Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολες οι επεκτάσεις/νέες εγκαταστάσεις γίνονται πλέον με πομποδέκτες που υποστηρίζουν EDGE ;)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πηγαίνετε τις συσκευές στο κατάστημα απ' όπου το αγοράσατε και όχι στην επίσημη αντιπροσωπεία.

οταν αγοραζεις κατι απο ενα καταστημα και ειναι προβληματικο δεν το πας στο σερβις. εγω ομως που το πηγα το σερβις δεν το δεχτηκε και μου ειπε να παω στο καταστημα που το αγορασα.

Ολες οι επεκτάσεις/νέες εγκαταστάσεις γίνονται πλέον με πομποδέκτες που υποστηρίζουν EDGE ;)

Το υποστηρίζουν όλα τα μηχανήματα, εδώ και αρκετό καιρό, απλά ήταν απενεργοποιημένο. Φαντάζομαι τώρα ελήφθη η απόφαση απλά να ενεργοποιηθεί.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Σας παραθέτω εδώ το e-mail που έστειλα στην ΕΕΤΤ σχετικά με λανθασμένες χρεώσεις που είχα με την πρόσβασή μου στο site 0.facebook.com.Επικοινώνησα πολλές φορές με το 13830 χωρίς να βρεθεί λύση και οι παράνομες χρεώσεις συνεχίζονται ακόμα...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9075 η πρόσβαση στο site 0.facebook.com ΔΕΝ χρεώνεται εφ'όσον η πρόσβαση γίνεται μέσω του σημείου πρόσβασης του Vf live! (wap) ή Vf live! Prepay (wapkarta).Έχοντας εγκατεστημένες τις ρυθμίσεις που προαναφέρθηκαν (με σημείο πρόσβασης wapkarta.vodafone.gr και όλες τις επιπλέον ρυθμίσεις που αναφέρονταν στο έγγραφο .doc το οποίο έλαβα έπειτα από επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 13830) η πρόσβασή μου στον ιστότοπο 0.facebook.com χρεώθηκε με αφαίρεση όγκου δεδομένων από το προπληρωμένο πακέτο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 το οποίο είχα ενεργοποιήσει και ήταν ακόμη σε ισχύ.Η διαπίστωση των λανθασμένων και παράνομων χρεώσεων γίνεται καθημερινά από τις 10/6/2010 μέχρι και σήμερα 17/6/2010.Στο διάστημα αυτό επικοινώνησα επανειλημμένα με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 13830,χωρίς ωστόσο να υπάρξει παραδοχή του λάθους και πρόθεση ενδεχόμενης αποζημίωσης.

να ρωτησω κατι το πακετο internet mobile small οπου ειμαι και εγω συνδρομητης λεει οτι εχει 80 mb δωρεαν εγω ηξερα οτι εχει 40 mb δωρεαν ξερετε αν εχει γινει καποια αναβαθμηση ? εμενα μου εχουν πει οτι εχει 40 mb τι γινεται ? :O:O:O

να ρωτησω κατι το πακετο internet mobile small οπου ειμαι και εγω συνδρομητης λεει οτι εχει 80 mb δωρεαν εγω ηξερα οτι εχει 40 mb δωρεαν ξερετε αν εχει γινει καποια αναβαθμηση ? εμενα μου εχουν πει οτι εχει 40 mb τι γινεται ? :O:O:O

Και εγώ το έχω αυτό το πακέτο.. (φαντάζομαι συμβόλαιο έχεις, αφού είναι μόνο για συμβόλαιο αυτό, σωστά?)

Έχει αναβαθμιστεί εδώ και κανά 3μηνο και από 40 πήγε 80mb. Βασικά όλα τα πακέτα mobile internet έχουν αναβαθμιστεί :) Μπορείς να καλέσεις και στο 13830 να το επιβεβαιώσεις αν θέλεις. :)

Παιδιά βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Είχα το jesus phone στο αμάξι και έπεσε νερό στα ηχεία. Τώρα ο ήχος δεν ακούγεται δυνατά, σχεδόν καθόλου. Αν το πάω στη vodafone θα μου το αλλάξουν; Το αγόρασα στις 28/08/2009.
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδιά βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Είχα το jesus phone στο αμάξι και έπεσε νερό στα ηχεία. Τώρα ο ήχος δεν ακούγεται δυνατά, σχεδόν καθόλου. Αν το πάω στη vodafone θα μου το αλλάξουν; Το αγόρασα στις 28/08/2009.

Δεν νομίζω.. Λογικά θα το δουν ότι έπεσε νερό (τα περισσότερα κινητά έχουν διάφορα αυτοκόλλητα που αν πέσει νερό γίνονται κόκκινα και φαίνεται μετά).

Δεν χάνεις πάντως τίποτα να δοκιμάσεις.. Μπορείς όμως να πας να στο αντικαταστήσουν με ένα καινούριο με κόστος 195 ευρώ (αν εννοείς ότι έχεις iPhone) (jesus phone τι εννοείς?? )

Ναι, φίλε μου iPhone έχω. Αν μου το αντικαταστήσουν θα μου δώσουν καινούργιο του κουτιού ή κάποιο άλλο;
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Ναι, φίλε μου iPhone έχω. Αν μου το αντικαταστήσουν θα μου δώσουν καινούργιο του κουτιού ή κάποιο άλλο;

Όχι σίγουρα καινούργιο 8α ναι αν στο αντικαταστήσουνε.

Το υποστηρίζουν όλα τα μηχανήματα, εδώ και αρκετό καιρό, απλά ήταν απενεργοποιημένο. Φαντάζομαι τώρα ελήφθη η απόφαση απλά να ενεργοποιηθεί.

Τα RBS2202 και 2301 δε το υποστήριζoυν παρά μόνον τα 2206,2216 (DTRU)

Βρήκα κάλυψη Edge στο χαϊδάρι (αθήνα) κοντά στο ψ.ν.α. (ψυχιατρικό νοσοκομείο αττικής).

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο λιμάνι της Σύρου (Μέσα στο πλοίο βέβαια) και πιάνω 6,1Mbps με το Κ4505!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Και στην χώρα της Μυκόνου (Παλιό Λιμάνι) πιάνω 4.4Mbps...
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Το Iphone 3G υποστηρίζει μέχρι 3,6. Επίσεις, έχω δεί πολλές διαφορές σε ταχύτητα από συσκευές 7,2 με την Κ4505 (28,8) ακόμα και στην ίδια περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην Άνω Κυψέλη, το ZTE MF636 (7,2) έδινε 2,8Mbps ενώ με το που έβαλα την sim στο Κ4505 είχα ταχύτητες μέχρι 5,5Mbps. Μήπως παίζει να έχει ενεργοποιηθεί ΜΙΜΟ στην κεραία, και γι' αυτό και η διαφορά στην ταχύτητα?

Με το iphone 3G φιλου δεν εχω δει πουθενα πανω απο 3Mbps...Τρεχω μια εφαρμογη speedtest και το βλεπω...ειναι σωστος τροπος?

Το ιδιο σε 3gs με το speedtest app της cisco εβγαλε Cecullar ....σε στο Χωριο μου στις Σερρες screenshot

http://img10.imageshack.us/img10/6831/39320811.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Το service της Vodafone είναι μακράν χάλια. Και το πρώην V-services και η Arvato. 2 φορές πήγα ένα τηλέφωνο για επισκευή (iPhone 3G) και τις 2 φορές ζητούσαν 200 ευρώ για λάθη δικά τους, πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη φορά αφορούσε συσκευή από αντικατάσταση που δε δούλευε το WiFi και μου είπαν ότι βρήκαν υγρασία, κάτι που δεν ίσχυε. Πέρα του ότι κάνουν να στο επιστρέψουν 1 αιώνα.

Εναλλακτικός τίτλος: Γιατί να ΜΗΝ επιλέξετε την Vodafone αν πάρετε κινητό με δυνατότητα tethering, δηλαδή χρήση του κινητού ως "μοντεμ" ωστε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που ΕΣΕΙΣ πληρώσατε σε υπολογιστή, όταν ενα τέτοιο τηλέφωνο είναι σαν μινι υπολογιστής.

Εν προκειμένω, έχω iphone σε σύνδεση με την κυρία "αγγίζω το 100% καλυψη (και μετα ξύπνησα)" (aka Vodafone) με διαθέσημα περι το 1 GB data στο πρόγραμμα μου, ~1024ΜΒ τα οποία ΕΓΩ πληρώνω και έρχεται τώρα η κυρία να μου υπαγορεύσει πως και που θα χρησιμοποιήσω αυτό το οποίο πληρώνω. Πριν ενα διάστημα είχε βγεί update στα carrier settings που αν κάποιος "πρόλαβαινε" να περάσει ξεχνούσε το δωρεάν tethering των δεδομένων που αυτός πλήρωνε και έπρεπε πλέον να πληρώνει πέραν αυτών και ενα ΧΑΡΑΤΣΙ που να του επιτρέπει να χρησιμοποιεί, το επαναλαμβάνω, το data plan που αυτός πληρωνε, με το entry plan στα 3,5 Ευρώ για 2 ώρες.

Ωραία, μεχρι εδώ καλά ας λέμε, καθώς κάποιος ψιλιασμενος θα έψαχνε τι έκανε η αναβάθμιση και απλά δεν θα την έκανε... Αξίζει να σημειώσουμε οτι και τότε και τώρα το tethering ειναι ΔΩΡΕΑΝ, δηλαδη το αυτονόητο, απο την Cosmote.

Χθές όμως κυκλοφόρησε η νέα (και πραγματικά αξιόλογη!) έκδοση λογισμικού για το iphone ( iOS 4 οπως λέγεται πλέον) έχοντας όμως ενσωματωμένα τα προηγούμενα carrier settings. Έτσι σε αποκλείει ουσιαστικά από μια σημαντική αναβάθμιση αν θέλεις να κρατήσεις αυτό που είναι και αυτονόητο και δικαίωμά σου, δηλαδή να χρησιμοποιείς αυτό το οποίο αγόρασες και πληρώνεις.

Στο -με χρέωση- 13830, εξυπηρετηση πελατών δηλαδη, η πρώτη αντίδραση είναι να τα μασάνε και να προσπαθήσουν να περάσουν στον άσχετο καταναλωτή οτι όλοι οι carriers το εφάρμοσαν αυτο και άλλα τέτοια ψεύδη και ανακρίβειες. Α συγνώμη, αυτό κάνουν αν δούν οτι είσαι κάπως ψαγμένος άσχετος, γιατι αρχικά κάνουν πως δεν ξέρουν! Αν πάλι δεν πιάσει αυτό απλά σου λένε οτι δεν μπορεί να γίνει τίποτα με άλλα λόγια και αρχίζουν τα κινέζικα. Φυσικά δεν φταίνε οι εργαζόμενοι στην Εξυπ. πελατών, αυτοί αναγκαστικά ακολουθούν την άνωθεν γραμμή, προφανώς για να κρατήσουν την δουλεια τους σε μια δύσκολη εποχή.

Οι επιλογές μου λοιπόν είναι 2, να μείνω ως έχει και να μην επωφεληθώ της νέας και πολύ βελτιωμένης έκδοσης που δικαιούμαι Ή να αναβαθμήσω με αποτέλεσμα να μην έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιώ αυτό που δικαιούμαι (και πληρώνω με αυτονόητους όρους).

Ά ναι, υπάρχει και η δυνατότητα να αλλάξω πάροχο. Για την wind δεν ξέρω, πάντως η Cosmote (που υποστηρίζει και επίσημα το iPhone) εχει... τι εχει; Δωρεαν Tethering Καμπανα.

Συμβουλή ενός κατα τα άλλα "ικανοποιημένου" καταναλωτή-πελάτη της VODAFONE, Ξανασκεφτήτε πρίν πάτε αν το σκέφτεστε στην Βοντα, εκτός και αν έχετε Φετίχ την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού στον πελάτη- δηλαδή εσάς.

In varietate concordia

~Ενότητα στην πολυµορφία~United in diversity

~Unis dans la diversité~In Vielfalt geeint

~Uniti nella diversità~Förenade i mångfalden

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned