστερή κούρβα, καταλήγει στην Πρωτοπαπαδάκη -εκεί όπου έρχονται αυτοκίνητα κάθετα από αριστερά με στοπ, η γραμμή με voda πέφτει ΠΑΝΤΑ πριν συναντήσεις τα αυτοκίνητα από αριστερα. Έχει κάποια συνεργεία αυτοκινήτων στο τέλος της αριστερής στροφής... Τελικά το σλόγκαν "Σήμα μπανάνα" πρέπει να επιστρέψει για τη vodafone... ΥΓ: Τα περί φορητότητας μήπως πρέπει να μεταφερθούν από κάποιον mod σε άλλο θέμα; Εχω 3 νουμερα στη vodafone,2 στη cosmote,2 στη wind,οσο αναφορα την cosmote προφανως εχει μια σχετικα καλη καλυψη αλλα λειτουργικα το δικτυο της ειναι για τα μπαζα,αυτο το παραδεχονται ολοι τεχνικοι και μη,τελος παντων η vodafone και η wind εχουνε κανει πολυ καλη δουλεια σε ολη την Ελλαδα,κυριως ομως η vodafone με βαση τη μορφολογια,γιατι σε καποια χωρια που βρισκονται σε λακες η wind παραδινει πνευμα,υπαρχουν βεβαια καποιες τοποθεσιες που η wind ειναι πιο δυνατη απο τις αλλες δυο αλλα ειναι πολυ λιγες,οσο αναφορα το mobile internet μεταφορα δεδομενων κτλπ με αφηνει παγερα αδιαφορο,με τετοιες τιμες δεν προκειται να ασχοληθω,εχω το κινητο κυριως για κλησεις και παρακολουθω τη λειτουργια του δικτυου,για τη vodafone ομως δεν αλλαζω γνωμη,λογω της καλης δουλειας που εχει κανει σε συνολικο επιπεδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Εχω 3 νουμερα στη vodafone,2 στη cosmote,2 στη wind,οσο αναφορα την cosmote προφανως εχει μια σχετικα καλη καλυψη αλλα λειτουργικα το δικτυο της ειναι για τα μπαζα,αυτο το παραδεχονται ολοι τεχνικοι και μη,τελος παντων η vodafone και η wind εχουνε κανει πολυ καλη δουλεια σε ολη την Ελλαδα,κυριως ομως η vodafone με βαση τη μορφολογια,γιατι σε καποια χωρια που βρισκονται σε λακες η wind παραδινει πνευμα,υπαρχουν βεβαια καποιες τοποθεσιες που η wind ειναι πιο δυνατη απο τις αλλες δυο αλλα ειναι πολυ λιγες,οσο αναφορα το mobile internet μεταφορα δεδομενων κτλπ με αφηνει παγερα αδιαφορο,με τετοιες τιμες δεν προκειται να ασχοληθω,εχω το κινητο κυριως για κλησεις και παρακολουθω τη λειτουργια του δικτυου,για τη vodafone ομως δεν αλλαζω γνωμη,λογω της καλης δουλειας που εχει κανει σε συνολικο επιπεδο... Μπορείς να πεις στους... "τεχνικούς" οι οποίοι παραδέχονται ότι το δίκτυο της κοσμοτέ είναι για τα μπάζα να σκίσουν τα πτυχία της... ΕΙΔΙΚΑ αυτή την περίοδο η κοσμοτέ δουλεύει σαφώς καλύτερα και σε φωνή και σε δεδομένα... Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι από πού προκύπτει η καλή δουλειά της vodafone όταν μόνο εδώ μέσα αναφέρονται πάρα πολλά προβληματικά σημεία με εκθετική αύξηση... Για τη Wind δεν έχω άποψη αυτή την περίοδο... Μπορείς να μην ενδιαφέρεσαι για το mobile internet αλλά άλλοι ενδιαφέρονται. Δεν μπορώ να διαβάζω εδώ μέσα για τις... ταχύτητες της vodafone, όταν οποιοσδήποτε έχει δουλέψει και με κοσμοτέ ξέρει ότι απλά... τρώει σκόνη... Να μην αλλάξεις γνώμη για τη vodafone, δικαίωμά σου να τη συμπαθείς, όμως μην μπαίνεις εδώ να λες ότι όλα είναι τέλεια γιατί δεν είναι καθόλου τέλεια... Βαρέθηκα να διαβάζω τί καλό δίκτυο που έχει η vodafone. Όλο προβληματικά σημεία, τρύπες και αποτυχίες κλήσης αναφέρονται σε όλο και περισσότερα σημεία και έχουμε και 2-4 άτομα εδώ μέσα να προσπαθούν να μας βγάλουν... ελέφαντες!!! Πέραν του ότι όλα όσα γράφουν είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.... Θα ήταν εντός θέματος στο "Vodafone Fan Club" το οποίο έχω προτείνει να δημιουργηθεί για όσους ενδιαφέρονται... Για τις ΤΡΥΠΕΣ και τις ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΛΗΣΗΣ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία ΤΙ έχετε να πείτε κύριοι εκτός των... ευχολογίων και των... επενδύσεων σε... δίκτυο (εδώ γελάμε), και όλα τα απίθανα τα οποία θα δεχόμουν να τα έλεγε μόνο το τμήμα marketing της vodafone και όχι συνδρομητές; Μπορείτε να μας πείτε τί συμβαίνει στα σημεία που αναφέρουμε όλοι εδώ μέσα; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν προβλήματα; Είστε με το μέρος του συνδρομητή ή της εταιρείας; Αν παραδεχτείτε το δεύτερο κανένα πρόβλημα. Στην πρώτη όμως περίπτωση θα σας πρότεινα να σκεφτείτε σοβαρά αν πρέπει να λέτε όσα λέτε... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Αφαιρέθηκαν posts. Ηρεμήστε ορισμένοι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αφαιρέθηκαν posts. Ηρεμήστε ορισμένοι. Κλειδώστε και το θέμα, δεν έχει λόγο ύπαρξης -και αυτό δεν είναι ειρωνεία- καθώς συμβαίνουν τα εξής: 1) Χρήστες του δικτύου της Vodafone αναφέρουν συγκεκριμένα προβλήματα σε συγκεκριμένες περιοχές. 2) Μία μικρή ομάδα ατόμως μπαίνει συστηματικά και χωρίς να απαντά επί της ουσίας στα αναφερθέντα προβληματικά σημεία, αναφέρει πόσο καλό και χωρίς προβλήματα είναι το δίκτυο της vodafone, με προκλητικό τρόπο ο οποίος αγγίζει τα όρια της διαφήμισης. Επίσης επιτίθενται προσωπικά σε όσους αναφέρουν προβλήματα. 3) Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα απαντούν ότι υπάρχουν και είναι πολλά. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να εμπαίζονται από μία μικρή ομάδα ατόμων των οποίων η... εμπειρία χρήσης του δικτύου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη όλων των άλλων. 4) Μπαίνει κάποιος mod και σβήνει όλα τα μηνύματα. Ο σκοπός της μικρής ομάδας έχει επιτευχθεί. Δεν θα διαβάσει κάποιος για τα προβλήματα του δικτύου της vodafone. Τελικά επιτρέπεται να αναφέρονται στο θέμα αυτό προβλήματα δικτύου; Αν αναφερθούν, θα παραμείνουν τα μηνύματα ή θα τα σβηστούν γιατί... προκαλούν όσους δεν θέλουν να ακούσουν ότι το δίκτυο έχει προβλήματα; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Σε όλα τα δίκτυα κινητής υπάρχουν προβλήματα. Είναι γνωστό αυτό. Εδώ είμαστε για να να αναφέρουμε, όλα. Έχεις γράψει την άποψη σου πολλές φορές και μάλιστα για όλα τα δίκτυα κινητής της Ελλάδας. Το να μην δέχεσαι ποτέ ότι κάποιος άλλος δεν συναντάει όλα αυτά που αναφέρεις και ταυτόχρονα να θέλεις πάντα να έχεις την τελευταία λέξη σε μια συζήτηση είναι πρόβλημα όμως και έχει γίνει πολύ κουραστική η συμπεριφορά αυτού του είδους για τα υπόλοιπα μέλη. Σε παρακαλώ στο εξής να γράφεις την άποψη σου χωρίς ειρωνίες και να μην επιμένεις εφόσον γράφεις ακριβώς τα ίδια ξανά και ξανά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andymavro Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παιδια καλησπερα εχω το cosmote huawei e122 usb και θελω να χρησιμοποιησω μια συνδεση vodafone που εχω.κατεβασα το προγραμμα της vodafone mobile connect για mac και pc αλλα κατι δεν κανω σωστα...ξερει κανεις? Παράθεση Olympique Den Marseille www.commandoultra84.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 γενικα υπαρχουν πολλα προβληματα στην εφαρμογη... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Μην κανεις απεγκατασταση το προγραμματακι της cosmote, για να μπορεσεις να εχεις τους drivers. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Εχω αυτο το στικακι, vodafone mobile broadband model k4505 αλλα οταν παω να κατεβασω driver απο το site για τον Mac κολλαει και κανει εγκατασταση.... το ξανα κατεβασα παλι τα ιδια... Σε win δουλευει κανονικα... εχουμε καμια λυση? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καλησπέρα παιδιά, πως ακριβώς βρίσκουμε την εφαρμογή στο app store? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgalis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Φίλοι μου καλησπέρα και απο μενα. Εδω και αρκετό καιρό προσπαθώ να βρώ ενα ασύρματο wifi για να το συνδέσω με το HUAWEI 3770 της vodafone, ωστε να έχω το 3G σε όλο το σπίτι. Εχω δοκιμάσει το TP-LINK 3420 ανεπιτυχώς και απο οτι μου λένε στην εταιρία, δεν μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιο, σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιο modem που να παίρνει απ'ευθειας την κάρτα επάνω χωρίς το USB και με ρυθμίσεις να είναι έτοιμο. Με ενα φίλο που μίλησα και διαθέτει τα MikrotiK μου είπε μια λύση αλλά τα 250€ είναι πολλά. Μήπως ξέρετε κάτι να βοηθήσετε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilissaxo Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να ανοίξω ένα κατάστημα vodafone franchise ( v ) όπως τα ονομάζει η εταιρία. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με πληροφορίες σχετικά με αυτού του τύπου τα καταστήματα και κατά πόσο είναι κερδοφόρα η μη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts